Nove greške

Prvi sat nakon buđenja mi uvek izgleda kao ulazak u hladnu i praznu fabričku halu, potpuno sablasna slika, blicanje neonki, teški zvuci buđenja mašina, biće potrebno vremena da se sve pokrene, radnici su usporeni i tihi, hodaju gotovo na prstima, još uvek imaju taloga od kafe na jeziku koju su sručili onako brzinski sa nogu, njihova tela su tu, njihove ruke postaju zauzete ali glava se još nije razvela od jastuka.

Zato izvini za greške i konfuziju, trebaće mi vremena da se pokrenem.

Čuo si sigurno te fraze – svi greše, ljudski je grešiti, na greškama se uči... ma ima ih hiljadu. Međutim sa godinama raste mudrost, raste i iskustvo, pa očekuješ od sebe da greške koje su mogle da ti se dese dok si bio tinejdžer ne mogu nikako da se pojave u zrelom dobu, da nećeš padati na istom testu, da nećeš večno udarati glavom u zid. Ne mogu ti reći sve, ne mogu nikome, ali pokušaću da napravim neki izbor iz poslednje dve godine samo da bih lakše preživeo najveću i najsvežiju koju sam ti ispričao prošli put.

Neću još da te napalim, izvini ako si ovde došao već tvrd i pred pucanjem, prvo malo lake zabave da se razbudim, sve ću ti kasnije nadoknaditi, nadam se!

Neki oženjeni me smara skoro pola godine, da se upoznamo i da se upoznamo, ovo je već na spisku pogrešnih stvari koje sam čekirao i rekao nikad više, ali kako kažu ne jebe lep nego uporan, tako se i ja polomim u nekom trenutku i napravim sranje. Ovo se desilo pre Andrije i pre nego što sam se smuvao sa sadašnjim dečkom.

Šalje on meni fotke, nije loš dasa, mali mu je, ne tragično ali blizu, nemam problem sa tim kad to nadoknadiš šarmom, ovaj put to se nije desilo. Deklariše se kao bi, žena ne zna ali on smatra da to nije prevara, to je hit broj jedan. Skinuo je prsten pre nego što je ušao u stan i zgrabio me za dupe, to je hit broj dva. Došao je da me jebe, da mi pokaže neke nove horizonte, da ga nikad ne zaboravim, došao je da bude fatalan po mene a iz očiju mu se videlo da bi prodao i kuću i ženu i bubreg i citroen da ga dobro izjebem. A onda ono glavno. Ljubimo se i nije loše, malo amaterski, puno je on to gledao i zamišljao, hoće da ostavi utisak, pa se nešto bacaka, izvodi akrobacije, ja se palim, polako ali počinjem. Otkopčao sam mu košulju, ljubim ga po vratu, preko grudi i sve više se spuštam ka međunožju koje vri, otkopčavam dugme, vučem šnir i ljubim ga onako preko bokserica. Poskakuje. Svlačim mu pantalone. Ostao je samo u gaćama. Vuče mi trenerku sa sve gaćama dole i tako ležeći ga jebem u usta, malo grublje, ne ulazi preduboko, trudi se, pljuvačka mu izlazi i na nos, gladan je. Puštam ga da dođe do daha i spuštam se ponovo da se revanširam. Istovremeno mu skidam bokserice i hvatam usnama glavić, nisu ni na mudima kreće da svršava u litrima. Baca se, riče kao ranjena zver. Strašno mu je žao, mnogo sam ga napalio. Jedva sam ga se otarasio, još uvek zna da pošalje poruku, zaljubljen je, ali vešto kuliram, ništa mi ovo nije trebalo, ništa do kraja ove priče ali sam pao sam se ubio.

Umesto da posle ove gluposti iskuliram, nije prošlo ni par dana opet me spopadne neka budala, i piće i piće i piće, šta fali da popijemo jedno i tako ja ponovo pokleknem. Tip je pričao o svojem poslu prva četiri velika točena, ne gasi, šta god da sam progovorio posle treće reči bi me preklopio i nastavio da se ispoveda. Kaže ima devojku, on je strejt ali je sa muškarcima lakše, nema glavobolje, devojka mu nije tu, treba mu olakšanje, u glavi mi je samo kao štop svetlo blinkalo wtf? Strašno je dosadan, to mi je bio utisak, i dobro se sećam da sam se lomio da sve prekinem i odem kući. Ali posle četvrtog je došlo peto, on je otišao u toalet i kad se vratio bio je drugačiji. Počeo je malo ispod stola da me dodiruje nogom, padali su neki komplimenti, dok nije stiglo šesto fino me je naložio na sebe, i dalje je to bio isti tip, isti smarač, ali sa požudom, smarač koji bi da me izjebe tu na stolu pred punim lokalom, smarač koji neće izdržati da ispije šesto i negde na trećini predložiti da odemo do njega.

