Strogo poslovno

Gledao sam je kako se skida u polumraku sobe, pazljivo odlagajuci odecu po strani. Hiljadu puta sam zamisljao ovaj trenutak, dok sam lezao sam u krevetu, dok sam je krisom gledao preko stola kako se smeje, dok mi je on nesto pricao, a ona mu prisla i poljubila ga sva razdragana zbog necega…
Drhteci od iscekivanja, vec odavno go, cekao sam pored kreveta. Konacno je zavrsila i samo stajala tako nepokretna. Posao sam prema njoj, brzo se okrenula da ne bi dosli lice u lice i krenula da se namesta na sve cetiri, kao i prosli put.

“Cekaj malo…” – prekinuo sam je. Stala je i bledo me pogledala.

-“Stavi ga malo u usta, molim te…”

“Nismo se tako dogovorili” – suvo je odgovorila. -“Malo samo, da se digne” – lagao sam, cvrsto stiskajuci koren kurca da ne bi poskocio. “Ne mogu inace, znas, ni meni nije sve ovo bas…” – nastavio sam da lazem.

Mislila se nekoliko sekundi, onda sela na ivici kreveta i uzela ga u usta. Bila su topla i suva. Bezvoljno je klizila gore-dole, pazeci da me slucajno ne dodirne jezikom. Bilo je to jadno pusenje, ali mi je ipak prijalo da gledam njenu glavu kako se ritmicki pomera i kurac mi je, uprkos stiskanju, eksplodirao punom duzinom. Uhvatio sam je za kosu i hteo da ga nabijem dublje.

Odgurnula me. – “Dosta je” – suvo je rekla. Ustala je, uzela lubricant iz fioke, nanela malo i namestila se na sve cetiri, cekajuci. Goreci od nestrpljenja, stao sam iza nje, nekoliko puta protrljao kurac citavom duzinom od rupice do klitorisa i, uzivajuci u svakom milimetru, usao u nju. Bila je topla i vrlo klizava od lubrikanta. Isao sam polako ispocetka, ne zeleci da svrsim prebrzo, vadio sam ga do kraja i ponovo ubacivao natrag, uvek iznova uzivajuci u otporu kojim je davala njena rupica prilikom ulaska. Uhvatio sam je za kukove i ritmicki nabijao, posmatrajuci njeno telo. Povemeno bi mi ruke odlutale do oblih belih polutki ili uzanog struka, dok je ona sve vreme nepomicno gledala ispred sebe. Zamisljajuci kako joj se grudi sada tresu pod mojim ubodima, osetio sam priblizavanje vrhunca i malo usporio tempo.

-“Svrsicu…” – rekao sam. Neznatno je isturila guzu, cekajuci. Vec sam sasvim usporio i jebao je sporim dubokim ubodima.

-“Okreni se…” – Ukocila se i krenula da kaze nesto. –“Bolje je tako…” – prekinuo sam je – “Znas, mogao bih dublje, diirektno u…”. Stajala je nepomicno neko vreme, a onda se polako okrenula i legla. Rasirio sam joj noge, malo ih podigao i nestrpljivo usao. Nadvio sam se nad njom i poceo brze da je jebem. Okrenula je glavu u stranu i podlakticom pokrila lice. Ako sam i mislio da je ono prethodno bilo dobro, ovo je bilo za tri klase iznad. Zbog boljeg ugla, ulazio sam dublje i svaki put glavicem dodirivao grlic njene materice, sto me je bukvalno dovodilo do ludila. Potrajao sam ovako mozda minut-dva, nekoliko puta odlagajuci vrhunac, a onda nisam vise mogao da izdrzim, zgabio sam je za grudi i nabio se do kraja, glasno svrsavajuci duboko u njoj. Sacekala je da zavrsim, a onda mi rukama dala do znanja da treba da ustanem od nje. Prevrnuo sam se u stranu, jos uvek tesko disuci, gledajuci je kako ustaje i zurno se oblaci. Zavrsila je i bez reci napustila sobu. Ostao sam tako neko vreme, a onda sam i ja polako ustao i poceo da se oblacim.

Nakon polumraka, svetlo u dnevnoj sobi mi je bolno zaparalo oci. Video sam ih kako stoje zagrljeni, tresla se u njegovom narucju, dok je on nezno gladio po kosi. Brzo su se razdvojili kad su me culi, ona je zurno otisla u kupatilo, dok je on ostao da stoji na istom mestu. Osetio sam se viskom, sad kada sam zavrsio svoje i krenuo sam prema vratima.

- “Druze, stvarno se nadam da ce se ovaj put uhvatiti…” – rekao sam dok me je pratio.

- “Da, i ja…” – suvo je odgovorio. Dosli smo do vrata.

- “Onda… odoh ja. Ako vam nesto treba tu sam. I javi se nekad kad si slobodan da popijemo po pivo.” – pruzio sam ruku.

– “Da, da… Naravno…” – mlitavo se pozdravio, izbegavajuci da me pogleda. Znao sam da se nece javiti.

– “Sa srecom.” – rekao sam dok sam izlazio.

Zakljucao je dvaput vrata posle mene.

Kategorija:
Strejt erotske priče