Petak je po podne, a ti umorna k'o pas...

Vikend je počeo sasvim obično. Došla je sa posla, umorna i tmurna. Svakodnevna rutina, "ćao, ćao..." izuvanje, trčanje u toalet, usput svlačenje garderobe, piškenje i tuširanje. Gledao je to, kao i svaki put, sa smeškom na usnama. Dok se iz tuš kabine čulo pljuskanje vode, njenu tašnu je podigao sa poda i stavio je na komodu. Na vreme je stavio vodu za kafu i sada se aromatični napitak hladio na stočiću ispred dvoseda, puneći sobu toplim mirisom. Zapalio je cigaretu i čekao je da se pojavi ogrnuta velikim peškirom.

- Sa kakvim idiotima radim! Potpune budale! Niko nema pojma o poslu, a svi su geniji. I onda, Maro, aj ispravljaj njihove brljotine. Muka mi je. Zrela sam za odmor - drala se iz kupatila.


Smešio se i čekao da prođe rafalna paljba. Nema svrhe komentarisati i diskutovati. Čim sedne i srkne malo kafe, vratiće se u normalu. Pojavila se podignute kose, držeći krajeve peškira iznad grudi. Tabanala je preko sobe šljapkajući bosa po parketu. Voli da gleda kako joj skakuću okrugle grudi i, za njega, seksi stomačić. Samo je prebacio ruku preko naslona, što je bio znak da se ona ušuška pored nejga i da je zagrli. Momentalno je stavila glavu na njegove grudi i zagrlila ga slobodnom rukom oko stomaka. Svakom sekundom je bivala sve manje napeta. Prosto je osećao kako omekšava i smiruje disanje.

- Hvala ti za kafu, baš mi treba - govorila je, iako ju je gotovo svakog dana čekala vruća šoljica kad dođe sa posla. Godinama je tako, ali se oni uvek zahvale za kafu jedno drugom, kao i za sve ostalo. To je njihov način komunikacije. Kad neko nekome nešto da, doda, skuva, pripremi... bez obzira šta je po sredi, uvek sledi "hvala". Isto je i sa "molim te" premda je mnogo toga podrazumevano. Naravno da će ona njemu ili on njoj nešto učiniti, doneti i bez pitanja, ali to "molim te" je ritual. Tako je od početka. Ta vrsta verbalne ljubaznosti je osnov komunikacije.


Mazio ju je po kosi i leđima, ljubeći je povremeno po glavi, kao što bi ljubio i dete koje se mazi. Zapravo, ona je poprilično detinjasta u tom pogledu i željna pažnje. Njen prethodni život je bio sve, samo ne ispunjen nežnošću i pažnjom. Znao je to i godilo mu je da joj pruža ono što pre njega nije imala. Neko bi rekao da je razmažena, posesivna, samoživa, da zahteva pažnju, ali on je znao da to nije istina. Niti je tražila, još manje zahtevala. Njoj je to prosto bilo potrebno. Vapila je za nežnim dodirom i lepom reči. Za uzvrat, pružala mu je sve što bi pomislila da on voli i što joj se činilo da mu treba. Bila je, što bi se reklo, baš pažljiva ženica koja brine o svom čoveku. A i on je brinuo o svom ženčetu koje kupuje patike i cipele na dečjem odeljenju. Našli su se u tom smislu. Prijala im je obostrana briga, davanje i primanje nežnosti i pažnje. U takvom odnosu, ljubav ima mnogo slojeva i pojava.

- Izvini, bila sam nervozna. Kako si ti proveo dan? Šta ima novo? - Pitala je preko ivice šolje, lagano duvajući u kafu. - Šta je moja Guza danas radila? Jesi bio vredan?


- Ih, ja sam ti uvek vredan. Pozavršavao sam sve gluposti i sad čekam da otpiješ malo kafe, pa da te pitam šta ti je ovo izašlo ispod peškira - odgovorio je kroz mangupski smešak, prelazeći prstom preko njene bradavice. Zakikotala se, pogledala u svoje grudi i rekla - Nemam pojma, ali izašlo je i sa druge strane. Trebalo bi da pogledaš.

