Greška

Sve ti dajem neku antiku, valjda kad prođe dosta vremena jasnije vidim i manje sam emotivno vezan, ali hajde da probam nešto svežije. Hteo sam da ti pričam nešto o greškama, izabrao sam četiri događaja iz prethodne dve godine i mislio sve to da spojim jer se nekako sve nadovezuje prirodno, izrasta jedno iz drugog. Ali bi bilo predugo pa ti sada dajem zlatnu sredinu a sledeći put dve greške od pre i jednu posle ove najveće. O dečku sa kojim sam sada ću ti tek pričati neki drugi put.

Ovo je počelo prošle godine nakon par meseci zabavljanja. Imam nekog prijatelja Andriju, mnogo dobro parče, muškarčina, razvijen, crn, markantan, sve ga hoće, stalno neke ženske, danas je plavuša, sutra crnka, baš je onako jebozovan. Napalio me je nebrojano puta, da li nekim bezobraznim ponašanjem ili nečim što mi je pričao, stalno sam mu odmeravao kitu, činilo mi se da skriva zver u gaćama, pantalone su bile uvek napete a nemoguće da je 24 časa napaljen. Leti je stalno zadihan, oznojen, vene mu pumpaju krv, svaka žila je iskočila, sav je brz, ima običaj da iz čista mira skine majicu jer mu je prevruće, da otkrije savršeni torzo, maljav a nabildovan. Ja ga znam 1000 godina ali smo postali prijatelji tek pre 2 godine, možda malo više. Nikada nije imao distancu oko mene, tražio bi da mu sednem u krilo, ljubio bi me ispod majice, po vratu, hvatao dupe, baš se seksualno odnosio prema meni, naravno znao je da sam gej a ja da je on strejt, bila je to neka naša igra, tako sam ja to razumeo, dok naša zajednička prijateljica od početka misli da se Andrija na mene loži.

Nisam slušao, naročito nakon što je Andrija emigrirao za Nemačku, kontam ako se ovde plašio tamo bi sigurno živeo svoj autentični život punim plućima. Jedna stvar me ipak navela da počnem da mislim drugačije.

Kad smo se baš zbližili krenuo je svašta da mi priča, pa sam između ostalog tako saznao da umire kad mu neka liže stopala, može da svrši istog sekunda od tog prizora i osećaja, što je važno za nastavak priče. U tom nekom periodu je krenuo već tako da me dodiruje i ljubi, da se ponaša zavodnički, da mi preko mreža šalje vrlo dvosmislene poruke i slike. Prava prekretnica je bio njegov odlazak u Podgoricu gde je ne znam kako uspeo da pije kafu sa jednim mojim bivšim. On mi do danas nije rekao ništa više osim što mi je preneo pozdrav, ali i način na koji mi je to rekao, govorio mi je da je se nečega naslušao o meni od bivšeg, nečega što ga je promenilo, posle čega je odlučio da me izludi.

Nije mu to išlo lako, mislim jesam ja redovno zamišljao kako me cepa, čak i dok spavam sa dečkom nekad zažmurim i iza mene se pojavi Andrija, zadihan i znojav, sastavlja me sa zemljom. Ali sam isto tako kulirao, nisam se zanosio, nisam mu uzvraćao pažnju, pravio sam se naivan, jer meni je naše prijateljstvo bilo savršeno a znao sam da ako do nečega dođe sve ćemo sjebati, i onda sam se maksimalno kontrolisao. Bar do izleta od prošle godine.

Već mi je dečko postao ljubomoran, ja bih se samo smejao, nije mu bilo svejedno, naročito kad je video kako izgleda, a pola toga nije znao, da je ikada video kako se Andrija ponaša kada smo sami, šta mi radi, to bi tek bio pakao.

Andrija je smislio da jedan dan odemo na izlet kolima dok je u Srbiji, samo ponesemo neke klope, raspalimo vatricu, pivce i uživancija. Otkrio je to malo čisto ostrvce na reci, daleko u pm, ali osamljeno, ma idealno, imaju i kukuruzi pa možemo da ih pečemo. Skupili smo sve što nam treba i krenuli u avanturu.

