Ja i skinheds od 28 godina sa kurčinom od 23cm – Razvalio me!

Došla je na red nova moja priča doživljaja koji se odigrao u početkom jula ove 2020.godine, i nisam nikad slutio da ću jednog dana imati brutalan sex sa njim.

Prošle godine, putovao sam Bg vozom od N.Bg do Vukovog spomenika, ali i dan danas, I natrag, pa sam išao i busem od stanice do blokova, sretao sam lika koji me odvalio od kurca, tako da smo se sretali i u vozu, i u tramvaju uveče kad sam se vraćao s posla.

Gledali smo se u prevozu, primetio sam uvek da je baš sedeo blizu mene raskrečio noge i potpuno obučen u njihovu skins opremu maskirnim pantalonama, trenerkama adidas, nike, i alfa majcom kao I spitfajer jaknama I čizmama. Tako raskrečen, gledao sam mu u predelu kite i delovao mi onako nadignut, s vremena na vreme šakom stezao karu, nekako kao nameštao dok me pogledom šamarao u moje oči. I uvek se okretao kad je izlazio iz tramvaja okrenuo pogledavši me, ali i ja njega. Izlazio je par stanica pre moje stanice gde sam ja izlazio.

Tako, skoro svaki dan smo se sretali u prevozu i to je trajalo do negde pred kraj juna ove godine, kad mi se javio porukom na viber poslavši mi komplet slike njega sa facom, u njihovoj skins uniformi, rukavicama, farmerkama, cokulama, bejzbol palicom I komplet tela sa njegovom karom koja je stvarno izgledala za njegove godine opasna.

I kad sam video njegove slike i ja sam poslao moje zajedno sa facom I telom I buljom, ja mu u poruci napisao da se mi znamo iz viđanja iz tramvaja i Bg voza, što je i on meni potvrdio, i tad prokomentarisali da je Beograd veliki grad ali ipak mali I da se kad tad neke stvari dese I otkriju. Tako smo mi slali jedan drugome poruke na viber, razmenili još po koju sliku, napisali ko šta voli I došli smo do konačnog dogovora da većinu stvari volimo isto I dogovarali se za viđanje tako da je to bio dan 3.jul ove 2020.godine. rekao mi adresu, živi sam, da su mu roditelji u Nemačkoj a on ovde živi I radi, oni mu ostavili stan.

Došao je taj dan za viđanje. Dogovor je bio da dođem kod njega predveče oko 18h. Krenuo sam da se sređujem, klistiram, brijanje, dole sređivanje, tuširanje. Krenuo da se oblačim polako I krenuo kod njega oko pola 6.

Stigoh ispred njegove zgrade, pozvonih na interfon, on mi otvori vrata I krenuh liftom do sprata na kojem živi. Izađoh iz lifta, on me već čekao otvorenih vrata pozdavi smo se I ušli u stan a on zatvori vrata I zaključa ih.

Reče mi gde da idemo, krenuli u sobu, a stan mu je bio boli glava kako uređen, sa slikama skinhedsa kako se ljube, karaju, sa njihovom zastavom prepoznatljivom, i tad mi otvori orman sa njegovom garderobom I to je bio tako sređen I uredno složen orman sa njegovom garderobom. Gedajući neke filmove sa skinsima on je bio jako lepo uredan, stan se sijao kao apoteka, da nigde prašine nije bilo. Ja sam ga upitao ko mu sređuje stan kaže da mu dolazi neka žena koju plaća da mu sredi potpuno stan.

- Nešo, kako je mali grad. Nisam pretpostavio da ćemo se jednog dana sem samo viđanja u prevozu da se upoznamo I uživo. Ima neka tu karma ili ko zna šta već da ne mogu objasniti… - reče mi Joca ( ime sam izmislio zbog diskrecije ).

- Veruj Joco da i meni to nije palo na pamet. Ja sam se iznenadio kad si mi poslao poruku na viber I kad sam te prepoznao na slici i sam se čudio da li je to moguće. – rekoh mu.

