Zaključan

Probudio sam se u krevetu sam, sa prozora nije dopirala svetlost a u stanu je bilo jezivo tiho. Čokoladica na Vedadovom jastuku. Posežem rukom, uzimam telefon. Crkla baterija. Imam užasnu glavobolju. Ustajem ranjivo, pucaju mi kosti u stopalima dok se prilagođavaju brodskom podu i odlazim u dnevni. Vedada nema nigde, ulazna vrata su zaključana, wtf?

Poruka pored umivaonika, dolazi do 9 morao je da ode do kluba, piše mi da nađem nešto u frizu i zagrizem. Piše mi da me ljubi. Čini mi se da se umivam već pola sata, oči su mi popucale od vode, sav sam izgreban od juče, koliko li je sati...gladan sam. Lap top na stolu, pomeram skrinsejver da vidim vreme 7:15.

Napravio sam sebi neki sendvič, i onako u gaćama pored sudopere pojeo.

Mogao si da mi napišeš i da me voliš, ne znači mi to ništa kada me zaključaš, ko još to radi?! Čini mi se da sam video neke lekove u kupatilu. Našao sam kafetin, još kada bih našao punjač, ako se uskoro ne javim nekome da sam živ prijaviće nestanak, haha, možeš misliti, baš sam toliko ljudima važan. Možda bude zvao Stevan. A u jebote Stevan.

Šta ja da radim naredna dva sata?

Evo šta, prvih pola sata sam zujao okolo, brojao ćoškove, onda me je glavobolja popustila pa sam našao neku muziku i tako se glupirao, igrao sam sa sobom. A gde je igra tu je i piće, nasuo sam vino i nastavio. Posle jednog sata otvorio sam frižider i video šta ima i odlučio da nam napravim rižoto, sos se brzo ugreje i može da se jede, ali naći rižu bila je velika muka, fioka, fioka, fioka, polica, iza, ispred, ovde, onde, možda nema, evo je. Namestio sam tanjire na sto, pribor, propržio povrće, začinio, i stavio da se krčka preliv, riža se već napila, spremna za jelo. Sve je spremno!

Nervoza, šta ako se naljuti što sam mu brljao po kući, šta ako me ovako polovnog ne želi, ako je i on bio pijan juče pa me nije dobro video, šta ako ne voli rižoto, ma milion gluposti mi tutnja glavom a tek je prestala da boli. Čujem u hodniku lift, koraci, možda je on. Nije.

Prošao je neki minut, hrana je još bila topla, kada se začula buka u hodniku, ključ je bio u bravi, sada je stvarno on.

Zašto stojiš tu, ajde unutra.

Neću!

Što?

Oćuuuu da me ljubiš.

E neću haha.

Zašto?

Što si me ostavio zaključanog ovde?

Da ne pobegneš.

Haha.

Dođi da me ljubiš, neću se pomeriti odavde dok ne dođeš.

Spustio je neke kese i torbu pored vrata i stajao tako kao hipnotisan. Hodao sam najsporije, kao u usporenom filmu, kez je počeo da mu osvaja lice svakim novim korakom, kad me je konačno zgrabio, podigao me je na sebe, provukao šake ispod gaća da me uhvati za dupe i počeli smo strasno da se ljubimo, strašno sam se napalio.

Nikada nećeš izaći odavde! Jasno?

Naravno da hoću.

Sišao sam sa njega i krenuo ka kuhinji.

Ajde hladi se klopa.

Kakva klopa?

Krenuo sam da stavljam sve na sto, ništa mu nije bilo jasno.

Šta je to?

Rižoto.

Odakle ti?

Sedaj.

Čekaj je l me zajebavaš da si me sačekao sa večerom?

Ajde hladi se.

Ne, ne, definitivno ti odavde nikada izaći nećeš.

Ne znam šta ga je puklo toliko, da li sam mu se baš tako mnogo svideo, da li zbog večere, nije skidao pogled sa mene, sav onako pun nekih emocija, držao me je za ruku, gledao kao vanzemaljca haha, baš nerealno.

Sad kad si sve pojeo da znaš da ima sedativa i čim zaspiš ja bežim hahah.

