Niske strasti

Za mog brata znate već iz par mojih priča. Mlađi je od mene,ali su nam životi tekli u različitim smerovima baš onako kako se i međusobno razlikujemo. Kao brat i sestra pre dvadesete smo se mrzeli i džapali kao i svako drugo muško i žensko dete u porodici. Kasnije smo se konačno zgotivili, iako Nebojša nije baš pričljiv i treba ga dosta gnjaviti da nešto prizna, da se otvori itd. Naročito rođenoj sestri ne bi pričao o stvarima o kojima se seki ne priča, iako je mene uvek znao da zeza s kim sam i kako je bilo kad se vratim iz grada, više iz podjebavanja.


Oženio se i dobio ćerku,ostvario se što kažu kako treba,ja bih rekla kako se očekuje. Bez obzira na razvod koji je kasnije prošao,gubitak posla, traženje novog i ostalo, ostao je isti i čak malo otvoreniji,  i baš tih godina kada smo ostali s malom Janom dugo bismo sami on i ja pili i zezali  se i samo bih kad malo pređe granicu ukebala onaj pogled-oho,ja sam ovo upravo rekao Tanji,Tanji ne treba da govorim ovakve stvari. U pitanju je bilo tipa koja mu se svidela jer ima dobar guz, koju bi rado trćio i slično,bio je valjda pošteno zagoreo kad ga je Nataša ostavila.


Inače nije pričao ni kuda ide,kamoli koga viđa.I to sam poštovala,služilo mi je čak kao izgovor da s njim ne delim neke od mojih dogodovština koje sigurno ne bi razumeo,kao na primer moje veze s devojkama. U svakom slučaju ovde se ne radi o bratu i meni,nego jednoj interesantnoj večeri kad sam bila slobodna i baš smo pijuckali u tom periodu kad je bio nešto sjeban,a došao mu bio drug koji je poput mene, od Nebojše baš dosta otvoreniji,a luckast i na dupe bi progovorio o bilo čemu.


Odmah smo ga Racko i ja uhvatili u mašinu za neku ribu,a Nebojša se samo smejao i menjao temu. Odustala sam dok je Racko još neko vreme smarao,pa i on prešao na neke doživljaje dok su studirali na elektrotehnici u Beogradu,ispitivao mene kako me tada nije viđao, merkao me i samo što me nije spopao, uzalud sam ga podsećala da sam sedam godina starija od njega i da smo se zbog toga mimoišli, otprilike sisao je majčinu siku kad sam se ja već ljubila. Kad sam to rekla konačno je sišao s mene da tako kažem,i nastavio s prepričavanjem nekih svojih gluposti iz tog vremena. Koji će mi kurac kad ne bira, kad neko spadne na to da mene startuje u kućnoj trenerci dok natežem dvolitru, tome ne treba pičke dati.


-A matori sećaš se Niskih strasti,a?,pitao je Nebojšu koji se isključio već na pola.


-Čega bre?!, oglasio se moj brat kao da je u međuvremenu zaspao od piva.


-A kurca se ne sećaš, nećeš sad pred Tanjom...


-Šta neće? Pa ispričaj ti-navalim ja.


-Ma ajd neću da ga sramotim,vidiš da crveni,nije mu svejedno.


Pet minuta se Racko smejao tražeći od Nebojše dozvolu da mi ispriča. Dok se ovaj nećkao i glumio da ne zna o čemu Racko priča, ovaj se opet vratio na priču o nekoj svojoj vezi i kako ga je neka klinka namagarčila.


Počela sam da zevam, Nebojša se skroz smorio. Kad je ustao i ostavio me sa svojim drugom,došlo mi je da ga šutnem u dupe. Šta da radim s ovim ludakom,kako sama da ga izbacim iz kuće ako me opet startuje?! Nebojši je ponekad malo piva bilo dovoljno,a bogme smo otresli svako po tri-četiri.


Ostala sam sa Rackom u dnevnom boravku,srećom čuće me brat kad povičem ako mi ovaj opet priđe. Ako ne zahrče,doduše. Ali se Racko nešto ućutao kao da je i njemu dosta.


-I, šta je bilo sa Šeron Stoun?pitam ga da iščačkam kad je već tu.


-A?! S kim bre?


-Ma sa niskim strastima čoveče.


-A to...Hahaha....-sad se on kolebao kao da se i on stidi.


-Pa pričaj jebote,nisi hteo zbog Nebojše.


-Ej ali ubiću te ako mu kažeš da sam ispričao!


Pogledao me ludački tako da sam samo stavila prst na usta spremna da tu tajnu ponesem u grob.


-Pa šta ste radili,pobogu?! Jebali jedan drugog?!


-Ma daj bre,jesi odvratna! Nije nego bila je neka ženska u zgradi preko puta nas,mene i cimera, a tvoj brat je dolazio pa...


-Pa šta je bilo? Oćeš pričati ili da te izbacim napolje?-malo sam se pridigla nad njim,a on onako pijan kao da se primio i uplašio da ću se odmah bratu žaliti.


-I, pričaj. Jebali ste neku žensku zajedno i sad se o tome ćuti ko da ste ubili nekoga?-provociram da već jednom krene.


-Ma nismo,eh, kamo sreće, hehehe...Ona je samo..,Ma ta ženska je bila baš luda!


-Dobro, šta je uradila?Upoznali stte je?


