Otključano

Taksista ne zaklapa usta, do stana će neko stradati, ili ću otvoriti vrata i baciti se negde, ili ću ga zadaviti golim rukama i pustiti nas da se slupamo o prvu banderu. Aleksa nas je zatekao. Jebeni Aleksa koji se najavio ali je Vedad na to zaboravio (ako mu je verovati). Jebeni Aleksa naravno još uvek ima ključ i još uvek ulazi slobodno kao u svoju kuću. Ne znam šta mu je bilo u glavi, verovatno da će ući u sobu nežno i posmatrati neko vreme Vedada dok spokojno spava, pa ga onda probuditi, a onda... ne znam šta mu je bilo u glavi ali ja u tom krevetu siguno nisam po scenariju. Krevet se još od njega praktično nije ni ohladio, zajedničke slike na hodniku nisu bile tek neke uspomene, to je bio njihov život, bez obzira što su raskinuli, ja sam toga bio svestan ali sam ipak u sve to uplovio.

Ležao sam potpuno go dok su se prepirali u dnevnom, vrata nisu čak bila ni zatvorena do kraja. To me je probudilo. Prvo ti bude strašno neprijatno. Onda želiš ipak da se praviš lud, bar još neki tren i čuješ o čemu je reč. Drama je drama, oni, on i on, i ja naravno, bilo je tu svakakvih reči i da mogu, neću da se prisećam i delim sa vama. Recimo da mi se želudac prevrnuo u jednom trenutku i da stvarno više nisam mogao da slušam ta sranja, uzeo sam odelo, navukao na sebe i izašao.

Vedad je sedeo, on me nije ni pogledao, nije govorio ništa, nije znao šta bi mogao da mi kaže. Aleksa je sa druge strane izgledao kao inkvizitor, u očima sam mu se jasno video kako klečim i kako mi odrubljuju glavu, ma cela scena. Tišina, toksična tišina. Obuo sam patike i izašao, trudio sam se maksimalno da ostanem leden, da zadržim ponos dok se vrata iza mene ne zatvore. Nisam čekao lift, od adrenalina sam preskakao i po četiri stepenika. Osećaj je bio čudan, kao da sam upravo izbegao minsko polje ali da nisam bio srećan jer je rat još uvek trajao.

Vedad je pička, ili nije, ne znam šta bih ja radio da sam na njegovom mestu.

Kako telefon nisam naravno napunio jer sam imao preča posla haha, morao sam da tražim taksi i imao sreću da ne idem baš daleko i samo sam želeo da dođem u stan i da sve ovo prestane.

Viktor.

Preživeo sam Aleksu, preživeo sam taksistu (za to mi treba podići spomenik), ali ispred vrata me čekala nova drama, Viktor kako sedi na otiraču, ovo je već previše.

Prvo je skočio prema meni i počeo da me grli, da me zagleda da li sam dobro, video je kako mi je pukla donja usna, verovatno pomislio svašta dok nije skontao da sam obučen isto onako kao pre dve večeri kada smo raskidali.

Hej.

Ćutao je na to, otključao sam stan i pustio ga unutra.

Jesi svestan ti koliko sam se zabrinuo? Znaš koliko puta sam te zvao?

Baterija mi je prazna.

Baterija ti je... čekaj tebi je sasvim normalno ovo?

Šta Viktore?

Da nestaneš tako? Nemaš ništa da kažeš?

Šta da ti kažem?

Gde si bio na primer? Jesi li dobro?

Možemo li nešto da se dogovorimo?

Reci.

Ja ću sad da odem da se istuširam, da se presvučem, samo da malo dođem sebi a ti mi skuvaj kafu, pa ću ti sve reći.

Juče sam bio ovde tri puta, znaš, sedeo tu, lupao, pokušavao da te dobijem, pričao sa vratima i sad još kafu da ti skuvam? Si normalan dečko. Wow!

U neverici me je posmarao dok uzimam čist veš i krećem ka kupatilu. Nije me prekidao, voda mi je skidala malo tereta sa ramena ali to nije ništa menjalo, osećao sam da će me sve smrviti. Nisam znao šta da kažem Viktoru, možda je najbolje da mu kažem sve, možda je ćutanje najbolji odgovor. Obrisao sam se i obukao gaće. Kafa me je ipak čekala na stolu.

Hvala ti!

Jebi se!

Ja sam tebe razumeo da ne želiš više nikada da me vidiš?

Gde si bio?

Kako beše – voleo bih da te nikada nisam upoznao?

Gde si bio?

Nemoj da mi se javljaš?

Ok, dobro reagovao sam malo burnije...

