man and woman lying on bed

7 odličnih seks poza za trojku

Trojke su jedna od najpopularnijih seksualnih fantazija na planeti – i to sa dobrim razlogom. Tone dodira…puno pažnje…mnoštvo noviteta.

Ali, pretvaranje trojke iz fantazije u stvarnost zahteva pripremu. Što se tiče emocija, uvek započnem vrlo bitne razgovore pre trojke – npr. kako da se posle nosimo sa izazovnim osećanjima i kako pronaći trećeg.

Ova pustolovina takođe zahteva pripremu poza! U poređenju sa partnerskim seksom, seks u troje nije uvek intuitivan. Korisno je videti poze za zabavu u troje. I iako dodatno možete skoknuti na etičke porno sajtove da biste dobili inspiraciju, smatrajte ovo svojim vodičem za osnovne seks poze u troje.

Uzmite svoj lubrikant i okupite svoje ljubavnike… i hajde da počnemo!

,,Tro-igra’’

Isto kao predigra, ali sa troje ljudi. U suštini, to je grupno maženje gde istražujete tela jedni drugih rukama i ustima… još uvek bez ikakve penetracije.

Ovo je savršen trenutak da isprobate međusobnu masturbaciju, dodirujući sebe dok se međusobno dodirujete. Igračke ovde lepo vrše posao, bilo da želite da stimulišete sebe ili svoje ljubavnike. Mali, svestrani ,,metak’’ kao što je ,,Magic Vand Micro’’ pomaže da krv dojuri do genitalija, dok magični štapić ,,Plus’’ omogućava da isprobate erotsku masažu jedno na drugom (dok se zagrevate za glavni čin). Dakle, opcije su tu!

Lančani oral

Možete dodati i oralni seks u avanturu: svi se ,,spuštaju’’ jedni drugima i svi uzvraćaju uslugu. Dolazite tako do punog kruga i svi su ispoštovani.

Trener

Ako vaša ekipa voli kink i igranje uloga, ovo je za vas. Dve osobe su zadužene za penetraciju, dok treća osoba („trener“) vodi glavnu reč. Ako ste ta treća osoba vi, možete da ih pohvalite frazama kao što su ,,dobri ste’’, ,,samo tako nastavite’’ ili ,,radite odličan posao’’.

Ako volite da budete „Domino trener“, možete to slobodno ubaciti u svoju ulogu. Razmislite o frazama kao što su:

  • Uradite tačno kako vam pokazujem.
  • Gledajte kako to radim na pravi način.
  • Nemojte stati dok ja to ne kažem.

Ovo je dobar trenutak da pomenemo saglasnost. Kao i kod svih kinkova, uverite se da su sve strane voljne za ovu vrstu igre pre nego što se uključite u nju.

Kuca i maca

U ovoj pozi jedna osoba sedi na ivici kreveta dok prima oral od partnera. Istovremeno, u partnera koji oralno zadovoljava drugi penetrira otpozadi – u dogi pozi. Timski rad je ključ uspeha!

Dva u jedan

I u ovom slučaju svi imaju zadatak i svi uživaju. Jedan partner leži na leđima i uživa u penetrativnom seksu. U isto vreme, drugi partner im sedi na licu i dobija od partnera koji leži oralni seks.

Ajfelov toranj

Ova poza je slična ,,Kuci i maci’’ pozi, ali je onaj ,,srednji’’ akter na sve četiri. Dok pruža oralno zadovoljstvo jednom partneru, u njih se prodire otpozadi, u dogi stilu. Videćete ubrzo kako zadovoljstvo dostiže nove visine.

Dvostruka penetracija

Ovde uključujem i dvostruku penetraciju kao osnovnu pozu u troje, ali ZNAJTE da je ovo prilično napredno i zahtevno. Posebno za primaoca koji ima vaginu.

U ovoj pozi, partner sa vaginom je gore i ima penetrativni seks. U isto vreme, dok je jedan učesnik ispod njega, drugi penetrira u anus sa leđa. Komunicirajte puno pre nego što isprobate ovu pozu. Iako je ovo uobičajena fantazija za one sa vaginom, znajte da svi treba da penetriraju polako dok se ne uhodate.

Još profi saveta: koristite dovoljno lubrikanta, posebno za analnu penetraciju. Ova poza ima tendenciju da najbolje funkcioniše ako samo jedan partner penetrira, dok drugi ostaje miran – što je mnogo prijatnije za primaoca. I vrlo bitno, nema dvostrukog ubacivanja! Odnosno, nema prelaska sa analne penetracije na vaginalnu penetraciju. Ili sačuvajte to za sam kraj čina ili temeljno operite penis/igračku ako ste penetrirali analno.

PS: ako ste potpuno novi u analnom svetu, evo članka o tome kako da ga savladate.

Niste spremni da zaronite odmah u pravu trojku? Probajte onda ,,Fantaziranu trojku’’.

Ovo je odličan način da počnete da pretvarate fantaziju u stvarnost. U ovoj situaciji i dalje su u igri samo dve osobe… ali koristite rekvizite i zamišljate treću sa vama.

Stavite povez na oči svom partneru i strateški koristite usta i prste da biste stvorili iluziju prisustva druge osobe. Lubrikant je vaš saradnik: pomoći će vam da izvedete ovu kreativnu igru uloga, a postoji nekoliko načina da to uradite:

  • Nanesite lubrikant na prst da biste stvorili osećaj drugog jezika. Dok se spuštate na svog partnera, pređite prstom preko njegovih bradavica ili vrata, da biste oponašali lizanje.
  • Podmažite obe ruke i zauzmite pozu 69 – sa vama na vrhu. Ako vaš partner ima penis, obuhvatite ga rukama (tako da ima osećaj kao da je to vagina), dok se on spušta vama dole.

Nemojte se plašiti da razgovarate jedno sa drugim dok se sve ovo dešava, pričajući šta radite sve „troje“.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *