Događaji nakon prvog seksa izvan braka

U ranije objavljenoj priči „Prvi izlet u braku“ opisala sam kako je došlo do seksa s kolegom tijekom jedne proslave u firmi. To je bilo prvi put da sam se pojebala s drugim muškarcem od kad sam se udala. Kad sam mužu rekla što se dogodilo to je završilo vatrenim bračnim seksom. Imala sam dva muškarca u jednom danu.


Mirko me iza tog događaja više puta pozivao da se nađemo, na piću, ručku ili večeri. Jasno mi je bilo da on očekuje seks poslije toga. Muž me nagovarao da pristanem na takav susret i da se pojebem. Lagala bi kad bi rekla da to nisam htjela. Dogovorila sam se s Mirkom naći na večer u jednome otmjenom restoranu na večeri. Kad sam to rekla mužu on je inzistirao da budem atraktivno i izazovno odjevena, jer tamo zalaze ljudi iz visokog društva i žene budu maksimalno uređene. S obzirom na prirodu susreta morala sam biti i seksi odjevena.


Odjenula sam crne tange i push-up grudnjak u istoj boji da mi podigne nevelike grudi. Odabrala sam najkraću haljinu, koju sam imala s dubokim prorezom u dekolteu, samostojeće čarape i cipele s visokom potpeticom. Izgled sam dotjerala visećim naušnicama i zlatnom ogrlicom.


– Izvrsno izgledaš, – komentirao je moj muž.


– Misliš da je dovoljno seksi? Bi se okrenuo za mnom na ulici?


– Ne bi se samo okrenuo, nabacivao bi ti se.


U restoran sam krenula taksijem. Nisam htjela da me muž odveze, jer sam Mirku željela prodavati priču da moj muž ne zna da imam ljubavnika koji me jebe.


Kad sam ušla u restoran Mirka sam odmah primijetila. Pošla sam prema njegovom stolu i sjela. Haljina mi se opasno podigla, ali uspjela sam ju spriječiti da otkrije ono što nije za javno pokazivanje.


– Izgledaš fenomenalno i jako seksi, – oduševljeno je rekao Mirko.


– Drago mi je da ti se sviđa ova haljina. Željela sam se urediti za ovaj naš susret.


I dalje je buljio čas u prorez između mojih grudi čas u moja do pola, ako ne i više, ogoljela bedra. Naručili smo jelo kao i bocu dobroga vina, a za aperitiv uzeli smo šampanjac.


Dok smo čekali da se pripremi naše jelo vodili smo neobavezni razgovor, ali u zraku je visjela tema našega prošlog seksa u firmi. Mirko je započeo s tom temom.


– Nikad nismo razgovarali o onome našem doživljaju tijekom proslave u firmi.


– Ne znam što se ima o tome razgovarati. Bio je to spontani i ugodan seks i ništa više. Meni je bilo lijepo.


– A tek meni, bio sam presretan. To je bio moj najljepši doživljaj. Nadam se da nisi imala problema kod kuće zbog toga.


– Ne, nikakvih, a ti?


– Niti ja, supruga nije nikad saznala.


Razgovor smo morali na kratko prekinuti, jer konobar je donio naručenu hranu i piće. Prepustili smo se onda hedonističkim užitcima. Hrana je bila izvrsna, a vino također iako dosta jako. Osjećala sam djelovanje alkohola već nakon prve čaše. To je možda i pojačalo moju želju da od Mirka saznam kako me je uspio onomad smotati da pristanem na seks na uredskome pisaćem stolu.


– Kad si već započeo temu našega zadnjeg druženja, daj mi reci kako smo mi završili u onome uredu. Ja se ne mogu sjetiti događaja prije nego smo se našli u tom uredu, a izvrsno se sjećam svega što se tamo dešavalo.


