192. Ispovest jednog bisexualca - Komšija

Prošlo je desetak dana od kako sam se vratio iz Grčke sa odmora. Tih dana su bile tolike vrućine da sam se jednostavno kajao što nisam produžio odmor. Ipak je na moru bilo lakše podneti letnje vrućine.
Iako je napolju bilo pakleno, primorao sam sebe da izađem jer mi je ponestalo cigareta. Topio sam se na betonu dok sam se vraćao iz trafike ka stanu. Prolazeći pored jedne piljare, koja je radila u sklopu moje zgrade, rešio sam da kupim jedan krastavac kako bih sebi napravio poznatu grčku salatu Tzatziki. Pravi se od pavlake, krastavca, belog luka i još nekih začina, ali jako prija na vrućini i veoma dobro osveži čoveka.
Izašao sam iz prijatno hladne piljare na vrućinu držeći u rukama krastavac umotan samo u poluprovidnu najlon kesu. Tada sam naleteo na njega. Komšiju.
Da. Bio je to moj komšija iz susednog ulaza. Cela sprdnja sa njim je počela kada je kupio neki džip ružičaste boje. Jeste da se on vadio na veoma povoljnu cenu, kvalitetno vozilo i slično, ali roza boja je služila celom komšiluku da se sprda sa njim. Sve je bilo u stilu: „Šta je bilo komšija, nestalo im muških modela...“ i slično. Naravno, on je u svojoj odbrani koristio svaku priliku da nam uzvrati, pa je tako rešio i danas da to uradi sa mnom. Inače, ja sam ga samo znao kao „komšija“ i ništa više od toga, a verujem i on mene.
- Dobar dan komšija... – nazva mi, značajno gledajući u moje ruke da vidi šta to nosim.
- Zdravo... Kako je? – uzvratio sam mrzovoljno, slomljen od vrućinčine.
- Evo vraćam se kući sa posla... Šta ti? Kupio si nešto da vežbaš guzu... – reče kako bi me zajebavao pogledavši na krastavac u mojoj ruci.
- Pa jebi ga komšo... Kad nema pravi, dobar je i ovaj...
- Ih nema pravi, pa zašta služe komšije...
- Mislio sam da ti to ne voliš...
- Pa u principu sam strejt, ali kada si ti u pitanju mogao bih da ti pomognem...
- Dobro, čekam te... Ajd, zdravo...
- Zdravo...
Razišli smo se, a ja sam utripovao kako je ceo ovaj događaj bio samo jedno dobro zezanje između dvojice komšija. Koliko sam se prevario, pokazaće kasniji događaji.
...
To popodne sam se pristojno ohladio koristeći tri bogom dane stvari. Hladan tuš, hladno pivo i hladna tzatziki salata. Bilo je negde oko 8 uveče i kulirao sam u fotelji uz hladno pivo gledajući neku utakmicu. Tada sam začuo kako mi neko zvoni na vratima. Lenjo sam ustao iz fotelje, počešao jaja preko šorca i uputio se ka ulaznim vratima. Nisam očekivao posetu i stvarno nisam imao predstavu ko je. Otvorio sam vrata i mom iznenađenju nije bilo kraja. Pred vratima je stajao komšija smešeći se i držeći u rukama pakovanje limenki hladnog piva.
- Ćao komšija, evo ja došao...
- A... ne razumem... – bio sam iskreno iznenađen.
- Pa... – nastavio je tiho, lagano se nagnuvši ka meni - ...došao sam da ti zamenim krastavac...
- Izvoli... – primio sam ga u stan više zbunjeno i nesvesno nego što sam to hteo. On se je odmah uputio ka dnevnom boravku, a ja sam i dalje zbunjen išao za njim. Tek tada sam primetio da mi je komšija u stvari dobar frajer. Svojih 45 godina, održavanog tela i snažne građe.
- Znaš... – nastavi on sedajući u fotelju i otvarajući limenku piva - ...ono danas je bilo dobro da nas je neko čuo sa strane...
- Koje?
- Pa ono sa krastavcem... svako bi pomislio da se dvojica strejt muškaraca zezaju, a u stvari ja sam došao zbog toga...
- Čekaj... – tek sam tada shvatio o čemu se radi i došao polako k sebi. – Hoćeš reći...
- Da... mislim ako tebi odgovara, ako ne... Pokupiću se ja... Mislim... Kao da se ništa nije desilo... – Postao je nesiguran i polako počeo da ustaje iz fotelje.
- Čekaj... – sada ja nisam hteo da propustim priliku - ...hoćeš reći da si ti...
- Pa nisam... znaš... Žena mi je već par meseci na nekoj specijalizaciji u Londonu, a ja nisam dugo... Pa, znaš...
