191. Ispovest jednog bisexualca - Maša

Ostalo mi je još 3-4 dana do kraja odmora. Tog dana je bilo pakleno vruće, pa sam rešio da se ranije povučem u sobu i uključim klimu. Jednostavno je dan bio toliko vreo da nije vredelo biti bilo gde osim uz klima uređaj uključen na maksimum.
Dok sam se penjao stepenicama ka mojoj sobi, primetio sam da su vrata odškrinuta. Taman kada sam pomislio da me neko pljačka, vrata se otvoriše i na njima se pojavi prelepa crvenokosa devojka. Na sebi je nosila radni mantil što mi ukaza na to da je došla da mi promeni posteljinu.
- Zdravo... – obratio sam joj se na engleskom - ...ovo je moja soba...
- Oh... upravo sam završila – odgovorila mi je na iskvarenom engleskom sa prelepim osmehom na licu.
- Odakle si? – pokušao sam da uspostavim neki kontakt jer mi se baš dopala na prvu loptu, čudeći se kako je ranije nisam primetio.
- Ukrajina... – reče stidno, stavljajući prljave čaršave na kolica.
- Hajde uđi na jedno piće da se malo rashladiš...
- Ne mogu... – reče crveneći se u licu - ...moram da radim...
- Onda drugi put... – rekao sam razočarano.
- Drugi put... – reče ona i odgura kolica hodnikom.
Pratio sam njen hod uživajući u lelujavom kretanju njene prelepe zadnjice koja se ocrtavala preko bezličnog mantila. Ušao sam u sobu, istuširao se, otresao dva hladna piva i legao u čistu posteljinu dok je hladan vazduh iz klime ispunjavao prostoriju. Zadremao sam.
Probudio sam se negde predveče. Pogledao sam na sat. Bilo je 9.15 što mi je bilo kasno za večeru iako sam bio gladan. Rešio sam da siđem u kafić u sklopu smeštaja i popijem koje piće, a tamo su imali i suve grickalice. Dovoljno da utolim glad, a da kasnije nemam problema sa varenjem zbog kasne večere.
Sišao sam i smestio se za stolom u uglu. Grickao sam kikiriki i pio pivo tupo gledajući u TV na kome je bio neki modni kanal. Tada mi pažnju privuče kretanje jedne osobe u dnu sale. Bila je to crvenokosa Ukrajinka koja mi je danas spremala sobu. Ustao sam brzo sa stola i krenuo ka njoj. Sustigao sam je tek napolju ispred kafića i lagano je uhvatio za lakat otpozadi.
- Hej... – malo mi je bilo neprijatno jer se je uplašeno trznula.
- Hej... – osmehnu se sa olakšanjem kada je videla da sam to ja.
- Hoćemo li sada na ono piće... Nadam se da si završila sa poslom...
- Pa može... – reče nakon kratkog premišljanja.
Vratili smo se nazad u kafić i seli za moj sto. Maša, kako se je zvala riđokosa Ukrajinka naruči vino.
Veče nam je proticalo uz priču i piće. Saznao sam da je tek juče počela da radi (to je i bio razlog što je ranije nisam primetio), i da je došla iz Ukrajine gde je velika kriza i nema posla. Bila je udata za alkoholičara koji je tukao, a to je shvatila tek u braku pa se razvela. Nakon toga smo okrenuli na lepše teme za upoznavanje i prvi susret. Negde pre ponoći je rekla da mora da ide na spavanje jer je sutra očekuje naporan dan. Razočarano sam pokušavao da je ubedim da ostane još malo, čak sam joj par puta nagovestio da odemo do moje sobe i kako i tamo može da odmori, ali je ona bila uporna. Dovršila je svoje vino i lagano ustala. Boga mi ova devojka dobro podnosi piće. Ni jednog trenutka se nije zateturala, a popila je podosta vina.
- Hoćeš da te ispratim? – upitao sam nadajući se još uvek da će biti nečega.
- Ne hvala. Ja sam smeštena tu u kompleksu u sobama za poslugu. Vidimo se...
- Vidimo se...
Ispratio sam razočarano pogledom njenu zadnjicu kako izlazi iz kafića. Otišao sam u sobu da ga svojski izdrkam.
...
Naredni dan se ništa nije dešavalo, a uz sav moj trud nikako nisam mogao da naletim i vidim Mašu. Čak je ni to veče nije bilo u kafiću, a baš sam se bio ponadao da ću je tu sresti.