-Nismo,nismo je nikad upoznali, niko od nas ne bi ni smeo jebote.Mada smo saznali baš tačan stan gde živi. Živela je sama,možda bila starija od nas tako, kao ti sad.


-Aha,znači matorka.


-Ma nisam to mislio Tanja,nego tada za nas je bila,znaš klinci smo bili i...


-Dobro, kreni!


Malo se ispravio i naslonio lakat udobno kao da će roman prepričati.


-Pa došao je Nebojša jednom s još dva lika,zvao ga ja da svrati isto ovako na pivo kao sad kod vas, i Boki moj zvao još nekog druga, nesećam mu se sad imena... Zajebavali se tu i pili,ta bakuta nam bila dala ceo stan od sedamdeset kvadrata da koristimo, a mi se ko budale nabili u tu Bokijevu sobu nas šestorica. Boki je vvoleo da se karta i pita nas da li hoćemo,bio neki radni dan uveče,treba sutra na faks, svi već pijani ko dupeta, i hoće samo taj njegov lik da krenu kartanje, Boki se ljuti na nas ostale, u tom trenutku krenem ja na pišanje i kaže meni Boki ajde kad se vraćaš donesi karte iz druge sobe tamo su na stolu.


-I?


-I odem ja Tanja ka wc-u, prođem kroz tu sobu i slučajno pogledam kroz prozor koji gleda na neku slabo osvetljenu zgradu kao da niko ne živi tamo,zato mi i upecalo pogled što je gorelo svetlo samo na jednoj terasi i vidim sedi neko,zagledam se i vidim žena je,čini mi se puši cigaru. Odem da pišam, usput nešto mislim o njoj, ne znam ni zašto. Izađem, uzmem karte sa stola i pre nego što produžim bacim pogled da vidim je li popušila cigaru.


-Kad ono njih dvoje ima pa krenula akcija?


-Nije jebote. Nego ona se skida,čoveče. Buljim ja onako,srećom svetlo nije bilo upaljeno,a na njenom svetlu vidim jasno kako je skinula majicu,belu, bacila pored i buljim malo bolje,skontam da nema ništa ispod. Vidim joj sise kako sevaju,i ne vidim samo ja nego bilo ko iz naše zgrade. Reko luftiraj ti samo, rekla bi moja mati sele to se pere a ne provetrava, a ona...


-I šta je dalje bilo, je l nastavila striptiz?


-Nije odmah,čekaj polako, da ti ispričam redom. Odnesem ja karte i sednem s ovima, krene katanje a ja ko na džombi,zanima me šta ona tamo radi.Malo se nakrivim da provirim,vraga, ne vidim dobro iz Bokijeve sobe. Pogledam kroz taj prozor na druge zgrade, sve je mirno ljudi već spavaju,oko pola deset je moglo biti. Igraju oni karte,Nebojša tvoj smoren kao sada,zezamo se nešto ja i njegova dvojica, znam ih sa faksa, i kažem ja njima onako bez veze da ima gola ženska preko puta,da vide i oni dal ne sanjam, i da ne bi otišla već se ja vratim. Skočili su,samo što me nisu gurnuli, za njima idem ja pa Nebojša.


-Jel bila već gola?


-Nije,  stajala je mirno i kao da je gledala u nas. U taj prozor baš.Jebeno kao da je čekala publiku! Ja se malo odseko šta će biti, a taj Nebojšin lik, mislim da se Sale zvao,krenuo glasno da navija, o mala dobre sise,pokaži nam, mešaj malo šta si se stisla.Nebojša i ja se smejemo, a oni krenuli na terasu da izađu,ja vičem nemojte videće nas ako već nije i otići će pa nećemo više ništa videti. Izašli oni,zavalili se na par stolica što smo tu držali,ima mesta i za nas, izađem polako ja pa opet za mnom Nebojša. A ona je do tada samo stajala. Kad smo mi posedali, ušla je unutra.


-Eee jebiga!


-Ma slušaj! Ušla ona, ugasila svetlo napolju. Potpuni mrak,Sale bogara, šalje mene  u kurac a leposam rekao da posmatramo iz sobe. Kad-upali se svetlo unutra! Neki mali sobičak.A ona bez dugačke suknje koju je imala i nema ništa,skinula i gaćice!  Odlepili smo,gledamo svi i ne trepćemo. Sale škripi stolicom bliže ogradi kao da će biti njoj bliže,zajebavamo ga da će pasti s terase,na trećem spratu smo mi bili,a ona možda na petom u njenoj zgradi.


-Ala ste se ko životinje odmah popalili, haha.


-Ma ko ne bi...Pa ne vidiš to svaki dan!


-Pa dobro,prijala bi mi priča o muškom stiptizu bolje!


-Očeš da čuješ šta je bilo ili ne?!


-Pričaj pričaj samo...


-Neće ti se smučiti tvoj brat il slično?


-Smučio mi se pre trideset godina u kolevci, ajd nastavi.


-Krene ona se mazi jebote. Vidi nas, od svetla iz Bokijeve sobe, vidi da smo tu i da je gledamo.Tu kapiramo da je predstava za nas. Već nas je to napalilo,i odjednom kao da zajedno gledamo početak pornića.Kontamo malo će nas paliti i to je to,žensko je, uplašiće se da ne saznamo ko je.


-A ona neki veći manijak od vas, a?


-Hehe, slušaj. Sedimo tako,dižu nam se kurci jebiga,stisli se u onim stolicama i ne mrdamo, samo nam oči trepću i to retko,zabetonirali se sva četvorica u jednu tačku. Nije to ni daleko bilo,cesta razdvaja zgrade i još ispred njene zgrade ima malo dvorište,ali se vidi odlično, ništa ne ometa. Vidimo da je plavuša,top izgleda za svoje godine,možda trideset i pet,šest. Jede nas šta će biti a i to što smo tako blizu tu svi,svaki je poželeo da nikog nema i da je sam da je gleda i da drka lepo ko čovek.


-Pa mogli ste drkati zajedno.


-Pa zamalo to da se desi! Ja baš mogu svašta,mislim nije me sramota tu pred tobom da ga izvadim, evo čim se setim već mi raste u gaćama...


-Nemoj molim te.


-Dobro nego samo kažem,dok sad samo pričam o tome opet mi je... Eh,i kažem ti mogu ja sve nego baš pred trojicom njih iako se dobro znamo nije ti svejedno. A izgleda ni ostali nisu jebali bogzna šta tih dana,vidim po njima da su ne zagoreli nego pregoreli,čim su se tu svi nacrtali i budno prate ko mala deca pred crtanim filmom.


-A ona?


-A sad te zanima šta ona radi?


-Pa zanima me na šta ste drkali.


-Nismo tad drkali,čekaj. Kruži ona gola po sobi kao da nešto traži. Tražimo i mi s njom,pratimo joj svaku stopu,kladim se da su i ostali pomislili u tom trenutku ala bi upali i izređali se na njoj,sva je glatka vidi se kako se saginje,vidimo joj guzicu i butine,ruke od pozadi, kosu kako pada, ma haos... a saginje se da nas još više naloži,možda ništa i ne traži. Iza nje vidim da su neke stepenice, da li prave ili ukrasne,sem ako ne živi na dva sprata.


-Pa je l našla šta je tražila??


-Našla je... Našla je par onih dilda, veštačkih kurčeva!


-I rešila da se jebe pred vama?


-Tako nekako, ali... Stala je pred vrata od terase kao da je htela da nas prebroji. Mi skoro ustali svi,Sale se nagnuo preko ograde i zviždi. Smirujemo ga da sedne,zaklanja nam vidik. Kako se okrene njene sise se lepo vide,velike, plus izledaju baš čvrste,već smo svi poludeli i posvršavaćemo u gaće. A ona uzima jedan od tih kuraca i mazi se njime po vratu,po kosi,spušta ga na sise i draži bradavice tim vrhom valjda gumenim,ja ne znam od čega to prave..


-Da, da, od gume.


-E,i počne ona da ga ljubi, uz to se sva uvija,svaki od nas vidi svoj kurac umesto tog veštaka.Počinje da ga liže,a nama voda na usta,nije nam dobro,kolabirali, jedan traži flašu s vodom, maj mesec je bio, vrućine krenule, u nama temperatura dvesta...odjednom neko zaviče iza nas:šta dahćete bre koji vam je?ajde razlaz idem da spavam! Boki. okrenuli smo se da mu se javimo,naočare mu zamagljene,viri i pokušava da vidi šta radimo,a kao da se plaši da sazna. Iza njega njegov drugar,pita ga šta mi radimo. Sale je ustao i otrčao u kupatilo,umalo nije srušio onu dvojicu na vratima.Otišao da izdrka,kaže meni Nebojša,pogleda me a i on se izobličio,a ko zna na šta sam i ja ličio. Samo ti lezi Boki,sad ćemo mi,pa ne smetamo mi tebi,kažem mu ja. Boki se valjda umorio od kartanja,štreberčina je bio i sav uredan,a ja mislim ima da terasa osvane pokrivena spermom ako ova preko puta počne da ga sisa!


-Jel počela?


-Jeste,jebla sebe...Bokijev drug nam se pridružio,ali nije bilo viška stolice. Bio je nešto mlađi još od na s ali se brzo oslobodio,kaže daj da vidimo kakva je kurva,možda i pređe do naše zgrade. Ona je sigurno videla da nas sad ima i više i ubrzala lizanje,spustila se dole na kolena prema nama i dudlala ga i lizala,koliko smo videli već ćoravi od napaljenosti gurala ga je u grlo dokle joj je mogao stati,video sam kako kaplje pljuvačka s tog gumenog kurca.


-A ništa od jebanja? Evo i ja se napalila, jebem ti Racko priču tvoju.


-Nemoj zajebavati! Joj... Slušaj ti ovo! Dugo ga je samo sisala a onda uzela drugi,pa liže li liže,gleda u nas.  Pokazala nam je da ima četiri komada,a kad je stigao i mali na terasu,izvadila je odnekle i peti!Poslagala ih pored sebe na neki sto i žvalavila u nedogled. Sad ti moram reći,primetio sam Nebojšu kako već uveliko trlja,i ovaj do mene isto,ja sam još izdržavao jedva da posle Saleta ne odem u kupatilo.


-A Sale se kulturno olakšao?


-Vratio se uskoro,polio se i nekom vodom,izašo na terasu sav mokar ko da su njega jebali.Otreso ga valjda u sekundi. Onda je otišao sledeći,Nebojšin taj drug,pa onda taj mali.


-A ti?


