Online druzenje

Mislim da je vreme da otpocnem svoju drugu pricu, mada ni onu prvu nisam skroz zavrsio, no hajde da probam, kao i prva i druga prica je iskljucivo autobigrafske prirode..

Pre par godina, kad smo zagazili u drugu deceniju braka, sa pojavom dostupnih sajtova za online druzenje, do tad je bila krstarica, resili smo da chetujemo sa drugim ljudima nasumično, uglavnom o sexu, mada je bilo i ozbiljnih tema. Zena i ja, oboje napaljeni uglavnom uvece kad uspavamo decu, jer tad su bili jos mali, pa u 9 u krevet, sedamo uz kompijuter na dvosed, uz neko piće da budem iskren, jer prakticno kad su ti deca mala, zimsko vreme, nema sta da se radi osim pića i sexa!

Naravno da nam je prijalo posle celodnevne napetosti. Uglavnom bi popili po koju časicu dunje, ali te veceri stvari su se malo izmakle kontroli. Pa da krenemo..

Istusirali se oboje, naravno svako posebno, dok klinci ne utvrde san, obukli bade mantile,ispod nismo imali nista, zapalili po cigaru i casice su kucnule tiho, ziveli.!!! Otvorili smo profil, ne bih da reklamiram sad taj sajt, i videli poruku, par koji je u nasoj blizini i zeli da se vidimo na kameri. Skepticni kao i obicno, jer obicno kad upalimo kameru i pokazemo svoje donje ekstremitete vidimo samo kurac i kurac... Ali ajde da probamo, posle par recenica i 3 ture dunje, rekosmo moze, ali ako niste par ide block! Pali se kamera sa druge strane zice i vidi se stolica ispred kompa, klasicna kuhinjska stolica, sta je sad ovo, rekoh, hahaha, supruga je podigla jednu nogu koliko da se vidi belilo butine i krenula rukom ka obrijanoj ribici. S druge strane se pojavila zenska osoba naslonila na sto i pocela da kuca. Ok, vi ste par.!? Svidela mi se njena figura i odmah je krenula hidraulika da radi, presao sam zeni preko sisa, pomislih uff bice ovo dobro vece. Aj jos po jednu za srecan pocetak.. Samo da uspavamo decu pa cemo se pojaviti zajedno, pisala je ona sa druge strane zice. Uf kazem zeni, izgleda da cemo se pojebati online po prvi put hehe., kaze ma ne treba nam to ali ajde da vidimo kakvi su. I tako i bi,posle nekih pola sata pojavi se i tip njen muz i seda na stolicu, mi se vec raskomotili, kucam poruku i palim kameru uperenu na zeninu pickicu, palcem i kaziprstom stipam zeninu ribicu, i razvlacim usmine da vidim kako se vidi na monitoru.Svidja im. se, cim su videli poceli su da skidaju garderobu sa sebe, nisu se dirali svako za sebe se skinuo, ona je presla rukom par puta preko njegove kite liznila ruku, pomazila sebe po picici i sela odmah na njegov kurac. Mi gledamo ne mozemo da verujemo! Sta je sad ovo? Pocesmo da se smejemo, pa jebote do sad nikako da vidimo par, sad ovi odjednom pocese da se jebu. Ziveli! Moze! Zajahala ga snajka pa malo malo okrene glavu da vidi sta se desava na monitoru a i kod nas, kazem. ja zeni ajd da ih zabavimo malo, ma jok kaze ona vidis da je njima super zabavno. Hehe ajde ziveli! Bogami ovi se ne sale, jase ga snajka, i skace dobrih 15 minuta njemu, on joj stiska guzu sve pršti, meni erekcija otvorila bade mantil i zena polakom rukom prelazi preko glavica, namestam se udobdnije i zavlacim ruku da joj opipam vlaznost. Uhh protresla se, kaze ovi se bas dugo jebu, i stisnula mi jace patku, sa druge strane lik kuca, hajde i vi da se jebete malo, odgovaram nama je ovako ok samo vi nastavite, ustaje covek, ustaje ona, savija je preko stola da i ona vidi monitor i od pozadi joj ga nabija, ona gleda ka nama, i kako mi zena drka kurac, bas sam napaljen sad, hocemo li da se jebemo ovde ili u spavacoj? Kazem zeni, ona dok otpija iz casice kaze neka, da pogledamo pornic do kraja pa posle, hehe ajde, ziveli...