– Ti si sigurno primijetila da sam ti se ja pokušavao približiti od kad si došla u našu firmu. Bio sam toliko iskren da sam rekao da te želim. Sve je bilo bez uspjeha. Na onoj proslavi ti si bila izvrsno raspoložena, pomisli sam da si možda i seksualno uzbuđena kao i ja. Bio sam oduševljen kad si mi dopustila da te stiskam za guzu i mazim ju kao i da te hvatam za grudi. Stisnuo sam te uz sebe da osjetiš da sam i ja uzbuđen i da mi se digao. Onda sam te poveo u jedan ured koji tad nismo koristili pa nisam očekivao da netko pokuša tamo ući. Ipak sam zaključao vrata. Rekla si da se dalje sjećaš.


– Da, sjećam se zaključavanja vrata i tad sam znala da ću pristati na seks. Nije mi ni najmanje žao što sam ti to dopustila, jer sam jako uživala u svakome tvojem pokretu.


Ovo prisjećanje na jebačinu s Mirkom izazvalo je leptiriće u mojem trbuhu i poplavu u mojim tangama. Jedva sam čekala da večera završi i da se idemo negdje jebati. Nadala sam se da je i Mirkov plan da me pojebe poslije večere. Valjda je smislio gdje ćemo to obaviti.


Mirkov auto koji je bio parkiran na kraju parkirališta u priličnom mraku. Osvjetljavala ga je samo mjesečina Kad sam sjela u njegov auto nisam povukla haljinu prema dolje već sam ju ostavila jako podignutu bez obzira na to što je otkrivala skoro cijela moja bedra. Mirko je to primijetio. Nagnuo se prema meni i počeo me ljubiti dok mu je druga ruka istraživala moje noge. Prihvatila sam poljubac nakon kojeg smo ostali zagrljeni. Mirkova ruka je već stigla do mojih vlažnih tangi. Znao je da će me imati večeras. Povukao mi je tangice i potpuno ih skinuo. Okrenuo se oko sebe da vidi imali koga tko bi nas mogao vidjeti. Nije bilo nikoga. Počeo je milovati moju uzavrelu pičku što me dovodilo skoro do ekstaze. Nisam to mogla više izdržati. Morala sam se jebati.


– Ne možemo to ovdje raditi Mirko. Daj odvezi nas negdje gdje se možemo prepustiti jedno drugome. Nemoj da to bude daleko, jer ja ne mogu dugo čekati.


Odmah je upalio auto i krenuli smo. Nakon kraće vožnje skrenuo je na sporednu cestu i zaustavio se na jednom proširenju. Nismo baš bili zaklonjeni, ali koja će se budala voziti po sporednom putu u gluho doba noći.


Čim smo se zaustavili skinula sam svu odjeću sa sebe i ostala potpuno gola s izuzetkom samostojećih čarapa i cipela. Jedva sam čekala da osjetim muškarca. Mirko je samo spustio hlače i gaće. Oslobođeni kurac odmah je skočio u vis. Već sam zaboravila kako izgleda Mirkov kurac. Spadao je u sasvim solidne primjerke među onima koje sam vidjela.


– Daj mi ga popuši, – zavapio je.


Spustila sam glavu prema njegovom međunožju, uhvatila kurac rukom i počela lizati glavić. Bio mi je to jako neudobni položaj, jer sam glavu morala gurati između volana i Mirkovog trbuha. Zastala sam malo s pušenjem i zamolila Mirka da izađe iz auta i dođe na moju, tj. desnu, stranu. Skinuo je donji dio odjeće i došao kako sam mu rekla. Ja sam otvorila vrata na svojoj strani uhvatila ga za kurac i privukla svojim ustima. Ovako je bilo puno bolje, jer sam sjedila dok sam mu pušila. Zadovoljno je mrmljao dok mu je kurac bio u mojim ustima. Kad mu je došlo da svrši izvadio je karu iz mojih usta i špricnuo u pokrajnje grmlje. U autu je imao papirnate ubruse da si obriše karu. Moram priznati zaista se pripremio za seks u autu.


– Daj sad ti izađi iz auta i naguzi se. Želim te jebati u psećem položaju, – zatražio je.


