185. Ispovest jednog bisexualca - Građevinski radnik

Nakon mog povratka u Novi Sad, ništa značajno se u mom životu nije dešavalo. Provodio sam tako dane, dangubeći i uživajući u laganom krckanju zarađene ušteđevine.
Nakon šest meseci sam upoznao njega. Dimitrija, ili kako je voleo da ga zovu Mića. Moram da priznam da mu taj nadimak uopšte nije stajao. Znate, kada se neko zove Mića ne očekujete da se pred vama pojavi grmalj od dva metra, dlakav kao majmun i grubih crta lica kao kriminalac. U stvari, onako ošišan na ćelavo sa crnom bradom od dva dana delovao mi je kao neki dželat iz onih horor filmova.
Inače, Mića je bio građevinski radnik koji je došao iz Pirota poslom u Novi Sad. U stvari on je bio vozač neke građevinske mašine, i kako je sa ponosom isticao jedan od dvojice u zemlji koji znaju da rade sa njom. Iskreno nije me interesovalo o čemu se radi, ali mi je druženje sa njim veoma prijalo.
Sasvim slučajno smo se upoznali i počeli družiti. Naša druženja su prvo krenula povremenim susretima u kafani i ispijanjima do zore. Zatim, kada smo se bolje upoznali, krenuli su i ostali događaji tako karakteristični za druženje između dva muškarca.
Međutim, u ovoj priči neću vam pričati o tome, već o sasvim nečemu drugom. Neću vam pričati kako smo zajedno jebavali ženske po Novom Sadu i široj okolini. Niti ću vam pričati kako smo kasnije sasvim slučajno obojica otkrili onu bisexualnu stranu onog drugog. Čak vam neću pričati ni o tome kako smo konačno nakon više meseci druženja došli do toga da odemo u krevet. Ne, neće biti reči ni o tome kako sam mu divljački zabijao svoj kurac u dlakavo dupe, ili kako mi je svoj debeli kurac obavijen ogromnim crnim dlakama zavlačio do jaja u moju guzicu. Neće biti govora ni o litrama sperme prosute u našim guzicama, ustima, po dlakavim grudima i slično.
Priča će ići u sasvim drugom smeru, a nazvaću je Mićina ispovest. Naime, mnogo puta sam nailazio na tekstove i radove po pitanju homosexualnosti. Čak ni viđeniji naučnici raznih profila nisu sa sigurnošću mogli da objasne kada, na koji način i kako dolazi do toga da jedna osoba postane sklona osobi istog pola. Iskreno ni sam za sebe nisam znao da objasnim tako nešto, ali mislim da će ova priča o Mići uspeti da odagna makar deo cele te priče.
Ležali smo goli u mom krevetu umazani spermom nakon odličnog sexa. Ležali smo jedan pored drugog oslonjeni o zid i pili pivo, svako zadovoljno zadubljen u svojim mislima. Onda sam ga upitao nešto, ne znajući da ću otvoriti priču koja sledi:
- A kako si ti sve ovo počeo?
Mića se je zamislio, otpio gutljaj piva i zapalio nam po cigaretu. Dodao mi je upaljenu cigaretu, pogledao me u oči i rekao:
- Jesi li spreman za dugačku priču?
- Pa, dok se ne napalimo ponovo, jesam...
Nasmešio se i započeo.
- Dugo sam sebi postavljao to pitanje. Zašto sam se odao sexu sa muškarcima. Nemam ti ja te škole da dam pametan odgovor, ali mislim da pozadina svega leži još u detinjstvu.
- Kako to misliš? – upitao sam.
- Pa ja sam ti kao dete bio jako ružan. Iako sam bio najkrupniji od sve dece moje generacije, bio sam koščat, krupan, klempavih ušiju i velikog nosa. Služio sam za sprdnju ostale dece. U to vreme niko za mene nije mogao da kaže, vidi onog malog što je sladak. Vremenom, sam doznao za dve svoje prednosti...
- Koje?
- Prva da sam najjači od sve dece i da su bar prestali da se zajebavaju sa mnom. Bar ne u mom prisustvu. I druga da pored sve ružnoće imam veliki kurac. To sam saznao kasnije, jer sam do tada mislio da imam sasvim normalan kurac, međutim kada sam se uporedio sa ostalima shvatio sam da imam izvesnu, kako da kažem, prednost.
- Boga mi dobru prednost... – odvalio sam misleći na njegovih debelih 23 centimetara tvrde kurčine.
- Da, ali u to vreme niko to nije znao. Pretpostavljam da su devojke znale čime raspolažem u gaćama da bi moj život možda otišao u drugom pravcu, ali...
- Ali..?
- Pa znaš kako... Dovoljno sam bio ružan da me nijedna devojka nije htela. Šta više, kada me je uhvatio pubertet odlakavio sam kao majmun, kao što vidiš. Moji vršnjaci su jedva imali nešto dlaka po grudima i ispod pazuha, dok sam ja bio dlakav po celom telu. Devojčice su se otvoreno gadile tako nečega.
- Jebi ga... Nisu znale šta imaš između nogu...
- Saznale su, ali kasno. U međuvremenu se je desilo nešto drugo.
