Sa K na K

Nakon raskida veze na daljinu iz ocaja hteo sam samo da se trosim. Iako mi je bilo zao i kvivo sto vise nisam u vezi s covek od 42 god, hteo sam samo da se tucam. Jednog dana dobijem poruku od coveka oko 35god dal sam za kres dolazi u moje mesto. Poslao je odmah slike sto me nalozilo i pristao sam. Rekao je da tek oko 8 dolazi u moje mesto i slobodan je oko 9. Ja sam vec u pola 7 bio spreman istusiran i cekao sam na prvom semaforu na ulazu kad ce naici da ga snimim i cekao reg.tablice njegovog mesta i proslo je 8 i nije ga bilo. Moram priznati pre veze me tucao jedan decko 27god i bio je ok premekan za mene ali dobar jebac s kitom 18cm iskljucivo aktivan. Posto s njim dok se tucam ne dobijem kurvinjski osecaj izbegavao sam ga i odbija i to vece resim da ga pozovem. Dosao je brzo vec oko 8.20 i poveo ma jedno dobro skriveno mesto u sumici. Presli smo na zadnje sediste, klasicno skidanje bez poljubaca pusio sam, grabio sam mu ruke da me napusava alnije se trudio, posle cega sam se svalio na ledja u cosak kola a on je stavio kondom, ruke naslonio naprozor i masirao mi glavicem cmar. Stenjao samod miline i govorio mu prljave reci tucaj kuck jel sam ja tvoja kurva a on je zmurio nije mogao da me gleda. Posle je poceo da me tuca sve brze i brze i svrsio za 7,8 minuta. Obukao sam se i video na sat da je 8.55 i propustene pozive. Nakon cega sam mu rekao da kasnim na zurku a on me odbacio do lokacije gde me on cekao. Izasao sam iz kola a on je bio naslonjen ledjima na kola nije me video. Prisao sam upoznali smo se i seli u kola. Bioje zgodan i lep ali i strog. Imao je kratku belu majcu beli sorc bele carape i crvene patike. U kolima me ponudio cigarom i ja sam dvosmisleno rekao ne pusim. Bio je brzi i pitao me, a cigare? Ja sam rekao. Jos manje.
Rekao je: znas li gde cemo?
ja: znam jednu sumicu 10min odavde.
on: znaci volis muskarce?
ja: stidljivo. Pa da.....
on: i kurac?
ja: tihim glasom da.
Do puta gde me tucao prethodni mi je stavljao ruke na butine i stiskao... ja sam stenjao i prepoznao njegove zelje i da voli poslusne pikice, pa sam stenjao kao kurva.
kad smo dosli spustio je sedista i naredio:
SKIDAJ SE.
U trenu sam bio go.
zvizdao je i pomazio po glavo i rukom me uhvatio za vrat i spustio ka njegovim bokserocama. Krenuo san da ga vadin a on ni opali samar i kaze polako. On voli kad ga poljubis prvo i zamolis.
Poljubio sam preko bokserica od glave do pete i rekao tiho: kurcini smem li te pusiti. Nakon 2 sekunde bio mi je u ustima i nabijao ga je a ja sam umalo povratio. Skinuo je patike i carape i smrad jedominirao i patike i carape je drzao blizu mene. Dok sam mh pusio lupao me po guzi i vikaoTO MALA TO KURVO TOOO PUSACICE.
onda me uhvatio za usi podigao i rekao ZINI. Nadao sam se spermi a on mi stavio carapu u usta i patiku zavezao oko glave.
okrenuo me na stomak i prstima malo cmar prottljao. Poceo je jako da ga zabija a ja sam vristao u sebi i mumljao da stane da neznije radi. Bio je u transu. Jebao je ko lud citavih 20minuta. Osetio sam ubod jak i trzaj i osecaj kako me puni. Ostao je u meni i bio ke znojav i sav se lepio po meni. Smrdelo je sa svih strana a on kad je omekanio i ispao skinuo je patiku i carapu i pitao me: MALA NISI SE CULA MORA DA TI JE BILO DOBRO. Od tih reci i njegovog izraza sam svrsila o on je otvoroo vrata i rekao aj izadji da predjemo napred. Izasao sam bos bockala me trava i grancjce a on me spusti i popisao se po meni.
Osecao sam se ponizeno ali zadovoljno sto sam bio komad mesa takvom muzijaku. Dao mi je flasu vode i peskir da se operem i obukao sam se. Kad smo dosli u grad na mestu gde smo se sastali su ga cekali 2 druga. Kad su usli smejali su se i pitali gde ste vi. Usli su na zadnja sedista i pozdravili. Moj jebac je bio ozbilkan i pitao gde da mr ostavi. Ja rekoh gde ti je zgodno. Bio sam ljut ocekivao sam jebacinu od njegovih drugova. Izasao sam iz kola i vise ih nikad nisam sreo al sam iz ocaja jos jednom pozvao onog mog prvog. Konacno sam imao potpun kurvinjski osecaj