Noć

Ima par godina od kada se sve ovo odigralo, misio sam da vam konačno pišem o skorijim dešavanjima, ali neka padne još malo prašine, lakše mi je kada sam emotivno distanciran od svega.

Aleksa.

Imao sam Aleksu već duže vremena na nišanu, to nije bila ona puška kojom lovim akciju, to je bila ona druga sa gumenim mecima kojom se lovi nešto što želiš da traje. Nećemo preteranu limunadu, ali recimo da sam bio zaljubljen u Aleksu. Prvi naš susret preko nekih zajedničkih prijatelja je bio impresivan, izgledao mi je kao neki princ, plave guste kose, za mrvu viši od mene, sjajne kožne cipele, fenomenalan sako, negovan, nemam pojma princ. Nismo puno reči razmenili, sa pogledima to je bila sasvim druga priča. Znate me, ja kada gledam ja gledam, i tu nema šta da se pitaš, prosto znaš da te želim, znaš da si dobio glavnu ulogu i da možeš sve što poželiš i da dobiješ. Morao sam zbog nekih obaveza da bežim ranije kući ali sam svu atmosferu poneo sa sobom. Već u prevozu sam uspeo da ga nađem na društvenim mrežama, ’stolkujem’ i ’skrolujem’, naravno prvo sam čekirao selfije, pa one malo provokativnije, a onda se vratio na početak i krenuo pažljivije da posmatram svoju žrtvu. I to je to. Aleksa ima dečka, Aleksa živi sa dečkom. To je sve javno i sve lepo i dečko mu je seksi, super model, nije stvarno super model, samo tako izgleda, i ima mišiće, i ima tetovaže, ima posao, sve ono što ja nemam, najvažnije od svega ima Aleksu. Ok, to je to.

Ujutru kad sam se probudio vidim da je počeo da me prati i opet mi svi oni razmenjeni pogledi dođu u glavu, jebeš dečka, ulazim opet i balim nad slikama. Zovem Sonju koja je sinoć došla sa njim da najdirektnije pitam imam li ikakve šanse haha. Naravno da je mislila da sam lud, oni su praktično u braku, imaju zajednički stan, to je to, nisu neki klinci, Aleksa ima 35 a Vedad 39, to je duga, duga veza. Ok, to je to po drugi put. E sad ja bih vam rekao da sam se u Aleksu tek tad zaljubio haha. Čovek je takav, proklet.

Patio sam tako neko vreme, povremeno sam se viđao sa nekim ljudima, ali ništa ozbiljno, malo se pohvatamo, vidim da su dosadni i odem.

Viktor.

Tako iz vedra neba, baš poput groma, neočekivano se pojavio najdivniji momak i mislio sam da je to prava stvar. Viktora nisam znao od ranije, nismo se kretali po istim mestima, imali zajedničke prijatelje što je čudno s obzirom na to da su nam ukusi bili slični. Bio je strašno pažljiv i strpljiv, izlazili smo u kafić, išli u restoran, dolazio sam kod njega u stan, ali sem maženja i poljubaca, čudno za mene, ništa se više nije odigralo. Bio sam ponosan na to, da konačno probam drugačije, da probam nešto da gradim, a ne samo da podmećem požare i bežim čim mi se približi plamen, ovoga puta sam bio spreman da izgorim. Aleksa mi je već izbledeo, viđao sam objave, čak smo se i sreli dva puta, ali sam bio totalno opušten, skoro ravnodušan. Viktor je bio potpuno kul, ne ovaj današnji hipsteraj, nego izgrađena ličnost, autentičan, Viktor je bio svoj, i sve, muzički ukus, stil oblačenja, izgled, ponašanje, sve je to bilo izuzetno ali ja nikako nisam mogao da se odlučim koliko je sve to sa moje strane iskreno. Počeo sam ozbiljno da se lomim, jer ako nastavim u ovom pravcu mogao bih samo da povredim nekoga ko to nikako nije zaslužio, što bi u nekom smislu povredilo i mene.

I baš te treće nedelje od kako se povremeno viđamo, kada je bio spreman da načini novi korak i da odemo na sledeći nivo odnosa Aleksa je raskinuo sa dečkom i vratio se u moju glavu. Nisam hteo Aleksu, hteo sam Viktora, ili nisam, ili jesam, verujte mi ništa mi više nije bilo jasno.