Sutradan sam već rano jutrom bio na plaži. Jutro je obećavalo prelep dan. Otišao sam na plivanje da malo ohladim telo. Kada sam izlazio iz vode, teturajući po kamenitom dnu, osetio sam oštar bol u peti. Naglo sam trznuo nogom, znajući istog trenutka da sam nagazio na ježa. Doteturao sam se nekako do obale, seo na peškir i izvrnuo nogu da vidim koliku sam štetu sam sebi napravio. Bio sam jako besan što sam bio nepažljiv, ali srećom u petu su mi se zabile samo 2-3 bodlje. Rešio sam da odem do sobe i pokušam da ih iglom nekako izvadim.
Doteturao sam se do sobe šepajući, a bol u peti je postajao sve veći i veći. Tada sam naleteo na nju. Mašu. Sranje. Nisam baš morao da naletim na nju u ovakvom izdanju. Kao bangavi ker koji šepa.
- U čemu je problem? – upita ona sa zabrinutim izrazom na licu.
- Ništa strašno... – pokušavao sam da izigravam heroja - ...nagazio sam na ježa...
- Ohhh... baš mi je žao...
- Ništa strašno... idem do sobe i da pokušam da izvadim bodlje...
- Ako vam treba pomoć, ja imam još jednu sobu da sredim i gotova sam za 15-tak minuta... Mogu vam pomoći oko noge...
- Ako vam to nije problem, bio bih vam veoma zahvalan... – konačno, pomislio sam. Evo prilike.
- Onda vidimo se ubrzo...
- Vidimo se... – rekao sam i srećan, zaboravljajući na bol odksakutao do svoje sobe.
...
Ohhh... kako je Maša pušila kurac. Ne... nije bilo onog kao u porno filmovima da ga guta do kraja u grlo očiju punih suza, gušeći se od moje kurčine. Jednostavno ne... ali je Maša toliko uživala u pušenju kurca i tako je to lepo radilo da je nekoliko puta ozbiljno pretilo da svršim pre vremena. Coktala je jezikom i uživala u svakoj žilici i milimetru mog kurca. Ljubila ga je, lizala, povremeno se spuštajući do mojih jaja i uvlačeći ih slasno jedno po jedno u svoja usta. I dok je tako stručno obrađivala moje međunožje, njen kažiprst je do pola bio zaboden u moj čmar i čudno vibrirao. To je samo doprinosilo tome da mi kurac poraste do neslućenih razmera. Nikada mi nije bio tako veliki i tvrd, a Maša ga je svojski koristila.
Uspeo sam nekako da se okrenem u krevetu iako Maša nije ispustala moj kurac iz svojih usta. Postavio sam se u pozi 69 sa njom i njena riđa pičkica bljesnu preda mnom. Rukama sam joj lagano rastvorio butine, na šta ona nije pružala otpor. Njena ružičasta nutrina se otvori ispred mene. Halapljivo sam zagnjurio i počeo jezikom da joj rovarim po pičkici. Njeno zadovoljno mumlanje mi je dalo do znanja da joj to prija.
- Uhhh... sada ću da te iskoristim pastuve... – reče Maša ispljunuvši moj kurac iz ustiju. Na tren sam se uplašio ne znajući šta smera, međutim...
Međutim, Maša vešto poskoči i istovremeno me rukama okrenu da legnem na leđa. Tako je brzo i spretno nasela na moj kurac da se nisam snašao. Iskreno nisam ni hteo. Nasadila se je naglo do jaja i kriknula:
- Tooo.... ohhhh... macane... tako mi je trebao tvoj kurac...
- Ohhh... kako mi prijaš... – dahtao sam.
- Tucaj me... želim te u sebiii... – dahtala je u ritmu nabijanja na moj kurac. Odizala bi svoje telo tako da joj je u pičkici ostajao samo moj glavić, preteći na momente da i on ispadne, da bi zatim odmah snažno se nabijala do jaja. To je radila tako snažno i brzo da sam se na trenutak uplašio da krevet ispod nas neće izdržati.
Onda je izludela. Osetio sam kako mi zabija nokte do krvi u prsa i snažno naseda na moj kurac. Zastala je na tren i celo telo joj je počelo da drhti u ekstazi. Osetio sam kako joj sokovi cure i obilato mi kvase jaja i prepone.
