Poklon

Kako da vam ne poklonim još jednu priču kao zahvalnost za sve lepe reči i svu pažnju koju ste vi meni ove godine nesebično darivali. To se jednostavno mora zbog vas, ali se mora i zbog mene, jer pišući ovo mislim da ću za kraj ove godine možda razrešiti neke zavrzlame u mozgu koje me trenutno opsedaju i ne dozvoljavaju da u novu godinu uđem rasterećen.

Kad sam ušao u sobu bilo je hladno pa sam ga zamolio da pojača grejanje, ja se ne razumem pa se ne bih petljao, mogla bi čitava zgrada da ode u vazduh. I sad ležim pored njega, ležim i rastajem se sa životom nakon 7 jebenih sati jebeno dobrog seksa, sve me boli, ne znam čije telo emituje više toplote, krevet je mokar, kosa mi je mokra, vazduh je sabijen kao da dišeš vodu, čini mi se da se zidovi tope.

Briše glavić peškirom i menja kanale na Tv-u, zadržao se na nekom filmu, neko sranje sa malom Natali Portman, smeje mi se jer nisam nikad gledao kao da sam prespavao drugi svetski rat, jaka stvar neka holivudska limunada, puca mi kurac. Odjednom neki Pavle, neki Pavle se pojavljuje u njegovim ustima i narednih pola sata u sobi više nema mesta.

Sutradan sam pomislio da o Pavlu znam više nego o sebi, ne zajebavam se, ne bi ste verovali kakvi su to detalji. Nije bitno, Pavle je nedužan lik, samo se jebe sa mojim, čak i da zna kakva je situacija, čak i da se poznajemo ne bi meni Pavle bio problem. Koja je to fora, šta je poenta, kao udica da mi konačno pokaže da mogu da budem ljubomoran, ili je potpuno nesmotreno to bez ikakve namere ispričao, što je još gore, ili možda misli da je to potpuno ok jer šta smo mi, da li bilo ko zna šta smo mi?

Kada smo se smuvali bio sam mu dečko, brzo posle toga sam mu postao muž (ne legalno ali faktički), onda su se neke velike promene desile i kod njega i kod mene na privatnom i poslovnom planu i čamac je počeo da pušta vodu. Ne znam ni sada zašto, protiv svake pameti, odvojili smo užasno mnogo snage i energije da saniramo te pukotine i odlučili da nastavimo sa veslanjem u nepoznatom pravcu. Bilo je sve ok, ali ono pre kreveta je bilo zagrevanje za krevet, ono posle kreveta pod utiskom onoga što se u krevetu desilo. Nije prosto bilo mesta, nije se ništa govorilo, jer ja mislim da je strah bio obostran, da sam ja potpuno zasluženo sa njegove strane izgubio delimično poverenje. Imao je neki san za nas dvoje, i to je uvek problem sa snovima, retko se desi da oboje sanjate isti. Ja sam njemu taj san srušio ali nije uspeo da me se odrekne, nije mogao bez mene i sad smo ovde, gde god ovde bilo.

Pavle nije jedini, to je sigurno, svaki put kada nam je u seks donosio nešto kreativno to je bio neki Pavle, ja sam to znao ali sam izabrao da ignorišem. Isto tako sam i ovog ignorisao bar do pre neki dan. Sad možete da me napadnete, šta jebeno hoću kad sam i ja varao njega i to je sasvim ok, ovde uopšte nije poenta u vernosti, zato i kažem da Pavle nije problem, nije ni Goran moj polu-bivši dečko, ovde sam sam sebi problem. Problem jer možeš šta god hoćeš i koliko hoćeš i do kada god to hoćeš da imaš, ja prosto nemam samopoštovanje, ne umem jebeno da kažem ne.

Naravno trebali smo da raskinemo prvi put kada smo raskinuli, ali ja to ne umem, bar ne kada sam sa njim. Ja sedim kod kuće i dižem savršene bune, krvi do kolena, onda dođem i on me gleda kao da sam centar sveta, dodiruje tačno gde treba, kurac mu je prelep, telo mu je prelepo, lice mu je prelepo, i to je sve već dovoljno otežavajuće, ali to neko razumevanje na nekom višem nivou, komunikacija i kada je reči malo, smeh, šta ću suočen sa time. I na kraju i na početku ove naše drame jebeni seks.