Izašla sam iz auta. Mjesečina nas je jarko obasjavala i sve se moglo vidjeti. Izašla sam iz auta, nagnula se nad sjedalo i naprčila mu guzu.


– Uh, koje dupe, – otelo mu se.


Prišao mi je i glavićem mi stimulirao klitoris. To me je izluđivalo.


– Daj me konačno počni jebati, dosta mi je ovog nadrkavanja, – zavapila sam.


Stavio je kurac na ulaz moje pičke i lagano je ulazio u mene. Prolazila sam Tantalove muke, napaljena do bola željna žestoke jebačine. Kad je došao do kraja počeo je žestoko ubadati. To je bilo ono što sam tako željno čekala. Jebao me kao kobilu. Svršila sam kod trećeg uboda, a on je onda naglo izvadio kurac iz mene i opet špricao u okolno grmlje.


– Zašto ga vadiš? Želim još.


– Nisam znao smijem li te napuniti, zaboravili smo se dogovoriti oko toga. Ovako je sigurnije. Ne brini dobit ćeš još, barem toliko koliko ovaj moj kuronja izdrži.


Mirka nisam tražila da koristi kondom. On je oženjen čovjek i mora paziti da kavu boleštinu ne prenese svojoj ženi. To mi je davalo sigurnost da je zdrav. Zato sam mu dopustila da me jebe golim kurcem, jer tako ga puno bolje osjećam u sebi. Mirko je, međutim, sad iz pretinca u autu izvadio kondom i tubu sa nekom kremom. Na moj upitni pogled odgovorio mi je,


– Želim te jebati u tu tvoju stravično jebozovnu guzu. Zato mi treba kondom i krema da ti podmažem guzu.


– Mirko, molim te budi jako nježan gad ulaziš. Nisam imala analni seks od djevojačkih dana.


– Muž te ne jebe u dupe?


– Htio je, ali mu nisam dala.


– Zašto?


– Bojala sam se bolova. Sad sam toliko napaljena da bi se pojebala i s crnim vragom.


Namazao mi je otvor na guzi, navukao kondom i krenuo s prodiranjem u mene. Ulazio je zaista polako. Nije me boljelo, jer dobro me je namazao. Kad je ušao većim dijelom počeo me polako jebati. Postajalo mi je sve bolje, čak izvrsno. Bio je zaista nježan. Mora da smo stvorili vrlo erotičnu scenu. Jedna prilično guzata žena naprćena prima kurac u dupe i sve glasnije stenje od užitka. Da nas je netko vidio sigurno bi morao drkati na ovakav bludni prizor. Mirko je svršio u kondom, a ja nisam doživjela klimaks. Sigurno zbog straha u podsvijesti. Umirila sam zabrinutog Mirka i rekla mu da mi je bilo jako lijepo i da ne želim svršiti. Zagrlila sam ga onako gola, a on me je strastveno poljubio.


Obukli smo se. Ja nisam obukla moje vlažne tange, već sam ih spremila u vrećicu i stavila u torbicu. Mirko me je odvezao kući. Zbog predostrožnosti nije me iskrcao pred mojom zgradom nego pred jednom od susjednih. Oprostili smo se uz kratki poljubac.


Muž je bio budan kad sam ušla u stan. Odmah ga je zanimalo kako je bilo. Podigla sam haljinu i pokazala mu da nemam gaćica.


– Vidim da se situacija ponavlja, poslije seksa s Mirkom dolaziš kući gole pičke.


– Da, samo ovaj put sam to namjerno učinila, a prošli put se tako desilo protiv moje volje.


– Jeli te dobro pojebao?


– Ma jebačina kao jebačina, ali sama okolnost da me ponovno jebe kolega s posla doprinijela je erotičnosti atmosfere pa mi je seks s njim iznimno prijao.


– Gdje ste se jebali?


– Nećeš vjerovati, kao klinci, u autu.


– Na kojoj lokaciji?


– Neki sporedni put nedaleko restorana.


– Jeli vas netko vidio?


– Mislim da nije.


– Bila si potpuno gola?