Odmah kada smo se raspremili odlučili smo da se kupamo. Andrija se skinuo kao da je to nešto najnormalnije, potpuno nag je stajao ispred mene okupan suncem, meni se vrtelo u glavi, nisam mogao da ne spustim pogled i odmerim spuštenu debelu zverinu od kite.

Nemoj nešto da propustiš. Imam i mladež ovde. Podigao je kitu i pokazao mladež ispod.

Kretenu! Smejao sam se, dobro mi nije bilo.

Solidarisao sam se i skinuo i ja skroz. Ušli smo u vodu i samo sam se trudio da mislim o desetim stvarima, ne znam šta bih uradio da mi se digne. A on se trudio baš suprotno, da me na svaki način isprovocira, izazove, čak mi je jednom momentu uhvatio ramena i gurnuo me ispod vode, tačno da mi njegova alatka bude na usnama. Malo smo se zamorili i rešili da kuliramo na obali. Ležali smo tako, pričao mi je nešto o alpinizmu, otvorili smo pivo i cugali na laganom povetarcu, šuštanje vode, lišća na vrbama, sve kao u filmu.

A onda smo nekako došli do priča o seksu i kako odavno nije umočio, kako ga sve smaraju ali mu nisu zanimljive, da mu treba neka promena. Sve je ovo zvučalo vrlo dvosmisleno, i bio sam kao na iglama.

Počeo je da mi priča o nekoj ludoj ribi koju je rokao na Ibici, dok mi je opisivao primetio sam da mu se batina polako razbuđuje, pomerala se, poskakivala malo po malo i nenormalno rasla. Gledajući taj prizor nisam mogao da iskuliram, biologija je biologija. Ubrzo smo bili napaljeni do pucanja u toj nedođiji, na samo pola metra jedan od drugog.

Imao je opasnu kurčinu, tamnu, neobrezanu, debelu sa zašiljenom ružičastom glavom, kao neki najzajebaniji projektil.

Izvini al ja moram da ga bacim.

Ćutao sam i samo posmatrao snažnu šaku kako hvata zver za vrat i kreće da je davi, tako da svaka vena i žila nabreknu, da se rupica na glaviću otvori i zasuzi. Oblizivao sam usta i rešio da se pridružim, laganim tempom sam se prepuštao užitku.

Treba mi inspiracija.

Prasnuo je u smeh i privukao me sebi kao da će me poljubiti. Hteo sam da riknem, osećao sam vreli dah iz usta, miris kože oznojene od sunca, tresao se koliko ga je silno navlačio šakom. Skupio sam muda i pomerio se do stopala, uzeo jedno u ruke i krenuo da skidam pesak i blago ga masiram.

Tooooo!

Pomoć prijatelja.

Nekako sam prolomio kroz zube i nastavio. Nije žmureo, gledao me je pohotno, kao nekog roba, natezao je kurac sve sporije, videlo se da pritiska kočnice i uživa u svakom sekundu. Spustio sam stopalo na krila i dohvatio drugo, nisam se dugo igrao, podigao sam ih oba i prvo dobro omirisao, prelazeći usnama preko prstiju.

Nikad nisam maštao o stopalima, to nije moj fetiš, ali sam se predao i opasno naložio. Nije mogao da veruje očima kako se njegov prijatelj pretvara u najprljaviju kuju tu pred njim, kurac mu je ozbiljno penio a disanje bilo sve glasnije. Počeo sam jezikom da prelazim po tabanima, ivicama, po prstima pa polako da ubacujem prste u usta. Pušio bih najveći, kao da je najslasnija kita pa ih trpao što više mogu. Izluđivalo ga je to. Počeo je da gubi dah, da zabacuje glavu u nazad, ja sam bio sve brži, pratio tempo kojim drka i sperma je krenula da leti na sve strane, po njemu, po pesku... pustio sam stopla i ostao tako da sedim na svojim nogama, drkajući opet lagano, dok on polako dolazi do daha.

