Kurac mi je u ocima...

Radio sam u jednom kaficu kao konobar u uzem delu centra gde je bilo jeftino pice pa su se skupljali pijanci i klosari. Tad kad sam imao 18 god.bilo mi je nenormalno i strasno kad imas sex bez obaveza.Ocajnicki sam isao na dejtove i trazio vezu i nista niko nije hteo da se javi posle susreta (mislio sam da sam ruzan i nespimatican) dok mi jedan nije reko da nema kurca od ljubavi i da treba samo da se u zivotu jebe. Tad sam promenio taktiku i umesto u potragu za momkom isao sam u potragu za kitom.
Gosti za sankom su se stalno jadali i castili me picen jer sam se pravio da ih shvatam sve dok mi jedan matori nije reko, ma sta znas ti klinac garant si nevin... pocrvenio sam od stida.. na sta su neki dobacili mozda je nevin al u guzu. Svi su se smejali a ja sam poceo prati ciste case i polirati ih od stida. Poceli su me stalno zvati za sitnice te za pepeljaru pa casu pa kad su razbili casu morao sam da pokupim staklo gde sam skupio zube i resio da je doslo mojih 5 minuta. Umesto da cucnem i pocistin ja sam se sagao i naguzio i cistio staklo. Posle san se podigao i do sanka zabacivao guzom. Krenuo je niz sala na moj racun kako sam kao plesac kako imam mrsave noge i dal sam siguran da nisam nevin u guzu gde sam ja reko ti to moras znati i spasio sam se jedno vreme.

Priblizilo se 12h svi su otisli ostala su njih dvojica pijani. Zavrnuo sam roletne zakljucao i reko moram popis da pravim i na sanku pred njima sam uzeo barometar i merio pica,a oni su rekli kako saam precizan i kako dobro to merim na sta sam ja reko:tri put merim jednom secem. Pitali su me da li sam ikad imao likove koji su govorili ciji je veci pa da merim ja rekoh ne, gde su oni rekli e pa sad ces da imas.

Za sekund su stali jedan do drugog i skinuli se i rekli meri ga. Ja sam zinuo na prvog. Bio je dlakav debeo sa velikim jajima. Izmerio sam ga bio je 19cm. Drugi je bio srednji osisan lepa jaja 18cm. Pruzio sam ruku pobedniku i rekoh cestitam a on je stegne i kaze: a ti? Da izmerimo tebe. Ja sam se trgao i reko pustite me nie mi se digo,a oni meni kazu digo ti se vidi ti se kurac u ocima, smejali su se i jedan me baci na kolena zacepi nos i poceo da me doslovno jebe u usta. Drugi je drkao. Prvi je poceo da me stipa za obraze i samara a ja sam samo osetio odvraran smrad i toplu tecnost po licu. Drugi je pisao po meni. Prvi me odgurne i kaze drugom:Jesi normalan sta radis?
Drugi: jbg pivo mi nd da da se digne a nisam peder.
Prvi promuca: pa nisam ni ja derpe ali...... idemo.

ostao sam ponizen ali napaljen. Nikad ih nisam vise sreo ali sam i dobio otkaz. Gazda je reko da se ne snalazim, al mislim da su mu ovi rekli da sam peder da gosti nece da dolaze kad radim.