-Ma i ja sam...Nisam mogao više. Kurva je sisala svaki ko da joj je zadnji.Istresao se i ja u šolju i mislim tako koja li je da mi je znati,da je samo pitam kakvo joj je to uživanje,a kad pomislim pa pitala bi i ona mene isto to.


-Svi smo mi neke kurve, a Racko?


-Pa izgleda.Kad se sudare tako okolnosti,Tanja, još kad si muško pa moraš da ga...Da izvineš...


-Šta mi se izvinjavaš?! Ispričao mi pornić,samo što ga ne izvadiš,a tu nešto izvini?!


-A jel ti bi da ga izvadim? Baš sam se napalio...


-Ne bih, Racko, bar dok ne završiš. Drži bre neki nivo,ispričaj mi tu priču za laku noć...


-Pa rekao sam ti iza nje su bile neke stepenice,i okrene se ona,pokupi one žvalave kurce sve,gledamo mi šta će dalje biti,a ona poslaga jedan na svaku stepenicu. Gleda u nas dok ih stavlja,pa se spusti na svaki da ga poljubi. Ne znam kako su stajali,da l ih je lepila ili imaju neko svoje postolje...Ni dan danas ne znam kako joj je to..


-Gubiš se u priči, drži se toka.


-Da, naslgala ih tako i ustane i pogleda u sve nas. A mi ne zna se ko je bio u kupatilu a ko se vratio,ja sam išao dvaput, mali tri puta. I pošalje ona nama poljubac. Šaljemo i mi njoj,poustajali opet svi, kad ugasi ona svetlo jebote!


-I?! Kraj priče? A dođavola....


-Nije kraj i neću da nastavljam dalje!


-A štoo?!


-Pa moraš nešto da mi obećaš ako ti ispičam do kraja,ipak je to intimna priča.


-Obećala sam da neću reći Nebojši,evo kunem se u Janu,ok?


-Ma ne to,da mi obećaš nešto ako ti ispričam sve.


-Dobro. Kaži šta je...


Dobro sam znala šta će Racko zatražiti u zamenu za dalji rasplet svoje priče, ali sam očajnički želela da ga čujem. Smislila sam kako da ga nadmudrim, jeste dobar pripovedač ali ne i najmudriji.


-U redu, šta god poželiš!, rekla sam mu.


-Uh, pa znaš ti šta ja želim.


-Ok,reći ćeš mi posle, sve ti dajem samo nastavi gde si stao!


-Ako je tako,Tanja...Idemo onda brzim tempom napred!


Sipao nam je oboma još pivo, gledajući me s nekom novom iskrom u očima i opet se udobno zavalio poduprt laktom.


-Gde smo stali...


-Kad vam je poslala poljubac i ugasila svetlo.


-A da. Šta da ti kažem,skenjali smo se ko niko!


-Ali nešto osećam da to nije ni blizu kraja...


-I ne varaš se. Ali koji skenj tada,bili smo ubeđeni da se više nikad neće pojaviti,posebno ne izvoditi striptiz za naše oči, a onda sve one kurčeve ubacivati u usta...


-A oni su ostali poslagani na stepenice,rekao si?


-Da,i ništa od tog nismo imali, zatvorila je vrata i nismo znali šta radi.


-Verovatno je žena otišla da spava, Racko.


-Verovatno. Tako smo se i mi rastali,drugari su bili gotovi, svaki svršio bar jedanput u mom i Bokijevom kupatilu. Hvala bogu nisu ostavili cirkus tamo jer bi Boki načisto popizdeo.


-A čudi me da Bokija uopšte nije zanimalo šta se dešava?


-Ma ne znam ti ni ja,čudak je bio. Mislim da se stideo od nas i da jeste video,bio je tako malo ćutljiv i povučen.


-I, šta se dalje dešavalo?


-Pa ništa, dogovorili smo se da ja sutra uveče motrim na situaciju i javim ostalima ako predstava ponovo krene. Prespavam,odem do faksa, tamo i oni ali niko ništa ne pominje, tek popodne mi šalju poruke i podsećaju me. Nebojša se nije javljao,valjda ga bio neki blam.


-Da, izuzetno je sklon tome.Zasere pa nestane.


-Pa nije ništa zasro,malo se od nas posramio, znaš kakav je.


-Dobro i, jel se pojavila striptizeta?


-To veče nije bilo svetla u stanu uopšte,ni na terasi. Sedeo sam ko gluva kučka i buljao u tačku,u mraku više nisam znao u šta gledam, pušio džoint i prisećao se kako je lizala kurac,tako sam se opuštao tim slikama da mi se pridremalo, kad god bi me nešto trgnulo a ja odmah pogledam u njenu terasu, ali ništa to veče.


-A sledeće?


-Isto. Bio je četvrtak, sećam se ko danas. Ali zato petak...Nećeš verovati. Odspavao ja posle faksa nešto,bilo je popodne kad sam ustao. Boki nije bio kući, i ja sam opet na terasi, krenem da drkam na svetlu dana, da se opuštam. Gledam u onu praznu terasu i zamišljam opet slike,kao da je predamnom, ona njena kosa, leđa, kako guta kurčeve... Ne razmišlajm ja ni da će me neko videti, žmurim i trljam macana, poludeo sam bio tih dana. A drugari verovatno se već i ohladili što ništa ne javljam. Kad sam pogledao, a ona na terasi naslonjena na ogradu gleda i puši.