Polako je razvio peškir, spustio dlan na njenu dojku, još uvek toplu od tuširanja i poljubio je nežno, a zatim i drugu. - Nije ti ništa. To je od vlažnog peškira - A zatim je vratio peškir na mesto i nastavili su da piju kafu. Nije skidala smešak sa usana. Voli da joj tako poljubi grudi. To joj probudi želju za njim isto kao i kad je šljepne po butini i kaže "šunka, šunka". Vremenom su razvili čitav niz sitnih dodira koji su izraz ljubavi, dopadanja i želje. Kada bi hodali negde, često su se držali za ruke ili bi se zagrlili. Ona obožava da mu stavi ruku u zadnji džep pantalona ili zakači palac za njegov pojas. Njegova ruka bi najčešće bila na njenom vratu ili ramenu, a neretko bi je obgrlio oko struka. Telesni dodir je igrao veoma važnu ulogu u njihovom odnosu.


Zapalio je dve cigarete i pružio joj jednu. To je još jedan ritual. U prethodnim životima svašta im se događalo. Bilo je lepih trenutaka, ali i dosta ružnih i loših. Danas, oboje znaju kako izgledaju loša veza i loš brak. I znaju da to neće ponoviti. Nipošto neće praviti iste greške iz prošlosti i upropastiti ovo što imaju. To što sada imaju, nije se lako dalo. Trebalo je vremena i snage da se upuste u to. Strahovi, zebnje, loše i teške uspomene, sve to je bilo opterećenje koje su oboje nosili. Repovi prošlosti dugo su se vukli za njima. Par godina im je bilo potrebno da se približe jedno drugom iako su, u duši, znali da bi im bilo dobro. Ali, kao što kaže narod, koga zmija ujede i guštera se plaši.

Gotovo svakodnevno su bili u poslovnom kontaktu. Često bi sedeli i ispijali kafu za kafom pričajući o svemu i svačemu. U početku, teme su bile svakodnevne. Obične dnevne priče o poslu, nekim dešavanjima, događajima, iskustvima sa ljudima. Vremenom, razgovor je prerastao u otvaranje duše, počele su priče iz ličnog života, pa i one intimne. Ta intima nije bila priča o seksu, već o vezma, brakovima i stanju svesti. Razmišljanja o životu, o smislu veze i braka, pokušaji da se definiše ljubav i da li je moguće ostvariti kvalitetan odnos. Uskoro su znali najdublje tajne onog drugog, pitali se za savet, mišljenje, pomoć kako prebroditi problematične odnose. Postali su pravi, intimni prijatelji. Kroz priču, uvideli su da jedno drugom zaista misle samo dobro i spremni su da pomognu ako je moguće. Odavno oko toga nije bilo dileme. Proživljavali su zajedno svoje pojedinačne živote. Nikada nisu upoznali partnere onog drugog. Nije im to bilo ni važno. Oslanjali su se samo na svoje priče, duboko verujući jedno drugom. Ni jednog trenutka se nije poteglo pitanje šta misli, želi ili oseća partner. Prosto, znali su da je njihovo viđenje stvari objektivno iako je jednostrano i proizilazi iz direktne umešanosti u svoj život.


Posle niza grešaka, nedaća, loših i bolnih trenutaka i iskustava, oboje su se našli na kafi, sada oslobođeni sidara koja su ih vukla ka dnu. Ćutke su pili kafe, palili cigaretu za cigaretom pitajući se da li je pametno upuštati se u vezu. Da li je zaista prava istina ono što su ispričali jedno drugom? Da li će neki nesretni slučaj upropastiti stvar i ponovo bi se našli u onome od čega su upravo pobegli? Šta ako im se nešto ne dopadne? Koliko su spremni na ponovne kompromise? Svašta znaju ali zebnja i prethodna iskustva ih koče i teraju da iznova i iznova prevrću po glavi moguća scenarija. Sa druge strane, bili su sigurni da bi njihova veza uspela baš zahvaljujući svemu prethodnom. Pametnom čoveku, jedna greška i škola su dovoljni. Samo je pitanje spremnosti i hrabrosti da se upuste u zajednicu.