Tako je i bilo. Nekoga je zvao, čekali smo ispred neke zgrade minut, ništa mi nije bilo jasno. Izašao je neki čudan tip sa kapuljačom. Razmenili su nešto, mislim neke tablete i novac, bio je mrak, nemoj me držati za reč. Stan je bio mali ali prozori ogromni, stao je pored jednog, uzeo je buksnu iz fioke i zapalio. Ne znam iz kojeg sam ja univerzuma pao, došao sam do njega, odbio da pušim travu, kleknuo i rekao – ja ću ovo.

Dok je vario ja sam mu žestoko dudlao tu pored otvorenog prozora, sa bar četiri zgrade preko puta, ulicom sa koje se takođe moglo videti sve, kao da kurca nikad video nisam, što je više uživao, uzdisao, to sam se više trudio, gutao sam ga celog, pokušavao da ubacim i muda, davio se, udarao kitom po jeziku, cvileo, režao. Naročito sam se zapalio kad sam skontao da nas on i devojka zagrljeni gledaju sa fotografije na noćnom stočiću, ne znam, prosto me to tako zajebalo, bilo me je sramota koliko sam bezobrazan. Izgasio je, podigao me sa poda i ljubili smo se do kreveta. Legao je, uhvatio me za kosu i pogurao prema kiti da nastavim. Pušio sam mu dobrih deset minuta, vilica me je bolela, u jednom momentu skontam da je previše miran, kita i dalje ekstremno tvrda a lik ladno zaspao hahah. Ostavio sam ga tako nazvao taksi i spičio kući. On mi se više nije javljao.

Ubrzo nakon toga sasvim slučajno se skontam sa svojim dečkom i bukvalno u mesec dana udam haha. Počeli smo da živimo zajedno, stariji je 25 godina od mene, svima govorim 15, jer ono jebiga, nije to malo, mislim da nikome ni ovako nije jasno ali kad bi nas videli iza zatvorenih vrata, kada bi mogli samo pet minuta da provire kroz ključaonicu, ne bi više postavljali pitanja ili imali predrasude.

Prosto to je bilo to, nije mi prva prava veza, to odmah znaš, i stvarno sam mislio da se više neću glupirati, bukvalno sve što mi treba imam, imam i više od onoga što sam ikada želeo u odnosu. Ne lezi vraže.

Baš tu negde na početku, sve sveže, navikavam se na ludački sex od kojeg imam već trostruke podočnjake i naprsle kosti, navikavam se na jutro u toplom naručju, navikavam se na sitne poklone i čarobne izlete, na sve načine da me fasciniranog još više fascinira. Jedan dan sam bio u svojem stanu nešto poslovno završavao i odem do grada u neku nabavku, znaš kad te duži period nema kod kuće, frižider se isprazni a i ono što u njemu nađeš, prošao je rok upotrebe i možeš samo da se otruješ. Iz mesare zovem taksi, imam brdo nekih kesa a malo vremena, inače obožavam da šetam do kuće ali ovoga puta stvarno ne mogu. I ko na kurac neki lik iz osnovne vozač.

Nešto me je kinjio, lupao ćuške, sapinjao, bacao ranac kroz prozor, baš sam ga mrzeo, ne znam da li je svestan svoje uloge u mojem životu, koliko zla mi je naneo, ali ja ne da neću zaboraviti, nego brate neću oprostiti nikad. Seo sam nazad i rekao adresu, ništa više, muk. On kreće lagano, podešava retrovizor, blene kao tele u mene i smeje se. Kuliram.

Koji kurac, kao ne znamo se ti i ja druže?

Pa nemam pojma, realno nikad se nismo upoznali.

