Sitno seckan luk, sredom posle podne

Sreda je. Najgluplji dan. Nit' tamo, nit' ovamo. Čeka je da dođe s posla da ručaju. Sa youtube svira neka lagana muzika, tek da kuća nije gluva. Dok secka luk, pade mu na pamet njihov prvi susret pre deset godina. Ni sam ne zna kako mu je to došlo u glavu. Sa smeškom nastavlja seckanje. Bio je spetembar, topao, sunčan i suv. Sedeo je u kancelariji jedne agencije kad je ušla na vrata. Vitka, ne mnogo visoka, lepih grudi, sa dugom, plavom kosom vezanom u labavi rep. Haljina je ležerno pratila oblike njenog tela i otkrivala lepa kolena i listove. Sandale sa štiklicom su izduživale nogu i njemu su odmah pala u oči njena mala, pravilna stopala i diskretno nalakirani nokti. Sa neskrivenim divljenjem se upoznao sa knjigovođom agencije u kojoj je sedeo. Gotovo bezobrazno ju je odmeravao od glave do pete i nije nalazio manu. Baš jednom lepa žena, desetak godina mlađa od njega. U sekundi je rešio da se mora potruditi da bude njegova, pa kud' puklo, da puklo. I tako je počela priča.

Imao je svoju firmu i mrtav-'ladan ju je pitao da li bi mu vodila knjige. Prihvatila je i njih dvoje su završili istog dana na kafi. Iz njemu nepoznatog razloga, počeo je da otvara dušu i govori joj detalje svog života. To gotovo nikada nije radio pred nepoznatima, a ona je u tom trenutku bila poznanstvo od dva sata. Činilo mu se da je to najnormalnija stvar i da tako treba. Sa druge strane, ni ona nije ostala mutava. Saznao je mnogo detalja o njoj, čak i onih koji nisu baš za priču sa bilo kime. Stvar je bila jasna k'o dan. Dopadali su se jedno drugom na prvu loptu. Njemu se davno nije desilo nešto slično. Sve žene koje je imao, morao je da juri, da se dokazuje, da glumi neka ludila ne bi li ih pridobio za sebe. Daleko od toga da je izgledao kao zvonar Bogorodičine crkve. Naprotiv, bio je naočit muškarac na početku srednjih godina, situiran i poslovno i materijalno. Odmah bi ostavio utisak da tačno zna šta hoće i još bolje, šta neće. Kavaljer starog kova po kućnom vaspitanju, imao je par fakultetskih diploma u džepu i spadao u kategoriju veoma obrazovanih i, moglo bi se reći, mudruh ljudi za svoje godine. Prosto, žene su ga htele ali je za svaku morao da se trudi. Zato mu je novo poznanstvo delovalo čudno, jer odjednom ne mora ništa. Bila je njegova već na prvoj kafi. Slična situacija je bila i sa njom, pa se iskreno nasmejala samoj sebi da je naletela na frajera sa kojim želi sve i ne mora ništa.

Na izlazu iz kafića, dlanom ju je lagano dodirnuo po struku kako bi je propustio ispred sebe. Okrenula se, nasmešila i rekla "hvala", gledajući ga pravo u oči. Zastali su na trotoaru okrenuti jedno drugom na, moglo bi se reći, suviše malom rastojanju za prvi susret. U vazduhu je lebdeo poljubac, ali su, kao po nekom neizrečenom dogovoru, rešili da idu polako. Oboje su poželeli da ovaj put ispoštuju i prođu celu proceduru udvaranja. Zato je poljubac morao da se rasprši i nestane iz vazduha između njih. Uz pomalo formalne, uljudne fraze, rastali su se razmenivši i privatne brojeve telefona "zarad lakše i brže komunikacije". Šio mi ga Đura, lakša komunikacija. Naravno da su razmenili privatne brojeve, jer od tog trenutka više nisu bili poslovni partneri, iako njen posao za njegovu firmu nije ni počeo. Intimno, oboje su malo zazirali od buduće saradnje, jer, kao profesionalci, vrlo dobro znaju kako se završava takva situacija. Ili radimo ili se volimo. Nema treće mogućnosti. Ako se vole, trpi posao. Ako samo rade, izgoreće im srca i duše. Škaklljivo, do kraja. Ipak, hrabro su zakoračili svako prema svom prevozu, okrenuvši se par puta i mašući rukom u znak pozdrava. Da ste ih samo mogli videti u tom trenutku. Dvoje idu ulicom u suprotnom smeru, a oboje se smeše i prosto lebde iznad pločnika. Njemu se osmeh nije skidao sa lica sve do uveče. I njoj se lice zateglo u osmeh pun zadovoljstva, pozitivne emocije i smirenosti duše. Nije im se žurilo natrag na posao i kući. No, tog dana nisu razmenili ni jednu porukicu. Neka tradicionalna pristojnost je nalagala da se ne trči pred rudu, već da se sačeka par dana. Tako su i učinili.

