Ti znaš

Bili smo gosti na svadbi bliske prijateljice.. Ekipica je opet bila na okupu. Pilo se, pjevalo i plesalo.. Pod povećalom je bio inače moj dobri prijatelj.. zajedno smo stigli kod mlade. Odijelo mu je   stajalo savršeno, kao saliveno.. Sasvim normalna stvar kad je netko  zgodan.. Bila sam opčinjena i napaljena.. Malo više sam popila.. kako bi ohladila glavu i tijelo, skrenula misli.. Željela sam ga više nego ikad. On je to primjetio, a i ja sam skužila kako je i on bio napaljen. Jedva smo se suzdržavali. Nismo skidali pogled jedno sa drugoga.. privlačili smo se nenormalno..Večer je polako odmicala, krenuli smo zajedno na plesni podij kao prijatelji, naravno..

Plesali smo, potpuno pripijeni jedno uz drugo.. Nije skidao svoje ruke s mojih golih leđa.. Pjevušio je značajno pjesmu  "Ti znaš " od Crvene jabuke.. Osjetila sam koliko je napaljen, koliko mu je tvrd i dignut.. Šapnuo mi je: "Mnogo si lijepa i zgodna u toj crnoj haljini.. tako te želim večeras, samo za sebe". Nije bilo potrebe da bilo šta kažem.. Dobit će me, znao je to. Čim se svi raziđu, otići ćemo na neko romantičnije mjesto, kao i mnogo puta do tada... A ja nisam mogla da dočekam taj trenutak!
Bilo je skoro jutro kada smo krenuli kući. Moj " dragi" je imao pun auto i trebalo ih je sve razvesti. Ja sam bila posljednja koju će odvesti kući.. Kada su svi izašli iz auta, ja sam već teško disala.. od prevelikog uzbuđenja. Oboje smo bili prilično pijani i ludi od želje.
Odvezli smo se izvan grada, odakle je pucao prekrasan pogled na cijeli grad. Ugasio je motor, i grčevito me stegao oko struka, kao da bih mu pobjegla.. Ljubili smo se, jezici su nam se uvijali, kao da nam je poslednji put. Ljubio me je i lizao po vratu.. ja sam se sva ježila i padala u trans. Prolazila sam prstima kroz njegovu kratku crnu kosu, mazila ga, želeći da osjećaj dodira njegove kože zauvijek ostane na mojim rukama. Prešli smo na zadnje sjedalo. Tijela su nam bila stopljena.. Ljubili smo se, mazili, lizala sam ga od uha, do ramena.. Mirisala sam i udisala njegov predivni parfem, čiji mi je miris svaki put stvarao leptiriće u stomaku.. On me nježno skidao, rukama je polako svlačio moju crnu haljinu.. Gledao me tako kao da bi je najradije potrgao sa mene.. Za to vrijeme, ja sam ga s obožavanjem gutala pogledom.. od glave, do pete. Ostala sam u grudnjaku i gaćicama.. Lagano sam ga gurnula na naslon od sjedala, prekoračila ga i sjela mu u krilo.. Polako sam mješala.. ljubila ga svuda po licu i skidala mu odijelo.. On me rukama stezao za guzu i sve više nabijao na sebe preko hlača i bokserica. Osjećala sam da je žestoko napaljen.. Spustila sam jezik na njegov vrat i počela mu otkopčavati puce na košulji.. Kako bih otkopčala jednu po jednu pucu, tako sam se jezikom spuštala niz njegove grudi, stomak, sve do remena hlača..

Košulju sam prebacila preko sjedala. Otkopčala sam mu remen , on me je skinuo sa sebe.. skinuo svoje hlače, moje gaćice i spustio se jezikom do mog stomaka.. Osjećala sam da mi koža gori, pogotovo tamo gdje me on ljubio i lizao.. Prešao je na moj pupak, lagano se spuštao jezikom.. Tijelo mi je pulsiralo, mišići su mi se grčili, rukama sam lagano prelazila preko njegovih leđa.. osjećajući svaki njegov udisaj, izdisaj, svaki pokret..
Najzad je došao do micice.. Ja sam već bila mokra, potpuno.. Gorjela sam.. Lagano je prelazio jezikom preko mog klitorisa, uvlačio ga, igrao se njime, lizao me cijelom dužinom vlažne micice.. tek je lagano jezikom prodirao unutra, paleći me još više.. Jednim prstom je polako ušao u mene, i ja sam glasno uzdahnula i stegla ga svom silinom.. Dok me je prstom sasvim polako dovodio do ludila, jezikom mi je brzo, a nježno lizao klitoris.. Gubila sam kontrolu nad sobom. Rukama sam se oslonila od sjedalo i potpuno se izvila..

