Branka 3

„Pričaj“ progovorio sam dok sam dolazio do daha lagano vozeći u rikverc prema glavnoj cesti.
„Ma šta da ti pričam budalo, šta ako su nas primetili, pogubila sam se skroz gledajući ih možda su nas i čuli“ reče Branka
„Jel ti to imaš grižu savesti možda“ pitao sam smejući se
„Nisi normalan, nikada mi tako nešto ne bi palo na pamet, ne znam šta mi bi, ali sam sam se popalila kao klinka“ napokon prevali preko usta smejući se kao luda
Pružio sam ruku do njene pickice da osetim malo kako je nabubrila pošto se lepo ocrtavala ispod tankih pantalona. Raširila je noge izgleda jedva čekajući da je dohvatim. Lagano je počela da odiže kukove i sama se nabija na moju ruku. Pogledao sam je ispod oka, zatvorenih očiju grickala je usnu i tiho stenjala.
„Jesi li jebao Gocu“ kao da se tegla iz sna odjednom progovori
„Nisam i neću“ odgovorio sam brzo „kumovo se ne dira“
„Što nećeš, stvorena je za jebanje“ tiho jer promucala sada pritiskajući svojom rukom moju ruku još jače se trljajući i mešajući kukovima
„Pali te Goca“ pitao sam već zamišljajući nju ovako koščatu kako nabija svoju pizdurinu Goci na jezik.
„Pokidala bi je“ stenjala je i dalje „ merkam je od kada smo se upoznale“
„Šta si videla?“ ponovo sam pitao
„Milana i Gocu kako se jebu na stolu, dohvatio ju je s guza, sise su joj ispale iz košulje i mlataraju, bradavice kao antene jebote, izvila se struku izbacila guzu a Milan je drži za kosu u nabija kao manijak, nisam mogla ni sanjati da ima onakvu kurcinu“ šaputala je napaljeno. „Izvio se kao ždrebac dok ju je punio, došlo mi je samo da uletim unutra i nabijem se Goci na jezik a Milan da mi stera do krajnika.
„Zato si mog zaglabala onako“ smejao sam se
„Mars, prvi put sam svršila puseci nekome a da se nisam mazila“ priznade Branka.

„Stani ovde i parkiraj, vidiš onu zgradu, sačekaj deset minuta pa dodji na poslednji sprat, nemoj da zvoniš, evo ti ključ od ulaznih vrata, ako te neko vidi u zgradi okreni se u izađi, nemoj slučajno da ulaziš“ davala je Branka instrukcije izlazeći iz auta i osvrćući se oko sebe.

Ma ušao bi ja i da me snimala nacionalna televizija u direktnom prenosu, jedva sam čekao da joj uteram u zaletu onako napaljenoj.

Voleo sam žene kao Branka , te potajne popaljenice, na prvi pogled tako uštogljene i nedostupne vesto krijući svoje seksualnost i potajna priželjkivanja. Perverzno sam uživao u trenucima razotkrivanja kada smerna domaćica, uštogljena profesorica ili u ovom slučaju suvoparna tužiteljica se osmeli da pokaže svoje drugo JA. Obožavao sam taj trenutak kada sasvim obična žena postaje kurvica željna čulnog užitka. Neretko su se pokazivale kao maštovite, nezasite jebulje koje su nadmašivale sva moja očekivanja.

Vrata Brankinog stana bila su odškrinuta. Nije bila u predsoblju kada sam ušao, začuo sam vodu u kupatilu, znao sam da se tušira, želeo sam da pogledam to njeno gnezdo u koje me je dovela.
Lepo sređen, moderno namešten, prostran stan. Prigušeno svetlo dopiralo je iz nekoliko lampi pažljivo raspoređenih u dnevnoj sobi. Sve je bilo utegnuto, svaka sitnica na svom mestu, ni traga kreativnom neredu sve pod konac kakva je i Branka bila. Pogledao sam nekoliko slika okačenih na zidovima. Branka sa dečakom od nekoliko godina na krilu, mlada i mršava. Na jednoj slici muškarac stoji iza nje i dečaka sada malo starijeg. Pogledao sam muškarca, visok, već tada sede kose i brade. Ozbiljnog lica i velikih naočara koje su pokrivale pola lica. Iz celog lika izbijao je autoritet i sigurnost čoveka na dobrom položaju.

„ Stigao si“ začuh Branku iza sebe.
„Zar si mislila da neću doci“ upitah okrećući se prema njoj
Izašla je iz tuša, bosonoga i ogrnuta samo u svileni ogrtač koji joj se pripio uz telo.
„Može nešto za piće“?
„Znaš ti dobro šta se meni pije“ odgovorio sam

