Nemanja je duze izdrzao (fantazija) KRAJ

I dalje igramo Nemanjinu igru. Na pretposlednjem papiricu koji sam izvukao pise "moje fantazije". Nemanja mi ukratko objasnjava sta to znaci, i daje mi uputstva. Cim je objasnio sta treba da uradim, znao sam o cemu se radi jer sam tako nesto gledao mali milion puta na netu. Po njegovim uputstvima na kolenima odlazim do kupatila, i zauzimam pozu. Nemanja posle par trenutaka ulazi u kupatilo. Ispred njega klecim u doggy style pozi. Glavu, ruke i ramena ugurao sam nekako u ves masinu, pa mi iz nje viri samo dupe koje strci iz poderanih zutih helanki, i tabani na kojima mi je Nemanja prethodno hemijskom nacrtao kurceve. Zauzeo sam pozu skupljenih nogu, obzirom da sam znao sta me ceka, ali Nemanja brzo resava to tako sto me hvata za clanke i siri noge. Potom, pocinje da mi mesi guzove, a onda i da mi prstima siri rupicu. Telefon koji je naslonio na stok od vrata pod savrsenim uglom tako da mi hvata sve, od tabana do ves masine, vec uveliko snima sve. Osetio sam kako me je Nemanja opkoracio, a onda posle par trenutaka i njegov glavic kako se uglavljuje izmedju mojih guzova. Kolutam ocima dok osecam kako polako klizi unutra. Sve vreme drzao sam prste na nogama skupljene dok ga je Nemanja pazljivo i polako ubacivao i vadio, ali obzirom da sam sa njim vec imao iskustva, znao sam da je to samo 'razradjivanje'. Vec posle par trenutaka, odjekivao je bubanj u masini od mog jaukanja, dok je Nemanja skakao po mom dupetu. Na snimku telefona u prvom planu moji tabani kako se koce i opustaju svaki put kad bi mi Nemanja uterao kurcinu u dupe. Narednih par puta toliko me je jako naguzio da sam udario glavom o zadnji deo bubnja ves masine, a celo to degradiranje toliko me je potajno lozilo, da sam u sledecem trenutku uhvatio sebe kako svrsavam na pod ispred ves masine. 

Nakon svrsavanja, u potpunosti sam se opustio. Nemanja me je sad drzao rukama za kukove i bukvalno natezao na svoj kurac. Sve vreme sam jaukao i stenjao, a onda, nakon nekih par minuta, konacno ga vadi, bas u trenutku kada krece da mi svrsava po butinama i zutim helankama. Pljesnuo me je po dupetu i rekao mi da izadjem. 

To sam i uradio, i u tom trenutku video je da mi je kurac konacno spusten. "Izgleda da smo gotovi. Za danas". Sedeo sam pored masine narenih 15ak minuta. On se obukao i izasao napolje iz stana. Dugo sam se tusirao, razmisljajuci o svemu sta se desilo. Guza me je razvaljivala. 

Kategorija:
Gay erotske priče