Njemu nije izlazila iz glave njena vitka figura u sandalama sa štiklicom. Istog trenutka kad ju je osmotrio, poželeo je da je uzme pored sebe, da je mazi i uživa u njenom telu do vrhunca. Skoro da je video sebe kako je ljubi po grudima, stomaku, butinama, listovima, pa opet na gore ka izvoru njene strasti. Zamišljao je njena ramena ispod haljine, vitka leđa i guzu koja je bila taman kako treba. Ni velika ni mala, okruglasta, koja mami da je ljubi i gricka tek da bi se ona naježila. Želeo je da sa njom vodi ljubav na sve moguće načine koji bi mu pali na pamet. Nesumnjivo, to bi bilo sa puno strasti, žestine, ali i nežnosti, poljubaca, prelaženja jezikom svuda... Zamišljao je kako je jezikom dovodi do vrhunca, a onda ulazi u nju i celim telom i dušom je obljubljuje. Već je osetio njen miris i to ga je palilo. Čak i jedva primetna naznaka znoja ispod dezodoransa i diskretnog parfema, posle celodnevnog trčanja po šalterima, bankama, agencijama, nije mu bila neugodna. Ona je mirisala čisto i izazovno čak i u takvoj situaciji. Želeo ju je.

Kasnije uveče, kad je završila sve kućne poslove, uvalila se u ugaonu garnituru da gleda televiziju. Ne lezi vraže, nije mogla da se otarasi misli o njemu. Vrtela je kanale ne razmišljajući o programu. Pred očima joj je bio on u dnevno sportskoj odeći kako se smeši preko stola, kako otpija gutljaje kafe, kako priča o sebi... na kraju ostaje slika njega kako joj maše i seda na motor. Od tih misli joj je zatreperio stomak i više puta je posegnula za telefonom u želji da mu se javi, da mu pošalje poruku... Odustala je od komunikacije za to veče. U sebi, dobro je znala da je da je on želi isto kao i ona njega i nema razloga za žurbu. Videće se već za par dana kad bi trebalo da dođe u njegovu firmu i preuzme knjige. Čim je to pomislila, pogledala je svoje nokte na nogama. Moraće ponovo da ih lakira. Prešla je nadlanicom preko listova i butina. Dobro je, još ne mora da se depilira. Skočila je sa ugaone i otrčala do kupatila da bolje pogleda lice, proveri krajeve kose i baci pogled na pazuha. Moraće da se obrije ispod miške pre nego što mu kroči u kancelariju. Ostalo je bilo u redu. Iz tri nesesera koji su stajali na veš mašini, iskopala je odgovarajući puder, senku za oči, karmin, eye-liner, potrebne četkice, tupfere, sunđerčiće... našla je čak i rezač za olovke koji služi za eye-liner. Sve to je poređala na ivicu veš mašine da se slučajno ne bi zaturilo ili iznova nestalo u tri nesesera prepunih svakojakih đinđuva, šminke, olovaka, četkica... Čak je proverila da li radi fen za kosu iako se tog jutra fenirala. Opreza nikad previše. Što je sigurno, sigurno je. Otrčala je u sobu i otvorila orman sa odećom.

U nekoj drugoj prilici, pozvala bi sestru ili neku drugaricu da zajedno biraju odeću za "tog tipa koji je muva", ali sada je sama smišljala šta bi se njemu najviše dopalo. Odluka je konačno pala. Plava letnja haljina do kolena, brus bez bretela, teget gaćice sa čipkom po rubovima i odgovarajuće sandale zatvorenih prstiju sa malčice višom štiklom od ovih koje je nosila danas. Htela je da bude izazovna za svog novog klijenta. Čak je u nekoj torbici našla u plišanu gumicu za kosu koja se slaže sa bojom haljine. O nakitu će misliti na dan D.

