Viktor

Odlučila sam se prošetati gradom u prekrasno slavljeničko jutro. S Trga sv. Stošije krenula sam do Crkve sv. Krševana.
Sva razdragana i u svojim mislima nisam ni primjetila odnekud poznato lice..
Prišao je bliže i zagledao se u mene. Zar me ne prepoznaje, upitala sam se začuđeno, a onda shvatila. Ipak je prošlo desetak godina. Ja sam sada izgledala prilično drukčije i  oku privlačnije.
Osim toga, zabavljali smo se samo tjedan dana.. Ipak, on se nije mnogo promijenio. I dalje je bio vitak i tamne kovrčaste kose, osim što je sada imao nešto dužu kosu nego tada. Izgledao je starije i nekako zrelije, možda čak i zgodnije nego kao devetnaestogodišnjak, mislila sam i dalje šuteći kao zalivena.
Uvjerila sam se da me nije prepoznao.

-Živite ovdje? - upitao je.
- Rođena sam tu. Ali ne živim ovdje. Živim u Berlinu. Došla sam na odmor - odgovarala sam uživljavajući se u situaciju koja mi je odjednom postala zanimljiva. Viktor me nije prepoznao iako smo nekad bili intimni.
Obraze mi je najednom oblilo rumenilo kad sam shvatila da sam prije deset godina s ovim muškarcem vodila ljubav. Bio je drugi muškarac u mome životu..
Gledali smo se nijemo dok mu nije zazvonio mobitel.. Ja sam nastavila hodati i obavljati svoje obaveze taj dan. Većinu dana sam opet  razmišljajla o Viktoru..
Izašla sam tu večer sa prijateljicom u grad, lijepo smo se dotjerale.. Nikad neznaš što novi dan  donosi. Udvarača nam nije falilo, ni domaćih, ni furešti.. sve je vrvilo od ljudi.. Napravile smo đir i sjele u tada svima poznati lokal. Naručile smo piće i sjele za obližnji stol gledajući ima li koga poznatog. Vidila sam Viktora u jednom trenutku.. Kako ga ne vidjeti kada sam samo njega i tražila pogledom.. Nije mi izlazio iz glave naš ponovni susret ujutro istoga dana, nakon toliko godina.. Kada sam se uvjerila da je u muškom društvu laknulo mi je, prijatelj je bio s njim. Pogledala sam ga i nasmiješila se, a onda mu i namignula. A on je mene odmjeravao od glave do pete.

Nakon kratkog vremena su nam se pridružili obojica.. Kad su sjeli za naš stol, jedno s drugog nismo mogli skinuti pogled, među nama se osjećala privlačnost. Njegove oči su me ispitivački promatrale, prodirući u moju dušu, u tajnovite dijelove koje ni ja sama nisam poznavala. Odmah smo se odvojili sa strane da možemo u miru ćakulati.
Započeli smo priču i vrijeme je brzo prolazilo. Priznao mi je da je fulirao da me se ne sjeća !! Mangup jedan ! Pozvao me da malo prošetamo gradom. Zadrhtala sam kad mi je stavio ruku oko struka.. Stisnuo me uz sebe i nježno poljubio..
Od tog njegovog jednostavnog poljupca niz leđa mi se spustio drhtaj uzbuđenja.
Počeo me milovati. Srce mi je toliko snažno kucalo da sam pomislila da će ga čuti.. Podigao mi je bradu i poljubio mi usne, obraze, oči..

