Karao sam devojkinu sestru sa njenim momkom

Sa Dacom sam u vezi vec cetiri godine, a vec skoro tri zivimo zajedno. Super nam je, seks nam je odlican i apsolutno mi nikada nista nije nedostajalo pored nje, tako da nikada nisam imao potrebu da jurim bilo sta sa strane. Dosta smo mastali i pricali u toku seksa od dovodjenju jos jedne osobe u nas krevet ali sve je to ostajalo u domenu mastarija. Nikada je nisam prevario, tj nijedno sve do pre mesec dana.

Leto, 40 stepeni, nema boljeg mesta da se rashladis od Ade. Ceo dan smo proveli kupajuci se i izlezavajuci sa Dacinom sestrom Ivanom i njenim deckom Srdjanom. Ivana je bila manekenske gradje, neko vreme je se i bavila time, imala je malo sira ramena i malu prelepu izvajanu guzu. Sise male ali lepog oblika. Imala je veoma lepo lice, a iz ociju joj je izbijala neka perverzija. Moram napomenuti da je moja Daca bila i zgodnija i lepsa od Ivane. Popio sam par piva tako da je Srdjan vozio. Dacu smo odvezli do drugarice da uce za ispit, a nas troje smo otisli kod Ivane u stan. Posto su Ivana i Srdjan voleli da se sa vremena na vreme cacnu laksim drogama ponudili su mu spid. Naravno nisam odbio. Najjace mi je sto se na spidu toliko skupi i smanji kita da se bukvalno zgranete. Kada sam otisao do kupatila da se olaksam jedva sam ga maltene nasao u gacama. Jedva da je bio veci od polovine palca, svega nekih mozda 5cm i vrlo tanak, ali tvrd kao guma. Da napomenem, imam poprilicno veliki alat, 20cm u duzinu i skoro 17cm obima.

Izblejali smo sat dva, povukli jos malo, nakon cega smo Srdjan i ja polako krenuli kuci.

Daca bila u Bolecu i tek sam sutra trebao da je pokupim. Dosao sam u nas stan raskomotio se i zvalio se na kaucu da odgledam neki film da ubijem vreme. Kada sam zavrsio film nakon nekih dva sata, potrazih telefon da proverim da me neko nije zvao, kada shvatih da mi nema telefona. Skontah da sam ga onako pripit i ubrzan verovatno ostavio kod Ivane. Nisam imao odakle da joj se najavim, pa sedoh u auto i polako krenuh ka Ivaninom stanu.

Stigao sam do Ivaninih ulaznih vrata, posto zvono nije radilo pokucah. Niko nije otvarao. Uhvatih se za kvaku, bilo je otkljucano. Usao sam i krenuo prema dnevnoj sobi. Iz kupatila se cuo fen koji se upravo ugasio. Vrata od kupatila se naglo otvorise i u tom trenutku pred ocima mi se pojavi potpuno gola Ivana.

Oboje smo se zbunili i ukopali, cini mi se kao da je trajalo citavu vecnost. Gledao sam njeno zgodno telo, male ali izuzetno lepe sise sa malim svetlo-roze bradavicama, kao sto i moja Daca ima, sa sveze depiliranom picom. Zapravo imala je telo vrlo slicno Dacinom, samo manjih sisa i dupeta. Daca je imala malo vise oblina, tj imala je bas savrseno telo i uzak strukic.

 Najzad ona se trgnu i maltene skokom vrati u kupatilo.

Na stolu je stajao moj telefon. Uzeh ga, kada sam ga otkljucao imao sam sta i da vidim. Otvorene slike mog kurca u punoj velicini kao i snimak kako ga drkam i svrsavam koji sam slao Daci dok je bila na terenskoj nekoliko dana. Bilo je tu svakakvih slika i snimaka. Mene u solo akciji, Dace u solo akciji sa prstima, pa sa vibratorom i dildom, kao i pregrst nasih zajednickih snimaka sto pusenja sto karanja.

Brzo ga stavih u dzep. Ivana je izasla iz kupatila u dugackom bade mantilu ispod koga su se ocrtavale male sise sa vidno ukrucenim bradavicama.

- izvini, mislila sam da je zakljucano a i nikoga nisam ocekivala, sedi, hoces da popijes nesto.

-  zaboravio sam telefon a bez njega sam kao bez ruke pa svratih po njega. Izvini ti, ja sam upao kao manijak... daj nesto hladno da ohladimo atmosferu, a moze i jos malo spida ako ima.

Otisla je do kuhinje i donela mi sok, a iz fijoke izvadila spid.  

- Bas sam lepo odmorio kad sam stigao kuci danas.

- da, da i ja - rece Ivana i dalje crvena u licu i obrazima.