Ne znajući za ono drugo i bez ikakvog dogovora, oboje su u isto vreme legli u krevet i nastavili da razmišljaju o drugoj strani. On je po ko zna koji put zamišljao njeno telo, glas, kosu, pogled i sebe kako je upija svakom porom. Čak je osetio i njen miris iako nije bilo fizičkog kontakta osim laganog dodira po tankom, toplom struku na izlazu iz kafića. Ljubi je po obrazima, očima, usnama, vratu, grudima... i već se njegova muškost kočoperila ispod bokserica. Ali u svim varijantama telesnog kontakta, provlačila se i emocija. Zaljubio se "iz momenta". Praktično se ne poznaju, a on kao klinac gladi svoju muškost preko gaća i zamišlja nju pored sebe u krevetu, sobi, kuhinji, autu, na motoru... Zapamtio je gotovo svaku reč koju je izgovorila. Čak je zapamtio i da ne voli paprikaš. Pomislio je, ko normalan priča o paprikašu tokom prvog susreta sa ženom koja ga interesuje i telesno i duhovno? Izgleda da takva priča ima smisla jer sad zna o njoj nešto o čemu drugi i ne razmišljaju. Sa osmehom se okrenuo na stranu i zaspao.

Ona je ležala u mraku i razmišljala zašto je uopšte pominjala hranu. Ko normalan priča o kuvanju i hrani kad treba sebe predstaviti u najizazovnijem svetlu? Šta li je taj čovek pomislio o meni? Sa druge strane, saznala je da on ne voli karfiol, kelj i kelerabu. Tikvice su mu slinavo blato, a svinjski vrat zauzima najviše mesto među povrćem. Vraćala je u mislima razgovor i sliku njega kako je gleda u oči, ali i u dekolte. I to sasvim otvoreno, bestidno, kao kad se mačak oblizuje na vrapca. To joj je izazivalo toplinu između nogu i ubrzo se na gaćicama pojavila vlažna flečica. Mazila se po grudima, stiskala ih onako kako najviše voli, vrtela prstima bradavice i polako klizila dlanovima ka malom stomaku. Noge se same raširiše kao da mu govore "uzmi me, tvoja sam". Tako se i osećala. Želela je da mu pripadne telom i dušom, da mu bude žena, ljubavnica, da mu se predaje i zadovoljava ga. Čak se trgnula od takvog osećaja. Poželela je da je on vodi, da ga ona sluša i neizmerno je, u mislima, uživala u njegovom zadovoljstvu njome. Prsti su već bili ispod gaćica i plesali po ružičastim usminama i zrnu zadovoljstva. Oteo joj se jak uzdah kad je čvrsto stisnula noge, a zatim ih opet otvorila i raširila se samo za njega, da je ispuni vrelinom svoje strasti. Smirivala je disanje i opuštala zgrčene mišiće koji su još uvek treperili posle vrhunca. Već je kao klinka probala ukus svojih sokova, a sada je htela da okuša kakav je ukus želje za njim. Iznenadila se intenzitetom ukusa kao i malopređašnjeg orgazma koji još uvek na trenutke potresa njeno telo, otvoreno i željno njegovog dodira.

Par dana kasnije, čim se probudio, oprao je zube, istuširao se, oprao kosu i obrijao se. Par puta je prelazio prstima po licu i brijačem popravljao svaku neposlušnu dlačicu koja bi slučajno virila i opipavala se pod prstima. Nije smelo da bude greške. Ispeglana košulja, ispeglane pantalone, kravata... ne, ova druga... ne, ipak ova prva... a možda ova treća... sedma je bila ona prava. Izglancao je cipele da se mogao ogledati. Prsnuo je parfem, proverio kajiš, sat, iglu za kravatu, malo popravio čvor kravate, mrdnuo ramenima da košulja legne ispod sakoa i izvukao manžetne sa klasičnim dugmadima. Tako! Spreman je. Još jedan pogled na iskežene zube, za svaki slučaj. Sad, trkom u kancelariju jer, dolazi Ona! A "Ona" je već promenila jedne, pa druge minđuše i ogrlicu. Ili je bolje bez ogrlice? Možda ipak sa. Ili ipak ove druge? Ali te druge se ne slažu sa kopčom na tašni. Nerviralo ju je što je torba za papire i laptop crna, a crno i teget ne idu zajedno. Šta će On pomisliti kad vidi to? Treći put prstom popravlja karmin u uglovima usana. "Kosa mi je grozna, al šta sad da radim?" Vukla je haljinu na dole, pa je podizala iznad stomaka, nameštala grudnjak, podizala grudi, prstima gurkala donji rub grudnjaka ispod sisa... Malo parfema na vrat... Iskeženi zubi, prelazak jezikom i prstom preko sekutića, pa stisak usana da se karmin ujednači... "Jebote, zakasniću!"