Idi nek te izjebe čitav klub? Ja sam alkoholičar?

Pa jebote usro sam se, šta hoćeš koji kurac?

Videlo se da je iz nekog razloga sav preplašen, tresle su mu se ruke dok je stajao ispred mene i počeo da se svlači. Ništa mi nije bilo jasno, gledao sam prelepog muškarca potpuno nagog ispred sebe, ali i pored tolikog seksipila, prirodnog šarma, više nego pristojnog alata bez obzira što nije probuđen, izgledao je kao neka srna pred čoporom vukova.

Sedimo jedan naspram drugog, odlučujem da skinem svoje gaće i solidarišem se, možda mu bude manje neprijatno.

E sad možemo da pričamo.

Ok.

Izvini.

Nema potrebe da se izvinjavaš.

Ne, ne, ima. Problem je u tome što pre tebe...

Slobodno bre, opusti se neću te pojesti!

Haha. Pa nisam nikada.

Šta?

Znaš šta hoću da kažem, nemoj da me mučiš.

Čekaj ništa? Baš ništa?

Pa jesam se tu i tamo ljubio sa tipovima, jednom mi je izdrkao neki momak ali to je praktično to.

Ni sa devojkama nisi?

Odmahnuo je glavom. Kao da sam pronašao neku retku vrstu, ili dokaz da je neka legenda istinita, bio sam iskreno zatečen. Nije velika stvar, nevin pa šta, ali sa njegovim izgledom, sa tolikom inteligencijom, gde je zakočilo?

Šta je, haha? Pa pričao sam ti o mojima, jebiga živiš u varošici, svi sve znaju, a onda ovde kad sam došao nisam se baš snašao i...

Pa želiš li?

Sad?

Ma mislim generalno šta te kočilo i do sad, mogao si pre tri nedelje, svaki put kad smo se našli.

Svaki put je bilo sve gore i gore, zadnji put kad si bio kod mene čim si izašao izdrko sam ga na vratima, pa posle 15 minuta ponovo u sobi, još tri puta dok nisam zaspao.

Ne moraš da ga kriješ rukama.

Haha jebiga reaguje kad si tako blizu, još skroz go.

Hoćeš da priđem bliže?

Ustao sam, seo pored njega i odmah smo počeli da se ljubimo. Nije se plašio da me dodirne, ali samo po obrazima, kosi i vratu, ispod vrata kao da nije postojalo ništa. Uzeo sam mu ruku i polako je povlačio preko grudi i sve rizičnije privlačio već dignutoj kiti, kad je dohvatio odmah je počeo da je drka.

Polako.

Uh izvini.

Nasmejao sam se i vratio mu ruku na moju a svojom prihvatio njegovu i lagano počeo da je drkam a on da prati tempo.

Smem?

Nisam sačekao ni da odgovori spustio sam lice i počeo da je mirišem, ližem dok poskakuje na stomaku, divlja i snažna, uzdisao je glasno, ja sam crtao vrhom jezika po mudima, po njoj, stomaku, uhvatio sam je u šaku nadrkavao lagano sa namerom da okusim prelep ružičasti glavić a onda je iznenada počeo da puca u mene, bili su to litri sperme, ništa nisam mogao da vidim, lice je bilo okupano.

Izvini.

Ok je sve, opusti se.

Govorim dok brišem oči sa nečim što mi je dodao.

Odlučio je da žrtvuje svoju majicu, sedeo sav postiđen, bilo mi ga je iskreno žao, čeka na ovo godinama, leže i budi se sa tim mislima, a onda mu se desi ovo, za njega je to verovatno bio smak sveta, za mene potpuno normalno.

Opusti se.

Sad ja.

Ako hoćeš, ne mora...aaa

Ja stvarno volim kurac ali sa tolikom željom i radošću nikada nisam stajao ispred nekoga. Klečao je i gledao me kao neko kuče, nespretno se gušio jedva primajući do polovine, balio je svuda po sebi i podu. Toplota njegovih usta me je lomila, taj zvuk razbijanja pljuvačke, taj osećaj vlažnosti i lakoće. Imao sam žestoku želju da ga izjebem u usta, da ga dohvatim za teme i nabijem mu duboko, skroz, da mu poteku suze, ali sam se suzdržavao maksimalno.

Videlo se koliko je dugo sanjao o ovome. Zavalio sam se ponovo u dvosed i pustio ga da uživa.

Kol’ko je dobar!

Sviđa ti se?

Mumlao je nešto gutajući mi glavić, vibracije su me strašno naložile.

Hoću da me jebeš!

Ja tebe?

Želim ga u sebi, savršen je.