Stevan.

Ko je sad Stevan? Stevan je jedan klinac, maneken, sa kojim sam nekad ranije sarađivao na nekom projektu. Možda je deset do petnaest godina razlika između nas i zbog toga što ga znam godinama, Stevana sam uvek gledao kao da mi je dete, uvek pri ruci da mu dam neki savet, da budem rame za plakanje. Još kada smo radili zajedno, video sam ga golog, jebao mi je jednog druga neko vreme i znam svaki detalj, klinac je mrak ali to je moj Stevan pa mi nikada nije palo na pamet da kuvam nešto sa njim, a nije da nije bilo momenata.

Prvo kad sretnem Stevana, ljubi me rizično blizu usana, grli me potpuno pribijen uz telo i obavezno hvata za dupe, nisam retardiran ali za mene je to uvek bila neka fora, a ne znak za akciju. Drugo Stevan je već mojem drugu pominjao da sam mu mnogo seksi, pokušavajući da izvuče neki info da li smo se ranije nekad, znate već šta, ali nismo. I treće Stevan mi je jednom prilikom poslao ’kao slučajno’ sliku svoje rasne kurčine, ali sam i to popio kao naivna budala.

Viktor.

Došao je petak i Viktor me je pozvao da vidi da li sam raspoložen da idemo na neki parti. Gledajući ivent video sam da je Aleksa atendovao da će doći, i bez trunke pameti sam sebe bacio u vatru i pristao. Bila je neka popularna muzika, neka Rijana ili već, što nije nešto što Viktor i ja slušamo, ali je nov kafić, na krovu zgrade, pola je pod otvorenim nebom i dogovor je bio da ako se smorimo idemo negde dalje ili kod njega. Nije bilo smor, alkohol je krenuo da me radi, Viktor me nije mnogo pratio, da li se suzdržavao da bi očuvao dobru sliku o sebi, ili nije neki ljubitelj tog načina života, kako god bio mi je malo dosadan, nije opravdanje za sve ono što će se desiti, samo sam iskren. Alekse nije bilo nigde, i kad sam skontao da je to zapravo znak da treba da se udaljim od svega i posvetim Viktoru, pao mi je neki teret sa ramena. Ludovao sam, igrao sam nepoznatim ljudima, Viktor je bio opušten, nije mu smetalo, nije hteo da idemo, ali je većinu vremena presedeo. Izašli smo na terasu, bilo je jedno prazno mesto uz ogradu, naslonili se i zapalili cigaretu. Čitav grad je pucao pred pogledom, bio je nestvaran prizor, šibao me je vetar onako oznojenog, grebalo grlo, počeo sam malo da se tresem ali me je Viktor ogrnuo njegovom košuljom i nežnim zagrljajem, stvarno sam se osećao potpuno.

Stevan.

Ostao sam na terasi, Viktor je otišao u toalet, divio sam se pogledu i telefonom pokušao da slikam. Falila je sekunda da mi sa krova zgrade ispadne na ulicu, što bi mu bio kraj, jer znam da me Viktor nikada ne bi tako uhvatio za dupe, a nije mi palo na pamet ko bi drugi mogao da bude.

Bio sam malo u šoku a malo i besan što je neko sebi dao pravo da se tako ponaša ali čim se pribio uz mene i čim sam čuo Stevanov glas, sav sam se rastopio. Okrenuo sam se i krenuli smo da se grlimo. I to baš da se grlimo, jezik mu je zaplovio preko mojeg vrata.

Budalo vidiš da sam sav znojav.

Pojeo bih te.

Daj ne mlati.

Vidi.

Uzeo mi je šaku i povukao na svoj tvrdi kurac, to je sekund, samo sekund, pre nego što bih je povukao sebi, ali tako prebijene nas je zatekao Viktor. Znam kako je izgledalo i potpuno je očekivano da se okrene i ode odavde. Stevanu sam rekao da odmah dolazim i odjurio sam da stignem Viktora.