Znaš kako mi lupa srce, koji si kralj brate!

Šta radiš?

Stajao je ispred mene sa kitom iz koje je još neka kap onako visila, još u punoj snazi.

Pa treba i bratu inspiracije!

Nasmejao se tako jebozovno i pokazao mi pogledom da ga uzmem. Bojažljivo sam krenuo, potpuno nesigurno, gledajući ga odozdo, klimao je glavom, primio sam glavić onako umazan i posisao sve sa njega. Malo se stresao od dodira ali se videlo da mu prija. Počeo sam da ga uzimam još više, bio je ogroman, strašno mesnat i ukusan, pušio sam Andriji kao u snu, trudio se da ne svršim brzo, hteo sam da uživam maksimalno. Malo bih pustio svoj i bacio se žešće na njegovu zver, drkao ga i primao u usta, pljuvao po glaviću, čas sisao jako čas se jebao sa njim u opuštenim ustima, puštajući ga da prodire u grlo.

Ovo ga je strašno popalilo, zgrabio me je za kosu i krenuo strašno agresivno da se nabija u mene. To je bilo to, svršavao sam kao sumanut, nikad jače i nikad napetije u životu. Videvši kako umirem u najslađoj agoniji izvadio ga je iz usta i izdrkao mi po faci, nije bilo mnogo sperme, tek neki mlaz, vodenast, ali dovoljno da slika bude potpuna.

Do kraja dana nismo pominjali ovo. Kao da se ništa nije desilo, nastavili smo da se zajebavamo, zapalio je vatru, jeli smo, kupali se, popili još dva piva i polako sa zalazećim suncem krenuli kućama.

Dečku naravno ništa nisam rekao, ali videlo se, videlo mi se u očima, u nespavanju, u nemirnim stopalima, grozničavom govoru. Bio sam danima u groznici, iznenada bi mi se pojavio ispred očiju onako isklesan, kita bi mu u svakoj novoj fantaziji bila sve veća, pravio sam od jednog pušenja, od jednog događaja hiljade novih u glavi, jebao me je u svim pozama na svim mogućim i nemogućim mestima, jebao me je pred dečkom, ubijao od kurca i terao da kažem ko je moj jebač, čija sam kuja, vrištao sam u sebi ANDRIJA! Ali zvanično pravili smo se da se ništa nije dogodilo, strašno me je mučilo šta on o svemu misli, kuda ćemo otići dalje. No, sve se nekako prirodno vratilo na svoje mesto, samo ako mi je bilo teško pre ovoga da pored njega ostanem ravnodušan, sada je to bilo nemoguće. Jedino olakšanje mi je bilo njegovo sve ređe dolaženje u Srbiju.

I tako je sve to išlo nekako po starom, zajebancija, malo pipanja, malo provokacija ali prijateljski do prošlog meseca.

Podrazumevalo se da o našem brljanju nikome ništa ne govorim, i stvarno nikada ne bih.

Ali. Uvek neko jebeno ali.

Naša zajednička prijateljica Ivana me zna skoro ceo život, zna kako dišem i nikada ništa nisam uspeo da sakrijem od nje. Ne znam ni sam kako, alkohol, malo po malo i rekao sam, ne sve, ne detalje, ali dovoljno da skonta da smo nešto radili. Onda je došla neka žurka gde smo trebali sve troje da budemo, ali sam ja imao mnogo posla i iskulirao kod kuće. Razmišljao sam da spavam kod dečka i trebao sam sebe da poslušam, ali.