- Šta?
- Pa većina mojih drugara je već uveliko imala devojke. Tada sam bio u srednjoj školi i mnogi su več imali i svoja prva sexualna iskustva. Ja sam na žalost morao da se zadovoljim besomučnim drkanjem. Svaka kojoj bih se usudio da priđem me je sa izrazom gađenja na licu odbijala.
E onda je došla ekskurizija. Trebali smo za maturu ići nekoliko dana na Srebrnom jezeru. Dugo sam razmišljao da uopšte ne odem na tu ekskurziju. Ne samo da su me devojke izbegavale, već sam polako bio izopšten i iz društva.
- Pa jesi li otišao? – bio sam nestrpljiv.
- Prevagnula je jedna Ljubica. Otišao sam. Ljubica je bila devojka iz drugog odeljenja. Prelepa, nežna, plava... bio sam zaljubljen u nju. Mene je ohrabrivalo to što kada god bih je pogledao, ona bi mi podarila prelep osmeh koji je na mene delovao kao vijagra. Odmah bi mi se dizao. Taj njen osmeh mi je ulivao nadu da ipak sve nije izgubljeno. Ona je bila jedina u školi koja me nije sa gađenjem i podsmehom gledala. Potajno sam maštao o njoj i drkao misleći na nju. Naravno, ona je bila i jedini razlog zašto sam otišao na ekskurziju.
- I?
- I onda razočarenje. Na ekskurziji sam shvatio koliko sam bio u zabludi. Ljubica je samo bila lepo vaspitana devojka i nije mogla sebi da priušti da se ponaša podrugljivo i sa podsmehom prema nekome. U stvari ona se je svima smeškala, bez obzira da li joj se neko sviđa ili ne. Jednostavno me je kulturno odbila rečima da ja nisam njen tip muškarca. Osećao sam se kao da me je polila kofom hladne vode.
Alkohol se je sam po sebi nametnuo kao rešenje celog tog sranja. Izdvojio sam se iz grupe, što niko nije ni primetio i otišao u obližnju prodavnicu. Kupio sam litar vinjaka i seo u parku na klupi, rešen da se odvalim od pića. Cugao sam tako neko vreme, ni sam ne znam koliko dugo i mislio kako je moj život promašen i da nikada neću imati devojku. O sexu i da ne govorim.
Polako je padao mrak, a u flaši je ostalo još pola vinjaka. Bio sam dobro pijan i zadovoljan što niko nije primetio moj nestanak. Bio sam sebi sam dovoljan zajedno sa flašom vinjaka. Tada sam začuo kako neko pita da li je slobodno. Odigao sam pogled i ugledao Trajana. Trajan je bio momak iz drugog odeljenja, takođe izopšten iz društva. Samo što je Trajan bio lep momak, čak je imao onu žensku lepotu, dok sam ja bio ružan. On je bio jednostavno povučen dečko i to mu niko nije uzimao za zlo. Pokazao sam mu rukom da sedne i ponudio ga pićem. Nesigurnom rukom je uzeo flašu iz mojih ruku i momački potegao. Nakon nekoliko gutljaja se zagrcnu i poče da kašlja. Nastavili smo da pijemo, svako iz svojih razloga. Sada su na klupi sedela dva muškarca, jedan ružan i jedan neshvaćen i pili vinjak bez milosti.
Mrak je uveliko bio oko nas i svetiljke u parku su počele polako da se pale. Naša klupa je bila tačno na sredini između dve svetiljke, tako da smo sedeli u nekom polumraku. Polako reč po reč i mi smo već pijani uveliko vodili razgovor i smejali se. Konačno su dva usamljena momka našla sebi ravnog i imala sa kime da se druže.
No, da te ne davim detaljima, tako pijani i kroz priču, došli smo i do razgovora o sexu. Malo po malo, i došli smo do toga da smo izvadili kurčeve i počeli da drkamo. Konačno se je Trajan osmelio i zatražio mi da mi popuši.
E sada tu nisam siguran. Tu je uticalo nekoliko faktora. Prvo i najvažnije alkohol koji se srušio sve barijere u meni. Zatim, napaljenost. Već smo dovoljno dugo pričali o sexu (i ženama naravno) da smo napaljeni zajedno drkali kurčeve (što je u nekoliko bila normalna pojava za tu uzrast), i treće... Treće je možda i bilo najvažnije. Kroz glavu mi je prošla misao da zbog svoje ružnoće u životu nikada neću imati žensku u krevetu, a ovde mi se nudi frajer da mi popuši kurac. Šta više, sve vreme je govorio hvalospeve o mom kurcu koji mu se veoma dopao. Za razliku od njegovog koji je bio veličine mog palca na ruci, moj je bio velik, debeo i kvrgav. Ma nek ide život, pomislio sam. Ako ne mogu da tucam žene, bar ću tucati muškarce, pa na kraju krajeva guza je guza.
I Trajan mi je tu popušio u parku. Sočno i vatreno. Svršio sam obilno, mnogo više i mnogo intenzivnije nego kada bih drkao. Deo moje sperme je završio u Trajanovim ustima, a deo se je razleteo po meni i klupi. Trajan zadovoljno mljacnu jezikom i mi se pijani oteturasmo u hotel.
