Moja priča i moji snovi iz ugla jedne žene br1.

Ja bih čitaoce zamolila da mi ne zamere ako se iskrade neka pravopisna ili gramatička greška jer ja nisam baš vična nekom pisanju i pripovedanju ali prosto me nešto tera da vam ispričam kako je sve to pocelo jer se nadam da ce i na mom iskustvu ovde opisanom neko mozda pronaći sebe, prepoznati želju ili smoći hrabrost da se upusti u slicno iskustvo.
  Sigurna sam da mnogi parovi to žele ali ih je još uvek malo koji se usude da to i probaju ili predlože svom partneru. Naravno svesna sam toga da ce mnogi citajuci ovo smatrati sa jos jednom izmisljenom pricom u nizu, jer sam i ja sama bila jedan od ,,nevernih Toma’’u fazi dok me je muz nagovarao na sve ovo I u tom njegovom nagovaranju izmedju ostalog pronalazio i ispovesti poput ove moje koju cete nadam se strpljivo procitati do kraja.
Dakle ja i suprug smo u braku vec dvadesetpet godina.  Moje je ime Sladja a muž mi se zove Dule. Za sve ove godine živeli smo veoma skladno. Naravno imali smo i mi u toku braka uspona i padova kao i vecina ali smo uspevali nekako da to prevazidjemo sto zbog istinske ljubavi koja nas vezuje sto zbog dvoje divne dece koje smo odgajali.
Sex nam je na pocetku braka bio fenomenalan i vrlo bogat. Dakle upraznjavali smo prilicno toga pogotovo zato sto mi je muz bio prilicno perverzan i istovremeno nezasit. Pa iako sam ja bila prilicno stidljiva kao devojka i imala bas malo sexualnog iskustva, svega tri puta sam imala sex sa prvim momkom koji mi je naravno i oduzeo nevinost.
 Drugi momak mi je ustvari posle godinu dana zabavljanja postao i muž.
Dakle s obzirom na njegovu hiper aktivnosti u sexu ja sam jos tokom zabavljanja sa njim morala da se prilicno opustim i prepustim njegovim sexualnim zeljama ostavljajuci stidljivost za sobom u zamenu za sve većim i većim sexualnim iskustvom u kojem sam naravno uzivala. Dakle jos pre nego sto smo stupili u brak ja sam naucila da pusim kurac i prilicno uzivala u tome a po njegovoj reakciji videla sam da ja to izgleda prilično dobro radim. Čak sam pocela povremeno i da mu gutam spermu kad se zestoko napalimo. A poza 69 nam je bila nezaobilazna svaki put kad smo imali sex. A imali smo ga cesto i po nekoliko puta dnevno.
Zanimljivo je da istaknem da je on svaki put kad mi svrsi u usta insistirao da se posle toga strastveno poljubimo i tako deo sperme prenesem u njegova usta. Takodje je često umeo da svrši po mojoj ili u mojoj pički, ili po mom stomaku, guzi a da se posle spusti dole i poliže svu spermu.   
To me je bas napaljivalo a njega posebno te je posle obavezno sledio jos žešći sex...
Medjutim kako su godine odmicale te nase sexualne igrarije su bile sve redje. Što zbog obaveza, što zbog umora ili raznih drugih razloga ali iako smo redje upražnjavali sex taj Duletov perverzni duh je uvek bio prisutan. Tako da je stalno posezao za nečim novim. Predlagao je nove poze, pokusavali da neke isprobamo iz pornića koje je on obožavao da gleda. Posle nekog vremena mi je kupio i vibrator zbog kog sam se naljutila na njega i nisam dozvolila da mi to čudo gura u pičku. Medjutim posle nekoliko dana kad smo se izmirili on mi ga je nenajavljeno gurnuo tokom sexa izvadivsi svoj kurac.     
Malo sam se bunila ali me je zadovoljstvo koje sam osetila vrlo brzo nateralo da popustim i da se prepustim. Kasnije je usledio jedan dildo koji je bio znatno veći i napravljen od silikona tako da je bas delovao kao pravi. Mekan, savitljiv ali istovremeno dovoljno čvrst da sa lakoćom prodre u moju pičku. On nam je postao omiljena igračka koju koristimo vrlo često. Da se razumemo, ja se u suštini i ne ložim baš nešto na te veštačke kurčeve, svakako da mi više odgovara i prija onaj pravi prirodni.
 Ali postoji jedna prednost zbog koje nam je ta igračka postala omiljena. Dule ima problem sa preranim svršavanjem a taj problem često postaje i moj jer ostajem nezadovoljena, na pola puta do orgazma.
