Izuzetak

Dobila sam karte za moto party koji se održavao u malom gradu udaljenom oko sto kilometara. Sa prijateljicama sam krenula u nove pohode.. prenoćit ćemo u šatorima.. Bila sam uzbuđena i napeta.. Sve potrebne pripreme sam obavila.. Uvijek sam držala do svog izgleda, posjećivala sam redovito kozmetičarku koja mi je depilirala sve suvišne dlačice na cjelom tijelu.. posebno pridajući pažnju depilaciji na mome međunožju. Ostavila bi jednu traku u gornjem dijelu.. Koža mi je glatka i mirisna od redovitog korištenja mlijeka za tijelo.. Voljela sam kada je sve cakum pakum.. Moje prijateljice Sandra i Silvija zadirkivale su me što se toliko lickam.. Moja cimerica Tina pokušavala me cijelo vrijeme odgovoriti od puta govoreći mi da nema ništa za mene na takvim mjestima.. Bila sam odlučna, odoh ja.. Kada smo stigle nas tri na glavno okupljalište sve je grmilo od motora i istetoviranih tipova.. Na trafici smo kupile duhan i pivo..

Imala sam dobru intuiciju za ovaj događaj.. Nije dugo trebalo.. Tada sam ga ugledala. Na sebi je imao majicu s printom motocikla, izblijedjele traperice i Rayban sunčane naoćale. Krenuo je prema nama..
Osjetila sam kako mi je srce brže zakucalo.. Taj je tip imao neku divlju ljepotu.. Vjerojatno bih takvog muškarca izbjegavala u normalnom, svakodnevnom životu, ali u njemu je bilo nešto tako primamljivo, što je pobuđivalo moje zanimanje..
To je Marin - odgovorila je Sandra. - Provest će ovaj vikend s nama.
Silvija mu se nasmiješila. On je skinuo naoćale i tek tada sam primijetila njegove prekrasne zelene oči.
- Alena, ovo je Marin- predstavila mi ga je Sandra. - On je super tip.. Nema žene koja ga nije poželjela imati samo za sebe..

Ali on previše voli svoju slobodu..
On me pogledao..
- Ne slušaj je. Silvija i Sandra uživaju dovoditi me u neugodne situacije - priznao je zbunjeno prošavši rukom kroz kosu..
Još jednom me odmjerio svojim prodornim pogledom..
Nastavio me propitkivati gdje sam, što sam, kako sam..
Silvija i Sandra su ustale.
- Mi idemo natrag - rekla je Sandra. - Marine, hoćeš li ti kasnije dopratiti Alenu? Odabrali smo mjesto za šatore pa idemo pomoći momcima.
- Nema problema - odgovorio je i uputio mi širok osmijeh..
Uznemirila sam se. Zar ću ostati sama s neznancem? Ali odmah zatim pomislila sam da bih se barem jednom u životu trebala osloboditi briga i uživati pa sam se nasmiješila.
Marin me pogledao i nagnuo se prema meni.
- O čemu razmišljaš? - znatiželjno me upitao.
Slegnula sam ramenima i otpila gutljaj piva.
- Hajdemo se malo provozati - predložio je. - Ima predivnih mjesta koja moraš vidjeti. - Ponovno se nasmiješio. - Jesi li spremna?

Dok smo jurili uskim cestama, za nama se dizao oblak crvene prašine. Krajolik je bio predivan. Dva sata kasnije priključili smo se ostalima. Na sredini velike čistine upravo se postavljala pozornica, a iz ogromnih zvučnika treštala je glazba. Neki su već plesali i izgledalo je da se odlično zabavljaju. Drugi su ispijali piće za velikim šankom ili sjedili uz svoje motore.
- Ovdje zna biti vrlo zabavno. Kako vrijeme odmiče, svi postaju sve luđi - upozorio me Marin usporivši vožnju. - Na ovakvim okupljanjima ljudi se opuste i zaborave tko su u svakodnevnom životu..
U tom je trenutku naglo zakočio iza jednog motociklista i ja sam se instinktivno stisnula uz njega..
- Zakočit ću ponovno - dobacio mi je kroz smijeh - samo da osjetim tvoje tijelo uz svoje..