- Ahhh... to... to... toooo... razbi me... – vrištala je u ekstazi svršavanja.
Onda je zamrlo. Maša se prosu po meni oslanjajući svoju glavu na moja prsa dok joj je moj kurac i dalje stajao tvrd pulsirajući u njenoj utrobi. Toplina njenih prosutih mekanih dojki na mojim grudima me je još više izluđivala tako da je moj kurac sve jače i jače pulsirao u njoj.
- Ohhh... ovo je bilo extra... – reče ona zadihana - ...samo da dođem do daha i nastavljamo...
- Sada ja preuzimam stvari u svoje ruke... – rekao sam i gurnuo je sa sebe. Kurac mi ispade iz njene pičkice i ja je rukama namestih u kereću pozu. Ona bez otpora zauze stav, a po drhtanju njene guze sam znao da je još uvek uzbuđena.
Uhvatio sam je za guzove i lagano ih rastvorio. Preda mnom se pokazaše njene obe rupice. Namestio sam svoj sluzavi glavić na ulasku u njenu riđu picu i sjurio ga muški do jaja. Maša izvi svoju glavu unazad i tiho jeknu.
- Ohhhh... tooo... nabi mi ga... hoću te celog...
- Razvaliću te kučkooo... – balavio sam nabijajući joj ga do jaja.
- Razvali me... ubi meee...
Nabijao sam joj ga tako snažno i surovo da joj se je celo telo treslo od mojih udaraca. Vadio sam kurac skoro do kraja, ponekad je čak i ceo izlazio napolje, da bih ga zatim ponovo nabijao do jaja. Maša je cvilela od sreće i junački primala moju batinu u sebi.
U jednom trenutku, tokom zanosa, kada sam izvadio kurac skroz napolje iz njene pice, prilikom ponovnog nabijanja, moj glavić skliznu i ja sam promašio. Tako podmazan i sluzav on glatko ulete Maši u guzu i ja ga, doduše nehotice zabih do jaja u njen čmar. Tek je sada kriknula kao vučica. U prvom trenutku nisam znao da li je vrisnula od bola i neprijatnosti ili uživanja.
- Arghhhh... stokooo... tooooo... razbi mi i guzicuuuu... ohhhh...
- Razbiću ti i dupe droljoooo... – nastavio sam da je tucam ohrabren njenom reakcijom.
Osetio sam da je i tu bila prometna jer je moj kurac ulazio i rovario bez problema. Par puta je čak i prdnula gurajući smrdljivi vazduh tik uz moja muda. Međutim, to nas nije omelo. Perverzno smo nastavili sa jebačinom. Maša je sada još bolje mešala i vrtela guzom nego dok sam je prcao u pičku. Onda je krenulo iz mene.
- Evoo meee... ahhhh... svršavaaaam... – roktao sam kao vepar.
- Daj mi ga ljubaviiii... daj gaaaa....
I taman kada sam pomislio kako ću joj napuniti guzu svojim semenom, Maša naglo poskoči i moj joj kurac uzlete iz dupeta. Brzo se je okrenula, kleknula tik uz mene i dohvatila mi rukom kurac. Par puta ga je nadrkala i ja sam ispalio prvi mlaz. Pravo u njena širom otvorena usta. Ona zadovoljno mljacnu jezikom. Drugi mlaz ostavi dugačak trag preko njenog obraza pa sve do njene riđe kose. Ne želeći da propusti sledeći mlaz sperme, Maša usisa moj glavić u svoja usta i ja sam osetio kako je punim spermom. U slast je sve pila i gutala kolutajući svojim zelenim okicama. Ispraznio sam se u njoj i iscrpljen se sručio na krevet tik uz nju. Oboje smo dahtali zadovoljni i umazani našim sokovima.
...
Mašu sam konzumirao i narednih par dana do kraja mog odmora. Stekao sam utisak da se je mala zatreskala u mene i da je bila spremna da krene sa mnom, ali ja nisam bio spreman na tako nešto. Mada, istine radi ni ona nije htela da prizna da je zaljubljena, već sam ja to primetio po njenom ponašanju.
Poslednjeg dana ona je uzela slobodan dan i jebali smo se sve vreme. Ni sam ne znam odakle m toliko snage da je pojebem nekoliko puta.
...
Upalio sam motor i krenuo ostavljajući je ispred pansiona kako mi maše.