Tatina princeza

Jedno sasvim uobicajeno vece u studentskom domu. Dok jedni uce, drugi spavaju, treci se opijaju.
Kao i svaka nasa pijanka i tada je bilo more alkohola, raznih djevojaka, tatinih princeza, kurvica i onih finih sto su sve iz prikrajka posmatrale.

To vece i ne bas tako raspolozen primjetio sam jednu tatinu princezu kako me posmatra. Znali smo se naravno ali se nismo pretjerano druzili, ona je zivjela u nekom svome svijetu i rekla nam je da je 4 godine vec u vezi.
Kako je vece odmicalo ona je bila sve pjanija a i ja isto, moram priznati. Sjela je kraj mene nekad oko ponoci i pocela me smarati pricom kako se posvadjala sa momkom, kako joj je preko glave njegove torture itd...
Ja je nisam bas tako pomno slusao, klimao sam glavom da izgleda kao da je pratim. Pogleda sam je malo bolje, kratki sroc je imala na sebi i majicu na bretele tako da su joj se sise dobro vidjele, nisu bas velike ali sasvim solidne. Nizeg rasta sa malo vecom guzom, onako malo punija, nisam skidao pogled sa nje. Njena plava kosa se presijavala, vodila je racuna o sebi.
Nakon sto me je smorila, dobrih pola sata sa pricom o njoj i njenom momku, zamolila me da je otpratim do sobe. Malo sam bio iznenadjen ali bez okeljevanja sam krenuo sa njom.
Poprilicno je popila i kroz hodnik doma se pomalo teturala, ne kozumira alkohol stalno, rekla mi je. Dosli smo pred sobu i zamolila me je da udjem, sama je, cimerke su otisle kuci a ona se navodno boji.
Usli smo i kako je zatvorila vrata sobe kao da se pretvorila u drugu osobu. Bacila se na mene bez okljevanja, pocela onako napaljenicki da me ljubi, grize usne a jednom rukom pipa moj vec nabrekli kurac. Spustila se nize, kleknula i pogledala me u oci rekavsi kako zeli moj kurac nocas vise od svega. Istog trenutka je svukla moj sorc, zatim i gace i pocela halapljivo da ga dudla. Izludjivala me, ko bi rekao, tatina princezica je prava pohotna kurvica. Jako dobro ga je gutala, imala je iskustva, to se vidjelo.
Podigao sam je u jednom trenutku, da ne bih odmah svrsio i bacio sam je na krevet. Pocjepao sam joj majicu i svukao sorc jako grubo, da je mogla da pretpostavi sta je ceka.
Podigao sam joj noge na ramena i poceo silovito da jebem, stenjala je tako glasno da su nas sigurno culi u susjednim sobama. Nisam posustajao, kurac mi samo sto nije ekplodirao, kakve je samo prljava kuckica, svasta je govorila tokom seksa, sto je bilo jako iznanadjujuce. Naizgled povucena i ozbiljna djevojka je zapravo, zeljna kurca droljica.
Nisam pogovarao, tucao sam ko nikad do tad, toliko me napalila, nisam htio nikako da ga vadim iz nje. Okrenuo sam je na stomak i poceo odpozadi da tucam. Vukao sam je rukama za kosu i sve jace ulazio u nju. Svidjelo joj se, vristala je od zadovoljstva. Rekla je da ce svrsiti, poceo sam sve jace da je tucam ali svrslila je prije mene, pa sam je povukao za kosu i nabio joj kurac u usta, napusavao sam je kratko i poceo svrsavati po njenom licu i ustima.

Legli samo na krevet zajedno zadihani i pomalo iscrpljeni, mislio sam bice jos ali ona me je lijepo zamolila da izadjem i da je ostavim samu.