190. Ispovest jednog bisexualca - Galeb

Nekada, kada sam posećivao Jadransku obalu, a pretpostavljam i danas postojale su izvesne osobe koje su zvali Galebovi. Galeb je bio malo pristojniji naziv za žigola. U svakom malo većem mestu na obali postojali su klubovi u kojima su se okupljali galebovi. Galeb je bio pre svega zgodna muška osoba, lepih manira i strpljiv. Pružali su usluge od jednostavne lepo provedene večere uz sveće, preko šetnji duž obala, pa sve do vatrenih krštenja u krevetu. Njihove usluge su najčešće koristile starije dame željne provoda i mladog mesa, a ne retko su koristile i mlađe ženske osobe koje su imale dovoljno novaca za njih, a premalo vremena da traže avanturu na moru. Nije mi poznato da li su davali usluge i muškarcima, ili su postojali neki drugi momci sa drugačijim nazivom koji su takve usluge pružali.
...
Prošlo je nekoliko dana od kako me je Zoran napustio koje sam ja proveo u dokolici letovanja. Rešio sam da se malo provozam i priuštim sebi malo razmrdavanja. Odluka je pala da se provozam ka Halkidikiju, poznatom poluostrvu sa tri prsta. Krenuo sam na drugi prst jer sam prvi već dobro poznavao.
Prvu pauzu sam napravio u Nea Marmaras, jednog od većih mesta na Halkidikiju. Pravo turističko mesto, lepo uređeno i svo u brdima. Ručao sam u jednom predivnom ribljem restoranu gde sam dobio informacije da je za provod lepo otići u susedno mesto koje se zove Porto Karas. Odlučio sam da tako i uradim.
Porto Karas je u stvari bio hotelski kompleks. Po izgledu sam odmah shvatio da je namenjen za one sa malo dubljim džepom. More je jednim rukavcem ulazilo ispod unutrašnjosti hotela, tako da su bogati vlasnici jahti i brodova, bukvalno mogli ući u hotel svojim plovilima. Prvo sam popio kafu u jednom kafiću i prijatno se iznenadio videći da cene i nisu tako visoke.
Pošto je veče bilo prijatno, rešio sam da piće popijem na jednoj od terasa hotela poviše bazena. Tiha muzika i vrhunska usluga su učinile da se potpuno opustim. Kako je veče padalo, tako se je terasa punila gostima. Tada su za stolom do mene sela tri muškarca. Iako su me značajno pogledali, nisam puno obraćao pažnju na njih. Delovali su mi onako doterani kao nemački turisti koji su u nemačkoj bili truli prosek, a ovde su glumili neku aristokratiju.
Ja sam uživao u svom piću dok su njih trojica nešto žustro razgovarali, a nisam mogao da ne primetim kako me jedan od njih češće gleda od ostalih. U jednom trenutku druga dvojica su ustala i prišla za stolom gde su sedele dve sredovečne dame. Nešto su progovorili i ubrzo su im dame dozvolile da sednu za njihov sto. Tip koji me je posmatrao duže nego ostali, ostao je da sedi sam za stolom. Sada je još češće bacao pogled na moju stranu. Trudio sam se da mu ne dam nikakav povod za kontakt, mada moram da priznam da je izgledao odlično. Lepo građenog tela, prelepog lica i guste crne kose koja se sijala od velike količine gela. Jedino što mi je možda pomalo smetalo, je to što je po mojoj proceni bio nizak. Niži od mene za pola glave.
Čim se je konobar udaljio od mog stola, donevši mi treće pivo po redu, moj posmatrač ustade sa stola, priđe mom i nagnu svoj torzo uljudno ka meni:
- Do you speak english? – upitao me je izdresiranim baritonom.
- Yes... – odgovorio sam čime smo započeli konverzaciju na engleskom.
- Da li je slobodno? – upita pokazujući na stolicu.
- Jeste, a koji je razlog?
- Pa vidim da sve vreme sedite sami, a ovo je more i prelepo veče. Mislim da niko ne zaslužuje da sedi sam...
- Izvolite... – nasmešio sam se pokazujući rukom na stolicu.
- Ja sam Panajoti, ali volim da me zovu Pani.
- Dule, drago mi je...
Ubrzo je dotrčao konobar i preneo njegovo piće za moj sto.
Čoveče... Nisam mogao da verujem da na svetu postoje tako kulturni i ljubazni ljudi. Celo veče je Pani znao kako da me zabavi. Pleo je svoju paukovu mrežu oko mene, a da toga nisam bio ni svestan. Sve vreme je pričao o svemu i svačemu, ali tako da je mene diskretno postavljao u centar svega. I pored sveg mojeg životnog iskustva, uspeo je da me učini da se osetim važnim. Toliko je bio vešt u komunikaciji da sam nakon nekih sat vremena, kao drogiran platio ceo račun konobaru i dozvolio mu da me svojim autom odveze kod njega.
Stigli smo do neke vile u brdima. Ušli smo u lepo uređen dnevni boravak i onda je sledila ponuda za piće. Pani je i dalje pleo svoju mrežu oko mene. Sedeli smo i razgovarali o svemu i svačemu, i toliko me je bio obrlatio da nisam osetio ništa. Samo sam shvatio u jednom trenutku da sedimo goli samo u gaćama tik jedan uz drugoga. Dečko je bio maher, i rešio sam da se prepustim.