Na žurci se desilo sledeće, Ivana i on su se obeznanili od alkohola, on je bacio oko na neku ribu i pitao Ivanu da li da krene u napad, jer se one znaju. Ivana mu je rekla da je mislila da smo se on i ja smuvali. Prvo je slušao sa nevericom, onda krenuo da je ispituje. Ona mu je rekla da ne zna ništa ali da ja pre izleta i posle nisam isti, da se sto posto nešto tamo desilo ali da ja neću da joj kažem. Rekla mu je da je pizda i da me povređuje, ma svašta mu sasula u facu, valjda sve ono što sam ja trebao odavno ali nikada nisam imao petlje. Andrija je popizdeo. Njegova reakcija na sve je bila da se krlja sa tom ribom tu pred svima, da joj gura ruku u gaće, da se trljaju, verovatno kresnu brzinski u toaletu jer mi kaže Ivana da ih nije bilo nekih desetak minuta. Kad se vratio, seo je opet sa njom sa novim pićem a ona nije prestala da ga podjebava, pitala ga je da li je povratio muškost, opet mu rekla da je obična pizda, da treba da živi svoj život, nema potrebe da se dokazuje bilo kome.

Ja spavam, ja sam na drugoj planeti, nemam pojma ništa, Ivana mi je pisala ali telefon je na vibraciji, ja spokojan u neznanju sa one strane jastuka haha.

Negde u pola noći me budi strašna buka, dolazim polako sebi i kontam da mi neko lupa na vrata, onako bunovan i uspavan uključujem svetlo koje mi siluje oči, gegam se kao da imam jednu kraću nogu, otvaram vrata i kao uragan me neka sila gura tako da padam bar četiri metra od vrata na drugi kraj hodnika, mislim da sam udario glavu ali nisam siguran. Andrija je besan toliko da mu je cela faca crvena, neki pogled kao da će mi svakog sekunda polomiti vrat, urla toliko glasno da ne čujem ništa, ništa ne razumem. Samo sam zatvorio oči i čekao da prođe, da se probudim, da se smiri, da se jebeno sve utiša.

Zašto?

Šta je tebi?

Zašto pitam te?

Šta zašto?

Nemoj da se praviš lud, odrobijaću te, majke mi!

Andrija, pojma nemam šta se dešava, znači ili uđi unutra i ponašaj se normalno ili pali kući, ne znam koji ti je kurac, šta mi tu izvodiš, misliš da si neki frajer tu me guraš, pretiš... nekako sam skupio snage i podigao se sa poda, dok sam ja ustajao on je otkopčavao pantalone, zatvarajući leđima vrata i naslanjajući se na njih.

Hoćeš da te jebem, to hoćeš?

O čemu pričaš ti?

Znam da to hoćeš, praviš se tu kao da si pao sa marsa, okolo mi ideš i prosipaš priče kao ti i ja zajedno.

Kome ja to pričam, da li si normalan ti?

Ivani, jebenoj Ivani, celu noć mi pije krv, tu me buši, tovari da sam peder.

Što tebe to pogađa, ako nisi boli te dupe šta Ivana priča.

Vidi ti sad njega, neki Frojd neke pičke materine, ti misliš ako te jebalo pola države da si mnogo pametan?

Opa, baš pola države haha, koji si ti bednik, idi kući molim te! Skinuo je gaće i počeo da steže onako spuštenu kitu, da je nadražuje.

Smešno ti nešto? Pa ja znam bar deset njih, svi pričaju da ne mogu sa kurca da te skinu, prvo pušiš kurac pa se upoznaješ, da ne pričam čega sam se tek u Podgorici naslušao.

Zabole me!

Krenuo sam prema sobi ali me je najsnažnije zgrabio za ruku i privukao sebi, naslonio se i prošaptao – ali da pušiš bolje od bilo koje ribe, to potpisujem.

Lagano me je gurao, ne puštajući me, u dnevnoj je seo na fotelju i povukao me na sebe, krenuli smo najstrašnije da se žvalimo, kao da se ništa pre toga nije dogodilo, gutali smo se, sve se topilo, šaka je pucala po dupetu pa bi me krvnički stegla. Odvojio bi mi lice rukom me hvatajući za vilicu, gledao me malo pa zabio jezik ponovo. Svakim novim mršenjem jezika osećao sam ispod sebe da mu kita postaje kamen, bio sam samo u gaćama jer tako spavam, počeo je da ih vuče jednom šakom ali me drugom držao za kosu ne prekidajući poljubac, kada sam se opet popeo na njega, namestio je kitu iza, ritmično sam se guzovima trljao o nju, gore dole, hteo sam da izgorim koliko sam je želeo u sebi, rupica je pulsirala, kita mi je penila po njegovom stomaku.