-Puši onaj dildo?


-Ne bre Tanja, cigaru!


-Aha, gleda kako drkaš?


-Da. Gleda ona mene sad kao što smo mi gledali nju. A ja se vrtim kao ona onda,ne znam gde bi,moram sad do kraja, neprijatnost me neka spopala kao da me gleda trista očiju...


-I nisi mogao?


-Ma vraga nisam! Potegnem ga ja dobro,gledam je u oči, drkam kao da ću kurac otkinuti, drugom rukom malo mesim sebi jaja, vidim da ona gleda, da tenzija raste, otkopčava neku košulju crnu koju nosi, ja molim boga da će mi pokazati opet one sise,kad tamo brus crveni zasijao, ja već pred krajem, gorim, nameštam se u stolici, škripim kao Sale pre neko veče, gubim razum, a ona krene u nazad ka stanu,pa zastane, i podiže brus skroz do vrata i samo pljas-ispadaju sise napolje! Krupne,čvrste, poželeo sam dvogled da ih još zumiram, istresao bih po njima sve što imam...Drkam kao sumanut,grčim se već,duplo vidim one sise ko da su četiri,učinilo mi se da je zanjihala malo u jednu stranu,pa u drugu, da ih dobro osmotrim, i tu sam...završio, istresao sve,  nisam gledao ni gde,sve sam sjebo,trenerku, terasu ispod,i ostao dasedim i gledam je,a ona se nasmejala,video sam joj sad dobro i lice i lepa je bila, krenula je sporim koracima ka stanu ali se još jednom okrenula i poslala mi poljubac kao ono veče.Odmah sam javio ostalima da dođu,bar na pivo ako ne bude neke još bolje predstave!


-Nisi je hteo samo za sebe?


-Ne,što?


-Pa ne znam,ja bih bila sebična, a vidiš, ti si dobar drug.


-Nisam Tanja razmišljao o tome,pa neću je ženiti jebo je ti, sem toga da je htela samo mene ne bi istresla sise i odmah otišla.


-Hm...ok, šta je bilo kad su oni došli?


-Došao Sale i... Gagi čini mi se da se zvao. Nebojša tek posle. Falio nam onaj Bokijev mali da zviždi i napravi atmosferu da je možda i dozove.


-Dokle ste čekali,verujem da je malo odložila nastup?


-Kako si znala?! Čekali smo do jebenih 23h!


-Pa dobro, petak...


-Jest petak nego se već nažderali, Sale bio i gladan pa naručili dve pice, samo što nismo posle pozaspivali.


-Eh kakvi ste momci...Kako bi tek sad u ovim godinama...


-Ma ja bih bio bolji. Videla bi ti! Ja sam stalno i proveravao da li ima promene, jebiga ja sam sve organizovao i prvi sam je i video pa sam morao voditi računa da ne propustimo ni prvi čin.


-Hajde ubrzaj, Nebojša će nam upasti.


-Ajoj brate...sestro...Kad je to krenulo. Opušteno sam mogao od tog dana krenuti da ti pričam.


-Samo ti kreni!


-Motrio ja i već mi se prispavalo,jebiga studentarija, non stop te jebu s vežbama, visiš tamo ko visibaba,čekaš profesora, onda imaš pauze između predavanja,ni da odeš do stana ni da ostaneš,žvaćeš neke splačine i hraniš se ko klošar,a nemaš ni para da ti sad ne znam šta...


-Racko!


-Aha,da. Motrio ja i odustanem,oni polegali po kauču,podu, ja upalio TV da održim budnost,na programu sve neki kilavi filmovi a ne smem porniće pustiti jer nije poenta,ipak čekamo...


-Da, da, nije u redu soliti ranu...


-To ti kažem! I nađem ja neku pucačinu, akciju neku pojačam,ovi poskakali hteli da me ubiju, u to se vraća i Boki, objasnim mu šta se dešava,on poludeo čim je video haos,reko ne brini sve ću ja srediti samo ti idi na spavanje.Jebiga nije se ranije uključio. Ali kaže on ne spava mu se, a naočare mu vise preko nosa,kažem ja uzmi Boki jedno pivo biće ti bolje.Znam da ne pije pa ga zajebavam,kad stvarno seda on na kauč na kom Sale dremka i potegne iz flaše,sav se isprskao,ne zna ni da pije,odem ja do prozora po neki stari peškir da obrišem i sklonim i mrve da mi ne sere kasnije, kad sam pogledao napolje imam šta da vidim! Lepotica je na ogradi,i ona nešto jede.Pogledam bolje,a ona liže.Ovaj put sladoled u kornetu,a isto ga lepo oblizuje ko da je jedan od njenih kurčeva,sva je precizna i nema za bacanje.Pozovem ja društvo tiho da ustanu,Boki se sav pogubio.


-Jesi objasnio čoveku?


-Ma ko ga jebe,nije bilo vremena,odmah smo iskočili na terasu.Taman se onako smrkavalo,tebe niko ne vidi a ti još sve dobro vidiš.


-Jel ga polizala?


-Uh, lizala je dugo taj prokleti sladoled. Bila je u crvenoj majičici,i jebeš mi sve ako nije bila providna ili sam ja istripovao one sise,ali klatile su se sabijene jedna uz drugu, imala je neku eleganciju pokreta,takva je stvorena da te izludi!


