Zlani slem

... divno letnje vece , krenuo sam s prijateljima na tenis u TK Senjak , presvukli se, zagrejali i krenuli sa igrom. Teren do nas dve lepe devojke igraju. Između poena pogledam u pravcu njih crna i brineta u tesnim teniskim haljinicama preplanulih tela, prisviđala mi se brineta, vitkog tela sa večim ćvrstim grudima koji poskakuju pri njenom kretanju. Naš , muški meč se zaoštrio, tako da sam i zaboravio na nju. Igramo sve pršti, već pada veće , reflektori uključeni. gotova igra bilo je za GS. Umorni ali zadovoljni sedamo na se odmorimo i popijemo neko osveženje. Zazvoni mi je mobilni, morao sam ostaviti društvo i krenuti , pravo do svlačionice da se istuširam a zatim do grada.

Ulazeći u svlačionicu kraičkom oka videh onu brinetu u kako se i ona presvlači u ženskoj ,vrata malo oškrinuta . Primetila me je da sam je pogledao i dobacila nešto. Zastanem pokucam na vrata i pitah nešto ste rekli? Očima smo se odmerili i ona kaže treba mi pomoć pertla na patici mi se zavezala u čvor. Sedela je na klupici prišao sam podignu joj nogu, lepa duga noga, pogled mi se zadržao na njenoj sukljnici ispod koje su se nazirale gacice. Odpertlavam pokušavam da raspertlam čvor i uspem . Evo kazem gotovo , skinem joj patiku. Ostanemo oboje licem u lice , pita me kako se zovem Filip rekoh a ti Nina. Baš ste lepi Nina - uputim joj kompliment! Hvala kaže ona, kako da ti se odužim? pita ona . Jedan mali poljubac rekoh. Poljubi me lagano u usne Nina a meni se sve zavrti u glavi, u stomaku proradiše leptirici. Bez reči odoh do vrata svlacionice zaključah ih , pustih tuš i povukoh Ninu ispod njega, bilo smo u sportskoj opremi ja u beloj majci i sorcu ona u beloj haljinicii, za tili čas bili smo skroz morki, ona se smejala a ja sam počeo da je ljubim divlje po vratu ramenima , ispod haljinice ocrtavale su se cvrste grudi bradivice tvrde , ljubimo mo se , strastveno jezici nam se prepliču. Kleknem na pločice prebacim je jednu nogu preko mog ramena i počnem da je ljubim po butinama sve sočnije , skunem je gacice , pogledam obrijana , vrhom jezika krenem od unutrašnjih strana butina ka njenoj maci, dođem do nje lagano par puta pređem preko nje, ona se uhvati za tuš i još više poduže nogu da mogu lakše da joj priđem, ljubio , ližem dugo i nežno ona uždiše uziva, meškoljise i trlja o moj jezik i bradu. Njeni uzdasaji su me uzbudili nalet krvi u meni je od umornog sportiste napravio zver, ustao sam okrenuo je licem ka zidu raširio noge , spustio mokri šorc , izvadio ga i lagano ušao u nju , voda je prskala po njenim leđima , s prvim dubokim ulaskom sva se stresla i samo duboko uzdahnula, počeo sam lagano da sve dublje i beze ulazim u nju ona je stavila ruke na zid izdužila leđa a ja sam je uhvatio za ramena i još više navlačio na njega, oboje smo uzdisala jako, svlačionica je odzvanjala , gledam njenu preplanulo telo , predivnu guzu još više me pali , njena mica od naleta mog pulsira, sokovi teku iz nje , vruća je , vlažna . Njega koža kao pliš glatka , miris njenog znoja i vode koja pada po njenim leđima zamučuju mi um ni sam neznom koliko je trajalo u jednom sekundi osetih njene nokte koji se zarivaju u moju kožu, prstima krenih po njenim leđima sve do vrata i stavi u njenu kosu , zategnuo sam joj glavu jako pozadi da drugom rukom obgrlio njene kukove i počeo kao lud da ulazim u nju , koža puca pod našim naletima i ona i ja se odmaknemo i sjurimo ja u nju a ona se nabije do kraja, uzdišemo jako .

Tuš prska po nama , osećam da je voda već hladana ali to ne smeta , njeni duboki uzdasi lude me ... osecam kako poćinjem da svršavam , izvadim iz njene tople vrele vlažne ribice i počinjem da svršavam vuće mlazeve po njenim leđima , guzi ....sliva se niz njene butine , oboje duboko uzdišemo. Ona se okrenu ka mene i reče ovo je zlatni slem :)

Kategorija:
Strejt erotske priče