 E sad sa tom igračkom tog problema više nemamo, a posto se Dule takodje jako pali dok me gleda kako se zadovoljavam tim vestackim kurcem, ja sam prihvatila zbog njega I to da ga sama sebi stavljam u picku pred njim i ne mogu da kazem da mi nije lepo iako kao sto rekoh pravi prirodni je nezamenljiv.
Dakle ovo je odprilike bio nas sexualni odnos koji nas je pratio svih ovih godina. Rekla bih da je sve to bilo manje vise normalno kao i kod predpostavljam vecine bracnih drugova koji zive u nekom skladnom braku.
Ali pre odprilike oko pet godina jedne večeri dok smo se mazili u krevetu i polako plovili ka jos jednom dobrom sexu, usledilo je jedno za mene u tom trenutku šokantno pitanje, pitanje koje me je nateralo da dugo vremena posle toga razmišljam i lupam glavu raznim sumnjama o tome jeli dosao kraj nasoj idiličnoj vezi.
Pitanja i odgovori su se nizala u mojoj glavi stvarajuci mi neverovatno veliku nervozu i strah. Da li sam mu dosadila, jeli se ljubav koja nas je držala sve ove godine ugasila, jeli mozda pronasao drugu i pokusava indirektno da me odbije od sebe,...? Redjala su se razna pitanja u mojoj glavi a ni na jedno nisam imala konkretan odgovor.
On me je pri tom uveravao da se nista nije promenilo u odnosu prema meni i da me i dalje voli isto kao i pre ali da je gledajuci neke porniće a potom i čitajući neke tekstove s tim u vezi jednostavno osetio zelju da nas dvoje probamo da u naš krevet tokom sexa dovedemo nekog muskarca ili bracni par sa kojima bi imali sex.
I kaže da ga sama pomisao na tako nešto jako pali, a da je to zaista tako moglo se videti i po njegovom kurcu koji je čini mi se nabrekao kao nikad ranije. I to se stalno ponavljalo kad god smo o tome pričali. Ali mene je i dalje mučila sumnja da li me on i dalje voli s obzirom da želi da me deli sa drugim muškarcem ili još gore da i on sam jebe nečiju ženu dok njen muž jebe mene. Ja nekako sebe nisam mogla videti u toj situaciji i to sam mu i rekla. Pogotove ne da njega gledam kako se jebe s nekom. Čak sam mu prebacivala da on preko toga želi da dođe do druge žene a da sam mu ja verovatno dosadila.
 On mi je na te moje sumnje odgovarao tvrdnjom da ga druge zene ne zanimaju u tom smislu kako sam ja izrazila sumnju i da je hteo sex sa nekom drugom, on je to mogao da ucini a da ja o tome nista i neznam.  Medjutim na tako nesto nije ni pomisljao jer me mnogo voli i postuje me te ne zeli da me povredi vec ga u celoj toj prici pali bas to da mene vidi kako se nasadjujem na necijem kurcu I da aktivno ucestvujem u svemu. A sex sa drugom zenom bi dosao u obzir iskljucivo uz moje odobrenje i obavezno prisustvo i ucesce jer ga to jedino pod tim uslovom pali do duse manje nego da mene gleda na necijem kurcu.
 Takodje je nabacio da bi ga  jako palila situacija u kojoj  bi ja pored drugogo muskarca pristala na sex i sa nekom zenom, na to sam ja burno reagovala izrazavajuci gadjenje I naravno ljutnju da je tako nesto I pomislio.
 Ali uvek je kada mi je o svemu tome pricao obavezno naglasavao da sve to sto voli, zamislja i zeli u grupnom sexu iskljucivo samo ako i ja učestvujem. 
Nisam znala sta da radim i sta da preduzmem, preostalo mi je da čekam i da vidim šta će biti sledeće, dakle kako će dalje teći naś odnos posle tog njegovog saopstenja, ali čvrsto rešena u tom trenutku da ne popustim i pristanem na te njegove kombinacije. Prolazilo je vreme a on nije propustao ni jedan sex samnom a da mi tokom sexa ne nabaci po neki detalj o grupnom sexu. tako da je vremenom to postala njegova masta koju je on iznosio tokom sexa samnom terajuci me da zamisljam kao i on kako je silikonac koji je u mojoj picki zapravo neciji kurac a da za to vreme ja njemu pusim. Ili dok me on jebe u guzu gurao mi je vibrator u pičku govoreci mi da zamisljam da je to kurac nekog muskarca, kombinacije su bile razne.
Moram priznati da je ta situacija meni vremenom pocela sve više i više da se dopada. Razlog je bio to sto nam je sex postao kvalitetniji uzbudljiviji i češći nego ranije, naročito još ako bi se i ja aktivno uključila u toj njegovoj mašti i komentarima uzdasima upotpunjavala njegove mastarije.