Ja sam ključ sakrio.

Šta si uradio?

Šta ti misliš, da se ja zajebavam, ti ne ideš nigde!

Stvarno si sakrio ključ?

Stvarno ima sedativ?

Nema bre haha.

Ajde da dođi ovde da te ljubim!

Pomerio je se sa stolicom malo od stola prema meni i uzjahao sam ga ali mu nisam dao da me poljubi, provocirao sam maksimalno.

Sutra ideš sa mnom.

Gde?

Ujeo sam ga za uvo.

Alo! Mnogo se ti zajebavaš, znaš?

Lupio me je snažno šakom o guzove.

Možeš ti to i jače?!

Au kako ću te pocepati, znači...

Kako?

Opet je pokušao da me poljubi ali sam se izmakao.

Najebaćeš!

Povukao sam se malo i otkačio mu kaiš, izvukao ga skroz i ustao.

Šta ćeš sa tim kaišem?

Nisam govorio ništa, otišao sam iza njega.

Daj mi ruke.

Ti si lud skroz haha.

Zavezao sam mu ruke iza leđa zajedno sa jednom od prečki na stolici, nije bilo šanse da se pomeri.

Gde smo stali?

Kod poljupca haha.

Savio sam se i seo na pod, ruke su mi krenule preko pantalona, peo sam ih polako gledajući kako nakon osmehnutog lice dobija izraz žudnje.

Opasan si.

Podigao sam mu levu nogu i skinuo patiku, držao je neki sekund dok mu mirišem stopalo, pa onda skinuo i desnu. Podigao sam ih obe do nozdrva, bile su čiste i mirišljave ali se iz nekog razloga nikada nisam osećao prljavije.

Udaljio sam se malo unazad, jednu patiku sam počeo da posmatram, dodirujem jezikom, mirišem kao da je najpoželjniji seksualni objekat, drugu sam trljao o svoj već nabrekli kurac. Kleknuo sam i svukao gaće pa lagano počeo da guram kitu u patiku.

Joj šta mi radiš.

Sklonio sam ih u stranu, otkopčao mu pantalone i svukao ih ostavljajući ga još uvek u gaćama. Ljubio sam ga jedva dodirujući usnama od stopala, preko butina, preskačući napeti kurac u gaćama pa počeo da mu otkopčavam košulju. Sa svakim dugmetom oslobađale su se savršene maljave grudi, izdigao sam se i odmah je kao pas na lancu počeo da se cima prema meni i pokušava da me poljubi, vrhom jezika sam polako počeo da kružim od vrata na dole i opet sam bio na kolenima obrađujući mu bradavice. Počeo je da stenje, koža mu se sva naježila, zapinjao sam blago usnom, brzo dodirivao jezikom pa onda svom silinom stezao, popuštajući i usporavajući pa opet tako u krug, ludeo je.

Opet sam seo dole, podigao mu stopalo i skinuo čarapu, pa zatim i drugo pa skinuo i drugu, bacio ih u stranu i gledajući ga kao zadnja kurva bacio se na sisanje prstiju. Stvarno sam se predao, skroz, lizao sam svaki milimetar, stavljao svaki prst u usta, dudlao palčeve, uzdisao je na najtežim mukama. Odjednom je nakako uspeo naglo da me povuče nogom i pritisne drugom sve dok mi vrat nije došao između njegovih butina, imao sam osećaj da će mi slomiti lobanju.

Uh što su mi ruke vezane, sad bih ti tako izjebao ta tvoja lepa usta.

Pustio me je polako, gledao sam ga i dalje nadmoćniji, baš kako onaj ko ima kontrolu treba da izgleda. Mazio sam ga po butinama i usnama se spustio, stalno držeći najmanju distancu od kite, pomerao gaće i ljubio, lizao ga ispod muda.

Uzmi ga molim te! MOLIM TE!

Stao sam ispred i uzeo da drkam, režao je kao zver pokušavajući da se oslobodi, mazio sam se levom rukom preko grudi, usana, gurao u njih prste a onda se okrenuo i naguzio.

Joj kako ću te pocepati, znači svestan nisi šta ti sledi!!

