Punjenje mlade guze

U teretani je imalo dosta dobrih riba i nikada se nisam žalio na poglede koje usmeravam prema njima, ni na poglede koje sam dobijao od njih. Naime sreo sam devojku slicnih interesovanja poceli smo da izlazimo, vidjali smo se dugo i posle nekog vremena sve je kliknulo. Smuvali smo se i bilo je pitanje kada cemo imati odnos, tu je bio jedan problem meni je to bio prvi put te nisam znao kako da reagujem, ali jedno vece izasli smo do grada popili pice, narucivala je jaca pica nego sto je inace pila i pozvala me kod nje jer joj je prazna gajba, znao sam kuda ovo vodi i dobro se spremio. Kupio sam kondome na trafici i krenuli smo kod nje, kada smo usli u njen stan bilo sve jasno, strast se osetila u vazduhu, pocelo smo da se ljubimo koliko god smo strasno mogli, uhvatio sam je za njenu dobro gradjenu guzicu i poceo da mešam, u jednom trenutku sve kao da je proletelo i bili smo goli. Trazila mi ja da je jebem dok sam je karao odpozadi vikala je da ga guram sve sa jajima unutra, njeno stenjanje je preraslo u vristanje od zadovoljstva, nakon nekog vremena sam je naterao da svrsi, krenula je da ga razvlači po ustima sa blagim stenjanjem, celog ga je gurala sve do grla, ja sam bio na samom vrhuncu, kada sam hteo da svrsim rekla je da to uradim u njenim ustima, poslušao sam je i ona je uzivala u tome. Ponovili smo uzivanje jos jednom ali to je za neku drugu priču ;) 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ako ne operišeš fimozu, imaćeš kasnije mnogo problema, a mislim da sa istom teško da si i jebao, priča je OK, ali nije tvoja, fimoza boli kad se jebe..........

Korisnik

Nisam dao jedinicu, pre svega zbog jedne rečenice od koje si realno, morao napraviti tri. Osećam neki potencijal za pisanje i instinkt mi govori da možeš puno bolje. Lošim komentarima ne treba odmah saseći nekog u korenu. Shvati ovo kao dobronamernu kritiku jer smatram da ćeš vremenom pisati sve bolje. Obrati pažnju na emocije, na strast, na maštu pa čak i izvesnu dozu bezobrazluka, taman toliko da čitamo bez daha tvoje buduće erotske priče.

Korisnik

Ja ne citah nidje punjenje guze,jel neko procitao?

Korisnik

Sredi fimozu, ljepša će priča biti Wink

Korisnik

Aj super, petica, ali brate uspori malo, kao da pišeš dok je jebeš Grin Ili pišeš i drkaš usput Smile