Te noći nisam mogao da spavam. Vrteo sam se u krevetu, a misli mi nisu davale mira. Da li je moguće da sam postao peder? Bilo je glavno pitanje koje sam sebi postavljao. Sa jedne strane, društvo mi je nametnulo averziju prema tako nečem, a sa druge, veoma mi se dopalo kako mi je Trajan ispušio kurčinu. U jednom trenutku sam govorio sebi da više neću dozvoliti da mi se tako nešto desi, da bih u sledećem trenutku zamišljao kako li je tek jebati nekoga u guzu.
Već je počelo da sviće, a ja sam i dalje bio iznuren svojim mislima i dilemom. Ekskurzija se je završila i mi smo se vratili kućama. Sa Trajanom sam se sretao samo u školi i jednostavno smo se samo pozdravljali kao da se ništa nije desilo između nas. Nisam mogao da se otmem utisku da su svi oko mene znali šta se desilo, pa sam tih dana bio kao u nekom transu i paranoji. Srećom, brzo je došao i kraj školske godine. Matura i razlaz.
- Pa šta je onda prelomilo? – upitao sam znatiželjan.
- Onda sam nakon leta otišao u Beograd da polažem za vozača građevinskih mašina. Beograd je za mene bio svet. Jednostavno veliki grad, drugačiji ljudi, ponašanje. Za jedno dete iz provincije, Beograd je bio kao jedan veliki sočni kolač, koji je samo trebalo znati pojesti. Ubrzo sam i zaboravio na događaj sa Trajanom iz parka. Sve dok nisam jednog vikenda otišao na Adu na kupanje. Tamo sam želeći da budem sam rešio da se malo izdvojim iz gužve. Ipak i u Beogradu je moja ružnoća ostala, tako da nisam mogao da se pohvalim sa poznanstvima i time da su me ljudi baš gotivili.
Na Adi sam sasvim slučajno otkrio nudističku plažu, što mi je u to vreme bilo nešto novo i super. Naravno kada sam se skinuo, privukao sam veliku pažnju. U početku sam mislio da je to zbog mog koščatog i dlakavog tela, pa je malo falilo da se obučem i nestanem, ali sam ubrzo shvatio da pažnju privlači moj veliki kurac, i kako su mnogi kasnije rekli lep kurac. To mi je ulilo novo samopouzdanje, ali primetio sam da za mojim kurcem čeznu uglavnom muškarci. Onda sam se setio Trajana i avanture sa njim. Drugog dana na plaži, nakon razmišljanja sam prelomio. Žene i onako ne mogu da imam zbog svoje ružnoće, a muškarci vape za mojim kurcem. Pošto sam čvrsto odlučio da neću čitavog života drkati, rešio sam da ponudim svoj kurac muškarcima.
- I?
- Čoveče. Nećeš verovati kakvu sam prođu imao. Svi pederi na plaži su se bukvalno otimali o moj kurac. Svi su hteli da ga probaju. Neko da ga popuši, neko da ga izdrka, a mnogo njih i da ga oseti u guzi. Pustio sam se u promet i krenuo da obrađujem muškarce. Vremenom mi se to toliko dopalo, da sam jednostavno priznao sebi da mi se sviđaju muškarci i to je to. Tih godina sam se najebao muških guzica za ceo život. I svi zadovoljni.
Eto to ti je moja priča, u stvari tako je sve počelo. Jednostavno sam se okrenuo muškarcima jer nisam mogao da imam žene.
- Pa čekaj, rekao si mi da si bisexualac...
- Da... jesam. Žene su došle mnogo kasnije, u stvari kada su shvatile sa čime raspolažem. Valjda se to prenosi i neke od njih su saznale da imam dobar kurac i znaš već kakve su žene. Kada čuju za dobar kurac ne interesuje ih baš ko je vlasnik. Cilj im je da samo budu dobro izjebane. Naravno, ja sam shvatio da još uvek nisam izgubio interesovanje za žene, pa sada jebem i njih. Jednostavno uživam u tome što mi je Bog dao dobar i izdržljiv kurac pa uživam podjednako i u muškrcima i u ženama.
- Uh čoveče... Napalio si me ovom pričom... – rekao sam trljajući svoja jaja. – A vidim i tebi se digao....
- Ti znaš da se meni uvek diže... – reče sa smeškom Dimitrije.
- Onda, hajde da to iskoristimo... – rekao sam i bludno naseo na njegov tvrdi dlakavi kurac.
Prodor njegove tvrde kurčine me natera da sklopim oči i uživam u tome kako mi razvaljuje bulju.
...
Nakon toga sa Mićom sam se sreo samo još jednom. Bila je nedelja, neradni dan i otišli smo kod njega na posao. Popeli smo se na kran i u kabini gore visoko imali ludi sex. Da li možete da zamislite kakav je osećaj kada vas od ponora dubokog preko 30 metara deli samo jedno staklo o koje je oslonjeno vaše lice, dok vas od pozadi razara napaljeni mužjak tvrda kurca.
Svršio sam kao svinja...