Zamka

Posle večere, po dogovoru, prišla je i sela mi u krilo. Zadigao sam suknju, i milujući, sve više obnaživao butine pred njegovim pogledom.

Privijala se i uzdisala ne krijući da je uzbuđena. Razmaknuh joj butine prema njemu, da bolje može da vidi, i počeh prstima da stimulišem vlažnu ribicu koja je već pulsirala oko jagodice kažiprsta.

Njegov pogled, blago zamućen od vina, naglo se izoštri i posta plamteći.

Dok se droljasto vrpoljila na mojoj butini mešajući u sve širim ampltudama, gledala ga je direktno u zenice, pomno prateći njegove reakcije. Uživala je u ovom trenutku egzibicionisanja.

Mislim da je on, u tom času, bio blizu da se onesvesti.

Podigao sam je, ustao, raskopčao šlic i izvadio ga. Bez premišljanja je dohvatila batinu i pokazala mu, nemušto ga čikajući „vidi šta imam na dlanu“.

Sedeo je, i dalje nepomičan i gledao njen potiljak kako se ritmički kreće gutajući ono što je do maločas držala u ruci.

Gestom ga pozvah da joj priđe zguza. Na trenutak se dvoumio, a onda prelomio, ustao i zakoračio. Neodlučno je stajao iza nje savijene u pojasu dok mi je obrađivala alatku a onda je obema rukama dotakao po zadnjoj strani butina. Ispustila je moj kurac i od slasti glasno jeknula.


– Naguzi je! Slobodno je navuci na kurac! Naguzi i jebi je kako ti se dopada. Dobro je da si mi rekao za krizu. Tu smo da ti pomognemo. Prijatelj si mi. Neću da dozvolim da te apstnencija muči i dalje. Hajde, ne obaziri pažnju na nju. I ona voli da se jebe. Hajde, naguzi je za svoju dušu. Olakšaj napetost! Uživaj, dajem ti je. Hajde...

Uhvatio je za struk i prislonio na kurac. U brzini je sasvim zaboravio da treba i da ga izvadi iz pantalona. Kako ga je osetila onako nabreklog i tvrdog, počela je da se žešće uvija a moj kurac je gutala do samog korena

Pomogoh mu držeći njenu kućnu haljinu zavrnutu visoko preko leđa. Namignuo sam da ga izvadi i uvali već jednom. Odjednom.

Životinjski je zaurlala kada joj ga je, jednim trzajem, saterao u vlažnu pičkicu.

Odmah je počeo da je vrlo brzo jebe i posle samo par trzaja – završio. Dok je svršavao, malaksalno se presamitio preko njenih leđa i njegova glava je sada počivala na njenoj. Trtio mi je ženu – sve ukupno - ni ceo minut.

– Gotovo. – reče malo posramljen.

– Nema problema. Jel ti bilo lepo?

– Ovako nešto nisam nikada doživeo.

– Ni ja – dodade ona. Svršila sam neverovatno brzo. Hoćeš da ponovimo opet? – upitno ga je gledala ne dozvoljavajući mu da skrene pogled.

Stajao je zabezeknut. Mislio je da će se ovo dogoditi samo jednom a nas dvoje smo imali sasvim drugačiji plan. Planirali smo da od njega stvorimo zajedničkog ljubavnika i da ga oslobodimo svih tereta koje je nosio a onda i da se sladimo utroje onoliko često koliko nam se to dopadne.

Kategorija:
Strejt erotske priče