Koji si ti car, sedeo sam iza tebe jebeno, znao bih da te prepoznam od pozadi u najvećoj mogućoj gužvi, znam kako mirišeš pre fizičkog, znam kako smrdiš kad se oznojiš, jebeno znam da imaš mladež kod pupka, ožiljak na butini...i ti mi tu glumataš nešto.

Bilo mi je strašno čudno sve ovo, naročito detalji koje nabraja, ja se ne sećam pola ljudi kako se zovu, o prezimenima da ne govorim, možda boja kose, možda je to maksimum, osim kod onih sa kojima sam se aktivno družio i nastavio posle.

Nemanja, ova neman ispred mene, bio neki ružan klinac, tako propalitet, dvojkaš, stalno na ivici da nekoga nabode i bude isteran iz škole, to još bilo ono vreme fizičkih kazni u školama, neki su nas prutićem šibali, neki vukli zaliske na gore, neki udarali lenjirima, neki gađali kredama, neki boga mi i dnevnikom, puste devedesete, on je redovno dobijao takve kazne. To je ono što ja pamtim, to da je i nad mojim tiraninom postojao tiranin, i nad papom papa. To pamtim jer sam se time hranio svakoga dana.

Gledam sad skoro dvometraš, neka zajebana rukav tetovaža, neke paučine, neke pičke materine, neki metak, umetnost brate, gledam glavu ošišanu na nulu, u retrovizoru bre frajerčina.

Ima li nečega da se ne sećaš, koja mi je krvna grupa?

Zaustavio je vozilo na trotoaru i kaže – Pređi napred, ne ujeda brat.

Nije mi baš bilo jasno ali izađem, ostavim sve kese nazad i sednem na mesto suvozača. Kako smo krenuli stavio mi je ruku na koleno, ne kao da je promašio menjač nego odlučno, drsko, bez ustezanja.

Šta radiš to?

Sećam se da je kružila neka priča da ga pljugaš profi. Maksi si valjda redovno posle časova. Sećam se (ruka je nastavila da me mazi od kolena ka unutrašnjosti butina, dok mu je glas postajao sve dublji i peskovitiji) kako sam ostajao uvek duže u svlačionici nadajući se da će mi se posrećiti da ostaneš i ti, ali ti mi uvek zbrišeš sa onim svojim guskama.

Sve vreme sam ćutao kao zaliven, već sam osećao da mi se digao opasno, a i njemu, kad mu ruka nije na volanu, namestio bi ga onako preko trendže, videlo se da ga žulja.

Mislim nemoj ti da misliš nešto, nisam ja derpe, nego me uvek to ložilo, a neće ribe brate, i kad puše to nije to, ja bih umeo bolje.

Ruku sam direktno stavio na međunožje i dobro ga stisnuo u šaci, rekao bih da je prosečan u svakom smislu onako preko trenerke. Svidelo mu se ovo, kez od uveta do uveta. Skoncentrisao se na vožnju, obe ruke na volanu i krenuo nekim ulicama, da menja rutu. Gurnuo sam ruku ispod trenerke, u gaće, vrelo druže, vrelo kao u paklu, skontao sam da smo se već malo udaljili od naselja, otkopčao sam pojas i lagano počeo da spuštam glavu u krila. Otkrio sam ga koliko sam mogao onako dok sedi, izašla je možda jedna trećina, i bez oklevanja sam krenuo da mu oblizujem i uvlačim glavić u usta. Samo je naslonio ruku na teme i krenuo da me nabija odozgo, osećao sam da se auto nekontrolisano cima, da krivudamo putem.

Uuuu što je dobro brateee! To, tako, voliš moju kurčinu? Voliš, voliš!

Bilo je to sve samo ne kurčina, ali ja sam bio naložen kao da je jebeni Marlon Brando. Zaustavio je auto u nekom jarku. Skinuo pojas, trenerku i gaće i gologuz se vratio u sedište, malo ga podesio da se dobro zavali i zažmureo. Sad sam mogao celog da ga vidim, obrijan, uredan, možda 15 odokativnom metodom, lepa velika muda, odmah mi je pojurio jezik po njima, sisao sam ih naizmenično, pa zajedno, lizao ga kao lizalicu od korena do glavića, pa ga konačno primio celog u usta.

Polako brate, ubićeš me.

