Kako sam shvatio da volim kurac

Prije nekoliko godina, javio sam se na oglas postavljen na oglasnu ploču od strane jednog starijeg čovjeka kojem je trebala tehnička pomoć oko računala. Dogovorio sam se s njim telefonski te došao njemu na vrata. Otvorio mi je čovjek od 60 godina, sretan što me vidi jer sam mu došao pomoći. Ponudio me kavom koju sam prihvatio. Shvatio sam da je kvar dosta lagan te sam ležerno pogledavao lijevo desno, a on je gledao sto radim. Primjetio sam da me gleda s nekom željom ali nisam shvaćao što želi, pa sam ignorirao. Pitao me bi li mi smetalo da se presvuče, pošto je bilo ljeto i temperatura je bila visoka. Rekao sam da je u redu, te je skinuo majicu i hlače. I tada sam vidio da su mu speedo gaće izrazito nabrekle, jedna izbočina ravno, te 2 savršene izbočine prema dolje. Imao je jako lijep komad. Stresao sam glavom i fokusirao se dalje na svoj posao. Prošlo je par minuta, a on je stao pored mene te pitao kako mi ide. Trgnuo sam se vidjevši da, iako je promjenio majicu, hlače nije obukao, te su gaće i dalje savršeno ocrtavale njegov alat.


“Nadam se da ti nije neugodno”, rekao mi je. Odvratio sam da nije, ali nisam bio siguran. Znao sam da sam hetero muškarac, ali pored mene stajao je stariji čovjek s prilično velikim kurcem i ja nisam mogao prestati pogledavati. Primjetio je i osmjehnuo se. “Sviđa ti se?”, upitao je. “Pa… ne znam što mislite, gospodine.”, odgovorio sam, ali on nije to popušio te je ležerno nadodao: “Tako sam i mislio.” Vratio sam pogled natrag na zaslon, čisteći još neke datoteke na računalu. Kada sam pogledao opet, gaće su bile na koljenima te sam ugledao goli veliki kurac 60-godišnjeg muškarca kako me gleda. Nije bio dignut, ali je i spušten bio prilično velik. Uzdahnuo sam u iznenađenju i odvratio pogled, no on je rekao: “Nemoj se bojati. Ništa ti neću protiv tvoje volje. Ali… samo ga pogledaj.” I jesam. Nastavio sam ga gledati. Nisam znao što će sada biti, nisam mogao tek tako otići, ali ne zato što me netko držao. Jednostavno nisam mogao odvratiti pogled od nečeg što mi se očito jako sviđalo, iako sebi nisam htio priznati.


Dotaknuo sam ga rukom vrlo polako i nježno. Bio je izrazito mekan i ugodan na dodir, ali sam primjetio kako svake sekunde prestaje biti mekan sve više i više. “Radi što god želiš”, rekao je. “Neću te spriječavati.” Gladio sam ga barem minutu, te je tada već bio prilično krut. Jao, što je velik bio kada se uspravio. “Neće nitko znati, ne brini. Obećajem.” Tu sam posve popustio svu samokontrolu i stavio ga u usta. Čim sam to učinio, čuo sam jako mekani uzdah i trzaj po cijelom njegovom tijelu. Svidjelo mu se kad sam to napravio. Dodao sam jezik, ali sam znao da ga trzam zubima, što znam da nitko ne voli, ni ja to ne volim, ali nisam znao kako bih to izbjegao jer nikad nisam pušio. Svejedno, nije se činilo da mu smeta. Disanje mu se ubrzavalo svake sekunde. Okus je bio odličan. Jako mi se svidjelo imati kurac u ustima i činjenica da ga je to toliko uzbuđivalo bila je još ekstatičnija. Nakon minute izvadio sam ga iz usta da uzmem dah. “Molim te, nikom neću… obećajem… ali do kraja.” Prionuo sam opet na cuclanje, i samo sam u jednom trenutku čuo glasan zvuk stenjanja i osjetio nešto toplo u ustima. Nije štrcnuo, samo je procurilo van. Još uvijek je podrhtavao od uzbuđenja, a bogami i ja. “Otvori usta, da vidim”, zamolio je. Osjećao sam se kao porno glumica dok sam otvarao usta i plazio jezik kako bi gospodin video kakav nered je napravio. “Ovo ostaje između nas”, rekao je. “Možda ću imati još koji problem s računalom, ako budeš zainteresiran.” Odgovorio sam: “Naravno, samo zovite.”

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Vidjeli smo se jos jednom nakon ovoga, to mogu napisat kad budem raspolozen

Korisnik

Korisnai lepa popravka računara Smile