Branka 4

Probudilo me golicanje njene kose na licu, zaspali smo zagrljeni isprepletanih udova izmoreni sinoćnim i noćašnjim bahanalijama.
Na bedru sam osetio svu putenost i nežnost unutrašnje strane njenog bedra i lagano bockanje kratko podšišanog Venerinog brega. Opuštena kita bila je uglavljena među stomacima osetio sam kako se lagano ukrućuje.
Počeo sam da lagano pomeram nogu trljajući je Branki između nogu. Desna ruka mi je bila slobodna i kliznu na njeno čvrsto dupe koje lagano poduhvatih odozdo šireći joj guznu brazdu napipavajući glatko depilirani supcic. Osetio sam da se meškolji u snu lagano šireći noge što iskoristih da joj zabijem butinu još vise među noge.
Njene tvrde sise lagano mi pritiscu grudi. Eto ti prednosti silikona, pomislio sam, uvek tvrde i spremne bradavice su me bockale kao mali ekserčići, sto me je, moram priznati, napalilo u sekundi. Njeni kukovi počeše se lagano pomerati kao sitni jutarnji valovi. Budila se, osetio sam to po njenom sve bržem dahu koji mi je opasno palio kožu vrata, ali se i dalje pravila da spava.
Ruka mi sama kliznu prema pickici, tražeći sitnu pukotinu gde bi prodrla da bi je i našla posle par sekundi istraživanja. Osetio sam kako se njena guza za trenutak izvija nudeći mi tako željno očekivani prolaz do intime. Osetim vršak jezika kako zapalaca po mom vratu i hiljade trnaca prostruji mojim telom. Nisam mogao više da igram ovu igricu, spustio sam ruku ne njeno koleno odižući ga visoko i samo se ubacih među njene noge kukovima je prisiljavajući da se namesti za prodiranje. Više nego voljno je njeno telo počelo da se uvija oko mene dok je glavu i gornji deo tela odmicala da bi se što bolje namestila. Gledao sam joj lice i polu otvorene usne na kojima nije bilo ni traga donedavne strogoće kojom je zračila. Gledao sam ženu pored sebe, ženu koja se predala i u tom predavanju duboko uživala.
Oslonio sam se na lakat leve ruke i posmatrao je nežno ali ipak zahtevno trljajući joj već nabreklom kitom usmina odozdo pre prema gore do klitorisa i polako vraćajući nazad usput sve više raspolucujuci pickicu. Poduhvatih joj desnom rukom koleno zabacujući joj nogu visoko i lagano počeh da prodirem. Njeni skoro neprimetni pokreti kukovima pretvoriše se u nervozne trzaje tražeći sve dublje i brže moju muškost u sebi.
Naravno da joj nisam dozvoljavao odmah sve, želeo sam da je mučim i nateram da otvori oči, da me pogleda i da joj vidim divlju želju u očima. Osećala je moj pogled ali namerno nije želela da mi ispuni želju, samo lagani osmeh joj je titrao na usnama.
Stavio sam joj ga do kraja i zadržao tako nekoliko trenutaka želeći da osetim grčenje njene unutrašnjosti koja mi je već natapala jaja. A onda je Branka započela svoju igru sitno mešajući kukovima nabodena na kurac do balčaka istovremeno stežući ga i cedeći vaginalnim mišićima.
Oh Boze kako sam voleo ovu pozu!
Poželeo sam da večno ostanem ovako uglavljen među njenim nogama. Kratki ubodi, vadeći ga samo koji centimetar i prateći ritam njenih kukova, terali su nas oboje da ubrzavamo ritam sve više i sve zahtevnije da tražimo zadovoljenje. Klizila je po njemu sve brže već ga dopola vadeći van i brzim trzajima nabijajući se na njega. Osetio sam da je blizu po njenom grčenju lica i zubima duboko zarivenim u donju usnu. Njena duga ruka me uhvatila za dupe sve snažnije me navlačeći na sebe ni ja njoj nisam ostajao dužan, sve jače je zakivajuci i nabadajući.
Tako isprepleteni kao nerazmrsivo klupko isprepletanih udova željni i zadihani ne progovarajući ni reči sve silovitije se bližeći vrhuncu počeli smo da se žvalimo nemilosrdno, zahtevno, izazivajući životinjsku strast jedno u drugome. Sitni ugrizi su padali svuda, po vratu, ušima... u jednom trenutku ne znam ni kako uspeo sam da je ugrizem za bradavice, osetljivu i nabreklu. Kao da je samo taj okidač čekala da glasno krikne i počne da svršava nemilosrdno mi lomeći i meljući kurac u dubinama svoje unutrašnjosti. Svakim komadiće svog tela spremno sam dočekao njen orgazam skoro istovremeno plodeći je raspomamljeno. Špricao sam dugo izvijajući telo unazad toliko da mi je kičma pucala, ni milimetar nisam hteo da joj zafali, najradije bi celi ušao u nju toga trenutka. Dah se smirivao, otvorio sam oči i ugledao njene nasmejane široko otvorene zenice kako me veselo posmatraju.

„Dobro jutro“ bile se prve njene reči koje začuh tog jutra.
„Dobro jutro“ odgovorih nežno spuštajući moje usne na njene do krvi izgrizene. Osmesi nam se stopiše, osmesi krvoločnih životinja koje jedno drugom ližu rane posle uspešnog lova.

Kategorija:
Strejt erotske priče