Branka 2

Parkirao sam zadnje strane kumove kuće, kum je taj deo puta sam nasuo nekih stotinjak metara od glavne ulice da bi napravio prilaz za garažu. Iznad nas šumovito brdo, ispred nas livade a sa leve strane visoke tuje sve do garaže, pored garaže mala kapija, znao sam gde kum drži rezervni ključ, na rogu od garaže skroz u uglu jedva sam ga pronašao. Branka je sedila u autu i smejala se odmahujući glavom ni sama ne verujući u kakvu situaciju je dovodim.

„Ideš ili ne ideš?“ zapitao sam je zabezeknutu
„Ne idem!!!! Jesi li ti normalan?“ i dalje se smejala
„Jebo te Bog luda, šta si tek u stanju kada si pijan ako si ovoliko lud kada si trezan“ bila je šokirana Branka još uvek ne verujući da ću to stvarno napraviti.
„Gledaj i vidi šta sam u stanju“ prošaptah iako smo bili sigurno 50 m od kuce

Polako sam otvarao kapiju da ne škripi, kada začuo vrata od Rekorda da se otvaraju. Nasmejao sam se u sebi, znao sam da neće moći odoleti da ne vidi Gocu kako se jebe

„Ako nas uhvate, jebacu ti mamicu, čuo sam je kako mi šapuće na uvo“i osetih njen topli dah na vratu. Sav sam se naježio, kurac mi je odavno bio krut toliko da mi je i pomalo smetao kada sam polako krenuo da se šunjam kroz voćnjak vodeći Branku za ruku. Namerno sam izbegavao stazu sa nasutim sitnim šljunkom ali Branka je imala problema sa štiklicama koje su upadale u meki travnjak pod našim nogama, tako da me u jednom momentu uhvatila pod ruku. Osetio sam njenu tvrdu sisu kako se naslanja na moju mišku

„Ne izazivaju Karingtone, da te ni bi prislonio uz ovu trešnju, šteta bi bilo otresti je u cvetu“ šapnuo sam Branki na uvo, ujedno je gricnuvši.
„Ne seri nego hodaj“ smejala se Branka ne braneći se od mog prvog nasrtaja.

Jedva sam čekao da se dočepamo terase i da virnemo kroz prozor. Nadao sam se da su se kumovi pohvatali u dnevnoj iz koje se izlazilo na terasu i koja je imala velike prozore. Šćućurili smo se na stepenicama izvirujući pomalo ali ništa nismo videli, svetla su bila popaljena ali nisam video celu dnevnu.
Odjednom smo začuli nešto sa naše leve strane, znao sam da je tu kuhinja i iznad nas kuhinjski prozor ali je bio dosta visoko tako da nisam mogao zaviriti. Osluškivao sam još malo a tada dao Branki znak prstom da su u kuhinji da ćuti. Smejulji smo se kao balavci skoro ne ispuštajući glas dok sam joj pokazivao da mi se popne na ramena da je podignem da ona može da proviri. Branka je odmahivala glavom da neće ali ja sam već bio u čučnju i pokazivao joj da me zajaši oko vrata. Popela se na moja ramena i podigao sam je. Onako pripita i teška umalo me ne sruši ali sam se održao na nogama.
Nisam mogao da vidim šta se dešava ali Branka je virila i pokazivala mi prstom da budem tih. Dignuo sam glavu da vidim bar Branku šta radi, dok sam je držao za noge da ne padne. Iznenadio sam se kada pod rukama napipah baš čvrste noge pod tankim letnjim pantalonama. Osetilo se dobro da vežba, mišići su joj bili utegnuti i čvrsti. Branki nije padalo na pamet da sidje izgleda, osetio sam kako nabija svoje medjunozje na moj vrat, osetio sam i kako mi je oko vrata sve toplije a i vlažnije.

„ E jebo mater ove poze nema ni u kamasutri“ pomislio sam dok sam pokušavao što čvršće da stojim da Branki omogućim da se što jače nabije na moj vrata. Imao sam sam osećaj da će mi iščašiti sve vratne pršljenove.

Napokon je prestala da se trlja i davala znak da hoće da sidje. Spustio sam je dole i uzdignutim obrvama bez reči pitao šta je videla. Prilepila se za mene gurajući me celim telom za zid prikivajući mi svojom pubičnom kosti kučinu u gaćama

„Jebao ju je kao konj s guza, kolika kurcina majko mila“ napaljena mi je dahtala na uvo.
Ščepao sam je za guzove i navlačio na sebe, podivljala je skroz, uvalila mi jezičinu do grla. Trljali smo se preko robe kao zagoreli tinejdžeri. Srećom njene pantalone su imale gumu oko struka, lako sam zavukao ruku ali su bile uske pa nisam mogao doći do njene razpomamljene pizdurine ali sam joj krno srednjak u guzicu a drugom rukom zašao pod široku bluzu pokušavajući zavuci se pod brus, ali to je malo teze išlo. Sad mi je bilo jasno šta znači „made in Svica“ tvrde slikokonske loptice nalepe su brus do pucanja. Nabila mi se na butinu trljajući se sve jače dok je njena guza gutala moj srednjak.

„Konjino kako si me napalio“ šaputala je tiho dok mi je grizla uvo i vrat
„Volela bi da ti Milan zabije sada kurcinu sa ledja kao Goci“ palio sam je još vise
„Da“ prostenjala je napaljeno
„Lizala bi Goci sisurine“
„Daaaaa“ grcila sa na mom bedru koje je uklještila među svoje nožurde
„Napuniću ti usta kurcom dok te Milan jebe, gutaćeš kao najveća kurvetinu“ pomahnitao sam i ja skoro svršavajući u gaće dok se kobiletina propinjala svršavajući nabijena na prst.
U tom momentu sigurno ne bi primetili nikoga oko sebe da je naišao, ma ni jebeni Konkord da je aterirao pored nas ne bi čuli a kamoli nešto drugo.

„Bežimo“ promuca Branka kada je došla sebi i postala svesna gde se nalazimo.
Žurno smo se povlačili ka kolima sretni što nas nisu otkrili.
Čim smo ušli u auto, Branka me ščepa za kurac. Trgala je dugmiće na mojim pantalonama kao pomahnitala i napokon mi oslobodila kurac stega. Progutala ga je iste sekunde celog, onako dugačka smotala se nekako na svom sedištu i gutala ga besomučno. Nisam ja tu trebao ništa pomagati, samo sam se zavalio koliko sam mogao lagano odižući kukove da joj ga nabijem što dublje. Ne znam koliko vremena je to trajala, možda sekund možda minut, možda sat ko bi merio, kada sam osetio grčeve samo sam je uhvatio za glavu i nabio na kurac prazneći se u njeno grlo. Gutala je bez pogovora , bez protesta, nije se otimala samo je gutala sve dok nije potpuno pao. Zavalila se samo na sedište kada je završila i sklopljenih očiju, nogu sastavljenih u kolenima i dalje vrckala kukovima kao da je još drže orgazmični grčevi od malo pre.

Kategorija:
Strejt erotske priče