Znaš li ti šta je to?

On se ne predaje, to je kapitalno delo, više tomova, radnja se razvija satima, nad mojim telom kao da se vrši isterivanje đavola, ne bih voleo da se vidim na ogledalu mislim da bi me to proganjalo do groba, ne kažem da je svaki minut savršen, ima tu toliko puno promašenih tema, puno potpuno nepotrebnih digresija, metafora koje niko ne bi razumeo, pauza koje me totalno isključe i razoružaju, ali se vratim i kad se sve sabere vrrhunac je nenadmašiv. Zar nije Bekvalčeva rekla nekoj reporterki – lako je tebi da biraš kad te niko neće hahah. Moram malo pop kulture, ali zaista mi je to palo na pamet, lako je raskinuti kad nemaš dečka.

Ovako sam odlučio, ko te jebe!

Šta god da smo pričali narednih dana, ništa nisam slušao, to mi je bilo jedino u glavi, ko te jebe i da nikako ne odem ponovo da se vidimo, neka se malo prži na laganoj vatri, ostavi utisak da je sve savršeno (mico, maco, pile, srce, ljubavi moja) a osećaj samo to – ko ga jebe! Bilo mi je jasno da raskinuti mogu samo tako što će neko doći da me raskine haha, znači treba mi otmičar, treba mi neko da me smuva na više od jedne noći i to je to, samo da ne moram ja ništa. Kreten.

Sedim sa prijateljima pre dva dana, cirkamo, ludilo, sve super, misli na šesnaestoj strani, počinje priča o novoj godini i kolega kaže – tebe neću ni da pitam ti ćeš ko i prošle godine. Prekinem ga i kažem da neću. Ne znam što se popalio tako ali odjednom su svi drugi nestali i postojao sam samo ja. Čitao mi je svaku reč sa usana i pre nego što je dobila ton, po obiliku pretpostavljao šta je sledeća reč, drogirao se mojom pričom. WTF?

A što tebe sve ovo interesuje, da nisi konačno rešio da zaigraš za moj tim?

Joj nemoj brate, pijan sam, znači rećiću svašta.

Sad mi tek ništa nije jasno.

Ma zbog Andrije ja...

Aha.

Nemoj me zajebavati, znaš da je zbog toga.

Ja bih sad da nema ovih ljudi (približavam mu se do uveta) stavio šaku tu dole jer mislim da imaš temperaturu pa čisto da je izmerimo, da budemo sigurni.

Jebi se!

Pa što, treba da vidimo ako ti je mnogo loše da te odvedem gajbi da te lečim, treba prvo dobro da se preznojiš, to će ti svaki doktor reći.

E, razumem Andriju 100%, što je odlepio za tobom, ja da nađem takvu devojku...uf!

Šta bi bilo?

Ma (prekrstio je noge, videlo se da mu je malo neprijatno kuda je razgovor otišao ali i to što nas ostatak društva povremeno pogleda sumnjičavo, jer vide da se nešto čudno događa i da smo se separatisali) bolje da ćutim.

Što muškarčino, reci šta bi ti tako moćan, tako snažan uradio.

Prvo bih ti ta usta prljava zapušio, razjeb’o bi’ ti grlo dok ti suze ne krenu na oči... Odjednom je skontao šta govori pa je brzo uzeo piće i krenuo da me ignoriše. Nisam ga pritiskao, ali majko moja što sam ga želeo u tom trenutku. Vladimir jebeni, prošli put kada smo ovako pili isto si mogao na seksualnu tenziju da se isečeš koliko je bila oštra. Niko ne veruje da je on strejt, niko, ni njegove bivše mislim da ne veruju, i svi već godinama govore da se jebemo ali ja ne, ja ga i danas dok ovo pišem branim, nije on gej.

Popustio je u nekom momentu i pokušavao malo da izgladi situaciju.