– Što pitaš, znaš da se ja uvijek jebem potpuno gola bez obzira gdje se to odvija.


– Jeli svršio u tebe ili je koristio kondom?


– Ni jedno ni drugo. Jebao me golim kurcem, ali kad mu je došlo da svrši izvadio je kurac iz mene i špricao sa strane. Nego reci kakvo je to ispitivanje. Kao da sam kod isljednika.


– Ne ljuti se ljubavi. Ludo sam napaljen. Da je svršio u tebe sad bi ti lizao pičku da osjetim njegovu spermu.


– Sad kad nije znači nećeš me lizati.


– Sad neću, nego ću ti odmah nabiti kurac u tu tvoju izjebanu pičketinu. Svlači se!


Haljina i grudnjak brzo su odletjeli s mene, a nakit nisam skinula u toj žurbi za još jednim seksom sa drugim muškarcem. Moj dragi stajao je pred menom s u mene uperenim kurcem.


– Opa, vidi ti moga dragog kako je napaljen što mu se ženica jebala s drugim kurcem i uživala u toj jebačini. Dođi bliže da ti ga popušim.


– Zajebi pušenje. Želim pičku i to odmah. Naguzi se!


Nagnula sam se preko fotelje, prišao mi je, uhvatio me za bokove i nabio mi kurac do jaja. Lako je ušao, jer bila sam totalno mokra. Počeo me jebati divljački. Tresla sam se od užitaka koje sam osjećala. Ne sjećam se kad me je zadnje tako grubo jebao, a meni je baš sad prijao takav seks. Nisam mogla ostati tiha, počela sam urlikati, jer ovo, što sam doživljavala bilo je nešto neopisivo. Osjećala sam sve slasti ove životinjske jebačine. Uopće nisam razmišljala o tome da nas možda netko slasti divljeg seksa, jer noć je bila tiha, a prozori otvoreni. Oboje smo dosta brzo svršili uz još veću buku. Napunio me do kraja. Strovalili smo se na krevet u spavaćoj sobi u trenu smo zaspali.


S Mirkom sam se nalazila povremeno. Ti su susreti uvijek završavali seksom u njegovom automobilu. Njegova žena je s vremenom postala sumnjičava glede njegovih noćnih izlazaka pa smo se počeli sastajati odmah nakon posla. Odvojeno bi izašli iz firme, a ja bi ga pričekala u susjednoj ulici gdje bi me on pokupio svojim autom. Odmah bi onda išli na jebačinu. Kako su se te bludne radnje sad odvijale po danu bilo je teže pronaći osamljeno mjesto gdje nas nitko neće vidjeti što radimo. Mirku je to čisto dobro uspijevalo. Nikad nismo imali nikakvih neugodnosti. Ako nas je netko i vidio mi to nismo znali. Seks nam je bio klasično dobar.


Kako su dani postajali sve hladniji nije mi više bilo ugodno svlačiti se po toj hladnoći, a ja se jebem isključivo potpuno gola, a to zahtijevam i od svog partnera.


– Mirko, ovo više nećemo moći raditi u autu. Prehladno je. Morat ćemo prekinuti sa seksom ako ti ne pronađeš prikladniji prostor.


– Razumijem te. Smislit ću nešto.


I smislio je. Za naše seksualne susrete, a drugih više nije ni bilo, unajmio bi jednu sobicu s kupaonicom u prizemlju jedne kuće na periferiji grada. U sobu se ulazilo izravno preko jedne terase koja je, kao i soba, bila okrenuta prema ulici. Ispred kuće raslo je visoko zimzeleno raslinje koje je štitilo terasu i sobu od pogleda s ulice. U početku me smetalo što na prozoru sobe, koji je gledao na terasu, nema roleta, već samo dosta guste zavjese. Soba je bila topla, krevet čist i što je bilo iznimno važno nije škripao pri jebačkim aktivnostima. Izgleda da je sobica i bila namijenjena parovima za seks, jer iznajmljivala se na sat.


