Mamina kolegica 1

Majka je imala jednu kolegicu Maju (48), koja je bila porodični prijatelj. Razvedena već neko vrijeme, izgledala je vrhunski, bolje nego kada sam mali bio, ili je možda tada nisam tako gledao. Jedne nedelje je kod nas došla kod nas bilo porodično druženje, roštilj, alkohol, zezanje... Među svim gostima bila je i Maja. Helanke i uska majica, jednostavno ali savršeno. Helanke su samo pokazivale sve te njene savršene obline, moglo joj je pozavidjeti dosta cura mojih godina.

Kako je dan prolazio, ja sam samo čekao kada će Maja ustati da nešto radi. Ali pored mene, mislim da je svaki muž isto mislio. Otišla je Maja nasjeći salatu za roštilj, zajedno sa mojom mamom. Nakon nekog vremena, izašla je mama nekim drugim poslom, tako da je Maja ostala sama u kući. Ne da mi đavo mira, kontam hajde da vidim šta radi, makar ću još jednom pogledati to savršeno dupe. Uđoh u kuhinju, ide neka muzika, Maja sjecka i mrda u ritmu... Gledam ne trepćem, i dalje mi je ta scena u glavi.

Reko Majo fino ti to sjeckaš, ja se zasitio samo gledajući. Nasmija se ona i reče iz ničega: "E mali, da se od gledanja zasiti, lako bih ja probleme riješila". Ja se na prvu zbunio, nisam znao šta joj bi, nikad sa mnom nije nešto pričala, pogotovo na taj način. Uzeo ja komad salate i reče: "U oravu si, volim i ja malo gricnuti." Nasmija se ona tu ali kad hoće, eto čuju se vrata, ulazi mama. Mislim u sebi sad si našla ženo draga, ne znam ni šta ovo bi.

Prolazio tako dan, jelo se i pilo, pa dođe noć, dosta se ljudi razišlo, ostali još samo jedan par i Maja. Kako je ekipa sa kojima je ona došla otišla ranije, neko je trebao Maju odvesti kući. Tata je malo popio, taj drugi par je išao u drugom pravcu, pa me mama zamolila da je ja vozim. Normalno da sam pristao, to se ne propušta.

Bozimo se mi tako i standardna putanja, kako život, fakultet, cure... Bla bla, ja sve okrećem da pričamo malo konkretnije ali nikako. Ja došao skoro pred kuću, izgubio svaku nadu kad ona odjednom skoči: " Nemoj kući, rano mi je još, smoriću se sama." Pa reko gdje bi ti, kaže ona ajde vozi na parking iza fabrike. A taj parking je noću bio glavno jebalište u tom kraju, i ja sam znao par puta tu doći sa curom, mrak a dosta prostora, niko te ne vidi, ima krajeva gdje se zavučeš i niko ni na vidiku. Reko Majo da nisi ti malo stara za ova mjesta. "Ma šta stara pička ti materina mala, ako sam za tebe baba ima za koga nisam, i ja sam žensko imam i ja potrebe". Ma Majo draga, mislio sam ti si zrelija ide se u hotel i takva mjesta, nemaš potrebe ko ja vući se ovuda. A to što misliš da si stara, ja bih svedao za jednu takvu da ne silazim sa nje." Kao začudi se ona na prvu pa se kao uozbilji: "A ipak si skontao da se ne može najesti od gledanja?"

Kako to reče uhvati mjenjač i onako stručno ga pritisnu, ugrize usnu i sve vrijeme me gledajući... Meni kurac ko kamen u momentu, mislio sam puknuti. Skoči ja odmah da je poljubim, ali odgurnu me na prvu, kaže: "Polako mali, da vidim prvo vrijediš li ti šta, izlazi napolje." Izašli mi, došli do haube, gurnu me tu, uhvati za jaja opipa, nasmija se kaže ima ima puna šaka. Raskopča šlic, onako dignutog ga izvuče i proguta cijelog. Kako je samo dobro pušila, liže glavić, pa se spusti dužinom i sisa muda, onda se vrati pa jezikom preko glavića, stavi ga malo pa onda naglo do grkljana, progutala ga cijelog.... Nije trajalo ni 2 min meni već pri kraju, sve pokušavam da ne svršim, ali džaba...krenuše mlazovi ja samo onako u onom ludilu nabio joj glavu na kurac i sve sasuo u grkljan, to je prvi put da sam nekome uradio tako nešto.

Ustade ona, malo se obrisa, onako razočarano reče: "Eto ajmo, završi nam zabava brzo."

Ja je uhvati i okrenu, pribi uz sebe i reče: "Ma nema tebi nigdje, tek je počelo."

Nastavak....

Kategorija:
Strejt erotske priče