Već je bio u liftu pa sam čekao drugi a ispred zgrade kada sam ga konačno stigao bilo je svega. Od onog holivudskog nije onako kako ti se čini, do mnogo ružnih reči kojima stvarno nije bilo mesta. Tako povređen i u afektu Viktor je pokazao novo lice, neko koje nisam ni sanjao da ima, užasno, užasno lice. Video sam da nema načina da ovo ispravim i prosto nemam više strpljenja, rekao sam mu da odjebe, vratio košulju i vratio se u zgradu. U liftu sam se tresao od besa, pukao me je nenormalan adrenalin, hteo sam da vrištim, da se sklupčam u ćošku i samo plačem, ali ne, odlučio sam da se odvalim, da mi ništa ne pokvari veče, boli me dupe.

Naravno da to nije tako lako, sve sam Stevanu objasnio, skenjao je se zbog mene, stvarno nije uživao u celoj situaciji bilo mu je iskreno žao zbog svega. Ali sam nekako uspeo sve to da stavim iza sebe, da ignorišem, da se utopim u novoj čaši a ovoga puta sam imao idealnog partnera u zločinu. Noć se trošila brzo i ludo, Stevan je sve više provocirao kako je vreme prolazilo, onako kako je naučio, kao iz šale, hvatao bi me, uvijao se oko mene, udarao po guzi, ljubio po vratu.

Moram da pišam.

Idemo zajedno.

I dok smo se tako probijali kroz gužvu, dok me je dodirivao nabreklinom kao slučajno naletevši na mene, kao gurnuo ga neko, kao sapeo se o nešto, okliznuo, kao, kao, kao, odlučio sam da po prvi put učestvujem. Nakon što smo pišali, na izlasku iz toaleta, u onoj gužvi kao slučajno sam ga zgrabio za kitu.

Kada sam išao za Viktorom u liftu sam slučajno pritisnuo podrum umesto prizemlja i našao se u jezivom mraku, tako da hvala ti Viktore. Stevanu ništa nije bilo jasno ali me je pratio, i videlo se da uživa u načinu na koji ga gledam. Neka grupa je ušla, ja sam mu rekao da ćemo sledećim, i drugi je došao. Nije se pošteno ni zatvorio, pritisnuo sam podrum a Stevan me je pribio uz ogledalo i počeo ljubiti. Bio je tako vešt, klinac zna šta radi, moj Stevan. U liftu je bila kamera, nije me se ticalo ko će videti.

Ispostavilo se da podrum nije podrum, već se kroz kratak hodnik pristupa podzemnoj garaži. Tu na ivici u polumraku, pogledao sam okolo da li ima nekoga, sve je mirisalo na naš znoj i benzin, nismo očekivali da iko ovako kasno dođe u garažu, jer je bila samo za stanare zgrade, ali smo morali ipak da budemo pažljivi jer nikada se ne zna. Bar pažljivi koliko dve pijane napaljene životinje mogu da budu, a to nije baš mnogo.

Oslobodio sam kurčinu koju sam video mnogo puta na slici, koje sam se spuštene nagledao uživo a koju sam ukrućenu dobro opipao večeras. Konačno eto je, nekih 18, razvijena i zakrivljena na gore sa vrelim crvenim glavićem. Nadrkavao sam je surovo gledajući ga pravo u oči, izgledao je kao bik ispred crvene marame. Vrelina i čvrstoća kite u šaci i ta njegova želja u očima su me dovodili do ludila ali nisam hteo da posustanem, nisam mu dao da me poljubi, da se približi više, da on mene uhvati, a onda me je svom snagom okrenuo i pribio uz zid. Svukao mi je malo pantalone i gaće, taman koliko da oslobodi guzove i pribio se kitom. Trljao se tako između guzova dok mi ljubi vrat držeći me čvrsto za kosu, a onda je pljunuo na šaku i navlažio svoju zver. Ja sam bio sav mokar pa je i to pomoglo, hteo je nešto da kaže ali sam ga preduhitrio hvatajući kitu i nameštajući se na nju.

Nije ulazio lako, alkohol je pomogao da budem opušten, bolelo je neko vreme, nisam govorio ništa, nisam se izmicao, pustio sam ga da ima potpunu kontrolu. Ubrzo je počeo junački da me cepa, čuo sam od druga da je dobar ali bio je pijan, ovo baš i nisu neki uslovi pa nisam očekivao da će ovako dobro da me otkiva. Kurčina me je cepala, izbijala vazduh, sve je pucalo, ruke su mu plovile po meni, grizao sam mu prste, dudlao ih, režao sam. Pomerili smo se malo da se uhvatim rukama i pridržavam za ogradu jer su mi noge bile sve slabije a njegov ritam sve jači. Uzeo me je za kosu i nadljudski nastavio da me puni.

