Osveta- Jebanje za novac

Da sam postala kurva znali su svi.

O meni se pričalo sve i svašta, i sve te priče počele su da se šire i izvan hotela. Postala sam "poznata" po gradu. Mnogo toga je bila neistina. Neki muškarci su tvrdili da su bili sa mnom, žene su me torokale da sam bila sa prijateljem prijatelja... Najveća laž koju sam čula o sebi bila je da se jebem za pare.

Istina je da sam bila direktorova ljubavnica, istina je da sam se tucala sa svakim muškarcem koji mi se nađe na putu, a da mi se iole sviđa. Nekada sam širila noge iz čiste dosade, ili iz inata prema nekome, ili da bih nekome napakostila. Najviše sam voljela da se jebem da bih se dokazala samoj sebi. Ali, nikada, baš nikada nisam uzela novac za uzvrat.

Moje "žrtve" su uglavnom bili turisti ili sezonski radnici, ljudi koji nisu iz grada. Ne zato što sam se nekoga ili nečega plašila, već iz prostog razloga što je sve to bilo jednokratno i nisam imala volju da nekome objašnjavam da mi je poslužio samo kao igračka za orgazam.

***

26.07.2016.

Bio je to jedan od onih dana kad sam se smilovala i pojavila se na poslu. Prelistavala sam neka dokumenta za pultom, kada je ušao neki frajer, malo presavrsen za moj ukus (s obzirom da ja otkidam na izgled drvosječa).

Elem, pitao me za sadržaj Spa Centra i ja sam mu bukvalno izrecitovala, onako mahinalno šta sve nudimo, jer nisam mogla da pronađem prokleti dokument koji mi je hitno trebao.

Vidjevši da nisam baš nešto predusretljiva, Frajer se izgubio negdje put tuš kabina.

Nakon nekih pola sata, pošla sam na terasu gdje su se nalazila 4 đakuzija da provjerim da li je sve u redu. Frajer je bio sam na terasi, obzirom da je bilo vrijeme ručka, a i sunce je neumorno pržilo.

Imao je naočare za sunce na licu, slušalice u ušima i izgledalo je da mu ne smeta vrelina julskog sunca i da baš uživa. Imao je razvijena ramena i predivna prsa, to je bar ono što sam ja mogla da skeniram.

Hmmm, mogla bih da ga pojebem, pomislila sam.

Prišla sam mu i pitala ga: -Izvinite, da li je sve u redu, treba li Vam išta?

Uobraženo mi je samo odmahnuo glavom, skidajući jednu slušalicu iz uha.

-Da li Vam odgovara temperatura vode?-upitala sam, opet ljubazno iako mi je došlo da ga zveknem nogom u glavu i potopim mu glavu u vodu, jer me ignorisao, ali to je samo probudilo u meni još veću želju da ga pojebem i šutnem.

Nije mi odgovorio, jer je muzika opet treštala iz njegovog mp3 uređaja.

Ssssskot! -prosiktala sam i uputila se svom garderoberu.

Skinula sam brus i ponovo obukla moju bijelu trik majicu, znajući da je za moj plan brus suvišan.

Vratila sam se na terasu, i ko fol provjeravala temperaturu vode u svim đakuzijima osim u njegovom. Kada sam došla do onog nasuprot njemu, pritiskala sam dugmice, navodno podesavajuci nesto i "sasvim slučajno" ispustila ključ u vodu. Kao iznervirano, počela sam da paničim, naguzila sam se i savila se tako da su mi sise bile skroz u vodi. Napipavala sam sasvim nebitan rezervni ključ, kao da mi život zavisi od njega.

Očekivala sam da će Frajer skočiti kao pravo muško, i ponuditi se da mi izvadi ključ, budući da je on već svakako mokar, a onda bi vidio moje sise i nabubrele bradavice na izvolite. Ali, skot nije reagovao.

Međutim, znala sam da me gleda. Nije bilo šanse da me ne gleda, osim ako nije homić. Sagla sam se još niže, skroz kvaseći majicu, dohvatila ključ i uspravila se. Vjetrić je pirkao i pomogao mojim bradavicama da se još više ukrute. Strcale su kroz mokru bijelu majicu moje sise, voda se slivala niz moje tijelo. Namjerno sam sam se dirala po sisama i predjelu trbuha kao da tako mogu da se osusim.

Lagano sam prošla pored njega, kao da on nije tu. Ego mi je bio povrijeđen do srži. Kakav kreten! Nisam mogla da vjerujem da me tako hladnokrvno izignorisao.

Otišla sam u garderober, svukla sve sa sebe i onako bijesna trazila bilo šta da obučem, jer sam odlučila da idem kući. Mogla sam da dolazim i odlazim kad hocu. Moglo mi se, jer me direktor kreše kao zečicu.

Navukla sam minijaturnu ljetnju leprsavu haljinicu i izasla iz garderobera. Kako je muski bio tacno prekoputa ženskog, vidjela sam Frajera kako se presvlači. Tačnije stajao je go kao od majke rođen, protezao se i zijevao.

Seljak, zijeva bez ruke na ustima kao da je kopao cijeli dan- pomislila sam. A onda se nekako okrenuo skroz "licem" prema meni i sijevnula je predivna opuštena kita.

Nikad nisam vidjela ljepši kurac, a da nije u erekciji. Visio je onako duguljast, bijel u odnosu na pocrnilo tijelo.

Posmatrala sam ga, vec stvarajuci sliku u glavi kako ga dudlam, a onda sam ukapirala da se kreten nije ni napalio na moju malu predstavu!

-Mlitavi gej! - pomislila sam.