-Dobro ne moraš mi u detalje o njenom božanskom šarmu,interesuje me kad će uzjahati?


-Šta?A... Hehe, biće i toga. Gledali smo je sad ja, Nebojša, Sale, Gagi i Boki. Boki je tek kapirao o čemu se radi,a mi na suvo sa njom lizali,da nas je išta dkoncentrisalo tad ja mislim da bismo nekoga ubili. Buljimo u ženu koja liže sladoled,možeš misliti.Oblizujemo se,u jajcima već igra, nadamo se da će uslediti ono što sanjamo,nastavak od sinoć. Šta ti je,šta si se uozbiljila tako?


-Ma pomislila nešto bez veze.


-Šta,što to zajedno radimo?


-Ma ne...Ustvari,da,zamisli da muško tako izvodi neka čuda a žene da ga gledaju haha!


-I da drkaju zajedno na njega?


-Daaaa!


-Pa meni bi to bio raj,ja bih se prvi prijavio da izvodim tačku,polako a ludo,da vrckam i sve ako treba, znaš ko u filmu onom kako se zove...


-Full Monty.


-E taj! A ja bih samo za tebe tako izveo kao onaj glavni glumac kad maše kitom, ples bih ceo imao samo da te privučem...


-Dobro,ne moraš mi pokazivati pokrete,jasno mi je...


-Eh Tanja,tugo mojih dana!


-Aj ne seri,ne znaš ni rimu da napraviš!


-Tanja Tanja mene optužuje za sranja...


-Sad je predugačko!


-Dobro pesnikinjo, da nastavim dalje?!


-Izvoli...


-I tako rekoh ti ližemo ti mi na suvo,kad se ona okreće, bez poljupca ovaj put,ulazi unutra i dugo je nema.Sale se opet nervira,ima kratke živce. Boki nas sad ispituje ko je ta žena, s kim živi, kako je on nije viđao,šta nije u redu s njom kad tako privlači publiku, zamalo ga ne oterasmo u sobu. Kad evo je. Obukla se za nastup čoveče! Kratka plava haljinica,vidi se iz naše zgrade da nema veš,vrti se okolo kao ne gleda u nas,ponela neku kanticu da kao zaliva cveće a na terasi jedva dva neka cveta,požuteli,osušili se još prošle godine.


-Mnogo mi se sviđa tvoj humor u pripovedanju,da znaš!


-Hvala Tanja! I krene ona kao kad zaliva malo nama zadnjicu okrene,i kao niska joj saksija pa mora da se sagne. Počeo je da ćarlija neki vetrić kao da smo ga mi poslali pa joj još malo taj haljetak zadigao,a nama srce da stane! Lepo dupe oblikovano,seva preko naše zgrade,mrda ga kao da treba kita da joj uđe,sva uzbuđena i napaljena od naših pogleda,nije voajer nego kako se to zove...


-Egzibicionista...


-E to. Egzibiše se ona opušteno i seva,grmi onom guzom kako se klati,savija skroz dole gde nema ni saksije,zajebava nas i oduševljava,tako se sagne da malo sad i raširi nogice,a tamo zasija malo tamnije,njen otvor, njena pica željna da je neko pokida... Da je... tuca,jel.


-Zaboravljaš da ne moraš da ulepšavaš zbog mene.


-A dobro,zanesem se...Ipak si ti Nebojšina seka...


-Dalje.


-Kad je ispolivala taj beton na terasi,bacila je kanticu negde da je puklo,nit joj je trebalaa neće joj ni trebati. Ušla je u sobu, zašla u neki ugao pa se vratila gde je možemo gledati. Počela je da izvodi neki lagan ples,uz neku muziku koju ne čujemo, a majke mi ko da smo čuli,kao da smo tamo s njom,gutamo svaki pokret. Ajd više se skidaj i ne smaraj,poviknu Sale,a mi ga smirujemo ko dete u bioskopu. Uzeo i Boki stolicu pa gleda,naočare mu se znoje. Zanosi se ona u talasima i kao da ga je čula,povlači haljinu gore.Uvija se kao oko šipke,nas već oni lepi trnci prolaze kad bi ili da drkaš ili da tucaš,nema treće. Namotala je sve i polako skinula preko glave,bacila haljinicu na pod pa gleda u nju,pa u nas kao da se stidi,stavila je ruku na usta,i dalje se uvija,hoda sada gola po stanu,baci pogled na nas pa na one stepenice.


-A jesu kurčevi tamo,poslagani?


-Da,da. Baci poneki pogled prema njima,pa se odmakle ni da je i oni žele,a ona ne zna sa kime će pre.Može joj se, dok se ona njiše i nama se njišu glave,poblentavili smo,Boki briše znoj,zateže majicu oko vrata i guta,nešto mu neprijatno. A mala sve češće gleda ka stepenicama,pa je sve bliže,i odjednom poskočila i poljubi kratko onaj kurac na prvoj stepenici,skroz gore.Sad je bilo i dnevnog svetla još pa se videlo da je taj najmanji. Videlo se da ih je poslagala po veličini. Krenula je da meša kukovima kao pred parenje i osećao sam da ću svršiti ili se upišati koliko me to napalilo. Ostali su mirni i prate pa se i ja kontrolišem. Gledam kako prilazi polako i seda na najvišu stepenicu,raširenih nogu oko kurčeva. Pred pičkom joj stoji taj mali kurac,a ona ga rukom protrlja,gleda u njega kako je malen,verujem za njene apetite i premali.