Ti reče da si top.

Pa šta, mogu da probam?

Ok haha.

Ljubili smo se neko vreme i predložio sam mu da pređemo u sobu. Bio je strašno nestrpljiv, bacio me na krevet, popeo se na mene i odmah pokušavao da ga primi, što nije išlo.

Povukao sam ga prema sebi prošaptao mu da se opusti i poljubio. Kita mu je bila ponovo živa, poljubio sam je dok sam se spuštao, podigao mu noge u vazduh i lagano ga obrađivao.

Vrlo retko sam aktivan, ponosni sam primač i nemam komplekse da sam manje muško zbog toga, pre bih rekao da je obrnuto jer dok se oni plaše prsta ja sam savladao gomilu gladijatora sa opasnim kopljima i uvek su oni padali iscrpljeni a ja lepršao poput leptira sa cveta na cvet. Ovaj top nije bio top, nije bio ni uni, jer i uni koji mi vidi opremu pita da bude top haha, hiljadu puta se desilo. Viktor je bio ili lud ili ludo hrabar dečko, ali definitivno naložen do koske, bunca, moli, vuče me na sebe.

Osećao rupicu pod jezikom kako se polako opušta, kako pulsira ljubičasta i sladunjava od kupke. Navlažio sam dva prsta, podigao se i počeo da ga ljubim gurajući ih unutra. Grozničavo je stenjao ispod mene, strašno sam se naložio. Uzeo sam lubrikant i dobro podmazao alat njega oko rupe, prodirući prstima i unutra. Posle nekog vremena naslonio sam glavić i počeo da ulazim.

Lubrikant je pomagao ali njegov strah nije, pa nisam žurio iako mi je kurac komandovao drugačije, ljubio sam ga nežno, mazio, šaputao da se opusti i da mi veruje i sve vreme se pomerao za zrno u njemu. Kad je ušao malo više od polovine pustio sam ga da se navikne, da popusti pritisak i tek onda nastavio dalje, uvijao je se, po faci se videlo da ga strašno boli ali nije odustajao, nije ispuštao ni najmanji krik.

Diši. Samo diši.

Krenuo sam polako da se meškoljim, da ga izvlačim malo pa vraćam do kraja ne prestajući da ga gledam u uči. Počele su da se menjaju, bio je spreman da pređemo ovaj nivo.

Prodirao sam sve hrabrije posvećujući rukom pažnju njegovoj kiti koja je krenula da se spušta od straha i treme, hteo sam da maksimalno uživa.

Jesi ok?

Daaaa.

Uživao je u postepenom ubrzavanju ritma, ali čim bih osetio da se gubi i ostaje bez daha, usporavao bih, jebao sam ga neko vreme tako u naletima, i kad je počeo da mu izlazi precum, kad je stenjanje postalo ono pravo, ono koje sam toliko puta otpevao, pustio sam ga da se popenje na mene i preuzme kontrolu. Nabijao je se žestoko, nestvarno za prvi put, kiti je već bilo malo komotnije, već je bio dovoljno razrađen.

Okrenuo sam ga, legao preko njega i vratio se unutra. Nisam više imao milosti, počeo sa žestoko da ga rasturam, miris i toplota savršenog oznojenog mužjaka ispod mene me je izluđivala. Nisam se plašio da sam previše surov, to stenjanje je zvučalo kao sve samo ne kao bol.

Hoću da te gledam.

Opet sam ga okrenuo, podigao mu noge na ramena, uhvatio ga za kukove i navlačio. Gledao sam svoju zver kako je guta, kako nestaje duboko u njemu, oznojena i nateklih debelih vena. Gledao sam Viktora kako me moli za još, pogled koji je bio spreman na sve, potpunu prepuštenost. Gledao sam mu kitu kako peni u mojoj ruci, kako je crvena od drkanja i spremna da eksplodira.

Bukvalno je mogao komšija sa prvog da ga čuje dok je svršavao a mi smo na osmom, nisam usporio, tek kad je poslednja kap izašla izašao sam i ja iz njega i spremniji nego ikada nakon dva poteza prosuo sve što imam po njegovom stomaku i grudima. Izgledao je prelepo tako razjeban. Da li zbog toga što je u mene gledao kao u boga ili zašto što mu se ostvario san, oči su mu bile nasmejane a disao je punim plućima.

Eto momci moji lepi i Viktora. Super je Viktor haha, sada posle Vedada, što znači da će sledeća biti o Stevanu i konačno razrešiti celu dramu.

Divni ste! <3

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala ti!! Kiss

Korisnik

Ovde jebe lud zbunjenog. Grin