Personalni duh iz čarobne lampe

„Mi se moramo videti, pa makar nebo gorelo!“ – rekao mi je jednom prilikom. Razmišljam o tome dok stojim ispred ogledala, spremna za njega. Laganim pokretima ruke prinosim nešto rumenila k licu i utrljavam ih u obraze. Osećam kako mi iskre uzbuđenja paraju grudi. Da li ću zaista preseći taj začarani krug u koji sam upala?, pitala sam se, zaključavajući vrata stana. Par sekundi kasnije, zakoračila sam u novo poglavlje.


Čekao me je u kafiću, na mestu na kojem mi je i naznačio da će me čekati. Bilo je to posve izolovano mesto, dve fotelje mirno su dočekivale i ispraćale svoje goste, upijajući svaku izgovorenu reč. Srećom, fotelje ne govore.


Sedeo je u zagasito plavoj košulji. Pomislila sam na to kako plavim muškarcima odlično stoje košulje tih nijansi. Podavijenih rukava, desnom rukom prinosio je šolju kratkog espresa svojim punim usnama. Usmerio je pogled ka meni, koja sam mu prilazila. Sela sam preko puta njega, pribojavajući se da će uočiti moju uznemirenost. Razvukao je usne u nešto širi osmeh i u jednom trenu razbio sve moje barijere, zasnovane na staklenim nogama. Pričali smo o mom detetu, o njegovom poslu, o svemu onome o čemu smo i kuckali. Onda me je ozbiljno pogledao. Znala sam da je samo pitanje trenutka.


„Hoću da te jebem u tu crvenu pičku, da te razvalim.“ – mirno mi je rekao, spuštajući šoljicu na tacnu. Zatim se naslonio o naslon stolice, prekrstivši ruke i željno iščekivao moj odgovor. Da, jeste mi se krv sjurila u obraze, da, jesam pocrvenela, ali sam silno poželela tog čoveka. Hemija između nas proradila je prve večeri našeg prvog dopisivanja. Od strane svoje intuicije zaista nikada nisam bila izneverena, te se i u ovom slučaju to pokazalo kao tačno. Posmatrajući njegove oči kao i muževne crte lica , shvatila sam da će naš odnos biti mnogo više od pukog seksa. Intuicija me opet nije prevarila.





U hodniku zgrade u kojoj je iznajmio stan, prvi put smo se poljubili. Gladni, potpuno raspomamljeni od strasti, upijali smo jedno drugo, ne obazirući se na okolinu. Njegov parfem tako sjajno miriše, svaka pora moje kože upila je isti, dok su njegove šake upijale moje butine i guzu. U ovom trenutku se i ne sećam kada smo ušli u stan, ali mislim da ću zauvek zapamtiti tren kada je silovito zabio prste u moju već potpuno raspomamljenu pičku. Sećam se da je podigao ruku i prineo je mom licu, dok su mu se na rukavu košulje presijavale kapi sokova moje pičke. Vrlo brzo sam okusila samu sebe, sa njegovih posredničkih prstiju. Zatim me je ludački ljubio.


Čvrstim potezom ruku, pokidao mi je brushalter, koji je najednom završio na trpezarijskom stolu, Zario je glavu među moje grudi, ljubeći mi bradavice, uvijajući ih jezikom. Onako maestralno, duvao je u njih, dok sam ja, već na samom početku, imala pune gaćice sokova. Obrgrlila sam ga sisama, dok je on vešto crtao jezikom po mojoj koži, naježenoj, usplahirenoj...Osećala sam da gorim iznutra. Odveo me je do trpezarijskog stola i rekao da se okrenem stomakom ka stolu. Čula sam kako otkopčava kaiš. Grizla sam usne u iščekivanju, trljajući svoje napaljene sise, svoje saveznice. Rekao je da se naguzim i ja sam bespogovorno isturila golu guzu ispred njega. A onda je on počeo da me udara kaišem po goloj guzi. Vrištala sam prvobitno, a onda sam osetila da gorim, bukvalno mi je znoj kupao lice. Okrenula sam se i videla ga, tako muževnog, jakog, u polu raskopčanoj košulji kako me svojim kožnim kaišem udara po dupetu, golom, crvenom dupetu.