Ovo želim učiniti još od jutros dodao je.
Otvorila sam oči, kao da se želim uvjeriti da ne sanjam.
Lice mi je gorjelo od njegovih poljubaca. Bilo me sram priznati samoj sebi da sam željela mnogo više od toga. Bio je vrlo tajanstven, ali me strašno privlačio, još i više nego li prije deset godina.
Njegove oči su me ispitivački promatrale, prodirući u moju dušu, u tajnovite dijelove koje ni ja sama nisam poznavala.
Grlio me i ljubio, šaputajući mi samo one riječi koje sam tada željela čuti.. Njegove snažne ruke su istraživale moje tijelo...ispipao je svaki pedalj moga tijela.. Gnječio mi je grudi jednom rukom, a drugu je spuštao polako.. Nije bilo nigdje nikoga, ulica je bila loše osvijetljena.. Noć je bila čarobna, ispunila me silna pozitivna energija.. U jednom sam se trenutku našla u njegovom snažnom zagrljaju. Prikliještio me uz zid i strastveno me ljubio.. Budio je u meni osjećaje za koje sam mislila da ih više nemam..
Počeo me hvatati i ljubiti od vrata, preko grudi, sve na niže.. Drhtala sam dok me lizao, čisto uživanje.. bilo je jako uzbudljivo jer je mogao netko banuti.. Nismo se dali smesti.. rukama sam uhvatila njegovu glavu i pritisnula je k sebi..

Naravno da smo završili kod mene doma..
Naslonio me na ulazna vrata i počeo me divlje ljubiti..
Ljubio mi je kosu, oči, lice, istražujući potom jezikom unutrašnjost mojih usta.. zatim je prešao na vrat.. Svaki njegov poljubac palio mi je kožu.. Drhtala sam cijelim tijelom.. Jezik mu se zaustavio na mojim bradavicama.. Prvo je lagano, nježno prešao vrhom jezika preko jedne pa preko druge.. Zatim su njegovi poljupci postali žustriji. Grickao mi je bradavice dok su njegove ruke istraživale svaki djelić moga tijela.. Spustio je ruku između mojih butina..

Bila sam tako vrela i vlažna. Uzdahnuo je. Milovala sam njegova široka ramena, grudi, zatim se spustila do šlica.. Drhtavim prstima sam pokušavala da otkopčam njegove hlače ali mi nije baš polazilo za rukom.. Polako, šapnuo mi je.. A zatim se oslobodio sam od odjeće.. Bio je tako uzbuđen.. Uhvatio me za ruku i poveo do moje spavaće sobe.. Zatim me lagano položio na krevet.. Željela sam ga što prije.. Nisam se mogla više suzdržavati.. Njemu se nigdje nije žurilo, kao da je htio da izludim potpuno.. Raširio je polako moje noge i spustio se između njih.. Osjetila sam njegov vreli jezik prvo na unutrašnjosti svojih butina.. Uhvatila sam ga za kosu i vrisnula.. Gurnula sam mu glavu jos više među svoje noge .. Ljubio me prvo nježno, a onda sve brže.. Nisam mogla više da izdržim.. Podigao se i polako se spustio na mene.. Osjetila sam njegovu tvrdu muškost u sebi.. Onako kako nikada nisam nikoga osjetila..

Viktor se pomicao ulazeći sve dublje u mene dok sam ga stezala svojim nogama prekrštenim na njegovim leđima.. U isto vrijeme grickao je moje bradavice. Uh, kako me to palilo.. A on je znao, osjećao je to i trudio se da mi ugodi.. Uhvatili smo ritam ubrzavajući i sve teže dišući.. Tresla sam se kao u groznici, privijala se uz njega, grebala mu leđa, stezala ga sve jače svojim nogama, želeći ga osjetiti cijelog.. potpuno.. do kraja.. Orgazam smo doživjeli zajedno.. On se izvio, nabio se u mene svom silinom i zastenjao od zadovoljstva.. Moj orgazam je bio nešto što se teško može opisati.. Zgrčila sam se još uvijek ga stežući nogama, tijelo mi se tako treslo kao u najvećoj groznici.. Dok nam se disanje polako vraćalo u normalu, ležali smo još uvijek nepomično.. Spojeni.. On je još uvijek bio u meni.. Vlažnoj ,toploj i zadovoljenoj.. Mazio mi je kosu ljubio očne kapke i šaputao neke slatke riječi koje nisam ni razumjela.. Ali su bile slatke.. Kao i sve drugo te noći.. Viktor je tu noć spavao u mom krevetu, prebacivši svoju ruku preko mog golog struka.. Onako kako sam uvijek voljela.. 

Kategorija:
Strejt erotske priče