Konačno su prešli prag, stisli petlju, što bi se reklo i poljubili se ispred kafića. Ona je to odavno želela ali nije davala povoda. On je takođe to želeo, ali je čekao neki njen znak ne hoteći da je prisiljava ili joj nameće sebe kao bekstvo od prethodnog života. Na kraju, otvoreno joj je iskazao svoju spremnost da joj se pridruži u budućnosti, ukoliko bi njoj to odgovaralo i ako to želi.

- Da li zaista to želiš? Šta ako ti ne budem odgovarala?
- Želim i spreman sam da ti to i pokažem i dokažem. Samo reci da i ti to želiš. Poštovaću svaku tvoju odluku, a dobro znaš da ću uvek biti tu za tebe.

- Teška sam, umem da budem nervozna, svojeglava, svi kažu da sam luda i da treba da se lečim.

- Nek' jedu govna siti i napiju se 'ladne vode zatim. Znam te onoliko, koliko si mi se pokazala. I to mi je dovoljno. Ni ja nisam cvećka i to odlično znaš.


- Ma potukli bi se posle nedelju dana. Odjebao bi me na keca.

- Isto važi i za mene. Ali postoji samo jedan način da saznamo šta nas čeka, a to je da stisnemo dupe i bacimo se u vatru.

- Idem kući. Ludače moj, smiri se. Nismo mi jedno za drugo.

- Ok, ispratiću te deo puta do kola. Jebiga, probao sam.

Kad su se našli na ulici ispred kafića, privukao ju je sebi, pomazio po glavi i poljubio. Mirno mu je uzvratila poljubac i obavila ruke oko njegovog struka. Gledala ga je sa smeškom, pravo u oči. Sve joj je rekao pogledom. Ipak, potapšala ga je po grudima i pokušala da se odmakne. Nije joj dozvolio, već ju je uzeo za ruku i poljubio joj dlan.


- Nećeš se izvući. Ne dam ti da bežiš. Jeb'o te kantar u glavi, prekini da odmeravaš i vagaš. Pička mu materina, budi muško jednom u životu i dozvoli sebi nešto što želiš, a da ne razmišljaš o mogućim posledicama. Usput, lepo se ljubiš.

- Stvarno misliš da je potrebno da mi sada izrastu muda?

- Odavno je trebalo da ti izrastu. Ne u vezi mene. U vezi tvog života. Gubi se kući i javi se kad stigneš. Zovi me večeras ili ću te zvati da ti poželim laku noć i lepe snove.

Zvala ga je čim je ušla u kuću, a potom pred spavanje. Dva dana kasnije, našli su se u gradu i otišli na sladoled. Uzeo je njenu ruku i isprepleli su prste. Nekoliko poljubaca usput i pogled u oči, kao da traže potvrdu da rade nešto dobro. Nisu morali mnogo da pričaju. Sve su rekli očima, a u vremenu koje sledi i delima i odnosom jedno prema drugom. Nedugo posle sladoleda, došla je kod njega posle posla. Čekali su je kafa i kolačić na tacni. Više nije bilo potrebe da se bilo šta oteže. Pili su kafu, grickali kolačiće i gledali neki film. Sedeli su zagrljeni kao da tako žive godinama. Usledio je dug poljubac, a zatim maženje i neizostavni pogled koji govori više od hiljadu reči.

- Moram da se istuširam, sva sam lepljiva od sedenja u kolima.