Stvarno sam ga ubijao, igrao se sa kožicom, gurao jezik ispod, pa je svukao i obrađivao glavu, ali kad bih ga gurnuo do kraja, svakog puta bi poskočio, testirao sam sebe, koliko dugo mogu bez vazduha, koliko duboko, koliko slasno, lomio sam ga na najsitnije delove. U nekom momentu sam gurnuo šaku ispod muda i sve se bliže i bliže poigravao oko anusa. Uzeo sam nešto pljuvačke na srednjak i krenuo da mu masiram rupu, nije se bunio, možda od pušenja nije mogao ni da misli o bilo čemu drugom osim kako da odloži svršavanje dok ne ostvari sve te klinačke snove. Ne znam, ali sam rizikovao do kraja, gurnuo sam mu u isto vreme srednjak u dupe i kitu do korena, ne da je počeo da se trese, da urla nerazgovetno, svaki mišić se palio i gasio kao da mu pada sistem, taman kad sam krenuo nazad jer nisam više imao vazduha osetio sam prve nalete sperme da mi udaraju o nepca, pustio sam ga da se dobro isprska po stomaku i gledao ga onako nemoćnog u najslađoj agoniji kako ne veruje kakvu reku je upravo stvorio.

Kad se očistio nije ništa govorio, samo se smejao i povremeno mi kvario frizuru. Odvezao me je do stana, uzeo broj telefona, kao da se družimo haha. Već to veče je krenuo neke patetike da mi piše, da ne zna šta mu se dešava, da nije više svoj. Trajalo je to neke dve nedelje, uspeo sam da se izvučem, da se ne ponovi, ali i dalje strepim svaki put da li će njegovo vozilo doći po mene. Ne javlja se već neki mesec, nadam se da će tako i ostati.

I sada za kraj jedna baš, baš sveža greška. Nadam se da ti je ostalo nešto snage i koncentracije, neću mnogo da davim. Bio sam prošle nedelje na nekom poslovnom putu, dest dana neki glamur, neki sjaj, Nemačka, nas skoro 40 sa svih strana sveta, malo biznis, malo art, ali malo i pležr. Ne da se pilo, ne da je bilo deset dana kao da sutra ne postoji, ma ludilo. Mi smo se gejevi odmah skontali, bilo nas je sigurnih 6, i možda još 5 da nismo stvarno znali. Ali tako se podesilo, ovaj u procesu usvajanja dece, ovaj u braku, ovaj u ozbiljnoj vezi, sve nešto neraspoloženo za više od prijatelja, mene je to opomenulo da i ja budem fin, smeran i veran, da ne budem najgori od sve dece.

Ali već treći dan se skontam sa nekim strejt Špancem (što ne bih probao nemoguće). Mnogo nam se lepo poklope energije, ali već na samom početku mi je skrenuo na pažnju da se ne zanosim, da sam mu super i sve ali da je strejt, ima neku tragičnu priču, početkom godine mu je poginula devojka sa kojom je bio godinama, baš neko teško sranje. Jeste to sve dopiralo meni do mozga, ali ja se zaljubio. Majke mi. Već četvrti dan kad bih ga video ja sam oko njega kao mušica, samo zundam, slećem rukom, zagrljajima, i ta moja ljubav, ta pažnja, sviđalo mu se to, naravno sa njegove strane sve prijateljski, otvorenije, taktilnije, ali bez ikakve namere, sa moje...ma ja sam umirao. U jednom momentu nas je čak bilo dosta tako smo hodali i on je iskopao neku čokoladicu, nešto Špansko specijalno i dao mi da probam. Ja sam u glavi imao nešto najnormalnije, ali je to na engleskom i tako podivljalom meni iz usta ispalo potpuno drugačije. Dovoljno je da kažem da su se face od šokiranog kretale ka urnebesnom smejanju, ali da nam je svima bilo neprijatno haha. Rekao sam nešto u fazonu da ću je poneti sa sobom kući, i jesti polako u svojoj intimi misleći na njega. Tačno je tako zvučalo kao da sam rekao da ću je pušiti zamišljajući da je njegova kita. Jebiga.

On tamnoput, crn, uredna brada, majko moja, nije nešto izdefinisan, prirodan sav, ali tako spičen, neprilagođen, ne mora ni da bude neki apolon, toliko je iz njega izbijao neki seksipil, neka švalerska energija, kamen bi se istopio kad ga onako kučeći pogleda. Ma uh!

