Osveta- Uvod

Zovem se Anja i imam 37 godina. Visoka sam 175, malo punije gradje iz prostog razloga sto imam mnogo izrazene obline. Od ranih pubertetskih dana sam patila zbog toga. Moje ogromne grudi sam uvijek sakrivala, čak i onda kada sam upoznala njega...

Alek je bio 5 godina stariji od mene. Kad sam ga prvi put ugledala, mogu da vam se zakunem da mi je srce zastalo na tren. Visok, vitak, zgodan...

Sve je počelo tako što smo se sudarili na sred ulice. Pala sam preko njega, i uvijek se šalio kako me je odmah oborio s nogu. Ubrzo smo počeli da se zabavljamo, pa da živimo zajedno.

Stavio mi je vjerenički prsten nakon 2 godine zabavljanja. Mislila sam da sanjam. I sad ponekad pomislim da je sve bio san. Bili smo skladan par, nismo se svađali, ljubomore nije bilo, jer smo vjerovali bezusovno jedno drugom.

Sex je bio fantastican. Mnogo smo razgovarali o našim željama i fantazijama, i trudili se da ostvarimo sve jedno drugom.

Elem, zakazali smo vjencanje, i jedne noci dok sam gledala uzorke pozivnice u nasem zajednickom stanu, poslao mi je poruku da ce se zadrzati sa drustvom i da me voli.

Zaspala sam negdje pred zoru i imala nocnu moru. Ne mogu tacno da se sjatim šta sam sanjala, ali kad sam se probudila cijeli moj sistem je bio udrman. Ruke su mi znojile, a noge tresle. Otišla sam u spavaću sobu da vidim Aleka, ali njega nije bilo. Krevet je bio netaknut.

Uzela sam telefon da ga pozovem, i vidjela da sam imala mnogo propustenih poziva i mnogo poruka. Prepala sam se na smrt, mislila sam da se njemu nešto desilo. Iz straha ignorisala sam poruke i pozvala sam njega. Telefon mu je bio iskljucen. Onda sam odlučila da pogledam poruke na Viberu.

Nekolicina naših prijatelja mi je poslalo neki link i pitali me šta se ovo dešava??? Otvorila sam jedan od tih linkova i vidjela sliku svog vjerenika, sa nekom blijedom plavušom i bebom u njegovim rukama. Novorođenče...

Ništa mi nije bilo jasno, nisam znala ko je ta žena sa slike. A onda sam ugledala opis slike... Ime djeteta, i "naš sin".

Sledeće što sam vidjela bilo je crnilo. Ne sjećam se koliko dugo sam bila u nesvijesti. Neko me je šamarao, dozivao, ali ja sam se samo gubila i tonula u tamu.

Ne znam da li su prolazili sati ili dani, probudila sam se u bolnici. Pored mene je bio moj brat sav blijed i u suzama. Jedino sto sam uspjela da ga upitam, bilo je - Je li istina?

Nije morao ni da mi kaže vidjela sam odgovor u njegovim očima, u njegovom ponašanju.

Kada sam posle par dana uzela otpusnicu iz bolnice u ruke, i izasla iz bolnice, nisam znala kuda da pođem. Odlučila sam da ne budem kukavica koja bježi. Otišla sam u stan koji više,znala sam, nije bio moj.

Otključala sam vrata, i sudarila sa se Alekom koji je izlazio iz kuhinje. Ovaj put nisam pala. Ostala sam čvrsto na nogama dok sam posmatrala njegove oči boje lješnika. Stajali smo tako jedno napram drugog ćuteći, a onda je on rekao- Ljubavi, hajde uđi u dnevnu sobu da razgovaramo, moram da ti objasnim...

Dalje ga nisam čula. Kao da sam bila u gluvo-nijemom filmu. Samo sam ga gledala. Nisam ga slušala, niti sam glasa pustila. Nisam plakala.

Prišao mi je i pokušao da me dodirne. Skočila sam kao da me neko polio kofom vrele vode. Sinula sam prsten i ostavila ga na komodi pored ulaznih vrata, okrenula se i bez riječi otišla....

* * *

Ostala sam na ulici sa otpusnom listom iz bolnice i rancem. Išla sam brzo kad da me sam đavo tera, kad mi je zazvonio telefon. "Ljubav" zove- pisalo je na ekranu. Izgasila sam telefon i zajedno sa otpusnom listom bacila u kontejner. Kod sebe sam imala samo novčanik, maramice, knjigu i pola flašice vode.

Uzelam kreditnu karticu i dokumenta iz novcanika, i bacila ga zajedno sa ostalim stvarima sa sve rancem u đubre.

Suze su počele da liju iz mojih očiju, ali sam čvrsto odlučila: Spaliti sve mostove sa prošlošću i krenuti u budućnost sama. Novi početak za mene može da počne...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik
ASS

Ekstra si ..

Korisnik

Smile procita i dozivih scene filmske.Bravo bravo

Korisnik

Pretim....ušao sam u pricu....

Korisnik

Za razliku od mnogih budslastina koje se ovde nazivaju pricom ovo je lep i jasan uvod za dogadjaj koji se najavljuje

Korisnik

Zanimljivo

Korisnik

E jbg da si bar potrosila sve njegove pare na kreditnoj kartici al zasto baci telefon majku mu (ako je krs neki onda dobro,ali ako je jak zasto u djubre ???) izem ti ja takvu osvetu

Korisnik

zao mi Heart

Korisnik

Zanimljiva prica... U svakom slucaju....

Korisnik

Uvod je dobar...

Korisnik

Fino neka nova prica ako izostane i erotike i seksa barem je zanimljiva