Posle kupanja II

Kao što rekoh, moj poznanik i ja smo posle naše avanture razmenili brojeve. Narednih nekoliko dana smo proveli u planiranju šta ćemo raditi idući put kada se budemo videli. Međutim, nikako nismo uspevali da realizujemo dogovor, jer ni on, ni ja nismo imali prazan stan u vreme kad smo bili slobodni.
Jednog petka spremao sam se da izađem sa društvom, kad mi stiže poruka od njega sa pitanjem šta sam planirao za to veče. Rekoh mu da idem sa društvom u jedan gay kafić u centru. Odgovorio mi je samo sa: cool.
Posle nekog vremena našao sam se sa društvom, i ubrzo smo bili za šankom. U kafiću je bila velika gužva, i pored toga, ljudi su neprestano dolazili. Bilo je veoma lepo veče, pogotovo jer sam video ljude koje dugo nisam video pre toga. U trenutku dok sam naizmenično pričao sa drugarom iz Crne Gore i mladim konobarom, osetio sam da me je neko zagrlio otpozadi i stavio šake na moje grudi. Iznenađeno sam se okrenuo i ugledao upravo mog poznanika (ime mu je Miloš, zaboravih da vam ga predstavim). Bio sam zbunjen jer ga nisam očekivao da ću ga ikad videti ovde, a zbunjeno je bilo i moje društvo, jer ga ne poznaju, i po njihovom pogledu sam video da ću morati mnogo toga da im objašnjavam. Miloš je došao sa drugom, koga sam odmah prepoznao: bio je to jedan od mladića koji su stajali sa Milošem na stanici onog dana. Naravno, jedan od mojih drugara je odmah bacio oko na njega i ubrzo su ušli u konverzaciju.
Kako je veče bilo zanimljivo, jako brzo je prolazilo vreme. Prošla je ponoć, a to je vreme kada se ekipa iz kafića seli u klub. Bilo je zanimljivo gledati kako se, kao po komandi, formiraju grupice, i sve kreću ka poznatoj diskoteci udaljenoj 10-ak minuta hoda. Išao sam sa Milošem pozadi, a ispred nas je išla grupa mojih drugara, a sa njima i Milošev drug. Hodajući tako, Miloš me je par puta dotakao po ruci, kao slučajno. Naravno da je usledila reakcija u mojim gaćama. Predložih mu da se malo prošetamo pre nego što odemo u klub, što je on oduševljeno prihvatio. A onda se odjednom predomislio i pitao me zašto da ne odemo negde dalje. Rekao sam mu da prihvatam svaki njegov predlog. Kad sam ga pitao gde misli da odemo, rekao je: na početak. Razumeo sam ga na šta misli tek kad je u taxiju rekao da vozi na Adu. Znao sam šta sledi i shvatio sam da je on sve to isplanirao.
Stigli smo na Adu, i odveo me je na nudističku plažu. Našli smo mesto koje je zaštićeno od pogleda, iako nije u okolini bilo apsolutno nikog. Seli smo na plažu i krenuli da se ljubimo. Onda sam ja legao i rekao mu da radi šta god želi, a ja ću da uživam. Jedva je dočekao. Otkočao mi je kaiš, a majicu digao do bradavica.Ljubio me je po grudima i vratu, a onda se spuštao niz stomak. A zatim se posvetio mojoj nabrekloj kiti koju je ljubio i mazio preko farmerki. Nije mogao više da izdrži, pa ju je izvadio tako što mi je svukao farmerke i gaće do kolena. Kurac je pretio da mi eksplodira kada sam video da je krenuo da se skida skroz. Legao je preko mene i ponovo krenuo da mi ljubi celo telo, od glave, vrata, pa niz stomak, da bi na kraju stavio moju kitu u svoja usta. Pušio je sa uživanjem, trpao ga celog u usta, a ja sam ga smirivao, jer nisam želeo da svršim. Povukao sam ga za ruke da se pomeri unapred jer sam želeo i ja da probam njegovu kitu koja je uveliko balavila. Ja sam ležao, a on je krenuo da me jebe u usta. Dok je on uživao, ja sam navukao kurton. Napipao je drugom rukom, i ukapirao sta treba da radi. Polako se podigao i krenuo da se nabija na moj kurac. Osećaj je bio neverovatan: imao je tesnu toplu guzu koja se brzo prilagođavala i širila. Kad je ušao do kraja u njega, Miloš je zastao i čekao par tenutaka, a onda je krenuo da se nabija, sve brže i brže. Vrhunac je bio kao vatromet: prosuo sam ogromnu količinu sperme. To se i videlo kad sam skinuo kurton. Tad sam odlučio da mu se odužim. Legao je na leđa, a ja sam mu digao visoko noge i još mu malo izdigao guzu. Duboko sam zario jezik u njegov čmar koji je bio vreo, a drugom rukom sam mu drkao kurac. Po njegovim uzdasima sam zaključio da radim pravu stvar. Njegov kurac je krenuo da se grči u mojoj ruci, a onda sam čuo zvuk sperme koja je pljusnula po njegovom stomaku. Dugo nije mogao da dođe do daha. Ja sam legao, a glavu položio na njegove maljave butine. Obojica smo zapalili cigare i tako ćutali neko vreme. Kad sam pogledao u telefon shvatio sam da je 3 sata ujutru i da imam gomilu propuštenih poziva od drugara koji su za to vreme bili u diskoteci. Onda smo se obrisali, obuki i krenuli polako nazad u grad. I on i ja smo shvatili da je ovo početak jedne lepe sex šeme...



Korisnik

AFERIM LIEPA PRIČA LINEČO JEDNO ISKUSTVO I UŽIVANJE U SEKSU ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Korisnik

@robyxy1 Bice jos prica, naravno. Drago mi je da ti se svidjaju Smile

Korisnik

konacno nastavak i pravi uzitak je citat ga.nadam se da ces nastaviti pisat Heart