Opusti se.

Kako da se opustim boli me dole, sav je otekao.

Samo se opusti haha.

Navlažio sam dva prsta i polako lupkao o rupu, pa ponovo, pljuvačka se cedila niz butine, a onda polako počeo da ih primam uvijajući se sa stenjanjem.

Jebi me Vedade, tako....mmm, tako.

Ubiću te.

Ustao sam, seo na njega i počeo da se trljam, ali onako baš grubo.

To... daj mi tu kurčinu...mm kako dobro jebeš...kako me rasturaš. To Vedade daj mi ga, skroz, tako do kraja.

Svršiću.

Napuni me Vedade.

Prekini svršiću.

Ujeo me je za rame i počeo da puni gaće vrelom spermom, urlao je u agoniji.

Podigao sam se i vratio se na svoju stolicu onako umazane bulje i seo. Zapalio sam cigaretu i uzeo da pijem vino.

Oćeš me odvezati?

Jesmo li završili?

Završiću ja tebe znaš, skupljaće te pogrebna noćas!

Uh uh uh, što sam besan, što sam jak.

Samo se ti zajebavaj.

Pa vidiš kako je biti zaključan.

Haha oćeš me konačno odvezati?

Zar nisi rekao da želiš da te ljubim, hoćeš da te ljubim ili odvežem, odluči se jednom?

Odveži me da se ljubimo, odmah!

Hoće biti odmazde?

Čega?

Osvete?

Neće!

Ništa ti ne verujem.

Želiš li?

Šta?

Osvetu?

Ne!

Ništa ja tebi ne verujem!

Šta ćemo sad?

Aj mi bar skini gaće sav sam se ulepio.

Izgasio sam cigaretu, spustio vino i bacio se opet ispred na kolena. Uhvatio sam rub gaća i svukao ga, kita je bila sva bela od sperme. Počeo sam da ga čistim jezikom, polako okolo pa onda i po kiti, već se dosta spustila, ali na prvi dodir jezika počela je divljački da raste, puna vena, modra i izmučena. Sve sam pokupio, progutao svaku kap a onda je tako vrelu uzeo u usta i počeo da dudlam. Tvrda je kao kamen, nekoliko kapi sperme još uvek se nalazilo unutra i naviralo mi na jezik, ugurao bih je skroz do kraja i držao tako koliko mogu bez vazduha.

Ustao sam i odvezao ga, masirao je otečene zglobove, privukao sam ih sebi i nežno ljubio, dlanove, šake. Uhvatio me je za obraze i samo gledao.

Ja sam se zaljubio.

Daj ne se... začepio mi je usta dlanom.

Kako si lep kad ćutiš haha.

Mogao si i drugačije da mi zapušiš usta.

Je li?

Uhvatio me je za kosu i ustao.

Ajmo lepo na kolena dole, ajde, ajde. Tako. Isplazi jezik.

Udarao me je glavićem pa onda šamarao celim kurcem po licu ne puštajući mi kosu.

Dole ruke! Je l ga želiš?

Že... nabio mi je kitu u grlo.

Nisam čuo šta si rekao?

Želim!

Šta?

Da ga...

Ajmo opet, je l ga želiš?

D...

Ništa ja tebe ne razumem.

Uhvatio me je snažno i počeo da jebe u usta, nisam mogao da dišem, kašljao sam, slinio, bale su mi se slivale niz vrat ali nije prestajao, ako bih krenuo rukom udario bi me po njoj iz sve snage. Pustio me je da udahnem vazduh pa navalio ponovo, nakon čega me pustio da ga sam pušim dok me on šamara po dupetu.

Lezi dole. Nisi završio posao.

Uzeo je svoje gaće natopljene spermom i nabijao mi ih na usta.

Voliš moju spermu?

Mhm.

Voliš, voliš...tako, liži to.

Podigao mi je trup u vazduh, stao iznad i puštao pljuvačku na svoj kurac tako da se sliva pravo preko rupe. Držao ga je rukom na dole i počeo lagano da prodire, bio sam toliko napaljen da je uleteo kao strela, vadio ga je pa opet lagano ubacivao.