Sledeće čega se sećam je to da sam ležao na leđima u misionarskoj pozi. Noge su mi bile visoko uzdignute, dok mi je Panijev tvrdi kurac bio u dupetu. Jebao me je lagano i sa nekakvom magijom kao i cela njegova priča. Dok mi je nežno nabijao svoj kurac do jaja, rukama mi je mazio grudi i tiho šaputao:
- Divan si... jako mi prijaš...
- Ohhh... i meni je lepo...
Studiozno me je tucao. Kao da se trudi da njegov kurac dodirne svaki nerv u mom crevu. Osećao sam svaku žilicu i venu na njegovom kurcu kako mi glatko klizi kroz utrobu i izaziva talase zadovoljstva. Pani je bio vrhunski jebač. Spustio je svoje ruke sa mojih dojki i nežno dohvatio moj nabrekli kurac. Sada me je tucao u guzu i u istom ritmu obema šakama nadrkavao kurac. Bližio sam se vrhuncu. Po njegovim pokretima i dahtanju shvatio sam da je i on blizu.
- Sada ću te rasturiti... – reče on.
- Razvali me... hoću te duboko u sebi... ahhh... – dahtao sam sklopljenih očiju.
Pani dohvati moje noge ispod kolena i odiže ih sebi na ramena. Time me je još više savio u struku i moja mu guza ispade na izvolte. Odmakao je svoje kukove tako da mu je samo glavić ostao u mojoj guzi. Odjednom se je nabio do jaja u meni. Nisam to očekivao tako da mi je izbio vazduh iz pluća. Jedno glasno „šljap“ njegovih bedra o moje guzove je označilo da je u meni do jaja. Obuhvatio sam šakama njegove guzove i još jače ga nabio u sebi. Sada je Pani počeo snažno i brzo da me tuca. Udarao je tako snažno da mi se telo treslo na svaki njegov udarac u moju utrobu. Ležao sam tako na leđa, presavijen na pola i primao tu grčku kurčinu duboko u sebi. Pani je udarao kao singerica koja nema nameru da prestane. Palilo me je to što njegova velika topla muda prilikom svakog nabijanja udaraju u moje guzove.
Tada me Pani snažno steže za jaja i ja nisam mogao više da izdržim. Mlazevi sperme počeše da izlaze iz mene prskajući po Panijevom stomaku i mojim grudima. Sve vreme Pani mi je stručno izmuzavao kurac omogućavajući mi da što lakše svršim. Čim je izleteo i poslednji mlaz mog semena, Pani naglo izvadi svoj kurac iz mog dupeta. Imao sam osećaj da mi se čmar puši od jebanja. Skočio je naglo na kolena, isčupao kondom sa kurca i nakon dva tri svlačenja kožice počeo da prska po meni. Njegova vrela sperma je padala na moje grudi i stomak. Drhtao sam od zadovoljstva dok mi se je cela koža ježila. Svršio je kao konj po meni. Sručio se je zadihan i znojav tik pored mene.
Ležali smo tako neko vreme zadihani. Pani ustade i donese nam po cigaretu i piće.
- Odličan si u krevetu... – rekao je kroz dva dima od cigarete.
- Bogami i ti si dobar... Jako si mi prijao...
- Mislim da je vreme da krenemo... – iznenadio me je ovim.
- Da... – prihvatio sam rezignirano – samo me odbaci do hotela po motor...
- OK... – reče i poče da se oblači. Ja nisam imao kud, pa sam i ja ustao da se oblačim. Ipak sam očekivao da ovo veče potraje.
- Nadam se da nije neki problem... – upitao sam uljudno.
- Nee... nego moram da radim...
- Sada?!?
- Da, sada je moje udarno vreme, nego... ovo zadovoljstvo će te koštati 50 eura.
- Molim??? – ostao sam zatečen – Kako to misliš?
- Pa ovo je moj posao... – rekao je to tako hladno kao da je rekao da je električar – Zar nisi znao... mislim...
- Galeb... – izlete mi nehotice. Kako sam bio naivan, a ja mislio da sam mu se dopao.
- Molim?
- Ništa, ništa... – izvadio sam novčanicu od 50 eura i bacio je na krevet – Izvoli...
- Hvala... ali stvarno, ja sam mislio da si...
- Samo me odvezi do hotela...
Brzo smo stigli u tišini. Izašao sam iz auta i uputio se ka motoru.
- Ćao... – reče on razdragano – možda se vidimo još koji put...
- Nikada... – rekao sam tiho sebi u bradu ne okrećući se.
Seo sam na motor i uputio se ka Kalikratii. Istovremeno sam bio i zadovoljan i besan. Zadovoljan što sam proveo jedno lepo veče, a besan što sam dozvolio da me Pani prevesla. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je u pitanju žigolo. Jednostavno me je upecao, a sada sam saznao kako je ženama i zašto padaju na njih.
To mi je bilo prvi, a nadam se i poslednji put da plaćam za sex...