- Peškiri su u drugoj fijoci u spavaćoj sobi. Uzmi moje papuče za sad, a sutra donesi svoje. Sve što ti treba, imaš u kupatilu. Jesi gladna?


Izašla je iz kupatila sa podignutom kosom, ogrnuta peškirom. Tabanala je po sobi šljapkajući bosa po parketu. Podigao je ruku na naslon dvoseda, a ona se ušuškala kod njega. Prebacila je ruku preko njegovih gudi. Dugo ljubljenje, nežno i senzualno, najavilo je da će voditi ljubav po prvi put u životu, posle više godina poznanstva. Tako je i bilo, vodili su ljubav dugo, nežno, pa divlje, pa opet nežno, senzualno. Prepuštali su se jedno drugom potpuno i duboko, celim bićem. Nežne reči su tekle bez kraja. Bio je to početak telesne ljubavi kao nastavak one istinske, duševne. Nestali su strahovi i kočnice. Konačno su pripali jedno drugom, dušom i telom. Vrhunac je došao burno i trajao je, činilo se, beskonačno. Kad su se smirile strasti, ležali su zagrljeni istražujući tela.

- Jesi nekad kresnuo ženu sa mudima?


- Izgleda da sam upravo to doživeo.

- Ne vide se - reče ona zagledajući svoje međunožje. - Ovde su, zapravo - i pokazala je na svoju glavu.
- Fala bogu da si se prizvala pameti.

- Srećna sam, konačno. Lepo mi je.

- I meni. Najiskrenije. Hoću da uživam sa tobom. Najzad mi se desilo nešto što me ispunjava. I radujem se tome.

Šarala je prstima preko njegovih grudi, stomaka, butina, pa bi ga mazila po licu i kosi. Nežno je milovao njene grudi, bedra, lice, gledajući je u oči sa neskrivenom radošću i osmehom. Jasno im je bilo da će tako voditi ljubav. Nežno i radosno, kao što se sada maze i osećaju tela u zagrljaju.


- Šta očekuješ od mene? Želim da mi kažeš, iako znam šta ćeš reći.

Iznenadio ga je njen odgovor - Samo budi dobar prema meni i nemoj me tući.

To je bio detalj koji nije znao. Zatekla ga je tom rečenicom i ostavila bez teksta. Nije mogao da veruje šta je upravo čuo. Naprosto se zaledio. Zar je moguće da je njen život bio toliko pun patnje da od nejga očekuje samo toliko? Rešio je u trenutku da je nikada ne pita šta je preživela, pa je zato rekla to što je izgovorila. Šta god da je bilo, više se neće ponoviti. Jedva je izgutao knedlu i bio je na ivici da pusti suzu. Nije zaplakao u mnogo težim situacijama u kojima se našao, ali ovo je bilo previše čak i za njega. Ako ikada oseti potrebu da mu kaže šta je povod da očekuje samo da bude dobar i da je ne povredi, ona će mu reći. Saslušaće je bez reči i učiniti sve da je uveri da se to više neće desiti. U polutami spavaće sobe, shvatio je odakle potiče njena potreba za nežnošću i lepom reči. Nikakva razmaženost, samoživost, zahtevanje pažnje, zaista ne postoji. Samo postoje duboka nesreća i rane koje teško zarastaju. Ako je i pomislio da će mu jednog trenutka dojaditi da je stalno mazi i obasipa nežnostima, sada je postao siguran da će to raditi do kraja i biti srećan što to čini.

- Ne lupaj, naravno da ću te paziti, maziti i zvati... More ti si obična mačketina razmažena.

- Moj čoveče, tako si veliki - reče prelazeći rukom preko njegovog tela. - Dušo, tvoja sam. Biću ti dobra ako me želiš.

- Želim te svim srcem i ne sekiraj se. Biće nam lepo do kraja. Tek ćeš uživati. A sad se vuci pod tuš, pa da klopamo nešto. Dođi da te ugrizem za dupe.

Kategorija:
Strejt erotske priče