Jebao me je tako iz visine, gledao kako mi se krv sliva u mozak, vene kucavice su davile vrat a lice verovatno bilo ljubičasto i umazano spermom. A onda se spustio na kolena i podigao me na sebe, oslanjao sam se rukama nazad dok me puni tako u vazduhu.

Prekinuo je da me jebe, uzeo za ruke onako slomljenog i počeo da vuče za sobom u kupatilo.

Ulazi unutra. Tu tako. Sedi dole! Hoću da svršiš sad!

Sedeo sam i gledao savršenog mužjaka ispred sebe kako nateže svoj moćni kurac i drkao gledajući ga ponizno.

Otvori usta.

Mlaz je počeo da bije po grudima, po licu, morao sam da zažmurim, osećaj tople mokraće kako me polako osvaja celog, miris mojeg muškarca, negova moć me je slamala. Pišaća mi je punila usta, do vrha pa bih je ispljunuo tako po sebi i primao ponovo.

Voliš kad si prljava kurva?

Daaa.

Voliš, voliš, tako kurvo!

Mlaz je počeo da slabi a on da ulazi u kabinu i nabija svoju zver u moja usta, jebao me je kitom u usta puna njegove pišaće, svakim novim naglim uvaljivanjem nasilno bi izletela pišaća i odbijala se o njega, zvuk je bio neizdrživ. I nakon što je izbacio sve iz sebe nastavio je da me jebe usta a ja krenuo obilno da svršavam po sebi, tresao sam se tako mokar i iskorišćen.

Savio je se pored mene i krenuo da skuplja spermu onako pomešanu sa njegovom mokraćom i da je grubo razmazuje po mojem licu. Prsti su mi grubo prodirali u usta, a onda me je blago ošamario.

Je l boli?

Mmm...ne.

Aha.

Zalepio mi je takvu šamarčinu da mi je usna prokrvarila a onda me je tako krvavog, upišanog i umazanog spermom zažvalio. Podigao je se iznad i ponovo sam mu pušio dok je on puštao vodu iz tuša. Prijala je hladna baš kako prija posle saune.

Podigao me je, mazio nežno i skidao prljavštinu sa mene.

Jesi ok?

Prstom mi je prolazio preko napukle usne pa me ljubio. Gledali smo se tako intezivno, dok je hladnoća iz vode počela da nas osvaja ispod kože i izaziva drhtanje tela.

Volim te.

Budalo haha.

Provukao sam se i izašao iz kabine, zadirkivali smo se i smejali, jurio me je onako mokrog, grlio da mi popucaju rebra, ljubio sve do kreveta a onda se popeo na mene zarobljavajući mi ruke iznad glave i stavio mi opet u usta svoj sada već mekani kurac.

Osećam kako polako raste, kako se budi u mojim ustima i popunjava svaki milimetar. Nije me puštao dok se propinjao na prste i već nabreklom kurčinom počeo da mi žestoko jebe grlo. Spustio se ponovo usnama, poljubio i nastavio da ljubi i mazi dok se spušta. Okrenuo me je na stomak i zabio se između guzova, lizao me je, potpaljivao oštrom bradom, razmicao guzove pa jezikom pokušavao da prodre, stenjao sam u slatkim mukama.

Želiš li me?

Mnogo.

Baš mnogo?

Baš.

Izdigao mi je guzu malo da izvuče kitu ispod i uzme je u usta, na smenu mi je pušio i lizao rupicu.

Daj mi... buncao sam u agoniji, molio da me jebe, da ga osetim u sebi, ali je trajalo, ostajao sam bez vazduha, gubio se. Legao je konačno preko mene ali još uvek nije ulazio samo se onako trljao odozgo, ljubio mi leđa, vrat, pa smo se dohvatili jezicima i upleli, nikada tako snažno nisam želeo nečiji kurac i njega je to strašno palilo.