Kada se nakasljao i prostrijeljao me pogledom, shvatila sam da sam naglas razmisljala.

Droljo!- uzvratio je. -Što si iznenađena, čuo sam da si hotelska drolja?!

Onaj prkos koji je u meni kuljao od onog dana kad mi svijet srušio, došao je do tačke ključanja.

-Da, drolja sam, ali sam iznenađena da i gejevi to primijete!

-Gej! Ja gej? Reci tarifu pa da ti pokažem ko je gej!

-Nemaš ti tih para, frajeru- odvalila sam i ostala živa.

Bili smo licem u lice, par centimetara jedno od drugog. Odjednom, uhvatio me za nadlakticu, uvukao u garderober, zatvorio vrata i zakljucao ih.

Koliko koštaš?-ponovio je.

Ćutala sam kao zalivena, jer nisam znala šta me snašlo. I da sam htjela da se nadmudrujem s njim, nisam znala šta bih mu rekla. Otkud ja zaboga miloga znam koliko koštaju sexualne usluge???

-TI FRAJERU NEMAŠ TOLIKO PARA DA ME PLATIŠ!- ponovila sam i ja u nadi da ce odustati i pustiti me napolje.

Doslovno sam bila saterana u ćošak u svakom smislu. Leđima sam bila naslonjena na zid u samom ćošku, kada mi se približio, uhvatio me za kosu i povukao me na dole. Pala sam na koljena, a njegova kita poludignuta sad, bila mi je ispred nosa.

-Puši kurvo! - bukvalno mi ga je ugurao u usta.

I dalje me je drzao za kosu i nabijao glavu kako bi mu kita sto dublje usla u moje grlo. Osjetila sam kako raste u mojim ustima sve vise. Gutala sam ga skroz do jaja, jer sam bila uvjezbana. Nisam se ni zagrcnula. To kao da ga je iznerviralo, opet me je povukao za kosu i podigao. Strgnuo mi je bretelice sa ramena i sise su mi ispale. Pljunuo me je u lice i okrenuo prema zidu. Sise i jedna strana lica su mi bile na hladnim plocicama, ruke mi je stavio na ledja i tako ih drzao svojom rukom. Nabio mi je kurcinu u guzu. Jebala sam se i ranije u dupe, ali me je boljelo. Stisnula sam zube da ne bi primijetio moj bol.

-Boli li kurvo?

-Ne, kretencino, jebi jace, kao musko!- ubice me jednog dana moj inat pomislila sam, ali sam uprkos ostrom bolu pokusala i sama da mu se nabijam.

-Razvaljena kurvetino! Udario me je po dupetu par puta i izvadio kurac.

Sjeo je na malu drvenu klupu i gledao me. Sad sam bila leđima okrenuta prema zidu. Gledala sam ga pravo u oči, i stavila svoju šaku u pičku. Drkala sam je i stenjala, što od napaljenosti, što od olakšanja što mi čmar ne razdire više.

Drkao je i on.

-Dođi, sjedi na njega, rekao je sada malo blazim tonom.

Okrenula sam mu ledja, nasadila mu kurac u moju podivljalu picu i nabijala se polako. Desnom rukom sam pronašla put do njegovih jaja i njezno ih stiskala. Podivljao je od strasti. Uhvatio me za kukove i odredio jaci ritam. Kad sam ja podivljala i počela da se grčim, uhvatio mi je šakama sise. Vukao mi je prstima bradavice. Sjahala sam s kurca i pocela da prskam. Prskala sam uglavnom kad me jebe vise muskaraca u isto vrijeme, ali i kad muskarac zna sta radi.

Odusevljeno me je drzao da ne padnem dok mi se tijelo treslo pod naletom orgazma.

-Droljo ti si fenomenalna, pa ti squirtinguješ!!!!

Kada je bio siguran da mi se tijelo smirilo, a um povratio, naterao me je da kleknem. Opet mi je nabio kurac u usta i nabijao u grlo.

-Stiskaj mi jaja da ti napunim usta!

Poslušala sam ga.

Svrsio mi je u usta ne vadeci ga, tako da sam morala da progutam svu spermu koju je izrucio u mene.

Ostao je tako još par sekundi sa nabijenim kurcem u mojim ustima. Kada ga je napokon izvadio, imala sam zelju da ga jos malo polizem, ali on se odmakao od mene, izvukao sorts iz ormarica i navukao ga na sebe. Uzeo je potkosulju i ranac i gledao me onako sa visine kako sjedim u sopstvenim izlucevinama.

Iz ranca je izvukao svezanj novca i bacio na mene.

Zaobisao me je, otkljucao vrata i dobacio preko ramena:

-Vrijediš svaki cent!

***

Kada je dan zavrsio i kada mi se um razbistrio i kad sam shvatila sta sam uradila, izasla sam u dvoriste svog iznajmljenog doma, zapalila cigaretu i ravnodusno gledala u novac koji sam "zaradila".

Nikad mi novac nije bio problem, oduvijek sam bila imućna, jer sam završila dobar fakultet i radila u dobroj firmi godinama u svom "prethodnom" životu.

Hm... Prethodni život. Alek. Planovi za vjenčanje...

Poznati oštar bol u grudima naterao me je da obrišem suze koje su već krenule i prkosno podignem glavu i aplaudiram sebi.

BRAVO ANJA POSTALA SI DROLJETINA KOJU SU POČELI DA PLAĆAJU! Prostitutka je još uvijek bila preteska rijec za ono u sta sam se ocigledno pretvorila.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Priča je predobra Smile

Korisnik

Super... Wink

Korisnik

odlicna...