Hoću da te gledam dok svršavam.

Prošaptao je onako u bunilu pred eksplozijom, izdigao sam se da bih se istog momenta kada sam se okrenuo spustio na kolena. Drkao je kitu pa sam mu sklonio šaku i primio ga u usta, ne znam da li je nestvarniji pogled na Stevana dok mu gutam kurčinu ili njegov dok mu se ostvaruje očigledno dugogodišnja fantazija, počeo je da puca u mojim ustima i da ih puni tonom sperme, nisam ga vadio, pustio sam da mi se sliva okolo niz bradu na beton, bila je gusta i slankasta. Podigao me je malo smo se zažvalili onako umazani spermom, okrenuo me je opet i vratio se unutra nastavljajući ništa laganije da me jebe, uhvatio me za kitu i počeo da je drka. Nije mi trebalo dugo dok ga tako duboko osećam u sebi, dok me ljubi po vratu a ja još uvek u ustima imam njegovo ukusno seme, počeo sam da se kidam, da pucam iz sve snage, sperma je letela po ogradi, mlaz za mlazom me je bacao u nesvest. Malo smo udahnuli vazduh, poljubili se i rešili da pičimo kući.

Vedad.

Stevan je izgledao kao da smo na medenom mesecu, raznesen, pun nekih emocija, samo me je nešto gurkao, grlio, smejao se glasno dok smo čekali da dođe taksi. U taksiju samo što smo krenuli skontao sam da mi je ključ od kuće ostao dole u garaži, sećam se kada mi je ispao ali sam zaboravio da ga posle pokupim. Pozdravio sam Stevana i vratio se pa ću zvati novi za sebe. Sa Stevanom priču svakako nastavljam sutra, takav je dogovor, kad se dobro naspavamo da idemo negde na klopu i vidimo kuda dalje.

Uspeo sam da napipam ključ na podu i konačno mogu kući, ne verujem da ću imati snage za tuš, idem pravo u krevet, sav sam slomljen.

Ispred na parkingu kucam broj taksija da pozovem ali čujem glas i okrećem se.

Kakav je klub?

Molim?

Izvini, Vedad, ja sam otvorio klub a primetio sam te gore, pa pitam kako ti se čini.

E, pa čestitam! Kul čoveče, super je, naročito na terasi.

Meni se čini da si uživao i unutra.

Zašto?

Pa tvoj dečko i ti, bili ste mi baš onako slatki, baš se vidi da ste zaljubljeni.

A nije mi to dečko haha, to mi je drug.

Ma daj nemoj meni te fore.

Ozbiljno, nije mi dečko.

Što ja nemam takvog druga.

Kakvog?

Pa takav kao ti, pomogao bi drugu kad zagori?

Misliš haha?

Gde ideš?

Kući.

Jesi blizu, oćeš da te bacim.

Nemoj da se cimaš, zvaću taksi, ali hvala ti.

Ajde budi drug.

Haha.

Naravno da sam ga odmah prepoznao, naravno da mislim da je sve ovo previše, naravno da se pitam zašto se sudbina zajebava, ali sam ušao u neki kul metalik auto i krenuo sa Vedadom.

Imaš puno drugova?

Imam ali ću napraviti mesta ako treba.

Haha, a dečka?

A od dečka sam popio pedalu u tvojem klubu haha.

Zajebavaš?

Ozbiljno.

Ko bi tebi dao pedalu, taj mora da nije pri sebi.

Ma da ja sam ti baš neka premija.

Pa pazi ako sve ono dobija drug, mogu misliti šta sve dobija dečko.

To ni on neće znati ahha.

Kako?

Pa nismo...

Koliko ste dugo..?

Tri nedelje.

Pa ja ne bih izdržao ni jedan dan, odmah bih te haha, nije taj normalan.

Ja ti nisam uopšte rekao gde da voziš, kreten, vidim da nas vrtiš u krug.

Aj se družimo kod mene?