Bila sam polaskana njegovim riječima.. Nikad još nisam upoznala tako privlačnog muškarca.. Osjećala sam kako se u meni budi nešto što je dugo godina bilo zatomljeno ritmom svakodnevice.. Da me moja Tina sada vidi, šokirala bi se, pomislila sam.
Ne znajući što bih odgovorila na Marinov komentar, dobacila sam mu zavodljiv osmijeh i pomilovala ga po ramenu, i sama iznenađena svojim ponašanjem.. Ponovno sam se osjećala bezbrižno.. Kao da mi je uspjelo vratiti onu Alenu kakva sam bila prije nego što mi je život zadao teške udarce..
Marin je nastavio voziti i nakon kratkog slaloma po uskim i brdovitim cestama zaustavio se na jednoj čistini. Sišli smo s motora i ispružili se u hladu jednog stabla..
- Onda, hoćeš li mi reći tko si ti zapravo? - upitao me udobno zavaljen na borovim iglicama.
Još jednom su me njegove oči ispitivački promotrile, prodirući u moju dušu.. u tajnovite dijelove koje ni ja sama nisam poznavala..

Pišem za jedne novine - iznenada sam odgovorila, nimalo zabrinuta zbog razotkrivanja svog pravog identiteta.
- I što mi još imaš reći?
- Imam dvi veze iza sebe - nastavila sam. - Očigledno mi je karijera uspješnija od sentimentalnog života.
- I što još?
- Živim u kući malo izvan grada.
- I što još? - ponovno mi je uputio svoj neodoljiv osmijeh od kojeg mi je srce odmah brže zakucalo.
- Imam jednu debelu i lijenu mačku i dvije crvene ribice - završila sam sa smiješkom. - To je sve. Ništa naročito uzbudljivo, kao što vidiš.
on me u tišini promatrao..
I što još? - ponovno se nasmiješio i ja sam pocrvenjela.
- I ne volim biti u centru pažnje - odvratila sam. - A ti? Pričaj mi malo o sebi.
- Ne propuštam ni jedno bajkersko okupljanje - odgovorio je. - Obično me možeš zateći kako popravljam sitne kvarove na motorima svojih prijatelja.
Zašutio je, zagledao se u sunce i dodao: - Lud sam za motorima.
- I što još? - našalila sam se, oponašajući njegov način ispitivanja.
- Živim sam i putujem svijetom.
- I što još? - poticala sam ga da nastavi.
- To je sve.
- Vrijeme je da krenemo - iznenada je rekao. - Moramo se vratiti.
Ustao je, pružio mi ruku i povukao me gore. Tijekom povratka Marin je bio neobjašnjivo šutljiv.
Vratili smo se taman na vrijeme da uživamo u rock koncertu. No, upravo u trenutku kad su glazbenici najavili pauzu, sunce je nestalo iza oblaka koji su se nagomilali na sve crnjem nebu. Zatim smo u daljini začuli grmljavinu i nismo se ni snašli, a već se podigao jak vjetar.
- Sprema se nevrijeme - primijetio je Marin promatrajući ostale kako bježe prema svojim šatorima.

Počela je padati kiša. Ogledavala sam se oko sebe tražeći najbliže sklonište od pljuska. U tom trenutku Marin je dotrčao do mene i uhvatio me za ruku.
- Pođi sa mnom.
Počeli smo trčati po mokroj zemlji sve dok nismo stigli do njegova šatora, koji je bio na laganoj uzbrdici. Kad smo ušli, on me zabrinuto pogledao:
- Alena, pa ti si sva mokra! Je li ti hladno?
Kimnula sam, dok su mi usnice drhtale od hladnoće. S kose mi je kapala voda, a mokra odjeća bila slijepljena uz tijelo. Marin je ispružio ruku prema naprtnjači i izvadio ručnik i košulju.
- Okrenut ću se, a ti se slobodno presvuci.
Što to radim, pomislila sam dok sam užurbano otkopčavala grudnjak i svlačila traperice. Zatim sam zavrnula rukave njegove prevelike košulje i sjela na mali stolac, trudeći se rubovima košulje, koliko je to bilo moguće, pokriti gole noge..
- Smijem li se sada okrenuti? - upitao je Marin nasmiješivši se.
- Da - odgovorila sam umotavajući kosu u ručnik.
On je skinuo mokru majicu i odjenuo suhu. Prišao mi je bez riječi. Zagledao mi se u oči i pokretom ruke povukao ručnik s moje glave. Duga, vlažna kosa rasula mi se po ramenima.