-Sipaću još piva...


-Samo nalij! I pogura se ona malo nazad,podiže noge brale, uze taj kurac u ruku,pa se opet mazi,mazi njegovim vrhom picu polako,kruži gore pa dole,nikako da ga stavi,izmakne glavu da nas bolje vidi,pa kreće da ga sa pice stavlja direktno u usta da ga još navlaži. Ko da se i začulo kad zapljune! Mulja ga dužinom po sebi,prislanja malo na ulaz u picu,polako buši da joj uđe samo vrh,a onda ga ostavlja opet da stoji.Ispravlja se i seda na njega,on ceo uđe,pokriva ga pička. I skače,gleda u nas ravno i skače na kurčiću,a mi svoje trljamo njenim tempom,Boki nešto sporije. Sramota nas i to tihog dahtanja jednog od drugog,ali ne možeš odoleti. Ona se tuca kurčićem,on se ni ne vidi,samo lupne o stepenicu njena guza. Polako se diže,iz nje kao da kaplje,a mali kurac ispada iz nje kao onesvešćen.Odbacuje ga u stranu ko onu kanticu,odradio je svoje. Spušta se niže,na veći kur,namešta se dugo kao da joj ide teško.Ali odjednom upadne.Meša divlje,zuri u nas i ne gleda okolo,Sale sikće kao da će svršiti u gaće.Bio je prvi koji ga je izvadio,ne gledajući u nas...


-Pa ste i ostali?


-Da... I Nebojša... I Boki čak... kud svi Turci tu i mali Mujo!


-Au, cepali u kvintetu a?


-Pa da. Bez stida,bože, kad se setim...Baš odlepili. Gledamo onako,ima ona još dva kurca da pređe i da se nasadi,ona će izdržati a mi jedino ako ne budemo gledali. A kako da ne gledaš tu lepotu dok jaše treći.Razglavljena već i dobro ga prima,a taj treći baš i nije mali,a mi bi valjda naslagali još deset da smo se pitali. Meša ona s njim unutra,fiksira nas jednog pojednog,svi smo već blago obamrli pred poplavu,prestravi nas Boki kad zaškripi stolicom. Svi ga pogledamo,a on otrči u sobu,valjda mu je bilo dosta,da se nije jadan upiškio nenaviknut na gledanje bilo kakvog bluda...


-Postideo se jadničak,šta će...


-Ma kakvi! Vraća ti se on i nešto nosi,bacim pogled na njega pa vratim na film,kad mi on nečim makne o ramenu. Pogledam a u ruci mu dvogled jebeni!Došlo mi cimera rođenog da izljubim! Odmah sam mu to oteo iz ruke i nabio na oči. Video sam je kao da sedi ispred mene! Spustio dupli pogled na mesto gde meša,gde joj ulazi. Sve rozikasto,crvenkasto,koža bukti,a iz nje izlazi crni taj vrag gumeni,pa ga nanovo nabija inabija, debeo je i mogu zamisliti šta joj radi. E jebem ti kad igračka ima više sreće od mene,idi Racko pa se ubij!


-Nemoj tako,nije to isto, nije gumenjak živ čovek.


-Stvarno to misliš?! A probala si... A jesi...? Da li si...


-Ne skreći s priče.


-Ništa,otimali meni dvogled,otimao ja njima, glumica nam se spustila na četvrti. Kad sam pogledao pobliže, na faci joj grimasa kao da je boli.Nije sigurno čuvala za tu priliku baš neki neizjahani, jahala je kurva i deblje pretpostavljam, izvini opet na terminologiji...


-Jel ste primetili da li je svršila?


-A otkud znam,bilo joj je lepo, to se videlo.


-Ne znaš kada žena svrši, Rale?


-Pa... ne baš, ne znam, ja budem kao da me infarkt spuco, udari mi u noge,oduzmem se...


-Dobro,poznaješ bar sebe.


-Ma tad sam se baš oduzeo. Dosta je bilo da stavim ruku na kurac,isparao mi pantalone! Kad je sela na taj poslednji,pravila je te lude face,valjda su to orgazmi, to ćeš mi ti pokazati da naučim da prepoznam...


-A ostatak kvinteta?


-Pa ne bih baš da ti pričam kako je prskao tvoj brat...


-Dobro a Sale i onaj...?


-Gagi? Ma Boki ga najpre otreso, izgleda je on bio najgori! Izdrmao se na stolici kao da jebe,naočare mu pale na beton,samo što nismo razbili i taj dvogled,a ja je već zumiram i bez njega,trljam se da ga opet ne vadim,a on oće napolje,jao ne možeš se obuzdati, oće golu kožu da oseti!


-Jel te palilo što i njih čuješ kako ga gule?


-Daj nemoj zajebavati. Tu smo bili zbog iste stvari,ne da slušamo jedni druge!


-Izvini...Pa koliko je trajalo?


-Jahala ga je pod raznim uglovima. Jedva je izlazio iz nje kad se podigne,po tome se videlo da je obiman i da joj pristaje. Nabijala se dok svi nismo skončali,gledala je i pratila koliko je mogla videti jer je već mrak pao. Boki je bio upalio svetlo u sobi iza pa nas je mogla gledati. Umorila se kad je sišla s tog poslednjeg,pa dobrih pedeset minuta od prvog kurca je potrajalo sve...