Naredne dve nedelje su protekle u pijenju kafe, šetnjama posle posla, priči i sitnim izjavama nežnosti i dopadanja. Svaki put bi joj rekao da je baš zgodna u toj garderobi, da ima lepe cipele, čak je primetio i da je bila kod frizera. Nije baš primetio frizuru, već par kratko odsečenih dlaka zaboravljenih na leđima haljine. To mora da je od friziranja. Ona je polako ostajala bez reči šta taj čovek sve primećuje. Ipak, on je matori lisac koji zna šta treba reći. Ona je primetila da se njegov parfem menja svaki put kad bi se sastali, da su auto i motor uvek besprekorno čisti, da je košulja ili majica ispeglana, da je uredno podšišan. Sasvim iskreno ga je upitala ima li ženu koja ga tako pegla i pere. Odgovorio je da pravi muškarac sve to mora znati sam da uradi ako misli da osvoji ženu za uživanje, a ne da mu bude kućna pomoćnica. To je prelomilo i poslednju nit otpora prema njemu. Rešila je da mu bude žena za uživanje, a naravno da će i ispeglati košulju kad on žuri. Tu nije bilo sumnje. Sasvim nehajno ju je uzeo za ruku dok su prelazili Bulevar. Njeni prsti su se očas posla prilagodili njegovoj šaci i nastavili su držeći se za ruke. Stigavši pred motor, povukao je njenu ruku malo u nazad i u stranu, da bi se ona okrenula ka njemu kao u plesnoj figuri. Našli su se licem u lice i drugom rukom ju je obgrlio oko struka. Njena ruka se našla na njegovom vratu i poljubili su se nežno.

- Ovo sam čekao od kako smo to propustili prvi put ispred kafića.
- Ne pitaj me zašto te onda nisam poljubila.
- Nema veze, ovako je slađe. Kafa kod mene?
- Naravno, želim to.
- Draga, meti kacigu i palimo iz ove gungule.

Kad je iseckao luk, još uvek sa smeškom na usnama, ubacio ga je u šerpu da se dinsta. Za to vreme će iseći batake i karabatake, odkostiti ih i ubaciti da se prodinstaju. Hteo je da kuva pileći ajmokac ali se predomislio i kuva pileći paprikaš. Lagao ju je jednom da jede neko mađarsko jelo, a zapravo je jela klasičan pileći paprikaš sa krompirom. Tek kad je omazala tanjir, rekao joj je šta je bilo za ručak. Kad budu ručali, skuvaće kafu i sesti na ugaonu da gledaju televiziju i pričaju šta je bilo tokom dana.

Onda će je ljubiti po kosi, po licu, vratu... Polako će joj skinuti majicu i spustiti usne na bele, meke grudi sa bradavicama kao koštica trešnje. Ona će ga maziti po vratu i leđima, a kad se pridigne, skinuće mu pantalone i njegova muškost će se naći u njenim ustima. Preći će na krevet i prepustiti se strasti i izlivima ljubavi kao gotovo svakog dana za tih desetak godina. Njeno telo će se prepustiti njemu, noge će se raširiti i pozvati ga da uđe i ispuni je. On će je blago pritisnuti svojim telom jer ona tako voli. Govoriće joj i nežne i bezobrazne reči jer oboje tako vole. Ni ona njemu neće ostati dužna priče i poziva da se zadovolji kako god želi. Ljubiće je po licu, hvatati za kosu, ulaziti jako, pa polako i nežno. Zatim će promeniti pozu i ona će se spuštati na njega, kočopernog i uvek spremnog da joj udovolji. Osloniće se na njegove grudi, a njegove ruke će maziti njene grudi i štipkati bradavice. Uhvatiće je čvrsto za kukove i pomoći joj da stigne do vrhunca. Kad se strasti i trzaji tela stišaju, leći će zagrljeni i hvatati dah. Potom će otići pod tuš, pa u krevet pod jorganče. Ona će svoju guzu ušuškati u njegov stomak, on će spustiti svoj dlan na njen struk i mirisati njenu kosu. Ona će početi sve mirnije da diše. On će, sa smeškom na usnama, lagano utonuti u san pored nje.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Prelepo Smile
Nedostajale su tvoje priče ovde

Korisnik

Na vrhunskom nivou, kao i uvek!!!!

Korisnik

Extra... Smile