- Znaš Nele, ja volim da razvaljujem bulje, da napušavam da pišam po tipu, jako sam perverzan I brutalan u sexu. Sve smo se dogovorili I činiću ti ono što si naveo u poruci da voliš. Ajde skidanje! – reče zapovednički I krenuli da se skidamo.

Mene je uhvatio bacio na krevet iako sam krupan, i odmah mi naredio da mu ližem karu I jaja što sam uradio, i tad mi naredi da otvorim usta i krenuo da me delje u grlo do jaja. Bio je životinja, kara mu je bila žilava, krupna tvrda jaja koja su već bila puna sperme. Krenuo je da me kara u usta, ja mu krenuo mojim prstom da mazim prstom po njegovom čmaru I tako krenuo da mu ga nabijam jebući ga prstom u bulju dok me on pumpao u usta.

- Aaaah droljooo! Ma razvaliću ti ta kurvinska usta i to kurvinsko dupe da nećeš moći da hodaš!!! – siktao je, uzdisao i govorio zverski i po pogledu videh da mu se lik pretvorio u zverski lik I krenuo da me baš otkida u grlo da sam počeo da povraćam da mu pljujem po kurčini… On me pljuvao, hvatao me za gušu i stiskao je ne baš toliko silovito, nabadao me u usta kurčinom…

- Aaah jebem te kurvoooo!!! Otkinuću te da ćeš me pamtiti!!! – uzdisao je!

Karao me tako u usta, da mi je izazivalo svremena na vreme povraćanje a on se saginjao i lizao me po faci vadeći karu iz mojih usta..

- Sad ću te nahraniti kurvo mojom spermom!!! Od danas bićeš samo moja kurva koju ću razvaljivati I puniti grlo spermom!!! Puši ga da ti ne bih sad odvalio šamarčinu pederčinoo!!! Tooo…!!! Pičkoooo!!! Gutaj ga do jaja!!! Liži mi karu droljo! - I opali mi blag šamar. Karao me tako nekih 10 minuta I tad mi najavio da će mi sasuti spermu u moje grlo I u želudac!

- Sisooo…!!! Gutaj ga!!! – dok mi je to govorio karao me zverski u usta i opet mi izazivao povraćanje i tad sam primetio da će ubrzo da mi prska u grlo spermu…

- Puši gaaa!!! Droljo razvaliću teee…!!! Jebem te u usta ta kurvinska!!! – I osetih da mi već prska mlazeve sperme u samo grlo, nešto u usta, od tolike količine krenulo mi i iz usta jedan deo da se sliva, dok je tu spermu razmazivao po mojoj faci. Osetio sam trzajeve kare i jaja kako se prazne da sam mislio da nikad neće prestati sa svršavanjem. Stvarno, svršavao je konjski i nisam mogao da verujem da raspolaže tolikom količinom sperme u jajima. Bio sam sa dosta prijatelja i poznanika, ali toliko prskanje i pražnjenje jaja te količine sperme mislim da niko do tad nije imo…

- Takooo… spermuljo, droljo, dobio si porciju u grlo i odmah dajem ti čistu desetku za gutanje kare! I da znaš hoću da budemo diskretni kad se vidimo u prevozu kao prijatelji da se ponašamo i ja ću te kao takvog I prihvatiti. Sad da ispušim cigaru da popijemo neko pićence pa dolazi druga runda a to je hoću da ti pocepam tu kurvinsku bulju. Ne brini, naravno sa kondomom zbog tebe, a inače karam bez kondoma I svršavam likovima u bulju I pišam im u bulju. Sa tobom ću se karati onako kako si tražio I to ću pooštovati… - reče mi Joca.

Nastavak sledi…

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Uskoro nastavak ove priče a potom dolazi na red priča JA I KUM NA MIKONOSU DALEKE 1989.GODINE...

Korisnik

Sa jednog sajta je skinuo moj broj mobilnog ali neću da reklamiram taj sajt ovde, tako mi je i rekao.