Kako se naše druženje privodilo kraju tako sam ja sve više umirao a on počeo da konta (nije debil) da već počinjem da patim i da me sve to povređuje. Odlučio je da se izolujemo i na miru razgovaramo. Mnogo sam mu drag i sav se slomi kad me vidi, neće da bude uzrok za bilo šta negativno, on će da uradi sve, nezamislivo samo da me učini srećnim. Predlaže da preskočimo izlet u 12 i ostanemo u hotelu, imaćemo bar tri cela sata da se družimo.

Na prvu loptu sam odbijao, bilo mi je to sve strašno, ne treba mi jebena milostinja, sramota brate od plafona do poda. Kako se vreme izleta bližilo morao sam da presečem i donesem odluku, ostajemo ili idemo.

Izmislili smo umor, da se osećamo loše, tako nešto na brzinu pljunuli ekipi samo da ih se što lakše ratosiljamo. Bilo mu je sve ovo zabavno, nisam imao osećaj ni jednog sekunda da se kaje.

Od trenutka kada smo zatvorili vrata od sobe počeli smo da se ljubimo, prvi minut je bio horor, taman bi smo počeli prasnuo bi u smeh, cepao se od smeha, crveneo u faci, bilo mu je glupo pa bi pokušavao ponovo. Ali već kada smo se malo oslobodili jezici su uspeli da se sporazumeju, legli smo tako i nekako se neka divljačka strast osećala. Sve dok nisam rukom ovlaš prešao preko međunožja.

Ništa. Baš ništa. Ja hoću da svršim koliko sam se usijao a on kao da ljubi stolicu. Predložim mu ja da se skine i na fonu nađe neki pornić da se malo pokrene. Bilo je glupo ali jedino moguće i tako smo uradili. Vratio je se na krevet i brljao po netu, šaltao neke kurave dok sam se ja skidao i počinjao da mu polako obrađujem razbuđenu batinu.

Dobar komad, obrezan kapitalac, širok, skoro crn, guste kratko ošišane malje, rastao mi je u ustima i popunjavao ih strašno popaljivim šmekom. Dobro sam se naslađivao, onako glasno da puca, da se čuje kako bale žvalava usta, kako ga kupaju pljuvačkom, pljuvao pa sisao i lizao. Sve vreme sam se nazad pripremao pljuvačkom i prstima, nisam ga pitao ništa, samo sam se popeo u jednom momentu nacentrirao i počeo polako da nasedam. On je dahtao, videlo se da uživa ali od kada je uzeo telefon, ekran je bio jedina meta, ni jedan metak nije zalutao prema meni, prema onome što mu radim. Sjebano je to ali ja sam se toliko naložio da stvarno nisam dozvoljavao da me bilo šta poremeti. Uspeo sam relativno brzo i lagano da se namestim i odmah krenuo da mešam i da se jebem sa njegovom moćnom mašinom.

Nabijam se već kao sumanut, sav sam mokar, gledam ispred sebe savršenstvo potpuno nedostupno, u meni a tako izvan mene, tako nedodirljivo. Gledam savršeno telo, savršeno lice, urođenu lepotu, sklad, penim na usta posmatrajući svojeg čarobnog toreadora iz sna, ali i dalje ovu igru igram sam.

Polako, polako, uspori.

To je bila prva interakcija, potom je telefon bio spušten a šake su legle na moje bokove. Od toga sam mogao da svršim, od tog elekcrititeta, od tog jednog jebenog dodira. A onda, čudno, nakon ritma koji je zadao umesto da se vrati telefonu, oči su mu ostale na meni, čudio se ali nekako samome sebi, išlo mu je ovo i samopouzdanje se osećalo, ruke su počele sve hrabrije da plove preko kože.