- ajde, sta si se toliko postidela, nije se desilo nista strasno, pa nista nisam video sto nisam vec video do sad. Ne brini nikome necu pricati o ovome.

- ma ne brinem, znam da si ok. Idem u sobu da se obucem i ispeglam kosu. Upali tv brzo cu.- rece i lagano krenu ka sobil.

Ustadoh kad i ona i krenuh ka kupatilu. Cim sam zatvorio vrata otvorih korpu za ves i nadjoh na vrhu njene sveze skinute gacice. Bile su poprilicno vlazne i ulepljene od njenih sokova.

Ni sam ne znam sta me je obuzelo, poceh mahnito da lizem ostatke njenih sokova. Spustio sam sorc i gace ispod kolena i poceh da mazim malu skupljenu kitu. Bukvalno se toliko skupio da sam ga sa dva prsta lagano drkao. Bio je tvrd kao kamen, bukvalno tvrdji nego kada je dignut. Bio je kao da je od gume. Stajao je pravo onako mali, sprcen i smesan. Brava na vratima od kupatila nije mogla da se zakljuca, a to  me je jos vise palilo jer sam mogao da budem uhvacen na delu. Proslo je par minuta, odjednom vrata se otvorise iza kojih izvire Ivanina glava. Uhvatila me na delu... i to sitnokurog,

- hahahahha, tacno sam znala sta radis unutra ovoliko dugo. hahah jbt kolicki ti je, na slikama i snimcima izgleda ogromno. jel si siguran da je to tvoj, ili mozda zapravo na onim snimcima slikama i nisi ti, nego mi neko drugi kara sestru.

Zbunio sam se u trnutku, cak sam se malo i postideo. Celih pet centimetara cvrste "kurcine"

 ponosno je stajalo pravo i uzdignuto gledajuci ka njoj. Izgledalo je kao da mi je dignut. Otvorila je skroz vrata i usla u kupatilo.

- Ne pitah te kako ti se cini ono sto si video malopre. Jel mogu da prodjem.

I dalje zbunje gledajuci je kako mi prilazi odgovorih stidljivo.

- kome se ne bi svidelo.

- jel ti ovo dignut, au ne verujem, nisam manji videla u zivotu.

Prisla je i lagano ga uzela u ruku, polako mazila, a onda klekla i stavila ga naravno celog u usta. Pocela je da ga sisa i mulja po ustima. Trnci su mi prolazili celim telom. Nisam verovao sta se desava. osecao sam da je poceo raste u njenim ustima.

- ohoho - ne vadeci ga iz usta promrmljala je Ivana.

Nikako nije uspevao da se skroz digne, verovatno od spida ali je sada vec bio solidne velicine, tacnije malo vise od 10ak centimetara i dalje tanak kao palac, i dalje cvrst. Bas se ponasao kao da je od gume.

- ne bi trebalo ovo da radimo- jedva uspeh da izgovorim

- opusti se, niko nece znati, hocu ga u sebi... veruj mi uzivaces...

Drzeci me za kurac odvede me do dnevne sobe i naguzi se preko stocica. Poceo sam nezno da joj lizem picu i guzu lagano jacajuci tempo.

- mmmmm, volim kad mi lizu guzu, gurni mi ga sto pre, hocu ga...

Namestih ga na vlaznu picu i silovito gurnuh, iznenadio sam se. Prijalo joj je, tacnije uzivala je, a i ja sam. Nisam verovao da zena moze da uziva sa tolickim, tacnije da ga uopste oseti.

Nakon nekog vremena rece mi da je moj red, pokaza mi da se naguzim preko stocica. Bez pogovora je poslusah. Pocela je nezno da mi mazi i lize jaja, da bi ubrzo pocela da mi lize guzu nezno gurajuci jezik unutra dok mi je rukom istovremeno drkala. Onda je legla ledjima na pod tacno ispod moje kite. Pocela je da ga ljubi i sisa, mazeci mi guzu prstima. Pocela je da mi lagano gura prst. Nisam bio ljubitelj guranja bilo cega tamo, probao sam ranije sa Dacom i nije mi se bas dopalo. Zamolio sam je da stane.

- OK, stacu, a sad se pripremi da uzivas kao nikad do sad.

Ustade uze maramu iz ormana i veza mi oci. I dalje sam bio u istoj pozi. Pocela je da mi divljacki lize guzu i gura jezik u nju. Mogu reci da mi se itekako svidelo.

Odjednom osetih kao da mi u isto vreme pusi i lize guzu. Toliko mi je prijalo da uopste nisam hteo da se trudim da shvatim kako to uspeva, vec sam se potpuno prepustio uzivanju. Bukvalno sam se tresao od zadovoljstva.