- Ti bi da nešto opališ sa strane... – sada sam povratio svoje samopouzdanje.
- Pa ako može... Mislim... ako tebi odgovara...
- E moj komšija... Pa kako si uopšte pomislio da ja tako nešto želim... Možda mi je krastavac stvarno trebao za salatu...
- Rekao mi Ljuba, jednom prilikom... Znaš ja u početku nisam verovao... Znaš ti tako...
- Ljuba mnogo jede govna... – rekao sam nervozno. (Inače Ljuba je bio jedan od tipova sa kojim sam odavno bio, pa se kasnije ispostavilo da se i on slučajno doselio tu u kraju.)
- Pa dobro... Neću ja nikom to reći... Čak nisam ni mislio o tome sve do danas kada sam te video sa krastavcem, pa sam rešio da se malo našalim i probam.
- Ti bi da probaš...
- Pa evo me...
- Da li si ikada bio sa muškarcem do sada?
- Jednom... – reče gotovo stidljivo - ...davno mi je jedan klinac samo ispušio na brzaka... a ostalo nikada...
- Skidaj gaće da vidimi čime raspolažeš... – rešio sam da ga napadnem i malo zezam.
On poslušno ustade i poče da otkopčava košulju.
- Rekao sam gaće... ne košulju...
- Gaće... – reče tiho i poče polako da svlači gaće. Na moje iznenađenje iz njegovih gaća ispade dobar komad kurca. Bio je mlitav, ali mesnat i obrezan klatio se iznad moćnih dlakavih muda.
- Nije loše... Nije loše... Idem do kupatila, a ti uđi u kuhinju i naseckaj nam nešto iz friza da imamo uz pivo...
- OK...
Otišao sam do kupatila i na brzaka se sredio za iznenadni sex. Izašao sam iz kupatila skroz go. Komšija je sedeo u fotelji i držao limenku piva u ruci. Na sebi je samo imao raskopčanu košulju koja je otkrivala njegove maljave grudi. Dole nije imao ništa i njegov mlohavi kurac je ležao kao mrtav preko njegove dlakave butine. Pogledao me je i primetio sam sjaj u njegovim očima. Ipak će ovo biti lepo veče, pomislio sam.
Prišao sam mu ne govoreći ništa i seo na pod između njegovih nogu. Spustio sam ruke na njegove butine i pomilovao ih od kolena ka kukovima. Dlačice na nogama mu se naježiše jer mu je to očigledno prijalo.
- Mislio sam... – pokušao je nešto da kaže.
Ja sam samo prineo svoj kažiprst ustima dajući mu do znanja da nema priče.
- Ali... – bio je uporan.
- Samo ćuti i uživaj... – rekao sam i nežno dohvatio njegov mlitavi kurac.
Prineo sam ga usnama, onjušio mu glavić i lagano ga uvukao u usta. Komšija osloni ruke i zabaci glavu unazad, očigledno uživajući u mojoj igri. Sisao sam mu mesnati glavić i masirao mu koren kurca istovremeno. Onda je počeo da mu se diže. Osećao sam kako mu kurac raste u mojim ustima. Njegov je glavić postajao sve veći i veći, tako da kada je postigao punu erekciju jedva da sam moga da ga držim u ustima. Počeo sam lagano da mu ga dudlam, istovremeno mu draškajući jaja rukama. Komšija je samo u tišini dahtao i uzbuđeno trzao kukovima.
Konačno sam u ruci držao upotrebljivu alatku. Kurac mu je bio nadignut do pucanja i sluzav od moje pljuvačke i njegovih sokova. Lagano sam ustao, opkoračio ga i seo mu u krilo. Izgleda da je to za njega bilo previše, jer je uspravio glavu i iznenađeno me pogledao. Verovatno je mislio da će se sve završiti na pušenju, a ja nisam hteo da propustim ovako dobru priliku i nada sve dobar kurac. Brzo je došao k sebi i uhvatio me za guzove svojim snažnim šakama.
Ja sam jednom rukom iza sebe uhvatio njegovog macana za koren i usmerio ga ka svom čmaru. On mi rukama razvuče guzove i ja sam osetio kako mi njegov sluzavi glavić klizi po guznom otvoru. Obojica smo dahtali ubrzano od uzbuđenja. Polako sam spustio guzu i njegov glavić mi upade u čmar.
- Ohhh... – zabacio sam glavu unazad od uživanja - ...kako je ovo dobro...
- Jes... ohhh... nisam ni sanjao... – dahtao je komšija.
Nastavio sam polako da se nabijam na njegovu kurčinu. Osećao sam svaku njegovu boru i venu kako mi šire čmar i lagano ulaze u moje crevo. Nakon skoro celog minuta, nabio sam mu se do jaja. Opipao sam ih rukom kako bih se uverio da mi je ceo unutra.
