Kosta

Evo me na letovanju u jednom malom Grčkom mestu. Krenuo sam sam na nekoliko dana da malo sebi dam oduška. Sve je bilo prosečno, od smeštaja do plaže, ali mi nije smetalo. Došao sam da odmorim i ako nešto upecam, super.
Već prvog dana sam aktivirao internet u pokušaju da nekoga pronađem, ali mrka kapa. Sve samo prazni pokušaji i voajeri, sakupljači slika.
Kao ranoranilac, tog jutra sam nakon plivanja već u 9 sati bio nazad u sobi. Sunce je već počelo dobrano da prži i nisam hteo da izgorim. Zamutio sam sebi nes kafu i izašao na terasu koja je još uvek bila u jutarnjem hladu.
Preko puta mene je bila druga vila, ali sprat niža, tako da sam iskosa imao pogled na poslednju terasu, čak i deo sobe kada je zavesa razmaknuta.
Tada je na terasi izašla iz sobe devojka sa šoljicom kafe u ruci i sela za sto. Na glavi je imala peškir umotan oko mokre kose, gornji deo kupaćeg, a dole takođe peškir obmotan oko struka. Nije me odmah primetila jer sam bio sprat iznad, te je dozvolila da joj peškir padne i otkrije glatku snažnu preplanulu butinu. Pošto sam sedeo u širokm pamučnim bermudama nije mi bio problem da zavučem ruku sa strane i lagano gladim kurac gledajući njene butine.
Tada je počela naša mala igra. Podigla je ruke da malo bolje namesti peškir i kosu i krajčkom oka je primetila kako džaram svog macana. Bila je svesna da i ja to znam.
Lagano i diskretno je razmkla peškir i pokazala svoje međunožje. Sa ove daljine nisam mogao da vidim da li je nosila nešto ispod peškira ili ne. U svakom slučaju, spustila je svoju ruku i počela da se mazi po pičkici. Privukao sam stolicu bliže ogradi terase kako bi mogla da vidi moj, već sada dobrano dignuti kurac.
Gledali smo se u oči tako na nekih 15 do 20 metara odstojanja i besramno drkali. Drkali smo lagano u jutarnjoj tišini i uživali.
Možda bi smo i svršili, ili bar jedno od nas dvoje da se tada na terasi iz sobe nije pojavio njen partner. Ona se naglo pokri peškirom i ulete u sobu. Ja sam se lagano povukao u dubini terase kako me ne bi video i nastavio sa svojom jutarnjom kafom. Jedino nisam mogao da smirim macana u gaćama.
Tada se dečko uspravi i poče da se proteže. Tako stojeći je mogao da me vidi, ali ne i moje međunožje, mada sam slutio da zna šta se do malopre dešavalo na terasi. Svojim protezanjem kao da je hteo da mi pokaže svoje zgodno i istetovirano telo. Ubrzo je seo u ugao terase i izgubio mi se iz vida.
Nakon malo vremena hteo sam da proverim i vidim šta se dešava, odnosno da li se ona vratila iz sobe.
Ustao sam kao fol da namestim peškir na žici i iznenadio se. Prvo sam uočio nju kako u prolazu dole napušta vilu sa torbom za plažu. Onda sam skrenuo pogled ka terasi i video njega kako sedi sa bermudama svučenim do pola i lagano nadrkava pozamašnu i lepu kitu. Pogledao me je, nasmešio se i nastavio sa maženjem svog kurca. Rešio sam da prihvatim igru. Primakao sam ponovo stolicu ogradi terase i izvukao svoj kurac tako da ga i on može videti. Igra se je sada nastavila, samo je umesto nje sada bio on. Gladili smo tako kurčine i gledali se u oči. Ma šta pričam, gledali smo jedan drugog u kurčeve.
Bio sam jako blizu da svršim, a nisam želeo tako nešto, odnosno želeo sam da sve ovo potraje. Da se to ne bi desilo, rešio sam da prekinem i dam mu do znanja šta želim.
Ustao sam sa stolice i skroz prišao ogradi. Sada je mogao da me vidi celog, od člankova na gore. Bermude su mi bile na pola butina, dok mi je kita stajala uspravno kao jarbol. Prvo sam osmotrio ostale terase okolo, kako bih se uverio da neko drugi ne posmatra ovaj naš šou. Nije bilo nikoga i ja sam mu lagano okrenuo leđa. Sagnuo sam se kao da uzimam nešto sa poda i istrtio svoju guzu prema njemu. Levom rukom sam se kao fol počešao po guzu i kao slučajno raširio guzove, čime je dobio moj čmar na izvolte njegovom pogledu.