Okrenula me je da legnem ledjima sa stocic ne skidajuci mi maramu sa ociju. Posto je bio kratak glava mi je bila zabacena i bukvalno visila sa njega. Pocela je silovito da ga guta celog, tacnije svih 10ak centimetara. Uzdisao sam i tresao se kada sam odjednom u usta dobio nesto nalik na kurac.

Mene neko debelo zajabava, skocio sam kao poparen, skidajuci maramu sa ociju. Imao sam sta i da vidim. Na mestu gde mi je bila glava klecao je Srdjan drzeci kitu u ruci.

Bio je atletske gradje, ne nagruvan , izuzetno lepo izdefinisan, glatke koze bez ijedne dlacice na telu. Imao je malu, tanju kitu, vrlo lepog oblika sa lepim sjajnim glavicem. Imala je oko 13cm malo deblja od markera.

Ivana je i dalje drzala ceo moj u ustim i sisala ga. Bio sam opcinjen gledajuci ih gole i odlucio da se prepusim pa sta bude bice.

Sagnuo sam se i uzeo Srdjanov u dlan. Prvi put sam drzao tudji kurac u rukama. Nije bilo toliko cudno.

Poceo sam da ga lizem i pusim. Osecaj je bio kao da lizem bezukusnu toplu lizalicu.

- posto si me ispostovao, vraticu ti uslugu, - rece Srdjan, ustade i ode do sobe.

- popij ovo, od ovoga ce ti se dignuti do bola - dodade mi kesicu kamagre.

Odmah sam otvorio i popio. Seli smo da predahnemo i sacekamo da kamagra odradi svoje.

- sve sam ocekivao ali ovo nisam, bas ste me zajebali...

- jbg, ostao ti je telefon, uvek me je interesovalo sta imas u gacama kad je ona moja toliko odlepila za tobom. Odmah mi je palo napamet da proverim kakve slike imas, i znas i sam na sta sam naletela. Odmah sam zvala Srdjana da se vrati. Gledali smo tvoje i Dacine snimke i drkali jedno drugom... onda sam otisla da se istusiram, ostatak znas

U medjuvremenu mi se kita toliko digla da je pucala. Bio je u svoj svojoj snazi. Ivana ga je obuhvatila onako obema rukama i pokazala prema Srdjanu.

- vidi sta je prava kurcina, znam da zelis da ga vidis u meni kako me razvaljuje. Uzmi ga, oseti koliki je i koliko je tezak, zapreminski bar tri puta veci od tvog. tako je drkaj ga, pusi ga, aaa kakav je osecaj...  ovo je najveci koji sam videla u zivotu. sad shvatam seku sto te toliko voli i pazi. Tako je Srdjane, sisaj taj ogromni glavic.

Poceli su zajedno da mi puse i lizu jaja na smenu. Bilo je toliko dobro. Ivana je uspevala cak i da ga celog proguta.

sedeo sam zavaljen na ivici tako da je Srdjan mogao da mi lize guzu i jaja dok me Ivana zajahala i namestala se da sedne na njega. Bila je toliko vlazna da mi je bukvalno ceo stomak bio mokar od nje.

Kako je ulazio centimetar po centimetar dublje tako je njeno stenjanje postajalo glasnije.

- napokon ceo je u meni, uh kakav osecaj, kao da ce mi je pocepati... ne mogu da se pomerim... svrsicu, svrsicuuuu......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ivana poce da se trese i bukvalno prska iz picke. Ovo nikada nisam doziveo. Ceo sam bio okupan njenim sokovima. Ona nastavi da ga lomi.

Dok mi je ona odvlacila paznju Srdjan je bukvalno neprimetno za to vreme poceo da mi ga gura u guzu.

Uh kako je prijalo. Karali smo se tako sigurno pola sata. Srdjan je bio blizu a i ja sam. Ivana je svrsavala bukcalno na par minuta svaki put prskajuci. Sve je bilo mokro od nje. Poceo sam da svrsavam kao nikada, kao iz kicme da mi je dolazilo, punio sam ivanu cinilo mi se litrima sperme. Srdjan ga je naglo izvadio iz mene i gurnuo ga Ivani u guzu i poceo da se trese svrsavajuci.

Lezali  smo svo troje znojavi, ulepljeni, isrpljeni i nasmejani na trosedu. Samo smo cutali, i smejali se gledajuci jedno drugo.

Posle nekog vremena otisli smo da se tusiramo svo troje u komletu i ponovo zapoceli sve ispocetka. Bilo je te veceri svega, Srdjan i ja smo se medjusobno karali, pusili, karali Ivanu u svim mogucim pozama, zajedno sa oba kurca istovremeno u picu, pa cak i u guzu. Svacega je tu bilo....

Ali to je neka druga prica

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Extra, baš za poželeti ovako nešto doživeti

Korisnik

Fantasticno! Samo za pozeleti.

Korisnik

odlicna prica

Korisnik

Jedna od boljih priča u skorije vreme