Kako sam shvatio da volim kurac, dio 2

Jedno popodne dobio sam novu poruku od gospodina iz prvog susreta. Rekao je da bi me želio ponovno vidjeti nakon našeg prethodnog susreta i porazgovarati o onome što se dogodilo. Isprva sam mislio odbiti ali pristao sam.


Došao sam k njemu, te sjeo u njegovu dnevnu sobu. "Nisam nikome rekao što se dogodilo", rekao je. "Ali ti neću lagati kad ti kažem da mi se svidjelo." Nisam znao što da kažem, i meni se svidjelo ali si još nisam htio priznati pa sam samo rekao: "Nadam se da sam bio dobar." Nasmijao se i rekao: "Pa jesi da. Zato bih te htio pitati jednu drugu stvar. Vidiš, prošlo je više godina otkako me žena ostavila, a od tad sam... posve suh." Progutao sam knedlu. "Ne mislite valjda...", započeo sam, a on je rekao: "Pa mislim da. Naravno, u diskreciji. Što kažeš?" Odmah sam odbio. "Gledajte, to što se dogodilo, to je bilo jednom i ne znam što je u mene ušlo. Nemojte se ljutiti." Slegnuo je ramenima. "Ma ne ljutim se, ok je sve. Ali što ako...", to rekavši skinuo je hlače te pokazao kako gaće nije nosio, otkrivši opet onu prekrasnu stvar koju je otkrio onaj dan. Srce mi se ubrzalo 3 puta. Imao je pričuvni plan za slučaj da ne pristanem. U tom trenu, osjećao sam se kao kad bi djevojka prvi puta pokazala sise, neobjašnjivo. "Znam da voliš što vidiš. Bi li ja mogao vidjeti tebe?" Pristao sam. Skinuo sam mu se gol kao od majke rođen i ustao. "Puniji si, sviđa mi se." Sjeo je pokraj mene i nasmijao se. "Možeš sada napraviti što hoćeš", rekao je. "Ali... kao mladić jako sam volio ženska stopala. Pitam se, što misliš o...", započeo je ali preduhitrio sam ga, dignuo noge na kauč i počeo prelaziti stopalima po njegovom kurcu. Uživao je i sviđalo mu se što sam bio tako poslušan. Skamenio sam se i nisam više mogao govoriti, ali sam nastavio raditi što je htio.


"U redu, ustani molim te.", rekao je te ustao i sam. "Stavi ruke na glavu kauča i naguzi se." Napravio sam to ali sam se pribojavao što slijedi. "Ako budeš htio da prestanem bilo kad samo reci i prestat ću." Htio sam da prestane odmah ali bio sam prenapaljen pa sam samo čekao što će se dogoditi. Raširio sam rukom desni guz te mu otkrio šupak. "Jako jako usko", rekao je. "Nema problema." Dotaknuo ga je vrhom kurca, i osjetio sam da pokušava prodrijeti. Bio je čudan osjećaj, ali koliko neugodan, toliko i ugodan. "Smeta?", upitao je. "Ne, zasad ne.", rekao sam. Produbio je penetraciju, i ubrzao ritam. Sada sam osjetio da je pola njegovog kurca u mojoj guzici. Bol je bila velika, ali u isto vrijeme ugodna. "Reci, gdje je moj kurac sada?" Odgovorio sam: "U mojoj guzici." Pitao me to opet. I opet. I opet. Jako me palilo pitanje "Gdje je moj kurac?" i moj popratni odgovor "U mojoj guzici."


Kresao me minimalno 2 minute. Početno uzbuđenje me pustilo i osjećaj boli je počeo biti veći, pa sam uzviknuo "Nemojte više." No u svom velikom uzbuđenju nije htio prestati, te je stenjao sve glasnije i glasnije. Nakon 20 sekundi, povikao je "UH!" na sav glas. Isprva nisam shvaćao što se događa, a onda sam osjetio nešto jako vruće unutar svoje guzice. Svršio je. Ravno unutra. Kako je ušao tako nije izašao dok nije ispraznio jaja. Izvadio ga je, a ja sam osjetio tople kapljice po svojim jajima. Creampie je bio potpun, te je sperma isticala van. "Što misliš, kakvog si okusa?", pitao je, te je prišao s još nabreklim kurcem mojim ustima. Okusio sam se. Bio je čudan mix slanoga i gorkoga.


"Žao mi je ako nisi svršio.", rekao je. Ja sam aktiv. Ako želiš možeš se poslužiti zahodom i izdrkati. Rekao sam da je ok i da idem kući.

Kategorija:
Gay erotske priče