Ispod prozora skoro naslonjen na police sa knjigama stajao je niski kožni divan.
Zavalio sam se na njega i pozvao je prstom da mi priđe. Prišla je bez sustezanja i htela da legne na mene
„Ne, opkorači mi glavu pizduljo, želim da je probam“
Poslušno je uradila šta sam tražio od nje hvatajući se za izvijeni deo divana dok sam se ja nameštao da mi njena pizdulju bude u najlepšem položaju. Ove divane kao da je pravio pasionirani pizdolizac pomislio sam dok sam joj rastvarao ogrtač i gramzivo je ščepao za guzicu navlačeći je na usne i jezik. Čim sam joj prislonio usne na pohotnu pizdulju i jezikom pronašao klitoris koji je kao mali kurcic strčao iz razjapljenih usmina počela je kratkim trzajima da mi ga nabija u razjapljena usta kližući se na jeziku koji sam joj pokušavao zabiti što dublje. Vrtela je kukovima razpomamljena kao kucka u teranju očigledno uživajući da me tuca u usta. Srednjim prstom sam pokušavao da prodrem u anus i svakim novim grčenjem njene guze zabijao ga dublje i dublje. Gnječio sam joj tvrde guzove oštro zabijajući nokte i ne popuštajući stisak.
„Kako me ložiš jebote, lizi, lizi meeeee“ kao u transu ponavljala je Branka neprekidno.
Već sam bio sav balav i ulepljen njenim sokovima kada osetih da je blizu samo je svukoh sa lica ne dajući joj da svrši.
„Šta radiš stoko“ prostenja zadihano silazeći sa mene
„Nisam ti ja Goca da mi svršavaš u usta pizdo napaljena“ namerno sam je provocirao
„Mars svinjo perverzna“ nije ostajala dužna Branka
„Skini se, lezi dole, jebacu te u ta lajava usta, vreme je da ti ih neko zacepi“
Strgla je sa sebe ogrtač i legla na divan. Njene sise ugledah prvi put, lepo zaobljene četvorkice sa šiljatim bradavicama mamile su da ih ošamarim kurcem. Trznula bi se svaki put kada joj dokačim bradavice i mesila ih sve jače i jace. Ne mogu reći da sam ljubitelj silikona ali njene sise su me napalile još vise.
Uhvatio sam je za bradu i naterao da široko otvori usta, strpao sam joj skoro celi kurac u jednom potezu, počela je da grca i da me odguruje. Izvadio sam ga i po drugi put joj ga zakucao do korena, osećajući se moćno poput Atile biča Božijeg, jebuci je u usta.

Nju Branku strogu tužiteljica sada sam video sa kurcinom duboko uglavljenom u vilicu kako pokušava doći do vazduha. Da je Božije milosti uzeo bi me tog trena, meni lepšeg raja od ovoga nije trebalo.
Nisam hteo da svršim brzo, želeo sam da se do jutra iživljavam na njoj a sada mi je sperma već grunula iz jaja od prizora koji sam gledao ispod sebe. Jedva sam se suzdržao odmičući se od nje u poslednjem trenutku.

„Hoću da te vidim naguženu na sve četiri kučkice“ tražio sam od Branke. Izgleda da su u njoj popustile sve kočnice, gledala me je tako ponizno da sam pogled na njene oči i poluotvorena usta budio je životinju u meni. Životinju koja uzima ono što joj sleduje, bez pitanja i milosti.
Poveo sam je za ruku, vrata njene spavaće sobe bila su poluotvorena, širok bračni krevet bio je zategnut kao vojni bez ijednog nabora. Namerno sam je bacio da joj pobrkam to njeno savršenstvo od kreveta. Učinilo mi se da je uživala u svojoj ulozi makar koliko i ja. Sisa prilepljenih za svileni prekrivač, dupeta visoko izbačenog u zrak, raskrečena i vlažna čekala je zabadanje mog kurca, teško dišući. Greh bi bio ne dati joj ga odmah, prišao sam joj istog časa i zabio se do kraja. Po prvi put u njenoj pickici, crvenoj i nabubreloj, taj osećaj probijanja neću zaboraviti do kraja života. Uska, mesnata, plitka... sklopila se oko mene kao što toplo more prima kupača koji jednim skokom zaranja u neistražene dubine. Nabijao sam je koliko god sam mogao ne štedeći ni sebe ni nju. Nabadala se i sama, izvijala se i lomila u struku ne bi li joj što dublje zašao. Uhvatio sam je za ramena i popeo se na krevet, još je izbacila guzu da bi mi olakšala prodiranje. Nailazili su nam orgazmi ali sam ih odgađao menjajući ritam, ubrzavajući i usporavajući.
Sišao sam sa nje, želeo sam da je pustim da me zajaši, želeo sam da osetim galop podivljale ždrebice. Jedva je dočekala da je oslobodim da joj dozvolim da ona jebe i sebe i mene. Nabijala se polako, vraćajući samo kukovima dok sam joj gnječio sise i štipao bradavice.

„Kako je dobroooo, daj mi ga do kraja, hoću ga celog“ skoro je molila u trenucima kada sam se izmicao želeći još jednom odgoditi orgazam koji je kao plima nadolazio. Spustila se do kraja i započela svoj suludi ples, lomeći ga u korenu, bilo je to previše za mene, punio sam je dugim mlazevima duboko u utrobi, osetio sam i njene grčeve koji su joj potresali telo. Pala je preko mene ljubeći me poljupcima zadovoljene žene.
Slabi zraci sunca počeše da se probijaju kroz roletne, nasmešio sam se i pomislio „ ispunio sam obećanje jebao sam je do jutra.

Kategorija:
Strejt erotske priče