To želim učiniti još od jutros - promrmljao je. - Imaš prekrasnu kosu, Alena…
Počeo me milovati. Srce mi je toliko snažno kucalo da sam pomislila da će ga Marin čuti.. Podigao mi je bradu i poljubio mi usne..
- I ovo želim učiniti još od jutros - dodao je..
Otvorila sam oči, kao da se želim uvjeriti da ne sanjam..
- Lijepa si, znaš li to? - nastavio je, a onda se odmaknuo od mene i rekao - Obožavam slušati zvuk kiše..
Oboje smo u tišini slušali kako vani bjesni oluja. Lice mi je gorjelo od njegovih poljubaca.. Bilo me sram priznati samoj sebi da sam željela mnogo više od toga.. Bio je vrlo tajanstven, ali me strašno privlačio..
Uslijedio je trenutak šutnje. Dok je kiša pljuštala po šatoru, osjetila sam snažnu potrebu da budem uz tog muškarca.. Nagnula sam se prema njemu i poljubila ga, najprije nježno, a onda strastvenije.. On se nasmiješio i privukao me u svoj zagrljaj.. Ljubio me sa takvom strašću baš onako kako ja to volim, nježno i lagano.. Njegov jezik je pravio kružne pokrete oko mog, dok je lagano širio i skupljao usne..
Nježno mi je stiskao i ljubio grudi i bradavice, sa takvom pažnjom i osjećanjem, mene je obuzimala jeza od uzbuđenja..

Skinuo mi je košulju, a potom i gaćice.. koje su klizile niz moje butine koje je ljubio.. Kada je prislonio svoje usne na moju ribicu ja sam zadrhtala.. raširila sam noge i stavila ruke na njegovu glavu.. Mrsila sam mu kosu dok je on jezikom milovao moju ribicu..
Od samog početka je znao šta radi, lizao je točno tamo gdje volim, a njegovi dugi prsti su se igrali duboko u meni.. Izvadio je prste i uhvatio me za guzu, a njegov jezik je bio skoncetriran isključivo na G točke na ulazu u moju ribicu i na moj klitoris..
Zadrhtala sam i jeza je ponovo prolazila mojim telom kada sam doživjela klitorički orgazam.. Dok sam svršavala zatvorenih očiju nisam ni primetila kada se podigao i svukao traperice..
Okrenuo me i ja sam osjetila kako njegova kita ulazi u mene, htjela sam vrištati od zadovoljstva..
Dahtala sam i stenjala, a on se nije čuo, punio me žestoko ali tiho, bez i jednog ispuštenog glasa.. A onda me je uspravio i okrenuo ka sebi..
Uhvatio me za butine i podigao na sebe, miško mu je silno ulazio u mene.. Htjela sam zaplakati od sreće i miline..
Stavila sam mu noge na ramena, široko sam raširila koljena kako bi cijeli ušao.. Zadovoljno sam stenjala dok mi je prstima trljao ribicu, koja je gorjela, a vatra je buktala sve jače..