Najviše se u svom mastanju tokom sexa napaljivao dok mi je pricao kako zeli da me vidi u situaciji dok mi neko ispunjava picku svojim debelim ogromnim kurcem i da ga to pali vise nego da on sam jebe mene ili neku drugu zgodnu i lepu zenu. Iako mi u pocetku to nije zvucalo logicno i pomalo sumnjala u njegovu iskrenost, njegovo uzbudjenje, nabreklost njegovog kurca i zestina kojom me je jebo dok mi je govorio sve to je potvrdjivalo da on to zaista tako i misli. I moram priznati da sam tom prilikom bila jebana i uzivala kao nikad ranije. Tako da sam kad god smo imali sex, jedva cekala da pocne glasno da masta o jos necijem kurcu koji se zabija u mene jer sam znala da ce sex biti zestok I da cemo zajedno uzivati u toj  divljoj jebacini.
Ako bi po nekad, ma da retko, izostala ta njegova masta, onda sam ga ja podsticala na to tako sto sam mu grabila ruku sisajuci mu palac na isti nacin kao kad mu pusim kurac jer ga je to asociralo na pozu o kojoj je takodje mastao gde me on jebe od pozadi dok ja nekom tipu pusim kurac.   
 Celokupna ta situacija sa njegovim mastarijama i zestokim sexom tom prilikom me je navela da malo po malo promenim svoj stav I pogled na sve to a pri tom se radjala i zelja da sve to i realizujemo. Iskreno pocela sam i ja da prizeljkujem i mastam o nekom velikom kurcu kojeg bi primila u sebi.
Pogotovo sto mi je jedna prijateljica jednom prilikom i ispricala svoje iskustvo gde se pojebala na nekom seminaru sa nekim tipom koji joj se nabacivao celo vece te su na kraju verovatno i zbog malo vise alkohola, zavrsili u hotelskoj sobi zajedno. Kako kaze ona, zabezeknula se kada se tip skinuo i kad je pred njom iskocila nabrekla batina od oko dvadeset i kusur centimetara i debela kao dezodorans sprej a glavic se presijavao i širio kao pečurka čineći tu kurčinu još debljom.
Prvo se bila uplasila da ga nece moci primiti, ali nakon sto ga je primila uz kratak bol koji ju je podsetio, kako ona kaze, na bol kad je izgubila nevinost, pozelela je da ga nikad vise ne izvadi iz picke. Kaze da ga je jahala cele noci i nizala orgazam za orgazmom i da je tip svrsio tri puta za redom te noći puneci joj picku i usta gustom spermom. Ali kaze da je bilo nezaboravno dok joj je punio pičku jer mu je kurac i glavic toliko bio veliki da joj je svaki put kad prodre u nju sirio zidove vagine stvarajuci pritisak unutra a kad ga je izvlacio stvarao vakum pa je to proizvodilo neke čudne zvuke i vibracije medju njenim nogama i da je to nesto sto nikad nije osetila ranije ni sa jednim muskarcem. Jos kad je poceo da duboko i njoj šprica u mlazevima svoju gustu spermu imala je osećaj da joj sperma ulazi direktno u matericu i da je sva sreca sto ima spiralu inace bi garantovano zatrudnela s njim. Kada je svršio po treći put ovog puta u njena usta i po licu srusio se sav iscrpljen pored nje i ubrzo zaspao. Sacekala je malo a onda je pokusala na sve nacine da ga stimulise ne bi li mu se opet digao da bi ga jos koji put primila u sebi ali nije vredelo.
Kaze da joj je picka danima bridela i vlazila od uzbudjenja nakon te jebacine i da se kaje sto nije razmenila broj telefona sa tim tipom jer ga pozeli kad god pomisli na sex. A tip je inace isto ziveo u ovom gradu tako da su mogli da nastave da se vidjaju samo da su razmenili brojeve telefona.
Jos je i to rekla da joj je i muz bio veoma zadovoljan kad se vratila jer ona tako napaljena od jebačine sa tim tipom nasrtala na muza i trazila kurac vise nego ikad pre...
Prolazilo je vreme a ja sam sve vise priželjkivala da Dule konkretizuje to jest realizuje svoju mastu. Sumnja u njegovu vernost i privrženost koju je izazvao kod mene na pocetku kada mi je saopstio da zeli grupnjak gotovo da vise nije ni postojala. Bila sam sigurna u njegove iskrene namere a i sama sam shvatila da je to nesto sto bi svakako i ja htela da probam. E sad bilo mi je malo glupo da ja preuzmem inicijativu u tom pogledu s obzirom da sam se u pocetku protivila svemu tome. Tako da sam mogla bih reći sa nestrpljenjem cekala da Dule preduzme sledeci korak.