Izdigao me je malo, povukao noge na gore da dobije oslonac i lagano počeo da me pumpa odozdo. Ovo je već bilo neočekivano i za njega i za mene. Ja nisam mogao da verujem šta se dešava a on da mu se ne spušta. Obrnuli smo se u misionarsku i sad je on imao potpunu kontrolu, bio je još uvek u nekom sigurnom ritmu ali se videlo da hvata zalet. Znoj je počeo da se sliva sa kose preko mojeg lica, jezik da se spušta po mojem vratu, zažvalili smo se junački i tad je več počeo dobro da me dribla. Sve je pucalo, i ja pod njim, i krevet pod nama. Gledao me je, gutao očima, mazio, ljubio. Podigao mi je jednu nogu na rame a opkoračio drugu i počeo da ulazi preduboko, mislio sam da će mi izaći na usta, bilo je malo bolno ali jebeno dobro, tresao sam se u zanosu.

Dao mi je prste šake da ih pljugam i dobro ispitivao dubine, dobro me vozao. Izvadio je crno zlato a ja sam osećao kao da mi fali bar pet kila, kao da mi fali neki važan deo, ali samo kratko, samo dok me okrenuo da ležim na stomaku, vrlo brzo sve se vratilo, još neukroćenije, divlje i neobuzdano. Legao je preko mene, ruke zavukao ispod grudi i nabijao se životinjski, tela su se tako seksi šamarala. U toj agoniji, u tom topljenju, gubljenju, rasipanju po krevetu zvono telefona, koje nas sve više dekoncentriše. Pita da li je nešto hitno, ja govorim da me zove dečko i da neće odustati, nagovara me da se javim. Rećiću mu samo da sam na sastanku i da ću ga zvati popodne.

Kontao sam da će prestati, da će mu se spustiti i da je to to, hteo sam da umrem od besa, ali šta da radim. Javio sam se, ne da nije izašao iz mene, ne da mu se nije spustio, bio je još luđi. Jedva da sam mogao bilo šta da kažem. Sklopio sam neku rečenicu i osećao da se jebeno rotira u meni, tako da mu stopala dolaze kod moje glave i tako suprotno okrenut od mene ponovo ulazi. Ja sam to video u filmovima, jebalo me je tona tipova, jebača koji mogu ladno oskara da dobiju, ali nikad nisam doživeo ovo.

Kako je ulazio a ja završavao razgovor, tako sam počeo da svršavam po psteljini ispod, ja ne znam, prostata, zid bešike, ja ne znam šta je on tamo pomerio, kakav prekidač pritisnuo ali ja sam kao pod elektro šokovima bio u potpunom mraku skoro pola minuta, mislio sam da ću da riknem, posteljina je bila mokra kao da sam junački ispišao, kilo sperme, kilo! I naravno u svemu tome kontam da li je ovaj šta provalio preko fona, ali tako mi i treba kad sam jebeni nimfo.

Nisam se kajao, nisam žalio ni za jednim sekundom, i dalje sam se topio pod tom silinom, i dalje je taj latino kurac ubijao boga u meni. Izašao je ponovo, povukao me do ivice, tako naguženog uhvatio za kuk jednom a za kosu drugom rukom i zabijao se siledžijski. Sve je delovalo kao ubrzan snimak, vrtela mi se soba pred očima a onda je krenula rika, a onda sam opet ostao prazan, a onda je me okupala kiša duž ceih leđa i počela da se sliva preko mene, a onda se vratila kurčina, zabola još neki poen i pao je preko mene zadihan.

Gringo ovo je... ja ne znam šta se desilo. Jesi ok?

Nakezio sam se kao da sam dobio sedmicu na lotou, nisam imao snage da bilo šta kažem.

Kresnuli smo se još sedam puta u dva dana, nemoj da me pitaš gde i na koje sve načine da nas niko ne bi provalio. Sad se dopisujemo svaki dan, ovo je za njega sve novo, ja se ne zanosim ali ne da zadrhtim na svaku poruku, ne da mi krv potrči u kitu, ne da ne mogu da se ohladim. Ajde to, ali što jebeno ne znam kako više dečka u oči da gledam a živimo zajeno, a dve godine gradimo nešto savršeno, koji sam ja debil to svet nije video.

Eto druže, to su neke moje sveže greške, to je moje - sam pao sam se ubio.

Hvala ti na strpljenju!

Ljubav! <3

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Jebeno

Korisnik

Hvala Crnogorcino! Tebi Boki Kiss

Korisnik

@darivir dosao si ovde da uzivas ili da trazis greske u tekstu?

Korisnik

"zazmurEo"

Korisnik

Hvala vam! :***

Korisnik

Odlično