Uspravio sam se i okrenuo da vidim njegovu reakciju. On mi je samo dignutim palcem na gore pokazao da mu se sviđa i mahnuo mi rukom da odem kod njega.
Nisam se puno dvoumio. Odradio sam najbržu pripremu u životu i već za par minuta bio ispred njegove vile.
Popeo sam se na drugi sprat, a on me je već čekao u hodniku ispred apartmana. Bio je go do pojasa, a dignuti kurac mu se dobrano ocrtavao.
- Ja sam Kosta - reče na Engleskom pružajući mi ruku.
- Drago mi je, Dule - otpozdravih ga ulazeći u sobu.
Soba je bila klasična, samo sa neophodnim stvarima za letovanje. Seo sam na jedan od kreveta, dok je Kosta vadio Uzo iz friza i sipao nam. Ponudio mi je čašu i seo opasno blizu mene na krevet.
- Moram da ti kažem da si me iznenadio - reče Kosta, pružajući čašu da nazdravimo.
- Što? - začudih se i otpih dobar gutljaj mirisnog alkohola.
- Pa ne znam... Ne izgledaš kao neko ko uopšte voli muškarce, mislim, totalno si mačo, nikada ne bih rekao, a pri tom još pasiv, ako sam dobro razumeo tvoje ponašanje malo pre na terasi.
- Jesi. Ja sam bisex, ali sa muškarcem volim da budem pasivan.
- Uh, čoveče - reče iskreno uzbuđen Kosta - pa gde si bio do sada, ja obožavam starije mačo tipove. Ovi feminizirani klinci su mi već dosadili.
- Evo me, tu sam - rekao sam spustivši ruku na njegov tvrdi kurac, gladeći ga preko bermuda. - Možemo to nadoknaditi sada.
- Da znaš da hoćemo... - reče Kosta i spusti svoj dlan na moj obraz. Privukao me je sebi i prislonio svoje usne o moje, kao da se bojao da me poljubi.
Pritisnuo sam svoje usne jače otvarajući ih da primim njegov jezik. Kosta mi obuhvati lice obema šakama i poče strastveno da ljubi. Ja sam svoju ruku premestio i zavukao mu je u bermude. Glatko sam prošao preko njegovog kurca i obuhvatio mu muda.
Kosta uzdahnu od zadovoljstva i ljubeći me poče da me gura rukom i telom. Pao sam na leđa po krevetu, dok se je on prebacivao preko mene. Za tren smo bili u misionarskoj pozi, ja raširenih nogu, blago opuštenh uz krevet, a Kosta preko mene snažno trljajući svoj kurac o moj. Iako smo još uvek bili u šorcevima, trljanje naših tvrdih kurčina jedan o drugi, dovodilo nas je do ludila.
Zavukao sam obe moje ruke ispod njegovog šorca i snažno ga stisnuo za guzove. Kosta trznu kukovima unapred i ja osetih svu tvrdoću njegovog kurca. Spustio sam mu šorc na dole i guzovi mu ostadoše goli.
Kosta se naglo odvoji od poljupca i ispravi svoj torzo. Strugnuo je nogama i njegove bermude padoše na pod. Sada sam tako ležeći pred njim imao priliku da mu vidim kitu. Bila je prelepa.
Sagnuo se je, dohvatio moj šorc u visini kukova i vešto ga svukao. Stajao je ispred mene, dok sam ja ležao na krevetu uzdignutih i blago pobijenih i raširenih nogu. Ponovo je legao po meni, a ja uzdrhtah od topline njegovog tela. Nastavili smo da se ljubimo, a njegov sluzavi glavić je nežno klizio po mojim mudima i gužvao ih. Ludeo sam od tog maženja i strastvenog ljubljenja da sam jedva čekao da konačno prodre u meni.
Odigao sam lagano kukove i dao mu do znanja da sam spreman i da ga želim u sebi. Kosta pomeri malo kukove i ja osetih kako se njegov vlažan glavić prisloni uz moj čmar. Celo telo mi je zadrhtalo od miline.
Prestao je da me ljubi i odiže svoj torzo, trznu kukovima i njegov kurac skliznu do pola u meni. Oštar sladostrastan bol me iznenadi i moje telo se refleksno trznulo. Kosta je to osetio i na trenutak zastao kako bi se moja guza privikla na njegov debeo kurac.
Par sekundi kasnije, bol je prestala, a toplina zadovoljstva iz guze je počela da se širi celim mojim telom.
Obuhvatio sam ga nogama oko struka, ukrstio stopala i počeo da ga navlačim na sebe. Time sam mu dao do znanja da može slobodno da me jebe.
Krenuo je lagano da prodire u meni. Dok je njegov kurac uklizavao kroz moj čmar, mogao sam osetiti svaku žilu i kvrgicu kako mi razvlače otvor.
