189. Ispovest jednog bisexualca - Opet Grčka

Sedeli smo licem okrenuti jedan ka drugom. Ja sam bio u njegovom krilu. Dok mi je njegov tvrdi kurac pulsirao u dupetu i izazivao mi trnce duž cele kičme, gore smo se ljubili, nežno.
...
Te godine sam rešio da ponovo sebe častim jednim odmorom. Naravno, i ovaj put sam izabrao letovanje u Grčku. Preko nekih svojih poznanstva, rezervisao sam smeštaj u Nea Kalikratia, malom mestu na 30-tak kilometara od Soluna. I da, naravno, ići ću motorom. Nea Kalikratiu sam izabrao iz nekoliko razloga. Prvo, za razliku od prvog puta kada sam putovao bez cilja sa namerom da što više prošetam i vidim sveta, ovoga puta sam se odlučio da se stacioniram u jedno mesto. Izbor na Nea Kalikratiu je pao zato što je na samo 30-tak kilometara od Soluna pa ću kada to poželim za kratko vreme moći da se odvezem u srce zbivanja i zabave. Takođe, to mesto je bilo nešto najbliže, a još uvek turističko mesto pored mora od Novog Sada. Preostalo mi je samo da izvozam tih 750-800 kilometara.
U Kalikratiu sam stigao u popodnevnim satima. Nisam se odmah uputio u smeštaj jer sam na trgu zapazio pristojnu pizzeriju i rešio da svratim. Posle napornog puta trebalo mi je malo hrane da se okrepim i dosta piva da sperem prašinu iz grla. Seo sam za sto, naručio salatu i pivo i bacio pogled po okolini. Mesto je bilo mnogo manje nego što sam zamišljao, ali mi je to odgovaralo. Hteo sam da odmor provedem u miru i odmaranju, a kada mi bude bilo do galame i provoda, Solun je na samo pola sata vožnje.
Taj dan sam ostao dugo u pizzeriji i tek sam uveče ušao u smeštaj. Brzo sam se istuširao i nakon još par piva na terasi legao da spavam.
Jutro je bilo predivno, onakvo kakvo samo može biti na moru. Sunce me je probudilo i ja sam nakon tuširanja već razmišljao šta ću za doručak, a nakon toga, pravac plaža. Tih nekoliko dana sam proveo u klasičnom penzionerskom odmaranju. Samo sam jeo, spavao i sunčao se na plaži, povremeno se hladeći u moru.
Nakon 2-3 dana besomučnog lenčarenja, rešio sam da se to veče malo provedem. Naravno, to je podrazumevalo odlazak u Solun. Spremio sam se, namirisao, seo na motor i zapalio za Solun. Međutim, to veče je bilo pravi fijasko. Par poznanika koje sam poznavao u to vreme nisu bili u Solunu, i ostalo mi je da se sam snađem za provod. Obišao sam nekoliko lokala, pokušao da startujem par riba, međutim... ništa. Nakon nekoliko ispijenih piva, i propalih pokušaja da osvojim neku ribu, rešio sam da se vratim u Kalikratiu. Baš sam se bio skenjao.
Trebalo je da prođe par dana da bih se ponovo odlučio za provod u Solun. Ovoga puta sam rešio da idem na malo sigurniju varijantu. Saznao sam na netu za jedan gay klub i rešio sam da svratim tamo. Razloga je bilo dosta. Pre svega, ovde me niko ne poznaje, čime smanjujem mogućnost diskriminacije, drugo, postoji velika šansa da nekoga upecam i treće, i ako ne bude pecanja, gay klubovi su poznti po veoma dobrom provodu.
Odluka je pala i ja sam upalio motor. Stigao sam u Solun. Pošto je bilo rano za klub, svratio sam u jedan kafić i popio pivo. I pored svega, opet sam stigao rano u klub. Ipak sam rešio da uđem. Unutra je bilo samo 5-6 gostiju i delovalo je sablasno jer je klub mogao da primi i do 500 ljudi, što će se kasnije ispostaviti kao takvo. Seo sam za šank i naručio piće. Nakon mog trećeg piva, klub je počeo polako da se puni, a muzika je postajala sve glasnija i glasnija. Tada je pored mene seo on. Visok, doteran i namirisan frajer. Lepog lica i održavanog tela. Jedino mi se nije dopalo to što je bio obučen i namirisan baš kao za gay klub. Međutim, njegov osmeh me je razoružao.