Osećao sam kako mu pulsira kita tu na ulazu, vreli dah na vratu, snažne istetovirane ruke kako me stežu, bio sam potpuno nemoćan, savladan, posedovao je svaki moj deo. Konačno sam osetio glavić kako se probija u unutrašnjost tela i izbacio najglasniji uzdah, kao da je počela da pada kiša nakon stogodišnje kiše. Nije ulazio dalje, samo to, samo je držao tako glavić, pokušavao sam da se nabijem, cvileo ali nije bilo šanse, bio je tako težak i toliko jači od mene.

Krenuo sam da ga stežem guzovima i rupom i svaki put bi me više davio rukama kojima mi je zaključao vrat, disao je sve brže i brže a onda je krenuo dublje da prodire, cimnuo sam se nekoliko puta zajedno sa njegovim telom, svakim trzajem je režao glasnije, svršavao je u meni.

Kita je lagano nastavila do kraja, i nežno se počeo njihati, jedva da ga je i vadio, neki centimetar pa nazad, izlazio je i ulazio podmazan spermom ujednačenog ritma, ceo dušek se pomerao sa nama. A onda se izdigao i prstima mi obuhvatio vrat, bio sam tako izvijen i skoro onemogućen da dišem i primao ga već snažnijeg i grubljeg.

Cepao me je junački, krevet je pucao, dupe dok se nabija do kraja, povukao me na ivicu dušeka, jednom nogom stao na pod pored a drugu ostavio na krevetu i jebao sa zaletom. Kako mi je pustio vrat tako sam bez snage pao i uronio licem u posteljinu, tu sam mogao da vrištim prigušeno dok me rastavlja na dva dela.

Skupio sam malo snage i okrenuo lice prema njemu u nameri da ga gledam dok me jebe ali me je istog momenta dočekalo njegovo stopalo na obrazu i opet sam utonuo u mrak. Heftao me je neko vreme tako postepeno popuštajući pritisak stopalom i dajući mi ga da ližem. Strašno sam goreo.

Okreće me u misionarsku hvata za obraze gledajući me kao da mi krade dušu i ubacuje ga ponovo.

Kako si jebeno savršen.

Hvata me za butine i nabija na sebe kao sumanut, lak sam kao pero, trošim se kao da sam od peska i propadam kroz sebe, neobjašnjivo. Usijao sam se od prodiranja, noge su mi se tresle tako u vazduhu, buncao sam i bez pipanja počeo da svršavam po stomaku, što ga je još više ubrzalo, pa me je izdigao nabijen do kraja i odneo dublje u krevet, legao preko mene pa nastavio da me otkida sa manje žestine, podjednako strasno.

Pljuštali su poljupci, bio je crven u licu i zadihan kao kao na maratonu, svaka vena mu je bila pred pucanjem, meni se i dalje nije spuštao.

Mogu da ti svršim po faci?

Jedva je izgovorio šapatom, ja nisam mogao da izgovorim ništa, nisam imao snage samo sam se žedno osmehnuo i znao je sve.

Kleknuo je pored glave, gledao sam mu savršeno telo kao od mermernog boga iz doba antike dok je drkao svoju izdržljivu zver. Nije mu ostalo mnogo, glava je prokapljala i ovlažila predeo oko usana, uspeo sam nešto da dohvatim vrhom jezika i okusim.

Spustio se, sakupio ostatak u svoja usta i prosuo ga onako sa pljuvačkom da se izlije u moja, pa me zažvalio. Ljubili smo se bar još pola sata još uvek vreli, još uvek tvrdi ali u stravičnim bolovima i zaspali tako umotani jedan u drugog.

Eto momci moji lepi, mislio sam samo da pretrčim preko Vedada i stavim u ovu priču sve šta sledi. Dugo mi je sve ovo bilo bolna tema pa sam kontao da uopšte ne pišem, ali kada sam krenuo da se vraćam, moram priznati da sam po prvi put uživao u sećanju na svaki detalj.

Dobar je Vedad, to mi je zaključak dana.

I naravno potrudiću se da završim ovu dramu, da vidimo kuda plovi ovaj brod.

Hvala vam na divnim rečima i uživanju! :D

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Divni ste!! Heart

Korisnik

Ovo je savrsenooooo obavezno nastavak Kiss

Korisnik

Samo skrati malo ljubi te brat,oci mi ispale. Smile