-I? Jeste li jedan drugom čestitali ili se pravili da se ništa nije desilo?


-Ma smejali smo se. Dok smo drkali svi smo ćutali,samo je Boki nešto progovorio, onako glas mu drhti dok drka i kaže o jebem ti kakve niske strasti!Nebojša umro od smeha,pa se po tome sećamo te epizode. Poljubac više nismo dobili,ostavila je svetlo u sobi, na podu pobacani iskorišćeni kurčevi, valjda je otišla na tuširanje,a i mi smo se dobro ulepili i skuvali...


-Rekao si da ste saznali ko je ona?


-Boki je išao da vidi, rekao da konta koji je to stan,Sale je drugi put išao s njim i pozvonio ali niko nije otvarao. Posle te večeri mi nju više nismo videli. Meni se učinilo da sam video takvu plavušu u samoposluzi,ali nije me ni pogledala, tako da pojma nemam, izgubila se negde.


-Pa kako može odjednom da se izgubi?!


-Možda je bila u gostima tu,možda nije živela u tom stanu. Ne znam,posle nedelju dana su tu došli neki matorci, i odustali smo od čekanja. Ja sam umeoda sedim još dugo na terasi,gledao neku bakicu s kanticom u ruci, terasa je oživela od cveća,ali naše jebačice ni od korova, nikad više.


-Jebem mu miša,a vi se taman dobro naložili.


-Ej stalno me provociraš, kad te zgrabim...


-Haha, nemoj, pijana sam samo. Ali super je priča. I, koliko košta?


-Šta koliko?


-Pa rekao si treba ti nešto za uzvrat kad mi ispričaš do kraja.


-Ma... šalio sam se. Ti si moj ortak, Necina seka jebote! Nego mene su smorile te klinke, pa mi treba neka normalna,iskusna, prava žena bre.


-A naći ćeš je. Ovako misliš ubio bi te Nebojša, jel?


- E pa ne bih da rizikujem! A i morao bih da budem u pripravnosti kad god ti ispričam priču, haha!


Laknulo mi je. Ispratila sam ga posle poslednje kapi piva. Još dva sata nisam mogla da spavam od njegove priče. Bilo mi je i žao,malo sam i preterala s napaljivim upadicama da vidim koliko će izdržati. Ispostavilo se da je skroz ok lik.


-Jebote o čemu ste drobili,jedva sam spavao od tebe i Racka, da se niste smuvali?pitao je Nebojša ujutru.


-Ma zajebavali se,prepričao mi ceo faks i ceo svoj ljubavni život!


-Aha, verujem da je bilo baš zanimljivo, taj kad uđe ne zna da izađe!


Ali meni se dopao kao čovek, čak mi je postao i simpatičan. Kasnije sam ga malo i zaboravila, ali bih se često setila njegove priče, tematike i načina kako je strastveno pričao o tome. Prošlo je sigurno mesec dana kad smo se slučajno sreli, istovremeno prišli šanku u jednom od kafića.


-Tanja jebote! Otkud ti?,kriknuo je pa me dobro odmerio,umesto kućne trenerke imala sam plavu haljinicu.


-Otkud ti? Izvodiš neke klinke,a?


-Ma ne,evo me tu sa drugom...upravo krećem.A gde ćeš ti?


-Baš sam pošla kući.


-Hajde da te odbacim.


Gledala sam ga dok je vozio i shvatila da sam ga se uželela i htela da opet slušam taj glas,o čemu god da mi priča. Primetio je i on kako ga gledam, nisam mogla da sakrijem osmeh od one večeri kad smo se i ismejali i napalili od njegovih sećanja. Bio je lepo obučen, sportski ali elegantno, mirisao je na neki običan parfem, a mojim nozdrvama već opojan.


-Hoćeš na pivo kod mene?upitao je.


-Ma vozi me gde hoćeš!


Nasmejao se. Za nepunih deset minuta ušli smo u njegovu sobu. Bacili se na veliki krevet. Zaboravili na pivo i ostatak sveta. Otimali smo se oko skidanja,bukvalno mi je iskidao haljinu dok sam ja vukla majicu i pantalone sa njega. U sekundi smo bili obnaženi. Čim je ušao u mene počela sam da se tresem. Podigao mi je noge na svoja ramena, nimalo neiskusan.


- Tucaj me, Rale. Kao što si hteo nju. Onu iz zgrade...


-A jesi luda...Nije ona ništa spram tebe...,šaputao je dok mi ga sočno zabija.


Molila sam da ne prestane.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Bravo, ma savršeno!

Korisnik

PREDOBRA!!!

Korisnik

@bisex1961 Uzivam u svemu sto radim ako je to moguce, ako ne uzivam onda i ne radim. Tako je sa poslom, hobijem, pa i seksom. Ne bih sebe poistovetila sa svojim polnim organom jer bi dobar pisac muskog roda onda trebalo da se naziva "vrh kurcem", a nisam to jos cula, mozda ih i ima.
@Basi a malo dinamika bejb:)***

Korisnik

odlicno pises. ako uzivas u sexu bar upola kao sto pises ti si vrh picka, picka nad pickama.

Korisnik

Sirova bejbe Smile

Korisnik

Prelepo. Grin