- Hallo... – obratio mi se na engleskom sa jakim akcentom. – Nisam znao za ovaj klub. Baš mi se dopada.
- I ja sam po prvi put ovde... – prihvatio sam konverzaciju.
- Odakle si? – upita me.
- Novi Sad, Srbija, a ti?
- Pa što ne kažeš čoveče... – uskliknu radosno na srpskom – Ja sam iz Užica...
- Extra... ja sam inače Dule...
- Zoran, drago mi je...
Čavrljali smo tako za šankom još neko vreme kao da se znamo sto godina. Već posle nekoliko pića, njegova ruka je bila diskretno postavljena na mojoj butini čime mi je dao do znanja svoje namere. Ja sam samo lagano spustio svoju ruku na njegovu i dao mu prolaz. Muzika je postajala sve glasnija da bi posle nekih pola sata dostigla svoj vrhunac. U tom trenutku svaka vrsta razgovora je bila gotovo nemoguća.
- Hajdemo odavde negde gde je mirnije... – izdrao mi se Zoran na uvetu i ja mu klimnuh glavom. Uputili smo se ka izlazu.
Napolju je bilo sparno veče, a u ušima mi je još uvek zvonilo od preglasne muzike.
- Gde ćemo? – upita me Zoran.
- Svejedno mi je...
- Tu iza ugla ima dobar kafić. Mogli bi tamo na kafu i partiju razgovora...
- OK...
Uskoro smo sedeli u kafiću i uz razgovor se još bliže upoznali. Zoran je bio programer i svojim poslom se bavio od kuće. Imao je iza sebe jedan neuspešan brak bez dece, da bi kasnije otkrio svoje sklonosti i sada živi ovako i zadovoljan je.
- Nego, nisam te pitao gde si smešten? – upitao sam ga između dva gutljaja kafe.
- Još nigde... – odgovori mi na šta sam se ja začudio. – Negde oko ručka sam stigao u Solun, malo procunjao i večeras evo me ovde. O smeštaju ću tek da razmišljam. A ti?
- Nea Kalikratia, na nekih pola sata odavde ka Halkidikiju. Hoćeš da odemo do mene, možda ti tamo nađemo neki smeštaj... – pokušao sam da ga smuvam.
- Ha... – tajanstveno se je nasmešio – Da li bi ti to želeo?
- Naravno...
Ubrzo smo bili na putu. Ja sam vozio motor, dok me je Zoran pratio svojim kolima. Brzo smo stigli u Kalikratiu. Parkirao sam ispred pansiona i dok je Zoran parkirao svoj auto ja sam već bio seo u bašti kafea koji je radio u sklopu smeštaja. Brzo mi se pridružio.
- Vidi... – obrati mi se tiho kao da se bojao da će nas neko čuti – Pre svega, želeo bih da ti nešto kažem...
- Reci... – bio sam radoznao.
- Pre svega, jako mi se sviđaš, ali hteo bih da odmah rasčistimo jednu stvar. Ja nisam čovek za veze. Znači, interesuje me samo sex i ništa više. Šta više, bilo bi poželjno kada se vratimo u Srbiju da prekinemo svaki kontakt... Ipak je Užice mali grad i sve se brzo sazna...
- Mislim da mi to odgovara u potpunosti...
...
Sedeli smo licem okrenuti jedan ka drugom. Ja sam bio u njegovom krilu. Dok mi je njegov tvrdi kurac pulsirao u dupetu i izazivao mi trnce duž cele kičme, gore smo se ljubili, nežno.
Zoran nije bio najbolji ljubavnik u mom životu. U krevetu nije izvodio nikakve bravure, nije jebao kao pomahnitao, ali je imao dva aduta.
To je pre svega bio prelepi veliki kurac, tvrd kao kamen, i drugo, sve je radio lagano i nežno... Jednostavno je vodio ljubav sa mnom.