Sad bez sprdnje, kad ćemo kod Andrije, stvarno treba da odeš, mnogo je kul lik.

Otićićemo.

Ozbiljno?

Šta ti je bre, da si kuče repom bi polomio naslon od stolice haha.

Večeras? Oćeš posle da spičimo, sad ću da mu javim.

A šta ćeš nam ti, da gledaš kako se rokamo? Aaaa, to ti se sviđa?

Jebi se, pa idemo ovako opušteno, nećeš odmah valjda...nisi sa dečkom reč progovorio, malo da vas upoznam...pa onda vi, znaš već, ako ti se sviđa.

Opušteno?

Opušteno.

Daleko si ti od opuštenog, nego imaš sreće što nismo sami pa ne mogu...

Pa da možeš video bi da jesam.

Dao bi mi da...

Dao bih ti.

Preko pantalona ili?

Kako oćeš.

Pa najbolje kad ga obgrlim usnama sa svih strana, to je drevna tehnika, nepogrešiva.

Ajmo!

Ozbiljno?

Ajde kreći, vodim te kod Andrije da te malo smiri hahah.

Ma jebi se ti!

Kreći budalo!

Stvarno je uzeo jaknu i počeo da se oblači, rekao ostatku društva da imamo neke obaveze, pozdravio se sa svima, a ja sam tako usporen u neverici ponavljao – vidimo se, da da srećna ako se ne vidimo.

Stvarno idemo kod Andrije? Seli smo u kola, ništa mi nije bilo jasno, sem da smo pijani u kolima što je inteligentno u pm.

Smanji muziku.

Ako smanjim onda ćeš da me provociraš.

Stavio sam mu ruku na koleno i počeo polako da idem uzbrdo.

Ok ok!

Vidiš kako si dobar.

Jebi se!

Hoćeš da iskuliramo Andriju odemo kod mene...

Tebe ovaj tvoj nije umeo izgleda...

Pa ti bi to sigurno bolje!

Stvarno kakav je bio?

Odličan.

Lažeš!

Pa misliš da bi ja ovakav bio sa njim toliko dugo da nije?

Ja mislim da vi niste ni raskinuli, nego frajera spičila srčka garant, moždani, riknuo ispod tebe.

A zato ti nećeš, uplašio se macan.

Ajde izleći napolje i budi bar malo pristojan, pomisliće dečko svašta.

Vladimir se zagrlio sa Andrijom pa sam i ja, jer šta god. Sijao je sav. Inače on mene juri već, pa sad već dve, možda čak i tri godine ima od kada smo se upoznali, ali to je za mene bilo nebitno nešto na blic a za njega nešto potpuno fatalno, nemam pojma. U tom trenutku ja sam bio singl, tip je zgodnjikav, onako prosek, malo viši, neka mutna faca ne znaš šta da misliš, ima tetovaže, pirsinge po telu (to je Vlade stalno pominjao), znam isto tako iz priče da je vlasnih nekih lokala ali me nije nešto interesovalo da se udubljujem. Uglavnom bili smo u istom društvu par puta, ostalo vreme dobacivali smo se preko Vladimira, ja kao da je celi život pred nama a on kao da mu je poslednji dan u životu. I evo sada posle toliko vremena sam tu. Nije mi delovao kao ova kuća, nije mi ni na kraj pameti bilo da ima tako fensi život, dečko se nije nešto posebno skupo oblačio, sve je minimal, sa ukusom ali ništa upečatljivo, nije mi ni Vlade taj detalj pomenuo. Nisam materijalista ali mi je bilo neodoljivo kada smo ušli u stan da glasno stavljajući ruku preko Vladimirovog ramena kažem – Ti rešio bogato da me udaš, hvala kume!

Naravno i Andrija je brzo shvatio da se sprdam i da sam dobro pijan pa smo se vrlo lako našli u dobroj atmosferi sa nekim mutnim fensi pivom u dnevnom. Ja sam seo pored Andrije a Vlada na fotelju pored. Sve je bilo kul, Vladimir je uživao najviše, za njega je ovo bio veliki uspeh, tako je izgledao. Ja sam tako spontano kroz razgovor često spuštao dlan na Andrijinu nogu, on me je onako mazio po kosi, povremeno, delovalo je stvarno kao da smo zajedno već pitaj boga koliko dugo.