Sav sam slomljen, ne smem ni da zamislim kako izgledam, mislim da zaslužuješ boljeg druga.

Boljeg od tebe?

Mnogo.

Nema boljih od tebe.

Gledao sam te snažne šake na volanu kako vešto osvajaju ulice, punu košulju i pune pantalone mišića, pune gaće muškosti i lice od kojeg bi se i kamen u lavu pretvorio i naravno da je sve u meni htelo da proključa. Živeo je blizu.

Čim smo došli počeo sam da prepoznajem delove sa fotografija u koje sam blenuo na Aleksinom profilu i skontao da idem u njihov stan i da ću leći u njihov krevet ali sa onim sa kojim nikada ne bih ni pomislio.

Zaključao je vrata i počeo da me ljubi, nisam se bunio, vraćao sam istom merom, bio sam najbolji drug.

Oćeš da popiješ nešto?

Imaš belo?

Nisam u tom fazonu, droga i to.

Ma ne bre, vino druže, imaš belo vino?

Naravno.

Pijem to celu noć, nije red da sad menjam.

Odmah dobijaš, raskomoti se, uđi ovamo.

Je l mogu nešto glupo da pitam?

Pitaj ahaha?

Mogu pod tuš kratko, sav sam kao svinja.

Čekaj peškir, evo ti.

E kul, odmah sam tu.

Ušao sam unutra iz hodnika koji je prepun Aleksine face koja me proganja, zagrljeni ovde onde, sa prijateljima...šta ja jebeno radim ovde? Aha tuširam se haha. Skinuo sam se i pustio vodu, lekovito jebem ti sve, osećaj je bio savršen, voda me je hladila, šibala po meni, sapunica skidala taloge znoja.

Može drug da ti se pridruži?

Upadaj.

Vedad je potpuno nag, nabildovan, maljav, istetoviran, sa kitom koja je svakog sekunda sve kruća, prelepa obrezana kita prosečne dužine, iz podšišanih dlaka izrastala je bela pa sve ljubičastija prema vrhu sa savršeno izvajanom glavom, ušao pod tuš i istog momenta smo nastavili da se ljubimo. Tela su lupala jedno o drugo pod vodom, nokti klizili po širokim leđima, njegovi prsti brzo su našli svoj put do sreće, svidelo mu je se kako lako uplovljavaju, baš kao da sam izjeban muški pre pola sata i pripremljen za njega, što i jesam ali to samo ja znam.

Smeta li da ovde pišam, ne mogu..?

Slobodno.

Zlatni mlaz je krenuo po ćošku tuš kabine, okrenuo sam ga i počeo je da se pomešan sa vodom sliva niz moje telo, bio je izvan sebe. Kleknuo sam ispred i pustio da mi puca i po licu.

Ne mogu da verujem šta mi jebeno radiš?

Šta?

Rekao sam otvarajući usta i puštajući da se napune mokraćom, nisam ovo nikada ranije radio ali nikada nisam klečao pred bogom.

Koliko si savršen jebote.

Gledao me je zaista kao da jesam, kao da sam stvarno najsavršeniji izbacujući poslednje kapi, zgrabio sam tvrdo vrelo meso i počeo polako da ga obrađujem jezikom. Neka kap metalnog ukusa je završila i u mojim ustima, pušio sam ga lagano, onako sa merakom, primao ga jezikom skroz do korena, pa ga izvlačio da bih se posvetio mudima, prekidao me je nekoliko puta da me zažvali pa me puštao da ga ponovo obrađujem.

Zavrnuo je vodu i izašli smo ispred ne prestajući sa poljupcima, brisao me je peškirom, pa ja njega a onda me je nabacio na sebe, glavić mi je dodirivao rupu i počela je strašno da me svrbi, samo sam čekao da me donese u sobu i da ga primim. Usne su mi bile razjebane od njegove trimovane oštre brade ali se jednog sekunda poljubac nije prekinuo, uzdisao sam kao nikad glasnije, sav sam goreo.

Položio me je na krevet i nabacio se preko mene, neko vreme smo se samo trljali a onda je uzeo neku kremu sa police pored namazao me dobro, namazao kitu i krenuo da ulazi, bio je strašno nežan.

