Bijeg iz stvarnosti

Tog proljetnog jutra trljanjem očiju pokušala sam otkloniti snenost, dok sam u bijelom ogrtaču sjedila na terasi mog malog stana. Mjesec koji je poput bijele kugle visio na plavom nebu bez oblačka bio je jedini svjedok mog razbuđivanja.
Upijala sam tišinu jutra i svojim očima podarila zelenilo visokih borova, kroz čije je guste grane provirivalo plavetnilo mora.
Uglavnom sam bila sama i prepuštena svojim razmišljanjima. Bježala sam iz stvarnosti u neki svoj imaginarni svijet..
Imam 29 godina, neudana sam i godinama nisam bila intimna sa muškarcem.. Za to sam najviše krivila posao, ali kad malo bolje razmislim kriv je moj strah od vezanja i slomljenog srca. A zbog toga sam se bojala i seksa za jednu noć, kojeg su mi mnogi nudili. No i ja sam čovjek od krvi i mesa. Čežnja je u meni rasla i počela sam se paliti na razne muškarce… dovoljan je bio pogled na mušku ruku i ja bi bila gotova.. Radim u jednoj poslovnici kao voditelj smjene, i kad sam druga smjena ja zaključajem prostor. Sa mnom uvijek ostaje zaštitar.. Stipe je bio najpopularniji od svojih kolega.. momak od nekih  25-30 godina visok, vitak, preplanuo, jako zgodan i prelijep.. Svi ženski pogledi su bili uprti u njega.. Bio je veoma pažljiv, uvijek spreman pomoći..Često smo se šalili, a moram priznati da me  strašno napaljivao, no to mu nikada nisam dala do znanja.

Promatrala sam ga.. Bio je zgodan, a njegova crna kosa izazivala je u meni želju da provučem svoje prste kroz nju.. zanimala me veličina u njegovim hlačama.. Sanjala sam budna..
Jedne večeri slučajno smo se dotakli rukama.. Osjetila sam njegovu toplu kožu i strast je prostrujila mojim tijelom.. Stiskom ruke dala sam mu do znanja da se u meni bude jaki osjećaji prema njemu..
Tada je sve krenulo.. Pogledao me onim svojim prodornim  plavim očima i privukao sebi.. Bio je beskrajno nježan.. Kada nešto ovako počne, teško je to zaustaviti.. A nijedno od nas dvoje to i nije željelo..
Zbunjeno sam se nasmijala, a on mi se približio i svojim usnama dotaknuo moje.. Mislila sam da će mi srce iskočiti od uzbuđenja.. Osjetila sam želju da ga ljubim dugo i nježno.. Ja sam se istog trena ovlažila, drhtala sam i brzo gubila kontrolu nad sobom..
Njegove tople, mekane usne koje su se spojile s mojima u strastven poljubac bile su samo uvod u ono što nas je čekalo..
Otišli smo u moj ured.. među nas se uvukla neizbježna strast..
Riječi su bile suvišne jer smo osjećali međusobnu pripadnost.. Želim da ovo nikad ne zaboraviš, rekao mi je između poljubaca.. zasigurno i neću..

Stisnuo me uz zid i usnama pohotno prebirao po mojim sisama.. Rukama me dirao me po cijelom tijelu i počeo me skidati.. Prstima je prešao po mom međunožju i ja sam zadrhtala.. Posjeo me na stol i raširio mi noge.. Skinuo mi je gaćice, jedino što sam još imala na sebi.. Sagnuo se i lagano vrhom jezika dodirnuo mi klitoris.. uzdahnula sam i zatvorila oči.. Jezik je uvlačio u moju mokru unutrašnjost koja je gorjela.. Zatim je srednji prst polako počeo nabijati u moju već vrelu pikicu.. jezikom je lizao moj klitoris.. Moja vlažna  ribica bila je voljna i željna igranja.. Pod napadajima njegova jezika nije moglo proći bez oborina.. curili su sokići..

Tiho sam stenjala od ugode.. Oslobodio je svoju alatku u međuvremenu.. predivan primjerak sa snažnim venama i mokrim glavićem.. Osjetila sam glatku glavu na svojoj koži, dok su njegovi prsti širili moje usmine.. Namještao se da prodre u moju pikicu.. Podigla sam se na prste pa je sa lakoćom ušao u mene.. Cijeli se uvukao u mene.. Sva uspaljena znala sam da će me žestoko ševiti..  Drhtala sam, a trnci su potresali moje tijelo.. Njegov buzdovan je bio duboko u meni.. Prepustili smo se jedno drugom..

Njegov jezik je bio u mojim ustima, ruke na mojoj guzi i sisama.. Nisam vjerovala što mi se događa, stenjala sam i jaukala.. Drhtao je i uzdisao.

Osjećala sam kako me širi i puni i bilo je predivno.. Kada je ušao do pola zavrtio je par puta kukovima, pa ga izvadio i opet snažno vratio.. Uh.. trvdu i veću kitu nisam imala do tada u sebi.. Počeo ga je snažno i svom silinom nabijati u mene. Vrištala sam i stenjala.. Orgazmi su se redali jedan za drugim, nikada nisam vjerovala da može tako.. Bila sam mokra od znoja i gorjela sam.. Tresla sam se kao prikopčana na struju.. Gnječio je moje sise i sve teže disao.. Uz glasan uzdah i uzvik istresao je spermu po mojoj guzi.. Oboje smo duboko disali i smirivali se. Pogledala sam ga.. bio je sav rumen i mokar od znoja.. Zagrlila sam ga i izljubila. "Želim te jakooo” šapnula sam mu na uho i polegla ga na fotelju.. nije se baš bunio.. Lizala sam mu prsa i spustila usne na njegov glavić koji se brzo probudio.. Nasadila sam se na njega i počela miješati i vrtjeti kukovima.. Zatim sam se pomicala naprijed nazad.. Cijelo vrijeme isprekidano sam disala i uzdisala.. Onda sam ga počela jahati snažno i žestoko, a on je još snažnije ulazio u mene i vrtio kukovima.. Uh kako je bilo sjajno!!! Klonula sam na njegove grudi, a on me podigao držeći ga još uvijek u meni.. Nije ga vadio.. Okrenuli smo se i on je legao na mene. Izvadio ga i lagano kliznuo unutra.. Zatvorila sam oči i uživala.. tiho sam stenjala.. Nagnuo se toliko blizu... uzdahnula sam.. Sada udiše moj miris, nježno mi ljubi vrat, slušam kako šapuće moje ime.. Počinje  ljubiti moje grudi..  Pritisnuo je ruku na moju bedru i polako prošao svojim prstima preko mog brežuljka.. Moje ruke pomamno klize niz njegov napeti vrat.. Osjećam valove užitka dok mi  ljubi grudi.. Strastveno me poljubio u usta i nastavio je  trljati moj uzavreli klit.. Užitak me obuzme cijelu, ugoda plamsa u mojem biću..

Zatim je ubrzao, a sa svakim njegovim žestokim ubodom sve sam jače vikala.. Usporio je kada je osjetio da mi se bliži vrhunac.. Ljubio je i lizao moje bradavice.. treperila sam.. Svršio je po mojim sisama. Priznali smo jedno drugome da se nikad prije nismo ovako osjećali i doživjeli nešto takvim intenzitetom.

Kategorija:
Strejt erotske priče