Je l’ vama vrućina?

Mislim bilo je toplo u prostoru ali jebeni je decembar, nije sigurno bilo tako pakleno da Andrija skine majicu, Vladimir nije uopšte obraćao pažnju a ja sam blenuo kao budala. Tetovaže, definicija, leva bradavica pirsing. Skontao je da blenem i uživao je, prošetao tako lagano do friza da pokupi nova piva. Stvarno sam se pitao šta sam čekao toliko dugo, sve, sve je super, 15 godina stariji – pa šta, izgleda bolje od mene a bio sam i sa mnoooogo starijim tipovima. Nema logičnog odgovora.

Vladimir mi je poslao poruku – Može? Znao sam da me pita za Andriju da li mi se sviđa ali sam se napravio lud – Da te uhvatim za kitu? Sad? Počeo je da se smeje pa ga je Andrija pitao zbog čega.

V: Čitavo veče budala pokušava da me uhvati za kurac.

A: Stvarno?

JA: Provociram ga malopre, njemu se digne, video sam nisam lud, a ’vamo mi glumi kao strejt.

V: Nije tačno!

JA: Pa ti pričaj šta hoćeš ja sam video.

A: Ja sumnjam to godinama.

V: Koji ste vi majmuni!

A: Ozbiljno, naročito oko tebe, kad god pitam za tebe, čim te pomenem, sav se pogubi, krene da se znoji, znači drka garant na tebe.

V: Drkam! I šta sad?

JA: Eto vidiš.

A: Katastrofa haha.

V: Idem ja, vidim da sam ovde skroz suvišan.

A: Ne zajebavaj nismo ono...

V: Pa ajde.

A: Eno ti onde sve, kod plave činije.

Vladimir je uzeo da mota džoint za stolom.

A: Mene nema potrebe da hvataš, valjda ti je sve jasno haha.

JA: Valja sve proveriti haha.

A: Ne ideš kući noćas!

JA: Pa ako je tako da se i ja raskomotim haha.

Skinuo sam duks, opkoračio Andriju i zažvalio ga.

V: ALO braćo, lakše malo niste sami haha. Vladimir je zapalio džoint.

A: Pušiš li?

Ja sam bez reči spao na kolena ispred dvoseda i krenuo da otkopčavam prvo dugme na Andrijinim pantalonama. Trajalo je sekundu dok nisam počeo da se kidam od smeha ali dovoljno da se obojica zacrvene i pomisle da sam bio ozbiljan.

V: Koja budala majko mila.

JA: Neću ja, nešto mi ne prija u poslednje vreme, samo vi lagano.

A: Kad si ovako lud sada, ne mogu ni da zamislim šta bi bilo...

V: Silovo bi nas ovde na keca.

JA: Ko kaže da neću i ovako?

Da ne bi priča otišla u beskonačnom smeru, Vladimir nas je vrlo brzo napustio, voleo bih da nije, mislim da smo bili blizu da ga konačno slomimo, baš smo se dobro zajebavali ali ostalo je sve na tome. Ispratili smo ga do vrata, ja sam ga poljubio u usta, nije se mnogo bunio, bilo je baš na blic, više smešno nego ozbiljno i Andrija i ja smo se vratili unutra.

E sad možemo da se upoznamo onako kako dolikuje.

Mislim da Vladimir još uvek nije ni ušao u taksi (jedva smo ga nagovorili da ne ide svojim kolima) ja sam već uzjahao na Andriju i sad smo se već dobro krljali. Gledao sam ga onako prosedog, plave duboke oči su mi govorile koliko me žele, krenuo sam da se spuštam niz telo, lagano, poljupcima i vrhom jezika. Podigao me je lagano kao da sam neki jastuk na sebe, tako smo se kroz poljupce teturali lagano do sobe.

Mogu malo da te gledam prvo?

