Marinina igra

Nakon veoma dobrog seksa sa Marinom, nije mi izlazila iz glave nikako. Mislio sam stalno na nju i na trenutak kada cemo to ponoviti.

To vece bio sam u gradu sa drugarima, gledali smo utakmicu, liga sampiona je bila u pitanju. Pocelo je drugo poluvreme, poruka od Marine, pise da je u kaficu sa drugaricama i da piju, zvace me da je vozim kuci. Rekao sam da cu je voziti, da nazove kada zeli. Utakmica se uveliko zavrsila, zapricao sa se sa drustvom kada je stigla poruka od Marine. Cekam te ispred kafica, napisala je samo, bilo je pola 2.

Stigao sam ubrzo, sela je u auto vidno pijana i rekla kako ne zeli kuci. Predlozio sam da se provozamo a ona mi je rekla da idemo u vikendicu njenog ujaka, ima kljuc i mozemo da popijemo neko vino tamo sto ima, domace. Video sam vec u kom smeru ona ide, prihvatio sam iz prve. Usli smo, nasula je vino, jako lepo, moram priznati.
Nakon prve case sela mi je u krilo i poceli smo se ljubiti, nista nismo pricali, bilo smo jako napaljeni oboje. Skinuo sam haljinicu sa nje i brus, ostala je samo u tangicama i samostojecim carapama, sto me je jos vise palilo. Skinuo sam majicu a ona se spustila i skinula mi pantalone i bokserice. Istog trenutka ga je strpala u usta i pusila kako to ona vec zna, da izludi samo. Ustala je u jednom trenutku, skinula tangice i sjela mi na vec tvrdi kurac. Pocela se uvijati na njemu, njeno stenjanje me je izludjivalo, ubrzavala je, pa bi usporila, mesala je iskusno.
Podigao sam je, okrenuo na krevet i sinulo mi je da joj ga zabijem u guzu. Vrisnula je, nije ocekivala ali nije se bunila. NIsam bio ni malo nezan i grubo sam rasturao njenu usku guzu, vristala je jako, sreca pa nismo u stanu bili.
Okrenuo sam je, stavio noge na ramena i trpao ga u picu, Gledajuci se u oci dok sam je tucao tako, govorila mi je kako je ona moja mala kuckica, pitala me vise puta, jel volim da tucam svoju malu droljicu, izludjivala me je.
Nisam mogao da izdrzim vise, izvadio sam ga i isprskao je po grudima i stomaku.
Seo sam na krevet a ona ga je uzela u usta da ga lepo iscedi. Obukla se i morali smo da idemo, svitalo je.

Nase druzenje se pretvorilo u seks, pricali smo samo o tome. Predlozila mi je da ucinimo nas seks jos zanimljivijim, na sta sam pristao.

Videcete u seldecoj prici.