Spustio me je na pod i podigao stopalo u visinu usana. Mirisao sam ga onako preko čarape, balavio, dok sam mu skidao čarapu svoje stopalo sam podigao i krenuo da mu pritiskam kitu, dodirujem naizmenično nežno i sa punim pritiskom. Sisao sam mu prste i drkao stopalom, nije mogao tako više, podigao se i stopalom mi glavu pribio na pod, stajao tako iznad mene ogroman i moćan i drkao punom brzinom, ruka mu je izgledala trostruko veća pod naponom mišića, počeo je da urla u agoniji i prska me spermom pa se nadvio iznad mene i počeo da me jebe u usta, bio je nežan.

Osećao sam slankastu spermu, miris znoja i urina, miris muškarčine koja mi razvaljuje usta. Kleknuo je naopako, 69 i uspeo da ga nabije celog u grlo, ovo ga je iznenadilo i tako naložilo, ako sam nekada bio blizu da se udavim bilo je to tih par minuta, jebao me je kao sumanut, jedva ostavljajući sekund da udahnem mrvu vazduha.

Podigao me je i savio tu preko fotelje, odlomio par šamarčina po guzovima, pljunuo nekoliko puta i krenuo da navaljuje kurčinom na rupu.

Nije išlo, malo ga je sve to frustriralo, povukao sam ga preko sebe da se ljubimo i polako milimetar po milimetar ga primao u sebe. Nije imao strpljenja, čim je ušao glavić svom silinom se nabio do korena i samo počeo da me otkiva. Ne da je bolelo, jebao mi je mater, cepao me iznutra, pao sam onako preko fotelje kao mrtav i kukako od bola.

To si hteo? Aaa? To? Da te tvoj Andrija pojebe?

Uhvatio me je šakama za vrat i gušio ne prestajući nenormalnom brzinom da se nabija u mene, počeo sam polako da se palim, da gorim, od butina do grla, strujala mi je krv telom, sav sam se tresao od siline udaraca tela o telo, od bola koji postaje užitak. Na sekunde sam bio blizu da izgubim svest pa bih se počeo gotovo tući sa njim, udarajući ga nazad rukama.

Nije mu se to svidelo pa je pustio grlo i zgrabio mi ruke, stavio ih iza leđa i nastavio da me razvaljuje. Tako obuzdan, potpuno nemoćan, suočen sa nadljudskom snagom, dok me životinjski jebe najjebozovniji frajer kojeg sam upoznao, ta slika me je naterala da bez pipanja okupam fotelju semenom, zabolela su me muda koliko sperme je poteklo.

To ga je malo usporilo, moji krici zadovoljstva. Izašao je iz mene nežno i povukao me na kauč, legao preko mene i ljubio me tako znojav i zadihan, kao posle istrčanog maratona. Na momente bi se propeo sa kitom do lica i šamarao me po njemu, po jeziku, ulazio samo glavićem u usta, bio je preukusan. Legao je pored na stranu i namestio me podižući nogu u vazduh. Opet je jedva uronio u mene, ali je ovaj put išao polako, ljubeći mi vrat, tempo je bio usporen, jebao me je sa merakom, bez žurbe, tačno tako da svakim parkiranjem osetim svaku žilu, svaku venu, svaki milimetar te mega kurčine.