Ja sam se samo nasmejao, Andrija je seo na jednu stolicu koja je stajala do vrata a ja sam se lagano propinjao na krevet nogom, isturajući dupe. Popeo sam se skroz i tako se uvijao polako otkopčavajući pantalone. Njemu je ruka već bila u gaćama, ne mogu da kažem da je nešto govorio, više su to bili neki uzdasi, kroz šapat – šta mi radiš, kako si savršen i slično, i trajao je taj moj striptiz, moram priznati i da me je žestoko palilo, već sam dobro bio naložen na Vladimira pola dana i onda Andrija ovako savršen ispred mene, meni se mislim nije ni spuštao. Kada sam ostao potpuno nag, ustao je sa stolice i već se ozbiljno ocrtavala kita na trenerci.

Svukao se za sekund i oslobodio dobro meso, naoštreno kao raketa, debelo u korenu, ne preterano dugačko, baš onako da ti krene voda na usta kao što je meni istog momenta krenula. Seo je na krevet i odmah sam ga uzjahao, to je bio treći put ove večeri ali ovaj put smo bili sami i potpuno goli. Namestio sam kitu iza guze i počeo da se klizam tako lagano pa sve brže po njoj od korena do vrha. Ne znam ko je glasnije stenjao, svaki put kada bi došao do glavića i krenuo opet dole potkačio bi me malo kao da kreće da ulazi, bio sam na ivici, ne samo Andrijine kite, nego svoje pameti, ivici razuma, pretvorio sam se u seks. Pokupio mi je malo kosu šakom ali nežno i gledao me dok se tako vozam željan da me što pre junački izjebe, da me rasturi.

Povukli smo se dublje u krevet, ispružio se ispod mene i nastavio sam još kratko da se drpam njegovom batinom a onda sam konačno krenuo lagano jezikom da se spuštam, nisam više mogao da odlažem, morao sam da ga osetim u ustima. Bio je strašan u šaci, tvrd i napet, naoštren kao strela, lizao sam ga, sve okolo, sve daleko, cedio sam mu strpljenje, gotovo se tresao posmatrajući me pohotnog i žednog kako zavijam kao životinja. Konačno sam prešao jezikom preko muda i počeo da se penjem, bez čekanja pokušao sam da ga progutam odjednom do korena ali nije išlo, dešava se i najiskusnijima, ali sam znao ako se pomerim malo na stranu tako iz profila ga primam ko od šale i da je duplo veći, deblji teško. Ovo ga je raznelo, skoro da je zakukao, kako se počelo ponavljati i to sve brže uhvatio me je za glavu i skinuo je sa kite. Izvini svršiću, ne mogu...

Popeo sam se do njega i nastavili smo neko vreme da se ljubimo, nisam ga pipao dole. Otvorio je fioku pored kreveta i izvukao lubrikant i počeo da stavlja na kurac. Ja sam mu preoteo bočicu i dobro se namazao, gurajući prstima i unutra jer volim da sam dobro podmazan. Okrenuo me je u misionarsku, stavio jastuk pod dupe da ga malo izdigne i polako krenuo da ubacuje glavić. Em sam pio koliko sam pio, em sam toliko napaljen, osetio sam već kad sam stavljao lubrikant da mi guza guta prste bukvalno, bio sam maksimalno opušten i stvarno bol je bio minimalan, čim ga je izvukao prvi put i vratio se unutra do kraja sve je bilo vrh.

Zalaufao se ludačkom brzinom i počeo da me štanca minimalno izlazeći iz mene, pucalo je strašno napaljivo. Čim je počeo da menja facu da mu oči beže iza glave znao sam koliko je sati, savio bi se preko mene, parkirao bi se miran, ne bi disao. Kad vidi da je kriza prošla nastavio bi da me cepa. Okrenuo me je na stomak i počeo da se zabija, koliko sam mogao izvrtao sam gornju polovinu tela da ga gledam tako oznojenog kako me razvaljuje. Odskakali smo od dušeka, i sa svakim novim naletom sam sve glasnije urlao od zadovoljstva.