Nije prislo jos nekih 10-ak minuta, lik se odmiče od njene guze i svrsava po podu, ona se okrece i ne gledajuci ga odlazi, on gleda ka nama, mi vec zagrejani sto od rakije sto od uzbudjenja, primirili se, kad su oni zavrsili i mi smo nekako osetili olaksanje. Sta sad, hocete se jebati vi ili ne, kaze lik? Ne, kaze zena, niste dovoljno dobri za nas, brzo ste svrsili.. hahhaa, e ako si rekla i onako mi se nije dopadao od starta. Pa da, ziveli jos jednom. Moze. Prekidamo razgovor i gasimo kameru, uf, sta bi smo sad, hocemo da obradujemo nekog pojednica, aha moze, ali daj nekog normalnog. Trazim u online clanovima nekog pacenika koji ce odmah da ukljuci kameru da ga gledamo, ima ih pun kurac, odabir niie tezak, svi su mahom isti, moze ovaj, moze, aj da vidimo sa. cime. raspolazes, kucam i palim nasu kameru, sad vec zeni sa dva prsta u ribici masiram i stiskam ceo breżić i klitoris dlanom, ona vec poluopijena dize one noge na radni sto i zabacuje glavu u nazad, ispod oka gleda u monitor. Vidim da ti odgovara ovaj? Mhhhm nije los. Jel bi volela da mozes sad da ga uzmes u ruku i da mu popusis? Mmm htela bih da me jebe. Jel da? Daaaa, on da me jebe a tebi da pusim.Znala je da kad mi to kaze da pucam istog trenutka. Nabio sam joj jace dva prsta u ribicu i gotovo okrutno stisnuo celo medjunozje da sam se uplasio da je ne povredim. Uff, rekla je kako je to dobro... To me je ohrabrilo da joj ošamarim ribicu sa celim dlanom. Iznenadih se koliko je glasno zvucalo, samo mi je ufvatila zglob ruke i pritisnula jako sebi na picku. Rodja sa druge strane je verovatno bio veoma uzbudjen jer je svrsavao u najvece, slivala mu se sperma niz kurac i ruku, na jaja. Obilni mlazevi sperme, pomislih ovome se posrecilo veceras. Menjaj kaze mi, ovaj je dosadan. Ajde ziveli onda, ne mogu da radim na suvo.. hehe Moze.. Sad bih ja neko zensko da vidim. ali toga nema, nikako, vracamo se. opet na kuronju, ajde zeno jos ovaj pa da. idemo u sobu da se sexamo, ja vise ne mogu ovako. Smenjivali su se tako, jedan sa. iskrivljenim, drugi sa malim, treci imao debelog pitona, samo mu zena pokaze picku ili sise, malo ga zagleda i trazi druge, potrajalo je to, ispraznili smo flasu, u to vreme smo bili uporni u tome, stize poruka voleo bih da vidim. kako ti muz lize picku. Ajde da. mi lizes gotovo da mi naredjuje, hajde sta cu, sto se mora.. Lizem zeni dok ona kuca sa nekim i nabija se na moj jezik, uziva, pomazi me po glavi kad kad. Prestaje sa kucanjem, kaze. hajmo u sobu...

Napokon, pomislih,dosta se napalila. Odlazimo do wc i u sobu. Sex, kraj, laku noc. :)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

mmmm Kakva sexi i napaljiva priča Tongue .. uvek mi se jakoo digne dok čitam ovo Smile

Korisnik

Odlicna prica