Pronašli smo neki savršen ritam, stenjao sam kao najgora drolja, gubio se minutima. Okrenuo me je kao roštilj tako na kiti, i pumpao odozgo u misionarskoj, podigao stopala i krenuo da ih obrađuje ubrzavajući tempo jebanja. Lice je počelo da mu izgleda isto kao kada je ušao u stan, kao pobesneli bik ispred crvene marame, znoj je kapljao svuda po meni, kita mi se nije ni za milimetar spustila, bila je tvrđa od kamena. Podigao me je skroz u vazduh opalio par puta tako u letu i seo nazad puštajući me da mešam, da se sam nabijam, da ga jebem guzovima, i jesam, ludački sam se nabijao na zver, kao da kurca nikad nisam video ili kao da mi je to poslednji u životu, dušu sam mu vadio, izdigao bi me malo rukama i pumpao ludački odozdo, čisto da mi pokaže da on može brže. Jebali smo se takmičarski, kao da imamo žiri koji nas ocenjuje, bio sam raširen toliko da bi mi mogla ladno uleteti i dva jednako monstruozna kurca, ruka do lakta, ma šta hoćeš. Uhvatio sam ga za koren i počeo da vadim skroz pa sjurim ceo do šake, posle par puta jedva da je dodirivao zidove, seo sam i strašno mešao, izvijao se.

Imao je još malo vremena do pucanja pa je najslađe ostavio za kraj. Namestio me je da ležim na leđima tako da mi glava pada nazad preko ivice kauča. Grlo. Verovatno mu ni jedna nikada nije primila zverinu do kraja, strašno je uzdisao, gubio kontrolu, nabijao se žestoko ne mareći za mene, bio sam idealna sex mašina. Jebao me je kako se jebu najbolji prijatelji, bez granice, bez ustručavanja, bez stida, tako ugušen dohvatio sam nateklu kitu i krenuo da je drkam. Ubrzo je dohvatio svoju zver šakom prislonio glavić na isplažen jezik i pumpao do usijanja, kako sam osetio nalete sperme kako mi klize preko jezika u grlo počeo sam da svršavam kao konj, obrađivao sam mu još malo glavić, isisavao preostalu sprermu, razvlačio je jezikom, skoro ispljunuo pa muljao u ustima sa kitom. Poljubio sam ga u mladež i rekao – sad sam ga lepo video!

Legli smo tako ljubeći se zagrljeni, ništa nismo govorili, kite su ostale tvrde i dok smo tonuli u san. Tako izlomljeni i uspavani smo se i dalje trljali, čak sam ga dva puta ponovo uvukao u sebe i malo se nabijao, prosto nisam mogao da prestanem, ni sa stenjanjem ni sa jebanjem, nekad pred zoru smo zaspali, možda je još uvek bio u meni, nemam pojma, bio sam u potpunom transu.

Sutradan je hteo da se pojede, bio je pijan, ne zna šta da kaže, neka strašna proseravanja. Ja sam jedva stajao na nogama, morao sam to veče da prespavam kod dečka jer više nisam imao opravdanja, istrošio sam kredit. Od seksa nije bilo ništa, ni to veče ni sutradan ujutru, kao i uvek kada nisam dobro podmazan, treba mi nekoliko dana da se vratim na fabrička podešavanja.

Andrija je otišao u Nemačku, i kako je stigao tamo ponovo je sve bilo po starom, nije se više kajao, pričao mi je da sam ga uništio, da ga kita još uvek boli, treći dan, da nisam normalan.

Šta sve ovo znači ja ne znam da ti kažem, mogu li da ti obećam da se više nećemo jebati – verovatno hoćemo, poslednjih nedelja baš navaljuje da dođem kod njega. Sad se verovatno pitaš zašto bi sve ovo bila greška. Sa sledećom pričom će biti još jasnije, ali u suštini moram da prestanem da se penjem na svaki kurac koji vidim, ali više od svega 'strejt' kurac, ali još više ako imam savršenu vezu, nekoga ko me voli i trpi bezgranično, nekoga ko me jebe bolje od svih njih zajedno i koga ja jebeno volim. Zato druže moj lepi, hvala ti na slušanju pa se družimo uskoro!

:*

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik
Med

Pridruzujem se cestitkama
Odlicno, pravo osvezenje! Nastavi u istom tonu

Korisnik

Hvala! Kiss