Gurao je tako lagano dok nisam osetio njegova vrela muda na guzi, a njegov pulsirajući glavić duboko u sebi negde ispod pupka. Zgrabio me je rukama za ramena i još više nategao. Dublje više nije mogao ući u mene. Zabacio sam glavu unazad, odigao ruke iznad glave nudeći mu moje pazuhe i jednostavno uživao tako naboden na kurac. Sve smo do tada radili u tišini i sobu su ispunjavala samo naše dahtanje i mirisi testosterona muškog sexa. Tada sam tiho progovorio:
- Jebi me... Jebi me najbolje što umeš...
- Hoću bejbe... - reče Kosta tiho i poče lagano da izvlači svoj kurac iz mog dupeta.
Kada mu je ostao samo glavić u mom dupetu i kada sam pomislio da će ga skroz izvaditi...
BAM.
Udarac. Udarac od koga mi se celo telo zatreslo i koji me je umalo ostavio bez daha. Udarac koji je njegov kurac nabio do jaja u moje crevo i umalo onesvestio od miline.
Odigao sam noge još više i istrtio mu dupe koliko je god to bilo moguće u tom položaju. Istovremeno sam zarežao:
- Toooo... Ohhh... Karaj me... Karaj žestoko...
- Uhhh... Razvaliću ti bulju muška droljo... - Dahtao je Kosta između dva nabijanja.
- Razvali je... Oh... Vidiš da je gladna kurca...
- Nahraniću je kurcem... Ahh... Kako si samo vreo...
- Tucaj meee... - Groktao sam kao neki prasac - Ne govori ništa, samo me tucaj.
To je upravo i radio. Kosta je samo dahtao i u tišini me tucao. I to tucao me je perfektno. Dovoljno grubo da raspali životinju u meni, a dovoljno nežno da ne pređe granicu s/m. Dozirao je odlično i razarao mi utrobu baš kako treba.
Taman kada sam pomislio da mu predložim drugu pozu, Kosta poče da ubrzava ritam i još snažnije da se nabija u moju guzicu. Znači da je bio blizu i ja odustadoh od promene poze, naročito jer sam i ja bio blizu.
Sada je Kosta već udarao kao singerica. Sve se na meni treslo od njegovog nabijanja, a kurac i muda si mi poskakivali levo desno po stomaku.
- Yes... Yes... - Podvikivao je uhvativši me za šake i isprepletivši prste sa mnom.
- Daj ga srećo... Daj gaaa... - podsticao sam njegovo ubadanje, pri tom zdušno mu pomažući mojim nogama nabijajući njegovu guzu u ritmu.
- Ohhh... - Kriknuo je kao lav. Osetio sam prvi mlaz njegovog semena kako mi ispunjava crevo. Kosta poskoči i naglo izvadi svoj kurac iz mog dupeta. Drugi mlaz sperme je ispalio i on se razvuče od mojih muda, preko kurca i stomaka sve do dlaka na grudima. I ja sam naglo poskočio i halapljivo strpao njegov kurac u usta. Nisam hteo da ostatak njegovog semena ode bez veze. Na moje iznenađenje, Kosta je imao još dosta sperme da isprazni. Uživao sam u količini i ukusu njegovog semena i sa zadovoljstvom je gutao. Njena toplina naročito, je bila moj okidač. Prvi mlaz sperme mi je izleteo bez i da sam se uhvatio za kurac i pogodio Kostu odozdo po mudima. Videvši to, Kosta me gurnu rukom i ja padoh na leđa. Munjevito mi je seo u krilo, tako da mu je moj kurac prolazio između butina, pripijen tik uz njegov već poluspušten. Nastavio je tako da mi gužva kurac butinama, dok sam ja prskao ostatak sperme.
- Uhhh čoveče - reče Kosta sav zadihan - Odličan si... Još nisam sreo takvu muškarčinu, a da tako voli kurac i uživa u njemu...
- A mene dugo ovako nije neko dobro izjebao. Jako mi je prijalo...
- I meni...
- Mogli bi ovo i ponoviti...
- Kad god poželiš...
- Ja sam tu još nedelju dana...
- Odlično...
...
Tako je i bilo. Cele naredne sedmice Kosta me je rasturao svojim kurcem u svim pozama. Bio sam razjeban u pravom smislu te reči.
Čak mi je par puta popušio kurac tako dobro da i sada svršim u gaćama kada se setim.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Falile su tvoje price Smile

Hocemo jos

Korisnik

Radim kao i uvek svuda po svetu.
Hvala za komentar.
Ljubim vas

Korisnik

Pa gde si ti bre, nema te ko snega Grin
Extra prica kao i obicno Smile