„Tako je kurvetino, vrišti dok te šibam, mesi sisetine, mesi te mlekulje, da vidim!“


Isturenog jezika, mesila sam grudi i cvilela usled njegovog šibanja. A zatim je kaiš završio na podu. U istom trenutku, njegov jezik završio je u mojoj, potpuno mokroj, pički, ili kako bi on rekao, „pičketini“ Halapljivo je harao jezikom po njoj, oslobađajući moje krike. Znala sam da je izvadio veliku kurčinu I da je drka, da polako navlači kožicu preko prelepog glavića. Znala sam I kroz vriske se osmehivala. Ponovo sam se rađala, ponovo sam se osetila ženom.


Nakon što mi je ošamario guzu, okreće me ka sebi I tada prvi put uživo vidim njegovu kurčinu. Dodirujem ga, uzimam u ruke, dok me on polako ljubi I šapuće da će mi biti jako lepo. Bespogovorno sam kleknula na pod. Želela sam da nam oboma bude lepo.


Pušenje njegovog kurca je u mojoj glavi I u našim prepiskama, bilo mnogo lakše nego na javi. Na javi je to predstavljalo izazov. Trudila sam se da otvorim usta što jače, ali jednostavno moralo je doći do dodatnog napora sa njegove strane. Dohvatio je čašu vode sa stola, otpio malo I ponudio mi. Prihvatila sam I otpila poprilično dobar gutljaj.


“Ti srećo baš ožednela. Dođi.” – dao mi je ruku I poveo ka garnituri. Ni slutila nisam da će jedna bež garnitura postati mesto začetka. Nove mene, nas. Kragna njegove pomalo, od znoja, vlažne košulje, poslužila mi je kao uzde.


“Samo ti još šešir fali, onaj kaubojski. Pastuv i sedlo imaš.” – rekao mi je kroz osmeh. A onda me naglo povukao ka sebi, ka svom napaljenom I uzdignutom kurcu. Pička me je jako zabolela, a iz grudi se otrgao I poleteo u nedogled, čitav niz podvriskivanja. Njegovo lepo lice, grčilo se I stvaralo grimasu koja me je još više napalila. Sedela sam mu pičkom na kurcu, dok sam gužvala njegovu košulju I ljubila prste koje mi je stavljao u usta. I dalje su se osećale na moju pičku. Počeh haotično da ga ljubim, da upijam graške znoja oko njegovih usana. A on otpoče sa sve jačim ubadanjem, sa probijanjem I nemilosrdnim jebanjem moje usplahirene I ponovo rođene, pičke. Moji orgazmi rađali su se jedan za drugim, kupajući njegova gola kolena I slivajući mu se niz butine, pa se zaustavljala negde na garnituri. Čvrsto me je privukao ka sebi I tada sam u njegovim očima videla svoj lik, razbarušene kose I potpuno razmazane šminke. Stavio mi je ruku na usta I do kraja nabio na kurac. Mislila sam da ću se raspasti.


“To lutko moja, to ženo moja, to lepoto, tako, ne steži pičku, svršiću, hej!” – zaurlao je, kroz zube je procedio “Hoćeš u tebe, hoćeš stvarno, govori!”


Iz mene je zaurlalo hiljadu “da” pretvorenih u strahoviti potvrdni jecaj.


I bi tako. Donji deo mog stomaka bio je potpuno ispunjen njegovom spermom. A ja bila sam potpuno ispunjena osećajem da takav čovek postoji. Poljubio me je I prislonio na grudi.


“Kada protrljaš čarobnu lampu, stvoriće se tvoj dobri duh.” – rekao mi je sledećeg puta kada smo se našli.


I zaista je u pravu.

Posvećeno AX

Kategorija:
Strejt erotske priče