Mirku i meni to je bilo sasvim dobro rješenje za uživanje u međusobnom seksu. Kad su došli topliji dani jebali bi se pri otvorenim prozorima, jer nam je u protivnom nedostajalo zraka. Sobica je bila jako mala. Kako smo vizualno bili jako dobro izolirani od ulice znali smo malo i razmaknuti zavjese da dobijemo više zraka.


Jednog dana dobila sam mail od jedne gospođe meni nepoznatog imena, ali poznatog prezimena. Nosila je isto prezime kao i moj ljubavnik Mirko. To me malo streslo. Sadržaj maila bio je otprilike kako slijedi:


„Poštovana, poznat mi je vaš odnos s mojim mužem Mirkom koji traje već neko vrijeme. U potvrdu ove tvrdnje prilažem nekoliko fotografija. Moj brak s Mirkom bio je vrlo uspješan dok vi niste ušli u njegov život. Ja želim Mirka samo za sebe i da nastavimo sretno živjeti u braku. Radi toga zahtijevam od vas da odmah prekinete svoju vezu s mojim mužem. Još vas želim informirati da posjedujem i mnogo detaljnije fotografije vašeg odnosa koje bi mogle naštetiti ne samo vama nego i meni i mojem mužu.“


Priložene su bile tri fotografije na kojima me Mirko grli i ljubi. Fotografije su bile snimljene na otvorenom prostoru u javnosti na mjestima gdje smo se on i ja sastajali. Bila sam uzdrmana. Mirko me izbjegavao. Očito je doživio paljbu kod kuće. Mužu sam pokazala mail tek nakon nekoliko dana.


– Zašto dramiš? Prekinut ćeš s Mirkom. Vaš odnos je potrošen. Gledaj to s pozitivne strane. Uživala si jebati se s njim. Da budem iskren i ja sam uživao da se jebeš s nekim. Sad to više ne može biti tako i treba staviti točku na tu aferu, jer to je bila samo afera, nikakav osjećajni odnos. Povezivao vas je samo dobar seks.


– Ja sam u taj odnos isključivo seksualne prirode ušla na Mirkovu inicijativu. Neka ga prekine on ili njegova žena. Ja ne želim prolaziti stres suočavanja s Mirkom kad mu trebam priopćiti da je kraj našem odnosu.


– Tu si sasvim u pravu. Odgovori onda tako njegovoj ženi!


Prije nego sam stigla poslati takav odgovor stigao je drugi mail Mirkove žene:


„Izgleda da me niste ozbiljno shvatili. Rekla sam vam da posjedujem potpuno eksplicitne fotografije vašeg seksa koje je napravio profesionalac kojeg sam angažirala. U prilogu je nekoliko intimnijih fotografija u odnosu na one iz prošlog maila.“


Na fotografijama smo Mirko i ja bili potpuno goli. Na jednoj smo se grlili dok sam ga ja držala za kurac, na drugoj je on mene držao za pičku i ljubio mi sise, a na trećoj mi je prišao odostraga i držao me za grudi, ali nije kurac stavio u mene, već ga je samo naslonio na moju guzu. Fotografije su bile napravljene u onoj unajmljenoj sobici. To je bilo dosta lako učiniti, jer pristup terasi ispred sobice je bio slobodan.


Odmah sam gospođi poslala mail da prihvaćam njezin zahtjev i zamolbu da ona priopći svojem mužu da je naš odnos završen. Također sam ju zamolila da mi pošalje ostale slike koje ima bez obzira na njihov sadržaj. Njezin odgovor je stigao jako brzo i bio je kratak, samo „OK“. U privitku je bilo tridesetak fotografija mene i Mirka kako se jebemo. Većina su bile prave porno fotografije sa eksplicitnim prikazom naših genitalija. Bilo je vidljivo da nas je fotograf, očito neki privatni detektiv, posjetio nekoliko puta, jer su slike bile sa različitih susreta. Sigurno je uživao u prizorima našeg nesputanog seksa dok nas je snimao. Moj muž je naravno bio oduševljen fotografijama.

Kategorija:
Strejt erotske priče