Taj njegov sledeci korak se odigrao pre odprilike dve godine.
Kada sam se vratila s posla, Dule me je dočekao vidno raspolozen a i uzbudjen, videlo se to po budži koja se ocrtavala na njegovom šortsu. Ja namerno u trenutku kad me je zagrlio i poljubio, prodjem rukom preko šortsa i jako ga stisnem za poprilično nabrekao kurac.
Ooho, šta se ovde dešava. Jesam li te u nečemu prekinula, da nije komšika svratila na kafu dok sam ja na poslu? Našalih se ja sa njm. ruku sam i dalje držala na njegovom kurcu stiskajući ga preko šortsa. pa je od toga postao još tvrdji.
Ne nije niko svraćao, već razlog za ovo moje stanje je sto sam do sad sedeo za računarom. Napravio sam nam profil na jednom sajtu gde ćemo moći da pretražujemo, komuniciramo sa ljudima koji u sexu vole i žele sve što i mi. Pa razgledajući malo profile zamišljao sam nas dvoje kako ćaskamo sa nekima o sexu pa me je to nekako napalilo.
Kad mi je Dule ranije predlagao tu varijantu, da preko interneta komuniciramo sa bilo kime o bilo cemu a pogotovo o nasoj intimi, ja sam to odlučno odbijala. Iskreno i sad bas nemam poverenja u tako nesto. Strah me je jer nikad se nezna ko i sa kojom namerom se krije sa druge strane iza nečijeg imena ili slike. Ali ovog puta sam rešila da popustim u tome i da se uzdam u njegovu intuiciju. Želja da nasu sad vec slobodno mogu reći zajedničku mastu pretvorimo u stvarnost je nadvladala strah a i svesna sam toga da se sansa da to ostvarimo visestruko uvećava ako to budemo pokusavali putem interneta odnosno sajtova koji su tome i namenjeni. Ali i pored moje resenosti da prihvatim to morala sam opet da izrazim sumnju, strah i nepoverenje u vezi sa tim.
Medjutim Dule je insistirao i uveravao me je da cemo biti oprezni i da kad stupimo u kontakt sa nekim na sajtu necemo se odmah otkrivati dok kroz razgovor ne uvidimo o kakvim se likovima radi. Naravno pri tom mi je rekao da je on vec komunicirao tamo ranije sa nekoliko pojedinaca i parova i da ima iskustva u tome da otkrije kada je neko ozbiljan i normalan a kada se javlja neko ko je 'bolestan'. Nije mi bilo bas pravo kada sam saznala da je on vec komunicirao sa ljudima na tom sajtu bez mog znanja ali sad sta je tu je, bar je
bio iskren pa mi je to sad rekao. Pristala sam, seli za racunarom i on je usao na sajt pri tom mi pokazujuci ime naseg profila i lozinku.
Ulogovali smo se, sajt je inace napravljen tako da funkcionise na slican nacin kao fejsbuk. Samo sto na profilnim slikama nema lica korisnika vec su tu erotske slike naravno tako isecene i namontirane da se ne vide face. Korisnici koji se predstavljaju u paru uglavnom su im slike iz medjusobnog sexa a ako se radi o pojedincima uglavnom su to 'portreti' nabreklih kurčina. Na profilu nismo jos imali nijednog prijatelja jer kako kaze on zajedno cemo ih birati i slati zahteve tokom razgledanja prisutnih. Takodje nismo imali ni profilnu sliku pa je on predlozio da stavimo neku iz albuma koji je on skrivao da deca ne vide a inace su to slike koje je on slikao tokom naseg sexa jer je bas uzivao u tome iako sam se ja protivila i nevoljno pristajala na to fotkanje.
Odabrali smo jednu sliku gde se vidimo kao odraz u ogledalu koje se inace nalazi na vratima regala u nasoj spavacoj sobi a koje gleda na nas francuski lezaj. Na slici se vidi moja guza u gro planu i kako se nasadjujem na njegov nabrekli kurac.
Moram priznati da sam se nekako bas napalila dok smo postavljali odabranu sliku na profilu. Palila me je cinjenica da ce moja guza i pičica nasadjena na njgovom kurcu biti izlozena pogledima svih onih koji budu ulazili na taj sajt. Nisam mogla da verujem da to moze da me napali, postala sam u neku ruku egzibicionista, pomislila sam. Ali sam bila svesna da se sem moje guze, pickice I duletovog kurca nista drugo ne vidi tako da ne moze niko da nas prepozna.

Kategorija:
Bisex erotske priče