Skupio sam neku snagu, ne znam odakle i prevrnuo nas tako da sam bio ja na njemu i počeo kao lud da mešam i da se nabijam.

Lakše svršiću... kolko si jebeno savršen, znači šta je ovo?

Savio sam se i poljubio ga i u tom momentu počeo je agresivno da me nabija odozdo držeći mi zubima usnu, sila, jebena sila se demonstrira, otvoren sam skroz, imam osećaj da me cepa na pola.

Može malo samo da...

Izvadio je kitu i krenuo duboko da udiše vazduh, kao da je istrčao maraton.

Je l sve ok?

Ma samo, samo neću još da se završi.

Ok. Gde mi je vino?

Na stolu tamo, jebote šta si mi uradio, ja ću da umrem.

Haha ne seri.

Ne, ne ti si, ja ne znam šta je ovo, gde sam ja, šta se događa?

Uzeo sam vino i odmah ispio pola, dosuo do vrha i krenuo nazad u sobu, Vedad leži razbacan i vreo, još uvek zapet kao puška, povraća snagu za novu rundu.

Jesi li ti hteo nešto.

Da me ljubiš.

Mislim piće, cigaretu, vodu?

Hoću da me ljubiš!

Zgrabio me je i snažno privukao ka sebi tako da mi je par kapljica iz čaše završilo po butini. Poljubio me je pa krenuo glavom da se spušta i jezikom mi skida vino sa butine. Spustio sam čašu pored kreveta i pomerio se nazad u krevet, uzjahao me je i krenuli smo da pušimo jedan drugom, mumlali smo od užitka, on je mene obrađivao žestoko, pokušavao je da ga primi u grlo ali nije uspevao.

Brate kakvu kurčinu imaš, sa sve kožicom ovako, kapitalac, dobiću komplekse.

Ništa ni tebi ne fali.

Podigao je se i seo naslonjen na ruku, gledajući me sa čudnim osmehom, dok mi drugom prolazi kroz kosu, trajalo je kao večnost, svi zvukovi su nestali, čuli su se otkucaji srca kao doboš, sve je nestalo samo naši pogledi i tenzija koja preti da sruši zidove. Zgrabili smo se i ljubili, prevrtali po krevetu, drkali jedan drugome, a onda me je položio na stomak i legao preko bez ustručavanja ušao u mene i krenuo da me kida. Gledao me je kako se razlivam pod njim, kako se izvijam poput zmije i palacam jezikom. Podigao mi je nogu i tako na boku ulazio preduboko, sve je pucalo, mislio sam da će me polomiti, znoj je kapljala sa njega dok me štanca kao singerica. Stavio je moje noge na ramena i nastavio, rastavljao sam se od života, uspeo je da dohvati glavić i drži ga u ustima dok mi ga drka, ludeo sam. Zapalio me je unutra, od brzine mi se činilo da ću zaista početi da gorim, i taj osećaj, prelepo muževno lice dok me obrađuje, dok steže moju kurčinu svojom snažnom rukom i drka je kao na maratonu, počeo sam bukvalno da urličem od zadovoljstva i da svršavam, svuda po stomaku, po njegovoj bradi, nešto mu je završilo u ustima, šaka mu je bila bela. Izdigao se nastavljajući da me pumpa i počeo da liže svoju šaku i guta svaku kap sperme sa nje. Skupio je ono sa stomaka i dao meni. Lizali smo njegove prste, on jedne a ja druge šake, krenuo je da mumla glasno a ja da osećam vrelu tečnost kako me puni do pucanja, sva četiri prsta su mi bila u ustima, imao sam osećaj da će mi slomiti vilicu, zabio je se jako u mene tako napunjenog par puta i pao preko. Disali smo duboko, bili smo van tela, van vremena, van realnosti.

Toliko za ovu priču. Ako budem inspirisan možda vam napišem uskoro šta se desilo kada smo se probudili Vedad i ja, šta će biti kasnije kada me budu zvali Stevan i Viktor, šta se događa kada se vidim sa Stevanom a sutradan i sa Viktorom.

Hvala vam na svemu momci moji lepi! <3

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

konacno neko pismen..bas dobro..

Korisnik

Hvala Grin

Korisnik

Hvala Vuce Heart a nastavak se pise Grin

Korisnik

Brutalnooooo