- Dobar siiii... uhhh komšija... – dahtao je meseći mi guzove.
- I ti meni prijaš... ohhh...
Tada sam rešio da i sebi i njemu pružim neizmerno zadovoljstvo. Rukama sam se oslonio o njegova ramena, ispravio malo torzo i počeo da se odižem. Odizao sam guzu dok nisam osetio da mu je samo glavić ostao u mojoj utrobi. Onda bih krenuo nazad i ponovo mu se nabijao do jaja. Nastavio sam sa takvim laganim kretanjem, povremeno ga začinjavajući laganim kružnim mešanjem šireći svoj čmar do bola. Komšija je uživao sklopljenih očiju i rukama na mojim kukovima pratio moje pokrete.
Onda je odjednom poludeo. Snažno me je ščepao za struk i počeo da daje ritam. Odizao me je sa svog kurca i nabijao ponovo na njega začuđujuće lako. Kao da nisam imao sto kila. Počeo je da me tuca kao neku kurvicu. Ja sam samo stenjao i cvileo uživajući u njegovim prodorima.
Više nisam mogao. Krenuo sam da svršavam.
- Ahhhh... toooo.... evo me.... nabij meee....
Komšija se samo ćutao i tucao me divljački me nabijajući na svoju karu. Iz mog kurca izlete prvi mlaz sperme i umrsi se sa njegovim dlačicama na grudima. Iznenađeno je gledao kako svršavam, ali nije prestajao da me tuca.
Svršio sam... Komšija je prestao da me nabija na kurac. Dahtao sam zadihan od svršavanja, ali sam znao da sam još uvek gladan kurca i dobre jebačine.
- Čim dođem do daha za koji sekund nastavljamo... – rekao sam mu znajući da on nije svršio.
- OK... samo imam jednu želju...
- Reci...
- Hteo bih da to uradimo u kuhinji...
- Idemo...
Za tili čas smo bili u kuhinji.
- Kako ćemo? – upitao sam.
- Ne znam... ti reci...
Prišao sam radnoj površini i odigao jednu nogu. Druga noga mi je i dalje bila na podu. Komšija iskoristi to što je već stajao iza mene i priđe mi prislonivši svoj kurac na moj guzni procep. Uhvatio sam se jednom rukom za guzove i razvukao ih u stranu.
- Uzmi me... – izgovorio sam mazno.
Komšija ništa nije rekao. Opet me je ščepao za struk i sjurio svoju kurčinu duboko u meni.
- Arghhh... životinjoooo... lakše malo... pocepaćeš meee.... – vrištao sam.
- Ne brini... neću... napalio si me jakoooo...
Onda je kuhinjom zavladala tišina. Čuli su se samo zvuci šljapkanja komšijinih kukova o moju guzicu, ili su to bila naša jaja, nisam bio siguran. Komšija me je jebao kao pomahnitao. Dahtali smo u tišini, svako uživajući u sexu. Cepao me je kao neku drolju kojoj je želeo da naplati svaki dinar koji joj je dao.
Ja sam junački primao njegovu kurčinu u guzicu. Dugo me ovako dobro neko nije jebao. Muški, znalački i sa pravom kurčinom, pristojne veličine i tvrdom kao kamen. Na svaki njegov udarac, ja sam uzvraćao guzom nabijajući mu se do jaja.
Tada me komšija jednom rukom obuhvati oko struka, i ščepa me za moj dignuti kurac. Uhvatio ga je za glavić i počeo da ga nadrkava u ritmu jebanja. Svaki put kada bi mi nabio svoj kurac u dupe, on bi rukom svukao kožicu sa mog kurca. I obratno, kada je izvlačio svoj kurac iz mog dupeta, navlačio je i kožicu na mom kurcu. Ovo nije moglo dugo da potraje.
- Blizu saaammm... evo meee... – vrisnuo sam.
- Ohhh.... napuniću te... pederuuu.... – dahtao je komšija.
- Puni meee... svršavaaammm....
Crevo mi obli poznata toplina. Toplina muškog semena koje jebač izbacuje iz svog kurca. Istovrmeno dok mi je punio utrobu iz mog kurca krenuše prvi mlazevi mog svrša. Svršavali smo istovremeno. Svršavali smo kao svinje... Snažno i dugo.
...
Bilo je to jedno lepo veče sa komšijom. Dugo smo se posle toga jebali. Doduše ne tako često kao što smo obojica želeli, ali kad god bi nam se ukazala prilika.



Korisnik

Ih sto ja nemam takvog komsiju Frown

Korisnik

Hvala...
Pa nije bio toliko direktan jer mu je Ljuba pre toga rekao o meni....