Kum i ja na Mikonosu davne 1989. godine – 4.deo

Ujutru, kroz prozor osetio se miris mora, I ja se probudih a pored mene okrenut licem prema meni kum.

Ja krenuo polako da ga ljubim u usta, a rukama krenuo da mu milujem kurac koji je počeo da se ukrućuje. On se malo promeškolji jer je sigurno osetio moje usne kako ga ljube po usnama, ušima, nosu, očima I licu dok sam mu mojim prstima milovao jaja I kurčinu.

Spavali smo potpuno goli bez I jedne krpice na sebi. Videh da je otvorio okice njegove plave boja neba a njegova crna kosa koja je bila gusta I ošišan da je izgledao na nekog lika sa modne piste, onako mišićav, blago maljav, sa kurčinom od 20cm ali jako debelom I žilavom išarana venama..

- Vidi mog kuma… od ranog jutra si poželeo moju karu… Pazi kume moj ja sam ujutru jako opasan I volim od ranog jutra biti brutalan u sexu… posle nemoj da se žališ… - on se nasmeja.

- Kume, rešio sam da me proburaziš kurčinom žestoko I jako brutalno, da me pocepaš I neću se žaliti I da mi I raskrvariš. Želim tvoju kurčinu! – rekoh I krenuli smo da se divlje ljubimo, rvemo u krevetu koji nas je njihao kao po talasima. Pošto je bio jači ods mene I umišićima on mi digo ruke iznad glave, oploračio I dao mi kurčinu pred mojim ustima.

Pljunuo me po faci, I onda me krenuo ljubiti da bi onda pljunuo u moja usta.

- Otvori usta! Odmah! – reče zapovedniči I ja otvorih a on se tako namestio da mi je sa lakoćom gurnuo svoju karu do jaja u moja usta I krenuo da me jebe.

Karao me tako par minuta, izvadi potom karu iz mojih usta, okrenuo me na stomak I ja legoh, a on krenuo da mi nabija prste u bulju karajući me tako. Osetio sam da je podmazao karu I stavio kondom, I lubrikantom me podmazao na otvor u moju bulju,I krenuo sa prodiranjem. Osetio sam bol, a kad je glavić I jedan deo sa vrhom ušao u moju bulju, više nisam osećao bol.

- Ajde kume, nemoj me mučiti više! Kreni da me odvaljuješ u bulju! – rekoh, I kad sam to izgovorio, on krenuo da me u divljim pokretima razvaljuje kurčinom u bulju.

- Šta si tražio e to ćeš I dobiti moja kurvice! – reče I krenuo divljački da me razara u bulju. Krevet se njihao pod nama I davao nam još veće užitke.

- Aaaj… kumeee… cepaj meee… too….!!!- uzdisao sam dok sam osećao kurac u mojoj bulji kako rovari.

Izvadio je karu iz mog otvora, zatražio da se namestim kao kuja, I onda bez blagih prodora, naglo mi sasuo svu kurčinu do jaja u bulju das am vrisnuo I on se počeo cerekati I krenuo zverski da me odvaljuje ne misleći niko od nas dvojice da li ću biti povređen.

- Evo ti pičkice moja! Razoriću ti utrobu od kurčine! – cepao me divlje ko zver ne dajući mi ni trenutak predaha.

Menjali smo poze razne, pa me karao I na prozoru našeg apartmana das u svi mogli videti našu karačinu, na podu, jebući me šetajući me po apartmanu. Niije prestajao da me kara divlje. Pa me jednog momenta opet vratio u krevet I na samoj ivici kreveta krenuo da mi cepa bulju.

Karao me skoro sat vremerna da smo bili i on i ja skroz mokri og znoja, a mislio sam da me kara čitavu večnost, da bi me upozorio da će svršiti.

- Daj mi u grlo spermu kume!!! Nemoj da je prosipaš! – ja legoh na ivicu kreveta da mi je glava bila na samoj ivici, on mi zaroka čitavu karu u grlo I krenuo da me još malo kara u usta I krenuo da me guši salvama sperme koje sam osetio da se slivaju u moje grlo. Svaku kap sam gutao.

- Aaaahh… jebem te kume ti mi svu srž izvuče!!! Auuuh… ala si me dobro ispraznio.

Videh da je sav znojav, i znoj je kapao po mom licu I telu, krenuo sam da ga ližem tako znojavog.

Otišli smo u kupatilo, I krenuo da piša po meni dok sam ja drkao moj kurac I svršavao, I u jednom momentu sam osetio I delić mokraće u mojim ustima.

Ušli smo u kabinu I krenuli smo jedan drugog da sapunjamo I da ispiramo. Obrisali se, izašli iz kupatila, ja krenuo da stavim kafu da se kuva.

Dok sam kuvao kafu, on krenuo sa pričom.

- Kume, imam jedan predlog ako se slažeš… Voleo bih da svršim u čašu I das vu spermu saspeš u svoja usta I da je svu popiješ… Hoćeš lito, a biće I u salatu, u kafu u piće, ako to voliš. To je jedna vrsta mog fetiša. – reče mi.

- Kume, nije loša ta ideja… Nisam to ranije nikad probao… - I da vam kažem, od tog dana volim spermu da se nađe u čaši, u piću ili u kafiu I da sve to popijem.

Skuvao sam kafu, počeli da pijemo. Ljubili se I mazili… kad smo popili, krenuli smo u prodavnicu I na njihovu pijacu da kupimo nešto za salatu I za ručak. Kupili I voće.

Vratili smo se u apartman, uz put sretali gay likove kako se karaju u jednoj ulici među kućama koja je vodila do našeg apartmana. Od prizora videh da se mom kumu stvolila budža u šorcu I znao sam da ću ga morati opet isprazniti mu muda, ali sam rešio da to ne bude u apartmanu već na plaži I da se izjebemo I na samoj plaži.

Nastavak sledi…

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

na kraju svih nastavaka ove priče, sledi priča doživljaj sa dvojicom komšija koji su stanovali na istom spratu i delila nas samo vrata do vrata.

Korisnik

ZBOG VELIKOG BROJA PRISTIGLIH PORUKA U INBOX I NA MOJ BROJ M O B. REŠIO SAM DA NASTAVAK PRIČE MOG DOŽIVLJAJA NA MIKONOSU OBJAVIM U JOŠ 3 NASTAVKA...