Sasvim polako sam mješala, prateći njegovu igru. Imala sam osjećaj da je trajalo.. Sve jače sam grčila mišiće, dok nisam osjetila orgazam.. kao udar struje.. Pala sam na sjedalo, disala  duboko.. dolazeći sebi, dok se sve oko mene vrtjelo.. A on se podigao  gore, nasmijao se i poljubio me.. Čekao je da se potpuno smirim. Vidjela sam da je i on nevjerovatno napaljen.. da me proždire pogledom..Ušao je u mene svom silinom, vrisnula sam.. Još uvijek sam bila sva zgrčena i uska od orgazma.. Nije skidao pogled sa mene, dok se  nabijao.. Spustio se na mene, tijela su nam se potpuno spojila.. čvrsto me obgrlio rukama. Oboje smo pomicali kukove u savršenom ritmu, tako da je on potpuno ulazio, do kraja, a onda  skroz izlazio.. Usporio je svoje kretanje, do minimuma.. Ušao je potpuno.. Legao je skroz preko mene, ljubio me po vratu, mazio po licu.. Ljubili smo se dugo, ne pomičući se.. ja sam ga svojim mišićima stezala najjače što sam mogla.. To mu je prijalo sve više, disao je sve glasnije.. Poljupci su se užarili, a njegove ruke su me još jače stezale..

Grizao mi je usnu, a ja sam ga stezala nogama.. Izluđivala sam ga, osjećala sam kako pulsira u meni.. Podigao se, uhvatio me za ramena i nabio se koliko god je mogao.. A onda sperma kao eksplozija.. u meni, tekla je i tekla.. Pao je preko mene i ostao tako.. sljedećih nekoliko minuta. Ljubila sam ga i mazila, dok je dolazio sebi. Sjeo je na sjedalo, uzeo cigarete.. Jednu je stavio sebi u usta, a drugu je pružio meni. Sjedili smo, naslonjeni jedno na drugo, pušili cigarete, riječ nismo progovarali.. Pogledali smo se u istom trenutku i nasmijali. Privukao me ka sebi i poljubio.. Njegove ruke na mom tijelu, pritiskao mi je grudi.. kako smo uživali.. Nije nam bilo dovoljno… Prebacio me preko sebe, ponovo je bio potpuno tvrd, a ja potpuno mokra..
Ušao je unutra, oboje smo uzdahnuli. Započeli smo divljački, ja sam se nabijala odgore, a on od dolje.. Sve više smo ubrzavali, on je spustio ruku na moj klitoris i istom brzinom kružio po njemu.. Naslonila sam glavu na njegovo rame, čvrsto se pridržavala za sjedalo i počela svršavati u naletima.. polako usporavajući kretanje.. Kako sam ja usporavala, istim tempom je i on usporavao.. Taman sam mislila da orgazam prolazi, a onda sam se još više zgrčila dok je strujanje prošlo cjelim mojim tijelom.. Ugrizla sam ga za rame i lagano usisavala njegovu kožu.. Zaustavila sam se potpuno i podigla se s njega. Spustila sam se dolje i jezikom mu potpuno olizala maleckoga.. Jako je uzdahnuo. Stavila sam glavić u usta i polako se spuštala do kraja.. Izvadila sam ga samo malo i počela jezikom kružiti po njemu.. Sada je već glasno uzdisao.. mazeći me po kosi. Jezikom sam mu pritiskala rupicu.. a rukom se igrala njegovim jajima.. Onda sam ga cjelog usisala, pa polako izvadila.. baš sam se zaigrala.. Brzo se počeo grčiti, sperma je u naletima krenula u moja usta, puneći ih.. Podigla sam se nekako, poljubili smo se.. Potpuno iscrpljeni od sexa, polako smo navlačili odjeću.. Izašli smo van, popušili po jednu cigaretu i polako krenuli kući. Kada sam stigla doma zadovoljna i zadovoljena.. uvukla sam se u krevet i zaspala kao bebica..

Kategorija:
Strejt erotske priče