Prvi sex.

Bio sam uvek u fazonu bisexa. Probao u 40 god sa jednim br.parom.To je bio prvi oral sa muskarcem, sve kako sam zamisljao. Svidelo mi se i ujedno probudilo zelju za nesto vise od orala. Bilo je tu jos dva br.para gde je m.bisex i gde je samo oral bio zastupljen.

Krenuo sam u potragu za solo muskarcem, da je mojih godina ili stariji obavezno ozenjen i sve se poklopilo kad mi je preko kluba stigla poruka i br.tel. Sutradan sam pozvao i odmah bio siguran da je to tip koji obecava.. Za par dana culi se par puta i dosao je taj dan ja na vratima kod njega on sam u stanu , porodica mu preko zivi on je samo povremeno u Bg. Otvara vrata pojavljuje se on..krupan malo puniji sa osmehom i kao sto sam i zamisljao veoma kulturan i odusevljen mojim izgledom. Pili smo kafu i pricali o svemu ..predlozio da probamo polako sve redom.. Presli smo u sobu , francuski lezaj priguseno svetlo, ja sam se skidao on je bio samo u sorcu bio je za sekund go na lezaju i nadrkavao kurac koji je bio prilicno debeo i dugacak. Odmah sam bio sa usnama na njegovom glavicu pusio sam mu i gutao ga , trajalo je to dugo jaja su bila balava od gutanja on uzdise i trazi moj kurac da pusi . Okrecem se u pozu 69 i sve dok njegovi prsti nisu lepo rasirili moju guzu.Okrenu sam se i seo na njegovu debelu kurcinu , polako se spustao dok nije usao glavic u tom trenutku uhvatio me za kukove i nabio ga do kraja osetio sam jak bol al i jako zadovoljstvo .. Redjale su se razne poze trajalo je dugo sve dok mi nije rekao da ce ubrzo svrsiti ..zeleo sam zavrsnicu ustima ..prskao je a ja nesto gutao nesto se cedilo iz usta dok ga oblizujem i gutam..

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Upravo si napisao odg na globalnu stvar gay bi ts sveta sa str8 svetom. Ili budes ili ne bides od uvek u fazonu,cak i ako nisi, a jednom trenutku si nekim spletom okolnosti desi da ti se granica pomerila tog trenutka i probao si nesto novo i svido ti se gle cuda... Sustina je, kako mozed da znas da li jesi ili nisi ako nisi probao, a sve drugo ostalo je u granici ili u zelji za pomeranje iste. (: Pozz

Korisnik

Druze posalji mi zahtev za prijateljstvo.