Jedan od mnogih

Počela sam pretraživati stranicu i nisam se baš nešto snalazila, sve to mi je izgledalo glupo. Povremeno sam ulazila na KZO i svladala ga korak po korak, počela sam pisati erotske priče..
Zahtjeve za prijateljstvo sam uredno prihvaćala, dok nisam dosegla limit. Moram nadodati još jedan podatak *904* osobe zbog pravila stranice ne mogu dodati, ljubitelje mojih priča nastojim prihvatiti.. još uvijek je tako..
Jedan od mnogih pratitelja mi je poslao zahtjev i ja sam prihvatila. Ubrzo je stigla i poruka, ništa specijalno uobičajena pitanja...
Nakon par dana počeli smo flertati preko KZO i postajalo je zanimljivije.. Iz dana u dan smo bili sve slobodniji, i već smo otvoreno pisali o seksu. Nekad bi se dopisivali pola dana...
Poslije smo razmjenili brojeve mobitela pa bi se povremeno i čuli, razmjenjivali smo poruke i vodili vruće razgovore.. Počela sam se paliti a i on.. dogovarali smo se kako to da izvedemo s obzirom da on živi u drugom gradu. Brzinom munje smo napravili plan, jedan od njegovih prijatelja je doselio u moj grad..I stvar je bila rješena. Proveo je kod prijatelja prvi dan, a sljedeći sam ga čekala na Stradunu. Našli smo se kod Onofrijeve fontane, jedva sam ga prepoznala. Nisam se razočarala bio je visok, tamno smeđ s plavim očima, prezgodan, i još stav koji govori "Moje je sve što vidim".
Zagrlili smo se i poljubili u usta bez jezika.. Malo smo prošetali Stradunom pa smo sjeli na kavu i piće.. na kraju smo uzeli i kolač. Pričali smo dugo.. bilo nam je lijepo zajedno.. vrijeme je proletjelo.
A onda smo krenuli do mene doma..
Sjeli smo u taksi straga, i odmah se počeli ljubiti.. ovaj put sa jezikom.. Nismo se mogli obuzdati.. mazili smo se i ljubili strasno.. Hvatao me za butine i stezao, a taksist nas je gledao u retrovizoru..
Jedva sam čekala da stignemo.. S vrata smo se pohvatali i požurili se skinuti.. bili smo na sred stana goli kao od majke rođeni.. Krenuli smo u međusobno istraživanje, ljubeći se i dirajući.. Naša spolovila vrlo brzo su se odala snažnim uzbuđenjem.. moje obilnom vlagom, a njegovo snažnim nabreknućem. Kao da su jedva čekala da se spoje, da se utope u strasti.. Želeći si međusobno odati "počast" za ljepotu i izraziti zadovoljstvo činjenicom da su zajedno i da će biti kolege..

Usnama smo krenuli u istraživanje tijela.. Malo sam ljubila ja, a malo on.. Koristili smo vrlo spretno jezik i usne, a pomagali su i prstići.. A vlažna ribica i nabreknuti macan.. zadovoljno su preli od užitka i slasti.. Strast je postajala sve veća, žešća, sokovi ljubavi curili su na sve strane.. Spajale su se usne i usmine, glavić je tražio utočište u grlu.. Nije bilo ni milimetra tijela na kojemu nisu bile usne i jezici, a oni najslađi dijelovi, ljubljeni su dugo i strastveno.. Beskrajno smo uživali u međusobnom nadraživanju prije konačnog obračuna.. Krenula sam ka spavaćoj sobi.. Uhvatio me u naručje s lakoćom.. Spustio me na krevet, ja sam se bacila na leđa, a on preko mene..

Kada je bio dovoljno krut našao je sam put do moje vlažne i tople pice..
Seks je odmah krenuo brzim i vatrenim tempom, ulazio je snažno u mene.. cjeli do kraja, a ja sam bila na sedmom nebu..
Bili smo dugo u toj pozi.. A onda sam ga okrenula na leđa, legla preko njega, pa se namjestila na koljena i uvukla ga u svoju picu. Sama sam se navlačila, dahtala i jecala.. i on je uživao.. Onda sam se malo odigla i ostala u tom položaju, a on je maloga ubacivao odozdo.. Mjenjali smo poze i valjali se po krevetu kao zmije..
Noge su mi bile pored njegovog tijela, a dlanovi pored njegovih nogu, a ja sam dizala guzu i mješala na njegovoj kiti divlje i vatreno..
Okrenuo me na stomak i kleknuo iza mene.. ja sam se uspravila i bila na koljenima.. Stavio ga opet u moju picu i uhvatio me za sise.. Zabacila sam glavu i spustila je na njegovo rame, a on mi je grickao uho i ljubio vrat..

Cijelo vrijeme sam se nabadala i mješala guzom.. nije mu bilo nimalo lako..
Klečao je na krevetu, a ja sam mu sjela u krilo..tako da su mi koljena bila pored njegovih.. Nabadala sam se divlje svom težinom.. Onda me lagano gurnuo prema naprijed i ja sam se dočekala na dlanove, savio se i lizao mi ribicu.. Uspravio se i nabio mi ga pozadi.. Dok mi je kitom ulazio u picu, palcem mi je lagano mazio guzu.. i pomalo gurao vrh palca unutra..
Svršavala sam uz uzdahe, jecaje i trzaje kukova.. a on ga izvadio i svršio mi po guzi.. Ispružila sam se po krevetu, on preko mene..
Hvatao me i ljubio od vrata, preko grudi, sve do moje ribice.. To sam posebno voljela, nisam se stidila to pokazati.. Drhtala sam dok me lizao, čisto uživanje.. Doslovce sam rosila i kada sam svršavala, rukama sam uhvatila njegovu glavu i pritisnula je k sebi.... Još jedno nezaboravno iskustvo... Nisam bila sebična... u trenu je on bio leđima, a ja gore... Baš sam ga izludila nježno ga uzimajući u usta, igrala se i tik pred orgazam stala... Strasno sam ga poljubila i opet se vratila dolje... i tako dok nisam osjetila da sam pri kraju..

Ovaj put sam sjela na njega i dovela ga do orgazma, ne stajući sa laganim pokretima dok nije izbacio zadnju kap iz sebe..
Ustao je, obrisao me maramicom od sperme, donio mi cigarete i pepeljaru, poljubio i otišao pod tuš.. Kasnije sam se samo zaogrnula sa njegovom bijelom košuljom i skuhala nam jaču kavu.. Smijali smo se i pili, odbijajući dimove..
Ponovili smo sve onako kako sam voljela.. baš poput zečeva.. Željela sam da traje cijeli dan i cijelu noć.. On se ipak morao vratiti svojim obavezama.. Odmah sutra se požalio na upalu mišića.. tako to ide kad se malo više zaigraš..

Kategorija:
Strejt erotske priče