Kum i ja na Mikonosu davne 1989. godine – 3.deo

Nakon našeg obilaska kasno u noć mesta i gledali kako se život odvija na tom rajskom ostrvu, vratili smo se u naš apartman, odmah poskidali sve sa sebe, otišli pod tuš, i tu se ja i kum počeli sapunjati i ispirali jednog drugog. Predložio sam kumu da me kara u tuš kabini, a on se nasmeja...

- Kume, ti si skroz nevaljao... Nije ti bilo dosta danas kurčine, i tražiš još... Bravo...! Hoću da ovo naše kumstvo koje su naši stari ovekovečili tvojim krštenjem da traje celog života, i ti dobro znaš da bih za tebe sve učinio, zato sam ti i predložio da letujemo negde gde možemo uživati... Sećaš se kad si imao 16 godina pa si mi ga u sobi gde smo samo ti i ja spavali a maorci u drugoj, kako smo drkali, i ti me molio da ti ga dam da ga pušiš i ispunio sam ti tu želju i tad sam prvi put osetio muška usta i dudlanje moje kare i mogu reći da si mi ga tad fantastično dudlao, i zato sam hteo da ovo naše kumstvo ovekovečimo na najbolji način karačinom na nekom predivnom mestu, i zato sam ovo hteo da odemo na ovo ostrvo gde slabo ko može iz naše zemlje to da priušti sebi... reče mi kum.

- Hvala kume, i ja sam želeo da budemo sami na mestu gde ćemo moći uživati a da nas niko ne uznemirava. – odgovorih kumu.

- Ajde moj kume pičkice, dudlaj mi ga... – dok je po nama voda lila iz tuša, ja sam seo na pod kabine, a kum stojeći, dade svojih 20 cm da mu obrađujem. Krenuo je da me kara u usta do jaja, držeći me za glavu pomerajući je napred – nazad u ritmu karanja. Gušio sam se jer je imao krupnu karu, a jaja mu bila krupna već puna sperme...

Kum me nastavio karati u usta, da bi nedugo rekao da se okrenem i da mu dam bulju na uvid njegovog pogleda i kare koja se spremala da me razori.

- Ajde kučkice moja... od sad ću te zvati ovde mojom kučkicom koja ne može bez kumove kurčine... natrći se da te proburazim ovim mojim komadom... – reče i ja se mlo savih, a voda je i dalje tekla po nama, kum uze lubrikant namaza sve prste i krenuo jedan po jedan da mi uvaljuje u čmar.

Počeo sam da uzdišem, cvileo, a on jedan po jedan uvaljivao prst u moju čmarulju, da bi onda na kraju peti prst ugurao i onda krenuo da mi uvaljuje šaku u bulju, i tad osetih stravičan bol i rekoh da me boli a on onda uspori i prekinuo da mi zavlači šaku u bulju...

- Polako ću moj kume... ići ću mic po mic, izdrži... Biću jako pažljiv i veruj mi da nikad ne bih te povredio... ajde... trpi... polkako ću... – i krenuo opet da uvlači šaku u moju bulju, ali opet osetih stravičan bol jer nikad nisam primio ništa deblje od njegove šake ili ruke.

Nastavio je da probija šakom moj čmar, i sad je dosta lubrikanta sipao na svoju šaku i krenuo opet da probija moju rupu. Oseio sam i dalje bol, počele mi suze da mi naviru na oči, molio ga da izvadi šaku koju još do kraja nije uvalio u moj otvor, a on krenuo da me liže, ljubi i tad osetih stravičan bol i nagli trzaj njegove šake i tad sm znao da je celu svoju šaku uvalio u moju bulju. Počeo sam da plačem, on me smirivao i blagim pokretima me karaoao šakom u bulju.

- Izvadi kume ruku, molim te... boli meee...! – daj šta ti je...! Aaa... boliii...! Prestani! Daj mi kurac nemoj mi šaku davati jer me boliii...! Aaaa... – Ja sam se borio protiv njegove šake nabijene u mojoj bulji.

- Ok kume... Vadim šaku... - I tad kad izvadi šaku iz moje bulje, izvuče za sobom i delić izmeta, na šta on samo se nasmeja i reče da će me sad isklistirti da budem čist i krenuo to da radi, da bih nedugo zatim, osetio vrh njegove kare kako se namestil na sam ulaz u moju bulju, i krenuo da mi ga uvaljuje. Osetio sam da je pola kare već u mojoj bulji, i on tad naglo jednim trzajem nabi mi celu kurčinu u moju bulju da sam uzdahnuo i vrisnuo. On krenuo da me kara i dalje nam se voda slivala iz tuša, divljim pokretima, cepao me divljeu bulju i reče da neće dugo da izdrži, i ja mu rekoh da mi saspe spermu svu u grlo.

- Ajde kujice moj, sagni se da ti saspem tople sokove iz jaja sa proteinima u grlo... – i tad uzeh njegovu karu i progutah mu ga do jaja i on počeo da se prazni u moje grlo i osetio sam po kontrakcijama kare, i jaja da mi u mlazevima sipa spermu u grlo.

- Joooj... kume, bio si božanstven... I izvini na grubosti i neću više da ti šaku nabijam u bulju jer ne želim da ti nanosim bol. Molim te izvini... – reče i videh da se iskreno pokajao za to što mi je učinio.

Opet smo se isprali, obrisali i krenuli da spavamo, jer nas sutradan očekuju novi uzbudljivi doživljaji na Mikonosu.

Nastavak sledi...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

PRIČE IZ BIOSKOPA PARTIZAN KOJEG NAŽALOST VIŠE NEMA OD KAKO SU DOŠLI 5.OKTOBARAŠI 2000. JER SU GA ONI I UNIŠTILI, BIĆE USKORO...

Korisnik

Priče su extra. Samo nastavi. Daj neku iz Bioskopa Partizan?

Korisnik

NAKON OVE PRIČE GDE ĆE BITI JOŠ 2 NASTAVKA, POSTAVI ĆU PRIČU SA MOJIM KOMŠIJAMA KOJI SU STANOVALI NA ISTOM SPRATU VRATA DO VRATA...