Kolegica s faksa

Vraćali smo se s predavanja nakon napornog dana na fakultetu. Jednim dijelom smo išli zajedno, a onda smo se trebali razići na raskrižju i otići svatko na svoju stranu. Pitao sam je ima li vremena da se zaleti do mene na kavu. Pristala je i nastavila je dalje mojim putem. Bila je apsolutno predivna i seksi, ali bila je zauzeta otkako sam je upoznao, pa sam uvijek držao prste k sebi. Odlučio sam je prihvatiti kao prijateljicu i to je to.

Došli smo do mojeg stana, te smo ušli i rekao sam joj da se raskomoti. Otišao sam u kuhinju i rekao sam da ću se vratiti s kavom. "Da se izujem?", upitala me, s cerekom na licu. "Ma ne moraš", odgovorio sam ali presjekla me. "Naravno da ću se izuti", i nacerila se opet. Par minuta kasnije vratio sam se s kavom, a ona me čekala sjedeći na kauču. Sjeo sam pored nje i tek što sam se naslonio, stavila je svoje bose noge u moje krilo. "Ne smeta ti što sam se ovako malo oslobodila u tvom stanu, jel?", upitala me s istim onim osmjehom. "Pa... ne.", rekao sam i progutao knedlu. Naravno da mi nije smetalo, ali što bih sada trebao? Mi smo samo prijatelji i ja definitivno ne bi trebao razmišljati o njenim predivnim nogama i obojanim noktima na stopalima. Predivnim, predivnim stopalima...


"Ja znam, znaš.", odjednom je rekla. "Znam da ti se sviđaju, vidim kako ih gledaš već duže vremena." "Jelena, ne znam kako i što si... ali tvoj Zoran...", istisnuo sam ali prekinula me - "Pusti njega, on sada nije tu, zar ne?". Progutao sam knedlu. "Pa nije, ali što..." Počela je prelaziti stopalima prema mojem kurcu. Nisam znao što reći, samo sam šutio kao zaliven. Pružila mi je lijevu nogu prema licu. "Može pusa?", pitala je. Bez razmišljanja sam udovoljio, a već kroz nekoliko sekundi njezina je lijeva noga bila u mojim ustima, moj jezik posvuda po njenim prstima. Nisam ni primjetio da mi je desnom nogom skinula trenerku te da pokušava i gaće. Slobodnom rukom pomogao sam joj i skinuo gaće, te sam osjetio kako njena noga izlazi iz mojih usta i mojeg dosega. Nisam se ni stigao pripremiti kad sam na kurcu tvrdom kao kamen osjetio poznatu toplinu i mekoću. Jelena je bila cijelom glavom u mojem međunožju te mi pružala vrijeme života. Išlo joj je jako dobro, ali pobogu imala je dečka. "Jelena, jel misliš da je ovo okej?", pitao sam. Digla je glavu. "Pa vidi, imam dečka. Nema šanse da ćemo se jebat." Kada je to rekla prionula je nazad na posao. Glavić mi je gorio. Potrudila se da nikad nije bez dodira jezika, te je išla gore-dolje točno odmjerenim tempom.


Odjednom je osjetila kako počinjem podrhtavati. Podigla je glavu i rekla "Imaš izbor. Noge ili usta?" U trenutku sam samo rekao u naletku uzbuđenja: "Ne diži glavu sad, nemoj prestat!". Shvatila je to kao odgovor "usta" te je nastavila. Svršio sam intenzivno kao životinja. Bilo je savršeno. Digla je napokon glavu te progutala. "Čovječe, svršavaš kao vol. Kolko je toga u tvojim jajima?", upitala je začuđeno. Nisam odgovorio. "Gle, meni je ovo bilo jako uzbudljivo. Moram sada ići jer Zoran dolazi po mene navečer a moram se srediti.". Ustao sam se i ispratio je.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Nazalost Jelena ima decka

Korisnik

Prelepa prica, mada malo kratka, nadam se nastavcima