Nije mi puno trebalo ponovo sam doživjela orgazam.. Dok sam se tresla on mi je spojio noge i savio ih u koljenima skroz do mojih grudi.. Svršavala sam dugo, a on je ulazio u mene istim ritmom i nježno mi grizao listove..
Kada sam se smirila uspravila sam se i čvrsto ga stegla, stavila sam usne na njegove i sočno ga poljubila.. Dugo smo se ljubili, poput dvoje tinejdžera..
Nitko me nikad nije tako ljubio. Jedan dio mene bio je šokiran što sam se tako lako prepustila osjećajima, drugi sretan što mi je to uspjelo.. Zaboravila sam na nevrijeme, na negativna ljubavna iskustva i što bi netko mogao misliti o meni da me vidi s neznancem.. Uhvatio je moje grudi dlanovima i počeo ih gnječiti.. Bradavice su mi bile čvrste od proživljenih uzbuđenja.. Spustio je svoje usne na jednu od njih, najprije plaho, a onda sve zahtijevnije, dok je drugu stiskao šakom.. Oh, kako me izluđivao taj muškarac.. Rukom sam nježno masirala njegovu kitu.. povremeno bi ju liznula.. cuclala sam s guštom glavić, uvlačeći ga sve dublje u usta.. Miško se još više zadebljao i očvrsnuo.. Povukao me da ustanem i polegao me na pod, a onda se smjestio među moje noge.. Njegov jezik je počeo da istražuje moju pohotnicu.. Uživala sam kao nikada do tada.. Bila sam vlažna i vrela, željela sam njegovu kitu u sebi.. Povukla sam ga prema sebi.. Počeo je da prodire u mene.. I dalje me gledajući u oči, počeo je da se pomiče...
Ubrzavao je pokrete gledajući me širom otvorenih očiju.. Obožavala sam gledati muškarca u oči dok je na meni.. i u meni.. To me još dodatno uzbuđivalo.. Nije mi dugo trebalo.. Izvukao je macana iz mene i šapnuo mi promuklo da se okrenem.. Raskrečila sam se ispred njega, raširivši noge.. Odmah je uronio u mene i počeo se zabijati sve brže, sve žešće, sve strastvenije odostraga u moju pohotnu pikicu.. Kita mu je postajala sve čvršća i deblja u meni.. Osjećala sam da neće još dugo.. Zadihano je upitao: "Jel' moram da ga vadim...? ""Neee!"" Ječao je glasno i praznio se u mene snažnim trzajima kite.. Svršavala sam skupa s njim.. Zavukao mi je prste u kosu i stenjao, polako određujući ritam mojim usnama na njegovom.. Gurnuo me na leđa i zadigao mi noge na ramena, uronivši svojom kitom u mene.. Uzimao me takvom žestinom da sam glasno vrištala od slasti. Mjenjao je položaj, isprobavao sve što do tada nije radio, a moje tijelo je uživalo u svakom njegovom pokretu.. Satima smo uživali u tijelu onoga drugog.. Svaki njegov pokret je bio tako ugodan da su se moji orgazmi redali jedan za drugim..
Voditi ljubav s njim bilo je predivno, neopisivo iskustvo.. Nakon što smo utažili strast, još smo dugo ležali zagrljeni i ja sam naslonila glavu na njegove grudi. Otvorio je šator i provirio van.
- Evo ga, sviće.
- Šališ se? Zar je već zora? - iznenadila sam se shvativši da smo bili budni cijelu noć. Znala sam da će mi ta noć zauvijek ostati u sjećanju.
Iznenada sam se osjetila neobjašnjivo tužnom i oči su mi se napunile suzama.
- Što ti je?

Nježno mi je palcem obrisao suzu, kao da smo oduvijek zajedno.
- Ne želim da ova noć završi - promrmljala sam.
- Ni ja.
- Sretna sam što sam te upoznala - nastavila sam. - I što sam provela prekrasnu noć s tobom.
- I ja. Ti si izuzetak, Alena.
Promatrala sam ga bez riječi dok je uzimao čistu košulju iz svoje naprtnjače i vezivao maramu oko glave.
- Idem van - rekao je.
Kad sam izašla, više ga nije bilo. Vratila sam se svojoj ekipi. Sandra mi se nasmiješila kad me ugledala.
- Nije te bilo cijelu noć - ispitivački me pogledala.
- Iznenadio me pljusak pa sam se sklonila u Marinov šator - opravdala sam se pocrvenjevši, a zatim uzela pruženu šalicu kave. - Jesi li ga, možda, vidjela? - upitala sam, unoseći zabilješke u svoj notes i namještajući fotoaparat.
- Vjerojatno se sprema za odlazak - odgovorila je. - Čula sam da planira ići na utrku na Grobnik.
Zar će otići bez pozdrava, tužno sam se zapitala.

- Idem malo prošetati - rekla sam. - Želim napraviti još nekoliko fotografija prije odlaska.
Stopila sam se s mnoštvom, želeći intervjuirati neke sudionike i fotografirati zanimljive prizore. Ali misli mi nisu bile usredotočene na posao. Osjećala sam se kao da sam upravo izgubila još jednu ljubav. A težina tog gubitka pekla me kao živa rana..
Zvuk motora prisilio me da se sklonim uz rub ceste i okrenula sam se da pogledam tko je. Marin me s osmijehom od uha do uha pozvao da sjednem iza njega.
- Hoćemo li napraviti još jedan krug prije rastanka, Alena?
Sva sretna, stisnula sam se uz njega..
- Ne želim te izgubiti - povikala sam dok mi je vjetar šibao lice. - Ne želim izgubiti taj divan osjećaj kad si pokraj mene..
Zaustavio se pokraj jedne plaže i hodali smo držeći se za ruke i uživajući u suncu i prekrasnom ljetnom danu.
Oboje smo bili jako zadovoljni, a ostatak dana nismo skidali osmjeh sa lica..

Kategorija:
Strejt erotske priče