Hoću da svršiš za mene.

Legao je pored a ja sam ga opkoračio i lagano se navozao na kitu, uhvatio svoju u desnicu i krenuo sinhrono da se nabijam i da drkam. Gledali smo se prezajebano dok se znoj sa mog lica mešala sa njegovim na njegovom, ljubio sam ga tako slanog i zadihanog, nisam osećao da ću skoro, uživao sam maksimalno, bila su mi puna jaja ali valjda kad se tako od tebe očekuje, kad postoji to očekivanje nešto te koči. Izdigao me je za butine i počeo ozbiljno da se nabija odozdo, ne znam da li sam ja brže drkao ili me on brže jebao. Faca je počela da mu se krivi, telo da se cima, izdiže celo, i od tog prizora kako sam osetio da me puni, dok riče kao zver ispod mene sve se u meni pocepalo i krenuo sam da ga kupam semenom, tona jedna je istekla po njegovom torzou, pola se izručilo preko tela na krevet.

Bilo je zaista savršeno ako se sve uzme u obzir, sve okolnosti.

Blenuo je u mene kao šlogiran, ništa nije govorio samo blenuo, kao da sam neki mesija, neki vođa kulta, neko veliko mudo, ja sam se smejao od straha kuda sve ovo može da ode, i mislim da je znao, bio je ekstremno nežan i pustio me da ostanem ranjiv dok nas san ne rastavi. Popušili smo zajednički jednu, dok sam je ja donosio u sobu on je već zamenio posteljinu. Ništa nismo govorili, poljubili smo se par puta, ispušili tu cigaretu, onda sam se ušuškao u njega, obgrlio me i samo sam osetio da polako nestajem.

Jutro kao i svako u ovom slučaju nije bilo jutro već dan, a kako je dan kratak, znači skoro mrak. Malo sam se sredio, nisam hteo da ga budim, mislio sam tek tako da odem. Dok sam se približavao vratima da uzmem cipele i počnem da se obuvam čuo sam ga da bukvalno lomi tamo u sobi nešto, da li pada, šta li se događa a onda sam ga video kako trči. Lik ladno trči.

Nemoj da ideš!

Nasmejao sam se. Moram ići kući.

Nećeš pobeći opet?

Neću bre, šta si se isprepadao?

Nemam broj, daj mi broj, jebote nemam ni broj.

Imaš, na stolu ti je tamo.

Poljubio me je onako sočno. Ja sam ga zagrlio naslanjajući mu glavu na rame, hteo sam da popravim utisak jer sam delovao malo hladnokrvno. Ne znam koliko smo tako ko dve budale stajali zagrljeni pored vrata ali malo je falilo da ostanem tu. Nekako sam skupio snagu da se odvojim, uzeo jaknu, insistirao je da me vozi ali sam slagao da me već čeka taksi. Nije istina, hteo sam po ovoj hladnoći da hodam, da me malo ošamari, da do kuće smirim otkucaje, da dođem sebi.

Nismo se još videli, ali samo dok ovo pišem dva puta me je zvao, sutra slavimo zajedno, prvo ćemo sa Vladom i ostalima biti malo po gradu a posle smo kod njega da pravimo bebe haha. Sa polu-bivšim dečkom se viđam drugog da bi mi postao bivši dečko, tu mi držite palčeve da iz svega izađem sa minimalno stresa. A za Andriju ne znam šta nas čeka, plaši me to ali valjda tako treba, prepustiću se kao i uvek pa šta bude biće. Znam da vas više zanima Vladimir haha, i neću dalje komentarisati ništa u vezi sa njim, ako se nešto desi, ne verujem, ali ako se desi, pisaću vam o tome. Vama hvala na strpljenju, sve najbolje u novoj, i vidimo se u nekom novom filmu kako jedan predsednik reče.

<3

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Presavršeno! Svaka čast! Uživanje je čitati ovakve priče

Korisnik

hvala vam!! Kiss

Korisnik

Neverovatno dinamično i uzbudljivo!

Korisnik

Bravo, pa to je pravi mali roman. Jako si se potrudio.