Svesno drogiran i silovan 2

Kad sam se probudio posle burne noci, nisam imao ni glavobolju ni mamurluk, malo pospanost al nije bilo strasno. Imao sam ponosan osecaj, kao jedna uspesna kurva, kucka, koja je zadovoljila dva alfa muzijaka.

Sada sledi nastavak price, za koji mnogi cekate nastavak, nije bilo bas drogiranja i silovanja, ali posto je nastavak price, mora biti takav naslov. Pedja me je zvao da dodjem kod njega kuci, da prenocim, da se zabavimo, i da ne pijem alkohol. Po dogovoru sam dosao na adresu, odmah s ulaza sam dobio samar, i morao sam da se skinem. Bilo me je stid, ali krv je kljucala u meni, voleo sam taj stid, i hteo sam da vidi da sam osramocen, hteo sam ga napali moje ponizenje i moj stid. Tako je i bilo. Rekao je da dopizim do njega, da ga izujem, posle da mu masiram stopala, i da mu lizem noge. Ocekivao sam da cu tim redom doci i do pusenja ali nije islo tako. Skinuo je kais i dok sam lizao noge naredio je da se okrenem ka njemu, lupio me je kaisom po guzi i naredio da sedne za sto. Seo sam, a on je izvadio neki duvan makazice i rekao da to sto sitnije iseckam za 5 minuta, ako nadje jedan velik komad da ce me ubiti. Seckao sam sitno i sitnije, najstnije. Iseckao i odneo mu. Onda mi je rekao da otvorim orman i da uzmem neke krpe, hemiju da ocistim sto, pod, orman ali tako da on svo vreme vidi tv. Dao mi je 15min. Sve sam sredio. On je za to vreme pusio dzoint. Dok je pusio uzimao je popers i oci su mu se crvenile. Verovatno se napalio od svega toga, i naredio mi je da mu pusim. Pusio sam a on je nabijao kitu u grlo, kad god bih ostao bez vazduha on me je udario po glavi. Posle mi digne glavu za usi me uhvati i pljune, pa osamari. Posle mi je naredio da ustanem i opet me kaisem udario po guzi i naredio da spremim pomfrit beli luk i slaninu. Dok sam ja to spremao, on je zaspao. Dobio sam sto sam trazio, da me iskoristava, ponizava, vredja, ali nisam bio bas zadovoljan. Hteo sam biti sexualna zrtva a ne cistacica. Imao sam priliku da pobegnem, ali s obzirom da sam bio daleko od svog grada, to ne bi bilo pametno, a posto smo u zgradi, u urbanom delu grada, znao sam da mi nece nista.
Po zavrsetku jela, probudio sam ga jeo je, odveo u sobu, legao sam na stomak, on preko mene, poceo je da me jebe, islo je glatko i podmazano, al nije bio uopste sirov, zestok i sve u tom smislu.
Nakon 5 min je svrsio reko da se istusiram. Doso je do kabine, naredio da cucnem, hteo je da pisa ali nije uspeo, pljunuo me je, jedva malo i otisao u krevet. Ja sam otisao za njim u krevet, legao jedva se malo pokrio i zaspao.
Ujutru me je oko 7.00 probudio da mu pusim, bilo je nezgodno ispod jorgana, tako je hteo jer mu bilo hladno, na svako njegovo nabadanje sam izbacio kitu iz usta, neispavan i umoran, udarao me je sakom po glavi. Posle me terao da lizem cmar, bilo je bolje i osecam sam se lakse. Posle je svrsio meni u usta i naredio da idem. Kad sam krenuo uvalio mi je kesu sa smecem da bacim u kontejner. Izasao sam i osecao olaksanje.
Posle me je zvao i pisao ali nisam odgovarao. Ja volim zestok sex, ali ne volim udarce, batine i drogu.
O svojim droljastim iskustvima pisem kasnije.



Korisnik

Tacno, ja sam u prvoj prici napisao o cemu se radi u vezi sa drogom. Pili smo svi neku tecnost, od koje mi se posle vrtelo u glavi i spavo sam 3 sata, oni su bili napaljeni non stop, kita im se nije spusatala, ja sam se probudio, osecam sam se kao analni otvor, hteo sam samo kitu, u pitanju je bila neka druga za silovanje. U drugom delu nije bilo toga, al posto su svi cekali nastavak price, morao sam staviti isti naslov Smile

Korisnik

Hvala.