Grlio sam ga oko vrata dok mi je svojim jezikom rovario po ustima. Sklopljenih očiju sam sisao njegov mekani vreo jezik i uživao u prodorima do krajnika. Za sve to vreme, njegov debeli kurac je pulsirao u mojoj guzi dovodeći me do ludila. U znak zahvalnosti, ja sam lagano vrteo guzom malim krugovima u njegovom krilu i povremeno stistkao svinter izmuzavajući mu jaja.
- Ukusan si... – reče mi dahćući između dva poljupca.
- I ti meni prijaš... ohhh... Lezi... – gurnuo sam ga rukom za prsa i on leže na leđa.
Njegov kurac mi je i dalje bio u dupetu i ja počeh da se premeštam. Oslonio sam se stopalima o pod pored njegovog tela, tako da sam sada klečao tačno iznad njegove kite čiji je glavić još uvek bio u mom čmaru. Oslonio sam se rukama o njegove dlakave grudi i počeo polako da se nabijam. Zoran odiže svoje ruke i stavi ih sebi iza glave. Rešio je da uživa kao pravi mužjak dok se drolja sama nabija na kurac.
Odigao sam guzu lagano do tačke dok mi njegov kurac nije skoro ispao iz guze. Osećao sam kako mu samo glavić pulsira u mom debelom crevu. Zatim sam ponovio pokret na dole i ponovo mu se nabio do jaja.
- Ohhh... kako si dobar... – dahtao je.
- Prija mi tvoja debela kita... – rekao sam sklopljenih očiju od zadovoljstva.
Nastavio sam da se nabijam, sada već polako ubrzavajući ritam.
- Uhhh... ne mogu da verujem da toliko uživaš u kurcu...
- Obožavam gaaaa....
Cimnuo sam kukovima napred nazad i njegov glavić izvrši pritisak na moju prostatu. Explodirao sam. Iz kurca mi izlete snažan mlaz sperme i poprska ga po grudima. U očima sam mu video iznenađenje.
- Jebo te... a nisi ga ni nadrkao...
- Ohhh.... uživaaaj kao što ja uživaaamm... ahhhh... – dahtao sam u ropcu svršavanja.
- Odličan si...
I pored svršavanja, nastavio sam da se nabijam na njegov kurac. Sada sam svoje šake odvojio od njegovih grudi i uhvatio ga prstima za bradavice. Počeo sam da ih uvrćem. Uvrtanje bradavica sam uskladio sa svojim naskakivanjem na njegovu tvrdu kurčinu. Što sam se brže i jače nabijao na kurac, to sam mu jače i brže stezao i uvrtao bradavice. Zoran zakoluta očima i stomačni mišići mu se zgrčiše.
- Uhhh... ne mogu višeee... evo meeeee....
- Daj mi gaaa... hoću te u sebiiii...
Zoran prope svoje kukove u vis tako da me je odigao na svom kurcu. Osetio sam kako mi se unutar guze razliva gusta toplina njegovog semena. Nastavio sam da mu se nabijam i da mu ga izmuzavam pulsirajući čmarem oko njegovog kurca.
- Ahhhh kurvo... kako si dobaaaarrr...
- Puni meee... ohhhh.... evo me opet... ahhhh....
Toplina njegove sperme u mojoj guzi me natera da svršim još jednom u roku od desetak minuta. Svršavali smo burno.
Polegao sam po njemu i spustio svoju glavu na njegove maljave grudi. Nisam dozvolio da mi njegov kurac ispadne iz dupeta iako je počeo da spada. Prijao mi je tako ljigav i poludignut u guzi. Osećao sam kako se lepimo jedan za drugoga od moje prosute sperme po njemu. Grudi su mu se nadimale i pritiskale mi obraz dok mi je rukama milovao leđa.
- Ovo je bilo ludo... – rekao je zadihan.
- Da... što ne znači da sledeći put neće biti još luđe...
Nasmešio se...
...
Sa Zoranom sam se družio još para dana koliko je ostao kod mene u smeštaju. Bio je potentan i jebali smo se i po nekoliko puta na dan. Jebao me je kad god i gde god je stigao. Onda je rešio da nastavi dalje. Seo je u auto i otišao, ostavljajući me samog za stolom u kafiću. Posmatrao sam kroz dim od cigarete štopove njegovog auta kako se udaljavaju iza ugla.
Nikada ga više nisam sreo.